selam cnm hosgeldın bennnnnn!!!
hormon testlerı cok yaptırdım adetımı etkılıyor dıye senın sorun neydı?
sagol cnm oluyo işte bazen...canom yaa kıyamam sıkma canını her ne olursa olsun gerçi sebepsiz diyosun arada oluyo işte inşallah geçer
tmm oku sen o zaman kuşum...selina alınmaz bence :)canım geldı ıcımden ewetok ben okuyayım sabah canım.selına alınmaz dımı:18::18:
kızzz ne testiii..haziran 2 de yapıcaktın dimi..erken yapma düverim heeee.off ay bu bel,sırt ağrısı nedır yaaa??? test yapıcam cıkmazsa bısey gıdecegım oncekı hamılleıkten kaldı feci ağrı oluyor allah allah
Teşekkürler ilgilendigin için swcnprlk.. Öncelikle ben pko hastasıyım ve bunu bugün ögrendim. Doktorum bana bunu söyleyince birşey soramadım ve söylediklerinide anlayamadım çünkü henüz çok asamasındaydım. Sonra üzülmeyi bırakıp araştırma karar verdim. saatlerdir internetten bu forum sitesinden farklı forum sitelerinden bilgiler edinmye calısıyorum.
Hormon testi çok yaptırmış olman bana asagı yukarı bir fikir verebilicegini gösteriyor umarım yanılmıyorumdr.
Doktorum hormonlarda hafif bir bozukluk oldugunuda söyledi ama hangi hormon oldugunu söylemedi bende dedigim gibi o anda sormak aklıma gelmedi..sana hormon testi sonuclarımı yazsam bana fikir verebilirmisin ?
Uzun oldu biraz ama durumu özetliyim dedim şimdiden sagoll
cnm oncelıkle rıca ederım yardımım olursa aydınlanman acısında ıyıTeşekkürler ilgilendigin için swcnprlk.. Öncelikle ben pko hastasıyım ve bunu bugün ögrendim. Doktorum bana bunu söyleyince birşey soramadım ve söylediklerinide anlayamadım çünkü henüz çok asamasındaydım. Sonra üzülmeyi bırakıp araştırma karar verdim. saatlerdir internetten bu forum sitesinden farklı forum sitelerinden bilgiler edinmye calısıyorum.
Hormon testi çok yaptırmış olman bana asagı yukarı bir fikir verebilicegini gösteriyor umarım yanılmıyorumdr.
Doktorum hormonlarda hafif bir bozukluk oldugunuda söyledi ama hangi hormon oldugunu söylemedi bende dedigim gibi o anda sormak aklıma gelmedi..sana hormon testi sonuclarımı yazsam bana fikir verebilirmisin ?
Uzun oldu biraz ama durumu özetliyim dedim şimdiden sagoll
ay ebroş abla senın kalplerı gorunce aklıma geldı kendı kendıme guluyorum benım kociş hep takıp edıyor kalplerımı
bu akşam fark etmıss ooo kalpler çogalmıs dıyor...senınkısını fark ettı de senın nezaman olacak bu kadar dıyo delüüü
kardeloşum iyi uykular canım kolay gelsin işlerinde
sevcanım çokmu ağrın var canım yaa kıyamam acep geç yumurtluyo olmayasın
tmm cnm sabah okurum ozamansagol cnm oluyo işte bazen...
tmm oku sen o zaman kuşum...selina alınmaz bence :)
kızzz ne testiii..haziran 2 de yapıcaktın dimi..erken yapma düverim heeee.
cnm hoşgeldin..demin yazamadım kusura bakma...hormonları yazarsan çıkan degerleri yani.bildiklerimdense yorum yaparım...bende pkoyum cnm takma kafaya hormonları...inşallah önemli bişy deigldir.
baksen nelere dikkat ediyo herüfler
ona deki nezaman kıdemli olursam okadar kalbim olcak
delüüü..aynı bensin sende haaaa...sana diyene baktmm cnm sabah okurum ozaman
yaw yawrum sımdı degıl ıste adet olmazsam 2sınde 7sı gıbı yapıcam test cıkmazsa bısey bı dr a gıdecegımm ağrılar ıcın fılm fılan cekerler.
canım tabii durabılırsem ozamana dek test yapmadan test canawarları bissss
kızlar hepinizi çok öpüyorum ben kaçıyorum artık iyi geceler :80::80:
sagol cnm oluyo işte bazen...
tmm oku sen o zaman kuşum...selina alınmaz bence :)
kızzz ne testiii..haziran 2 de yapıcaktın dimi..erken yapma düverim heeee.
cnm hoşgeldin..demin yazamadım kusura bakma...hormonları yazarsan çıkan degerleri yani.bildiklerimdense yorum yaparım...bende pkoyum cnm takma kafaya hormonları...inşallah önemli bişy deigldir.
cnm oncelıkle rıca ederım yardımım olursa aydınlanman acısında ıyı
yoo cnm uzun yazdıgın ıyı oldu anlamam acısından wallahı ben de soyle soylıyım bana ılk gıttıgım dr pko oldugunu soyledı ama zararsız dedı hap bıle wermedı sonrakı gıttıgım dr hormon testıme baktı we tsh ve dıgerını unuttum yanı soyle erkeklık we kadınlık hormonumun tam tersı oldugnu soyledı yanı benım bırı dıgrınden yuksek olması gerekırken dıgerı yuksekmıs ay karıstı sanırım yanı erkeklık hormonum yuksekmıs.gonophone dıye hap werdı bu hem hormonlarımı hem de adetımı duzene soktu.tam gunumde adet oldum 3 ay yanında klomen de werdı ve hamıle kaldım.senın adet duzensızlıgı cene kısmında tuylnme oluıyormu hormon bozuklugu cogunlukla bunlardan anlaşılıyor
sen degerlerı yaz cnm benımkısıyle karsılastırayım bakalım
stres yapmamanı onerıyorum.stresı bıraktım hamıle kaldım ben.
iyi geceler ablammmkızlar hepinizi çok öpüyorum ben kaçıyorum artık iyi geceler :80::80:
delüüü..aynı bensin sende haaaa...sana diyene bak
tamam cano bende kaçıyom zaten..iyi hissetmiyorum...öptüm hepinizi kıslar iyi gecler.
me fılan yokmus basıt olabılır senınkısı.ınan senın yazını okuyalı berı hormon test sonucumu arıyorum fakat bulamadım.ancak dr umun bır maılını buldum fsh 1den buyuk olması gerekırken kucuk gelmıs,bu da lh fazlalıgı oldugunu gosterır dıyo.bu da yumurtlama faalıyetını aksatır dıyor,adetı gecıktırı dıyor.bunu bulabıldım cnm derınım belkı daha ıyı acıklar.yanlız werdıgı benm de kullandıgım üzere yumurtlama ılacıdır.senın de demek kı yumurtlamayı onleyen sorun war hormonlarında.ne kadr kullanmanı soyledı klomenı dr un cnm???Derinsu Tşkr hoşbulduk..kusurluk birşey yok senin bu nezaketin yeterli..
swcnprlk pkolu ve hamile olman bile bana moral oldu. ama durum pek açıcı görünmüyor bana
Hormonlarımda hafif bir bozukluk oldugunu söyledi.ama hangisi ne bilmiyorum araştırmada yapamıyorum bu yüzden..
Bende ADET GECİKMESİ-TÜYLENME-KİLO yok. sivilceler var son 5 ayda çıkan sivilceler ..
Bu arada bana bugün balşayıp 5 gün içmem için klomen verdi.
Hormonları yazaıyorum yorumlarsanız çok sevinirim..
TSH: 1.9
PROLAKTİN: 23.9
FSH:6.1
LH:7.1
E2: 33
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?