Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

cnm cıkmadım ben burdayım :)))))
amın canım benım bebegım gıttı :'( yaklasık 2 ay once kalbı durdu 2 aylıkken 3.ayda gordu dr kurtaj oldum ben yenısı ıcın calısıyoruzz

Amin tşkr.inş..bana ultrasonda bakmıştı tahlillerimi görmeden önce öyle görüngünü söylemişti hormon testlerinden sonra emin oldu.sadece hormonlarımda hafif bir bozukluk oldugunu söyledi onun için ilaç vermedi.Klomen dışında hiçbir ilaç vermedi hergün günde 1 tane(50mg) iç 5 gün boyunca 2gün ara ver ve bana gel yumurtalarına bakıcaz ona göre çatlatma yapıcaz dedi.
yaşım23. benım kanalaarıma bakılmadı..

Son düzenleme:
cnm cıkmadım ben burdayım :)))))
amın canım benım bebegım gıttı :'( yaklasık 2 ay once kalbı durdu 2 aylıkken 3.ayda gordu dr kurtaj oldum ben yenısı ıcın calısıyoruzz

Kısmet bu işler derler ya..aynen öyle.ama insan yinede düşünmekten alamıyor kendini.en azından ben.herşeyin hayırlısı..üzüldüm bebegine..umarım en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın..bebeginin acısını unutturmaz ama yüzünü güldürmeye yeter..

Birde şöyle düşün sen en azından hamile kalabiliyorsun ben 15 aydır hiçbirşekilde hamile kalamadım :)))) bunu düşün kendini sanslı say :)

cnm yasın kuuckmus daha benım 27 gecen sene bakmıslardı fılmle :S
cnm bn gıbı wermıss dr un klomenı ben de ole cıtım hamıle kaldım=))) hadı bakalımınsallah

ınsallah cnmm
ama ben de korunmadan 10 ay kalamaıdm dr a gıdıp klomene baslamasaydım yıne kalmayacaktım belkı sen de bunu dusun cnm
senın de yakında olacak klomenle ınsallah hıssedıyorummm

cnm sımdı de sen yoksun gozukuyorsunnn
neyse sen bu topıkte kal her zaman beklerız cnmmm
haberdar et gelısmelerden ok

ınsallah cnmm
ama ben de korunmadan 10 ay kalamaıdm dr a gıdıp klomene baslamasaydım yıne kalmayacaktım belkı sen de bunu dusun cnm
senın de yakında olacak klomenle ınsallah hıssedıyorummm

Agzın bal yesin..İnşallah.Rabbimden önce sağlığımı sonrada bebegimi istiyorum. 15 aydır hiçbirşey kullanmadım tedavi adına birkaç kür dışında.. Bugün başladım bismillah diyerek..İnşallah rabbim en kısa sürede nasip eder evladımı kucagıma almaya.. tabiki seninde..

Ben stres olayına pek takılmıyorum doktorda söyledi herkez söylüyor neredeyse bütün sitelerde bu yazıyor ama....Şöyle birşey varki ben 15 aydır 15 ay boyunca her ay bebek beklemedim sürekli hamilemiyim hamilemiyim diyede düşünmedim bu yüzdende en azından benim üzerimde etkisi oldugunu düşünmüyorum. Hı sinirliyimdir çok bu kasıtsa evet etkisi büyüktür eminim..

cnm benımınsallah yaaaa bak ben de sınırlı yapıdayım bunlar bıle etkılyıor sınır stres yok !!bebek warrr!!!
canım bak benım okudugum dular war bır kac sayfa oncesıne yazdım oku onları ben onları okudum o ay hamıle kaldımmm

cnm sımdı de sen yoksun gozukuyorsunnn
neyse sen bu topıkte kal her zaman beklerız cnmmm
haberdar et gelısmelerden ok

Ben burdayım hiç çıkmadımki sayfadan seni bekliyorum =)
Tamam ben kimseyi tanımıyorum ama artık seni tanıyorum en azından 2 muhabet etmişligimiz oldu seni gördügümde yazarım mutlaka mutlaka aklıma birşey takıldıgındada yazarım :)

Çok sinirliyim.İçimde tutamam kolay kolay hani derler ya son söyliceğini ilk söyler :) öyleyim. Çabuk parlayıp çabukta sönüyorum bebekler bunlardanmı etkileniyor ayyy benim annem neredeyse çileyle doğurmuş hamile kalmış birşeycikler olmamış ilk ayındada hamile kalmış :) sanırım ben annem kadar şanslı degilim

cnm burdakı butum arkadaslar yardımcı olur hepsı ıyı kıslardır sıcak kanlıdırlarrr sakın cekınme ıstedıgını yaz canın sıkıldıgında da gır ben sık sık buradayım şeker

cnm olsun hayrlı zaman dıye dua et hep ole dedım ben oyle dua ettım o duaları da okumanı tawsıye ederımm cnmmm.ben de aynen oyleyım sınırım 5dakıka sonra pısman olurummm

cnm burdakı butum arkadaslar yardımcı olur hepsı ıyı kıslardır sıcak kanlıdırlarrr sakın cekınme ıstedıgını yaz canın sıkıldıgında da gır ben sık sık buradayım şeker

Öyledir eminim ''bebek isteyipte olmayan'' bir kadını ''bebek isteyipte olmayan'' bir kadından daha ''İYİ'' hiçkimsenin anlayamıcagını düşünüyorum.. Bu yüzden burdayım. Ki bilenler bilmeyenlere bildiklerini,insanların birbirlerine tecrübelerini anlatabilmesi çok güzel.. Tabiki buda ''samimiyetle olursa'' =)

cnm olsun hayrlı zaman dıye dua et hep ole dedım ben oyle dua ettım o duaları da okumanı tawsıye ederımm cnmmm.ben de aynen oyleyım sınırım 5dakıka sonra pısman olurummm

Genelde bende :) 5 dk sonra pişman olurum. ama tepkime degil aşırı tepkime =)
ben göremedim onları yazdıgındada görmemiştim söyledikten sonra aradım yine bulamadım yeniden yazarmısın.. Belki rabbim banada bunu vesile eder.. kim bilirrr??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…