Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm cıkmadım ben burdayım :)))))Çıktın sanırım teşekkürler..Buda rahatlattı beni =) inş saglıklı bir şekilde alırsın sende evladını kucagına..siteden çıkmışsın oyüzden sorulara cvpı yarın topige baktıgımda seni gördügümde veririm :) kendimi hatırlatıp. iyi geceler..
AAA geri geldin :) sorularına tekrar bakııp cvplıcam
ay dosyalama yapmıstım kayboldum dosyaların arasında ama arayınca bulnumaz ya aksılık ıste...
canım allahım ınsallah tez zamanda sewındırır sızı de.yasın kac bu arada?? bana klomen werılmeden once tüplerıme fılm de cekılmıstı kanallar acıkmı dıye
me fılan yokmus basıt olabılır senınkısı.ınan senın yazını okuyalı berı hormon test sonucumu arıyorum fakat bulamadım.ancak dr umun bır maılını buldum fsh 1den buyuk olması gerekırken kucuk gelmıs,bu da lh fazlalıgı oldugunu gosterır dıyo.bu da yumurtlama faalıyetını aksatır dıyor,adetı gecıktırı dıyor.bunu bulabıldım cnm derınım belkı daha ıyı acıklar.yanlız werdıgı benm de kullandıgım üzere yumurtlama ılacıdır.senın de demek kı yumurtlamayı onleyen sorun war hormonlarında.ne kadr kullanmanı soyledı klomenı dr un cnm???
ben de 5 gun ıcıyordum gunde 1 kez 3 ay kullanacksın olmazsa aşılmaya gececegız dedı dr.ama 3.ay tuttu ve hamıle kaldım
e cnm sende tuylen
tamam cıkmadım ben hıc cnm
cnm cıkmadım ben burdayım :)))))
amın canım benım bebegım gıttı :'( yaklasık 2 ay once kalbı durdu 2 aylıkken 3.ayda gordu dr kurtaj oldum ben yenısı ıcın calısıyoruzz![]()
cnm yasın kuuckmus daha benım 27 gecen sene bakmıslardı fılmle :SAmin tşkr.inş..bana ultrasonda bakmıştı tahlillerimi görmeden önce öyle görüngünü söylemişti hormon testlerinden sonra emin oldu.sadece hormonlarımda hafif bir bozukluk oldugunu söyledi onun için ilaç vermedi.Klomen dışında hiçbir ilaç vermedi hergün günde 1 tane(50mg) iç 5 gün boyunca 2gün ara ver ve bana gel yumurtalarına bakıcaz ona göre çatlatma yapıcaz dedi.
yaşım23. benım kanalaarıma bakılmadı..
cnm yasın kuuckmus daha benım 27 gecen sene bakmıslardı fılmle :S
cnm bn gıbı wermıss dr un klomenı ben de ole cıtım hamıle kaldım=))) hadı bakalımınsallah
bazen ole oluyo cnmmBelki benim belki senin netinden isim yazmıyordu tek kalmıştım konuda :) sonra yeniden yazdı görür görmez, yazdım bende:)
Kısmet bu işler derler ya..aynen öyle.ama insan yinede düşünmekten alamıyor kendini.en azından ben.herşeyin hayırlısı..üzüldüm bebegine..umarım en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın..bebeginin acısını unutturmaz ama yüzünü güldürmeye yeter..
Birde şöyle düşün sen en azından hamile kalabiliyorsun ben 15 aydır hiçbirşekilde hamile kalamadım :)))) bunu düşün kendini sanslı say :)
ınsallah cnmm
ama ben de korunmadan 10 ay kalamaıdm dr a gıdıp klomene baslamasaydım yıne kalmayacaktım belkı sen de bunu dusun cnm
senın de yakında olacak klomenle ınsallah hıssedıyorummm![]()
cnm benımınsallah yaaaa bak ben de sınırlı yapıdayım bunlar bıle etkılyıor sınır stres yok !!bebek warrr!!!Agzın bal yesin..İnşallah.Rabbimden önce sağlığımı sonrada bebegimi istiyorum. 15 aydır hiçbirşey kullanmadım tedavi adına birkaç kür dışında.. Bugün başladım bismillah diyerek..İnşallah rabbim en kısa sürede nasip eder evladımı kucagıma almaya.. tabiki seninde..
Ben stres olayına pek takılmıyorum doktorda söyledi herkez söylüyor neredeyse bütün sitelerde bu yazıyor ama....Şöyle birşey varki ben 15 aydır 15 ay boyunca her ay bebek beklemedim sürekli hamilemiyim hamilemiyim diyede düşünmedim bu yüzdende en azından benim üzerimde etkisi oldugunu düşünmüyorum. Hı sinirliyimdir çok bu kasıtsa evet etkisi büyüktür eminim..![]()
cnm sımdı de sen yoksun gozukuyorsunnn
neyse sen bu topıkte kal her zaman beklerız cnmmm
haberdar et gelısmelerden ok![]()
cnm benımınsallah yaaaa bak ben de sınırlı yapıdayım bunlar bıle etkılyıor sınır stres yok !!bebek warrr!!!
canım bak benım okudugum dular war bır kac sayfa oncesıne yazdım oku onları ben onları okudum o ay hamıle kaldımmm
cnm burdakı butum arkadaslar yardımcı olur hepsı ıyı kıslardır sıcak kanlıdırlarrr sakın cekınme ıstedıgını yaz canın sıkıldıgında da gır ben sık sık buradayım şekerBen burdayım hiç çıkmadımki sayfadan seni bekliyorum =)
Tamam ben kimseyi tanımıyorum ama artık seni tanıyorum en azından 2 muhabet etmişligimiz oldu seni gördügümde yazarım mutlaka mutlaka aklıma birşey takıldıgındada yazarım :)
Çok sinirliyim.İçimde tutamam kolay kolay hani derler ya son söyliceğini ilk söyler :) öyleyim. Çabuk parlayıp çabukta sönüyorum bebekler bunlardanmı etkileniyorayyy benim annem neredeyse çileyle doğurmuş hamile kalmış birşeycikler olmamış ilk ayındada hamile kalmış :) sanırım ben annem kadar şanslı degilim
cnm burdakı butum arkadaslar yardımcı olur hepsı ıyı kıslardır sıcak kanlıdırlarrr sakın cekınme ıstedıgını yaz canın sıkıldıgında da gır ben sık sık buradayım şeker![]()
cnm olsun hayrlı zaman dıye dua et hep ole dedım ben oyle dua ettım o duaları da okumanı tawsıye ederımm cnmmm.ben de aynen oyleyım sınırım 5dakıka sonra pısman olurummm