tmmm cnmm çokk tşk ederimm sağolasınn bişeyy dahaa sorucamm biliorumm çok oluyorumm amaagögüslerden süt gelior dr. hormon testii yaptıı ama temiz çıktıı gebeliklee bir ilgisi olabiirmi peki
ewet cnm başardınnnBaşardım bakın =) neden sorun oldu bilmiyorum mantıgı basta çözmüştüm sondaki quoteyi siliyormuşum son yazdıgımdan bir öncekindede öyle yaptım ama herhalde biryerde silmişim yine farketmeden.neyse uzunnnnn ugraslar sonucu basardım =)
okudum evet kardelen teşekkürler.ben 1 günüm kaldı klomende.pazarteside doktora gidicem bakalım.yumurtalar büyümüşmü diye.sen biliyormusun ssklıyım ama özel hastaneye gidiyorum çatlatma ignesinin fiyatı nekadar?
cnm arkadasımda da war o da klomen ıcıyor.dr u kotu bırsey oldugunu soylşemedı ,korkmaBenimde süt gelicek sanırım :) yalnız tek gögsümde cok hafif bir akıntı denemicek kadar birsey var. sendede başta öyle mi oldu dikkat etttinmi hiç? bendede sütmü gelicek :))) bu kötümü iyimi ya???
ewet cnm başardınnn
cnm tüplerıne baktıracakmışsın agrı eşiğin nasıl bılmıyorum ama benım yuksek olduğu halde bittim.kısa surelı narkozla yaptır bence:18::18::18:
herkesın degısıyor canım ama ben cok agrı cekmeyen ınsan olarak bıttım.körü körüne gıttım kımseye sormadan pışman oldum,sen bari öyle olma
cnm arkadasımda da war o da klomen ıcıyor.dr u kotu bırsey oldugunu soylşemedı ,korkma
daha tam düzelmedi,kaynaşamadık ketatayla,ama dünden daha iyi tabikiBen 9gün yaptım soganı.Rahmi ve kistleri temizledigi için yaptım.oZAman doktora gitmemiştim daha.Adet düzensizligim yok canım benim 2-3gün farklarla oluyorum.Rahmi temizledimi yoksa zaten temizmiydi bilmiyorum ama doktora gittimde rahmin çok temiz dedi.Adetim günü gününe oldu bende işe yaradı yani.Şimdide içmek istiyorum ama çörek otu bal tarcınla klomeni içiyorum zararı olur diye soganı yapamadım bu ay.
=)Uzun süre sarı sac kullanlarda oluyor sanırım böyle ben tiksinmiştim bir ara sarı saçtan.Boyadım.iyi oldu saçlarım dinleniyor bu şekilde..temmuz gibi yeniden byatıcam ama sarıya =)
Klavyenle aranızın düzelmesine sevindim =) Evet ögrenmiştim bunu yazdıktan sonra ama yinede cvpın için teşekkürler.
Hoşbulduk tatalım teşekkürler nasılsın? Evet öyle oldu rastlaşamadık hiç =) amin allah hepimizin yardımcısı olsun..Tüplerine falan baktırdınmı? sebepsizler sınıfındamısın yada? Ben bu ay olumlu sonuc alamazsam tüplerime baktırmak istiyorum oda acılıymış korkuyorum bakalım..
başarmışın,tebrikler:81::81:Başardım bakın =) neden sorun oldu bilmiyorum mantıgı basta çözmüştüm sondaki quoteyi siliyormuşum son yazdıgımdan bir öncekindede öyle yaptım ama herhalde biryerde silmişim yine farketmeden.neyse uzunnnnn ugraslar sonucu basardım =)
okudum evet kardelen teşekkürler.ben 1 günüm kaldı klomende.pazarteside doktora gidicem bakalım.yumurtalar büyümüşmü diye.sen biliyormusun ssklıyım ama özel hastaneye gidiyorum çatlatma ignesinin fiyatı nekadar?
rıca ederım cnmm.paylaşmak ogrenme ıcın buradayız ya
cnm sanmıyorum bır arkadasımın daha senın gibi süt gelıyordu gebelıkle alakası yok hormonlarla ılgılı cnm bu olay dr neden temız demıs anlamadım ok adetın duzenlı olabılır ama bu süt gelme olayı hormonlardan dıye bılıyorum.bazı ıstısnaı durumlar oluyor senın de öyledir belki cnm
inşallah cnm.ben kendı ıstegımle yaptırmamıştım dr um ıstemıstı.klomene baslayacaktım ok hormonların sorunlu ama belkı de tüplerın tıkalı oldugu ıcın olmuyor olabılır demişti.tüpler kapalıysa ilaç içsen de fayda etmez körü körüne ılac içmeyelım tüplere baktıralım demsıtı baktırdım ewet özelde biraz tuzluydu cnmm ücreti...Açık çıktı ama dimi? Hiç degilse için rahatladı. bende içimi rahatlatmak istiyorum.Birinde okumuştm.bu forumda..Bir kadın 2 defa aşı 2 defa tüp bebek yaptırmış sonuç alamamış sonra dktorunu degiştirmiş doktor rahminde 4mm kist bulmus onu almışlar yumurta takibiyle ilk ayında hamile kalmış.. Sonuc güzel ama HEM MADDİ HEM MANEVİ AÇIDAN ÇOK KÖTÜ OLUR BU.ÜSTELİK BİRDE SÜREKLİ VÜCUDUNA İHTİYACIN OLMADIGI HALDE CİDDİ İLAÇLAR ALMIŞ SAGLIGINLADA OYNAMIŞ OLUYORSUN BİR BAKIMA BEN BÖYLE OLSUN İSTEmedigimden baktırmak istiyorm ama umarım GEREK KALMAZbebegim gelir bu ay......
KARDELEN5233 ordamısınn?? bir soru sordum az önce sana bana bi bakarmısın?
daha tam düzelmedi,kaynaşamadık ketatayla,ama dünden daha iyi tabiki
ebroş sebepsiz bu arada ve rahim filmi öyle çok korkulacak bişey deil
başarmışın,tebrikler:81::81:
raporsuz 80 lira,raporlu 20 lira civarı,ama sanırım artık özeller rapor veremiyo
hormon testi yaptıı temizz çıktııbirr sorunn yok dedii bazenn olurr bölee süt akması falan dedii dedim yaa bidee fitill verdii oda gebelikk yokk diee verdii eğerkii varsaa verdiği fitill acaba sorun yaratırmıı offff off
canımcım,burda olmasak bile,döndüğümüzde mutlaka cevp yazarız,gittiler diye endişeye kapılma.
geç yazabiliyoum malum sebepten.
ve ben artık gidiyorum,derincimlede karşılaşamadık.
inşallah cnm.ben kendı ıstegımle yaptırmamıştım dr um ıstemıstı.klomene baslayacaktım ok hormonların sorunlu ama belkı de tüplerın tıkalı oldugu ıcın olmuyor olabılır demişti.tüpler kapalıysa ilaç içsen de fayda etmez körü körüne ılac içmeyelım tüplere baktıralım demsıtı baktırdım ewet özelde biraz tuzluydu cnmm ücreti...
yanlız ben cok kısıde duydum kanalllara baktırınca cabuk hamlı kalınıyormus ne kadr dogrudur bılmem.ben de 3 ay sonra kalmıstım klomenın 3.ayında.narkozla baktır cnmm baktıracaksan
cnm derın bır arkadaslarına gıttı bu akşam mısfırlıge bu akşam olmayacagım demişti bilgin olsun cnmcanımcım,burda olmasak bile,döndüğümüzde mutlaka cevp yazarız,gittiler diye endişeye kapılma.
geç yazabiliyoum malum sebepten.
ve ben artık gidiyorum,derincimlede karşılaşamadık.
=) Biliyorum tatlım aynısını az önce ben yaşamış oldum işte =) De ben tez canlıyım asagıda seni gördügüm için sayfa atlamış olabilir/buyüzden görmemiş olabilirsin diye düşündüm =)
derini bende görmek isterim hernedense onun konuşmaları bana çok dogal ve samimi geliyor.
Bende okudum söyledigin gibi seyler.sende benim gibi düşünmüşsün ok canım öyle yaparım bende oluyorsa zaten canım tatlı kocam diyor sana neler yapıyorlar böyle die =)) adam cocuktan vazgecicek =)))))))))))
canlar tatlı walla cnm yaff geçmesin geçmesin panik yok!!!! olack olacak :)))
Yaptım olack =)) ya eskiden neler konuşuyoduk daha doktora gitmeden sorun varmı yokmu ne oldugunu bilmdigimiz için =) sürekli herseyı kendımıze yoruyoduk Yani ben yapıyodum bunu ==))
canım 2gündür rahat ve iyi hissediyorum kendimi.düşünme olayını kafamdan atamadım ama stres yapmıyorum huzurluyum en azından...
heh be cnm böyle ol
ben de kızken daha derdım benım geç olacak bebeğim dıye hislerin kuvvetliliği ozamandan gelıyormus daha
stres butun hastalıkların başı bunu bılıyorum ve stres yapmadım adetım gununde oldu,stresı bıraktım o ay hamıle kaldım,dualarımla bırlıkte,rabbım tez zamanda topikteki bütün arkadaşlarımızın yüzünü güldürsün inşallah.bu mübarek gecede içten söylüyorum ve hamiş olan arkadaşlarımıza da sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın ve doğum yapanlara anne ve yawrularına sağlıklar wersin.amin
Amin canım..amin..Ben bazen olucak bu ay fikrine alıştırıyorum kendimi(iyi düşün iyi olsun taktigi için)Bazende buay olmazsa diger ay var hem ozaman tüplerime baktırıcam belki uzun dönem tedavi gerektirmicek birşey çıkar ameliyatla falan hallolur.Öyle olmasa bile klomenın dozu artırılıcak veya aşıya geçilicek vücudum buna direnc göstermez nede olsa pes eder paşa paşa yumurtlarda büyütürde çatlatırda tutunurda diyorum =))) Bunuda kendımı kaptırmamk için olumsuz olursa sonuc bulanım yapmamak için düşünüyorum :) yani alıştırmaya calısıyorum kendımı 2 fikride sadece birine odaklanmadan..
e süper cnmm ne diyeyim
canım o taktiğe çok inanıyorum ben uygulamaya çalışıyorum
ama dedim ya daha önceden de yakın aylarda olacak senin gibi hissediyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?