• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

herkese selamlar
kızlarrrr nasılsınız ıyısınız ınsallah ben ıyıyım cok sukurler olsun spora ve dıyete devam ıste ne olsun sık gırmıyorum cogu zaman okuyorum ama yorum yazamıyorum vaktım de olmuyor zaten jımnastıktı yuruyustu yemektı temıslıktı derken vakıt gecıp gıdıyor
derınım benım dualar bıttı kuzum haberın olsun
pelınımın dgeerıyukselmıs cok ama cok sevındım ınsallah kese gorunur kanaması durur ve saglıcakla dogurur
bırsencım emremız nasıl canım
ecrıncım oglusun gelıyormus saglıcakla gelsın ınsallah canım
banum asıya gecıyormusun emeklerın bosa cıkmaz ınsallah tatlım
garıbım yerlesmmıssın canım gule gule otur
ablam tekrar gecmıs olsun sana da gercı konustuk ama
boncugum senınle de konustuk kuzum her konuda basarılar tatlım
kardelosum canımın ıcı senınle de konustum en buyuk destekcım benım sefıyom senı
sevcancım demek agrıların var hersey olabılır tatlım ınsallah hamılesındır
kendımı cok ıyı hıssedıyorum kızlar sımdılık cıkıyorum herkese selamlar optum sızlerı cok
kendını ıyı hıssedıyormussun sewındım cnmm:46::46::46:
cnmm ya ınşallah onun ıcındın agrılarım bakalım hayırlısı ;)

yeni gelen arkadaşlar duaları yazıyorum

BİSMİLLAHIRRAHMANNIRAHIM

fe hebli min ledünke veliyya yerisüküm tafen sümme li tebluhu eşüddeküm nü ve yerisümin ali yakub.yuhriciküm tıflen sümme li tebluğu eşüddeküm.

yukarıdakı duayı aşağıdakılere her başlamadan önce içinizden geldiği kadar okuyun.

4 cuma üst üste ''ya evvel'' ve ''ya varis'' tesbihi çekin. her ıkısını de 707 'şer kez.

''vallahü hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyi''
ANLAMI;MUHAKK Kİ ALLAHH DOSTTUR VE YARADANDIR! BU AYETI DE BERABER OLMADAN ONCE 289 KEZ TEKRAR EDİN

AMİN

ve zennuni iz zehebe muğadıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nada fiz zulumati en la ilahe illa ente subhaneke inni kuntu mines zalimine ( birlikte olmadan önce 3 kez)

festecebna lehu ve necceynahu minel gammi ve kezalike
çok sağol canıhepimizede hayırlı evlatlar nasip etsin inş. evet ben yazmıştım canımnunal m rabbim muminine(birlikte olmadan önce 3 kez)

RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYYETEN DAYYİBEH.
YUKARIDAKİSİNİ DE İÇİNİZDEN GELDİĞİ KADAR...
kızlar allah kabul etsın bu son 3 duayı berrin sen mı yazmıştın hatırlamıyorum tam onları da bu ay ekledım dualarıma.ben yukardakı tesbihlerı ve duaları okuduğum ay hamile kalmıştım
ALLAH KABUL ETSİN
AMİN.

çok sağol canım hepimizede hayırlı evlatlar nasip etsin inş. evet ben yazmıştım canım

Son düzenleme:
anatolıam bitti yazdım cnm sagol Agzına saglık:16:demek az giriceks,,in artık((neyse bunada şükür uykular düzene girsinde...

kızlar ben kahvaltı hazorlamaya gidiyorum kaçtım.:10:
sağol cnm inşaallahh....

cano evet anladım ben onu hayırlısı inşallah
demek kararlar aldınız inşallah uyarsınızda düzen tutturursunuz öpüyorum seni
eboşummmm rekorr kırdılar kızz,çok şanslısın....emaneti bugun aldım ne zaman istersen buluşalım tamam mı şimdi annemdeyim onu söylemek için girdim knt yokda bende:9:

kızlar şimdi ppelinimi aradım değeri yükselmiş ama kese gözükmemiş yine yanlız doktor dışgebelik ihtimalide yok gibi demiş inşallah değildir ufaklık saklanıyodur .dualarımız onunla olsun .
hepinize çok selamı var çok teşekkür ediyor :58:
ayyy madem dış gebelik ihtimali yok bence daha küçük oldugu için göremiyorlardır inşallah yaa keseyi görsünde rahatlası kuzuşum,sağlıcakla alsın kucagına inşaallah...
Canım çapada yapılacak bakalım nasıl olucak ordada ben bir kere rapor aldım tüp içinya şimdi ikinci rapor için aşılama dediler olmazsa tekrar rapor versinler diye ordaz yaptırıyorum hayırlısı artık.
Anlamadım aleynaya neden vermiyolarki raporu.
aaa bak bilmiyordum eğer rapor sonrası tüp bebek tutmazsa ikinci defa rapor veriyorlar öyle mi,iyiymiş ...amannn inşaallah bu sefer tüpe gerek kalmaz banucum inşaallah
Aleynam neden hala alamadı bilmiyorum ama aslına bakarsan biraz şans işi kimi bi haftada kimi iki ayda alıyor o da inş en kısa zamanda alır da başlar tedaviye...

Neyse canlarım ben kaçtım Allah'a emanet olun... :16::16::16:

Yeniden selamlar. swcnprlk nasılsın?

Bu çatlama ignesi hakkında bilgisi olan arkadaşlar bakabilirmi sormak istedigim birkac soru var kafama takılan?

Son düzenleme:
kızlar şimdi ppelinimi aradım değeri yükselmiş ama kese gözükmemiş yine yanlız doktor dışgebelik ihtimalide yok gibi demiş inşallah değildir ufaklık saklanıyodur .dualarımız onunla olsun .
hepinize çok selamı var çok teşekkür ediyor :58:

aaa pelinim hamilemiiii:52::52:ne kadar sevindim,dilerim rabbim seni sevindirsin canim.daha önce yasadigin sikintilari yasatmasin insallah:61:insallah dis gebelik degilde,gec döllenmedir,dualarimiz seninle:38:

herkese selamlar
kızlarrrr nasılsınız ıyısınız ınsallah ben ıyıyım cok sukurler olsun spora ve dıyete devam ıste ne olsun sık gırmıyorum cogu zaman okuyorum ama yorum yazamıyorum vaktım de olmuyor zaten jımnastıktı yuruyustu yemektı temıslıktı derken vakıt gecıp gıdıyor
pelınımın dgeerıyukselmıs cok ama cok sevındım ınsallah kese gorunur kanaması durur ve saglıcakla dogurur
kardelosum canımın ıcı senınle de konustum en buyuk destekcım benım sefıyom senı
kendımı cok ıyı hıssedıyorum kızlar sımdılık cıkıyorum herkese selamlar optum sızlerı cok

sagolasin kayracim:61:sende kendini iyi hissediyormussun canim,her daim böyle ol insallah:61:ayrica spora baslamissin,dilerim ümit ettiklerine kavusursun..bu aralar bende bebek isini aklimdan cikarmak icin,kilo vermeye ve spora baslamayi dusunuyorum..hos bu durumda hamile olmam bile sakincali:59::59:insallah bende basarabilirim:61:

söyle bir kac sayfa gecmise gittimde,ebrarcim,cok gecmis olsun hem esine hem sana rabbim sifa versin,allah birdaha yasatmasin canim:61:ayrica insallah buralardayim artik:34::34:

kardelencim,spora baslamissin,:nazar:canim sen zaten zayifsin kizzzz,ihtiyacin yok kiiii zayiflamayaaa:52:saglik icin yapiyorsun sanirim,:nazar::nazar:

derincim, sen neler yapiyorsun canim,dukkan isin ne oldu?ayrica kirmizilar gelmedi ise ümit vardir..insallah 9 ay gelmez de,bebis vardir:61:

eliksir,selina,tosti,lagmira,antoilia,guneycanan,duru..................ve niclerini unuttugum tum kizlar,umarim hepiniz iyisinir:26::26::26::26:

arkadaşlar merhabalar :3: 5 gün serophone kullandım bitti doktorum 4 gün sonra geldedi.yarın gidecem. ama yumurtaların büyüdüğüne dair bir belirti yok.normalmidir.

herkese selamlar
ah canımcım,ne demek,sen bana,ben sana,hepimiz birbirimize destek oluyoz burda.
bende seni sefiyorum tatlım tatlım.
s.a ben yeniyim burada, 1yıl 3 aylık evliyim bebek istiyorum benide aranıza alıp dualarınıza dahil edermisiniz..:17:
hoş geldin,inşallah en kısa zamanda dileğin gerçekleşir:49:
aaa pelinim hamilemiiii:52::52:ne kadar sevindim,dilerim rabbim seni sevindirsin canim.daha önce yasadigin sikintilari yasatmasin insallah:61:insallah dis gebelik degilde,gec döllenmedir,dualarimiz seninle:38:

sagolasin kayracim:61:sende kendini iyi hissediyormussun canim,her daim böyle ol insallah:61:ayrica spora baslamissin,dilerim ümit ettiklerine kavusursun..bu aralar bende bebek isini aklimdan cikarmak icin,kilo vermeye ve spora baslamayi dusunuyorum..hos bu durumda hamile olmam bile sakincali:59::59:insallah bende basarabilirim:61:

söyle bir kac sayfa gecmise gittimde,ebrarcim,cok gecmis olsun hem esine hem sana rabbim sifa versin,allah birdaha yasatmasin canim:61:ayrica insallah buralardayim artik:34::34:

kardelencim,spora baslamissin,:nazar:canim sen zaten zayifsin kizzzz,ihtiyacin yok kiiii zayiflamayaaa:52:saglik icin yapiyorsun sanirim,:nazar::nazar:

derincim, sen neler yapiyorsun canim,dukkan isin ne oldu?ayrica kirmizilar gelmedi ise ümit vardir..insallah 9 ay gelmez de,bebis vardir:61:

eliksir,selina,tosti,lagmira,antoilia,guneycanan,duru..................ve niclerini unuttugum tum kizlar,umarim hepiniz iyisinir:26::26::26::26:
canım,senin gördüğün resim,çok gençlik yıllarıma ait,şu an bi beş kilo fazlam kaldı,ama inat etti,daha bi gram veremiyorum,ilaçlarında etkisi oldu sanırım,bende hem elastikiyet kazanayım,hem sağlıklı olayım,hemde zayıflayım istedim,ama sabahları artık hiç sevmiyorum,işkence gibi geliyo erken kalkmak,neyse az kaldı,daha sonra tekrar senas alırsam,öğleden sonraları alırım.
arkadaşlar merhabalar :3: 5 gün serophone kullandım bitti doktorum 4 gün sonra geldedi.yarın gidecem. ama yumurtaların büyüdüğüne dair bir belirti yok.normalmidir.
hiççç anlamayabilirsin,bi belirtisi olmaz.

selam herkeze,sabah bi girdim,bissürü alıntı aldım,şak pc kapandı ve gitti herşey,bi daha açmayada vaktim yoktu.
o yüzden atladığım tüm arkadaşlardan özür diliyorum,yoğunluma verin.
pelinim inşallah yarın güzel haberi verirsin tatlım.
ecrin cim,oğluşun oluyomuş,gözün aydın.

Back
X