Selam canlarım nasılsınız bakalım?
Derinim bilmiyorum bitti yazdın mı ama tekrar söyliyim ben okudum duaları inşaallah pelinim hamileliğini sağlıklı bi şekilde sürdürürde zamanı gelince yavrusunu kucağına alır (aminnn)
Eboşum iyiyim cnm şükür napıyım bende takılıyorum kafama göre,merak ettim seni ama arayamadım da kusura bakma olur mu....Bu arada ay sonuna kadar yine buluşuruz sanırım,anladın sen onu
Sevcanım sen nasılsın cnm verdiğin tatlı tarifide güzelmiş face bakıyım dedim çikolataları gördüm anammm cnm istedi valla he karnım da aç ya herşeyi yiyebilirim
Aleynam gelmiş,cnm ya inşaallah biran önce alırsınız şu raporu haydarpaşaya gelsen aslında olmaz mı çapa çok uğraştırıyor sanırım nerdeyse bir ay bitti hatta fazla,Rabbim kolaylık versin ...
Boncugumda topiğe giriyor ama sanırım yazmıyor iyidir inşaallah...
Birsenim emre kuzusu ne zaman çıkacak nasipse...
Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş
Banu haziranda aşılama yaptıracak sanırım ayyy inşaallah aşılaman tutar cnm nder yaptıracaksın aşılamanı bu arada...
He Samyelim gelmiş cnm sana da sevindim inşaallah hamileliğin boyunca açılma olmaz tehlike arzetmez inşaallah Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsinn....
Ecrinsametimmm oğluşun geliyor hee maşallah bizim topicte en çok erkek mi çıkıyor yaa

Darısı bizlere inşaallah Rabbim daha fazla bekletmesinn...
Derdam gelmemiş hala inşaallah annesi iyidir...
Kardeloşum yoğunmuşsun Rabbim sana da kolaylıklar versinkte hep...
Kardelen49um ne zamn gelecek yaa o da yok hala...
Neyse canlarım ben artık sadece hafta sonu gelebileceğim maalesef,eşimle öyle karar verdik,dün ilk defa 10 da yattım ama sürekli uyandım

uyku düzenim yerine geliyor yavaş yavaş inşaallah ahhh bir de eşim düzene girse