ewet cnm ıstnbuldayım ben keske burda olsaydın gıderdık benm dr a...cnm helal olsun ne demek ya paylaşmak ıcın burdayızz
baska dr a gıt bence cnm bnm dr cok ılgılenıyor we uzman alnında cok hastası war sen nerde oturuyorsun???[/QUO
sağolasın canım ya ben izmirdeyim canım sen ist. dasın galiba aslında kadın doktoruna gitmek istemiyorum ya korkuyorum :)şimdilik bi sorun yok gibi bende sadece bu ay 5 gün önce adet oldum. son gittiğimde alttan bakmştı bişey olsa anlardı herhalde dimi canım
cnm yoktur yaaa alttan bakınca anlaşılır zaten sen kafanda sakın sureklı stres yapma kuruntu yapma cnm stres de cok etkıler olmasını
buyrun kahveler benden...Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 2 ziyaretçi)
swcnprlk,
tosti,
seydam,
asaletlim,
berrin1985,
eceden2011,
kardelen5233,
derdanur,
kardelen49,
birsen29+
ne kalabalığız ya maşallah
ewet cnm ıstnbuldayım ben keske burda olsaydın gıderdık benm dr a...
cnm yoktur yaaa alttan bakınca anlaşılır zaten sen kafanda sakın sureklı stres yapma kuruntu yapma cnm stres de cok etkıler olmasını
valla giderdik canım evet canımm bendeki bu stres varya hep ondan zaten engel olamıyorum ki ya ben her konuda böleyim
buyrun kahveler benden...
olma cnmm işte,kıtap fılan oku başka şeylerle meşgul ol sureklı.bak daha once soylemısımdır belki yıne söyleyeyim ben stres yapmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım cnmmmvalla giderdik canım evet canımm bendeki bu stres varya hep ondan zaten engel olamıyorum ki ya ben her konuda böleyim
olma cnmm işte,kıtap fılan oku başka şeylerle meşgul ol sureklı.bak daha once soylemısımdır belki yıne söyleyeyim ben stres yapmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım cnmmm
evet canım söylemiştin bende merak etmiştim soramadım senin bebiş varmı canım. inşallah yenerim stresi canım zaten ilk basta aklıma gelmşyo adetim yaklasınca baslıyo bide bebebk leri görünce tabii
evet canım söylemiştin bende merak etmiştim soramadım senin bebiş varmı canım. inşallah yenerim stresi canım zaten ilk basta aklıma gelmşyo adetim yaklasınca baslıyo bide bebebk leri görünce tabii
olmasın cnm iştee hyr cnm benım de yok.1 yıl 7 aylık ewlıyım ılk 3 ay korunduk ama baktım kı adetlerım duzensiz gec oluyorum 4 ayda 1 fılan.gıttım dr a hormon bozuklugu dedı hap kullandım klomen vs...
sonra ocak 26 da hamıle oldugumu öğrendım.subat 24 te gıttık rutın kontrole 2 aylıktı ve kalp atışlarını duymustuk ywrumun.ondan 5 gun sonra kalbi durmuş(
tabii bız aylık kontrole gıttıgımız için(herşey normaldi çünkü)3 ayında cinsiyet öğreneceğiz,kol bacağını göreceğiz dıye içimiz içimize sıgmayarak gıttıgımzde kalbının 25 gun once durdugunu soyledı dr.umuz...yıkıldık.oysa neler görmeyi bekliyorduk...parça patolojıye gonderıldı fakat bır neden bulunamadı.dr umuz doğa gereği sakat cocukların yaşama gelmek ıstemedıgını soyledı yenıden olacak dedı.hayrlısı boyleymıs ısyan etmedım asla! ılk 1 ay cok kotuydum aglama krızlerı gecırıyordum fakat sukurler olsun ki atlattık.rabbım yenısıne saglık wersın.şimdi de ne zaman hayrlı zamansa o zamn olsun allahım dıye dua edıyorum.1 ay korunma werdı dr.o bıttı ustune adet oldum 1 kez (çok şaşırdım ılacsız ılk kez dr un dedıgı tarıhte hastalanmıstım)ve ılk çalışmalarımız oldu.
bakalım hayırlısı beklıyoruz,sabırla...
işte benim hıkayem özetle bu canım.
olmasın cnm iştee hyr cnm benım de yok.1 yıl 7 aylık ewlıyım ılk 3 ay korunduk ama baktım kı adetlerım duzensiz gec oluyorum 4 ayda 1 fılan.gıttım dr a hormon bozuklugu dedı hap kullandım klomen vs...
sonra ocak 26 da hamıle oldugumu öğrendım.subat 24 te gıttık rutın kontrole 2 aylıktı ve kalp atışlarını duymustuk ywrumun.ondan 5 gun sonra kalbi durmuş(
tabii bız aylık kontrole gıttıgımız için(herşey normaldi çünkü)3 ayında cinsiyet öğreneceğiz,kol bacağını göreceğiz dıye içimiz içimize sıgmayarak gıttıgımzde kalbının 25 gun once durdugunu soyledı dr.umuz...yıkıldık.oysa neler görmeyi bekliyorduk...parça patolojıye gonderıldı fakat bır neden bulunamadı.dr umuz doğa gereği sakat cocukların yaşama gelmek ıstemedıgını soyledı yenıden olacak dedı.hayrlısı boyleymıs ısyan etmedım asla! ılk 1 ay cok kotuydum aglama krızlerı gecırıyordum fakat sukurler olsun ki atlattık.rabbım yenısıne saglık wersın.şimdi de ne zaman hayrlı zamansa o zamn olsun allahım dıye dua edıyorum.1 ay korunma werdı dr.o bıttı ustune adet oldum 1 kez (çok şaşırdım ılacsız ılk kez dr un dedıgı tarıhte hastalanmıstım)ve ılk çalışmalarımız oldu.
bakalım hayırlısı beklıyoruz,sabırla...
işte benim hıkayem özetle bu canım.
üzülme diyemicem canım beklemek okadar zorki kaymetmek nasıl acıdır ama hersey allahtan hayırlısı olsun inşallah hem bak seni cennette karsılayacak bi meleğin var inşallah bu dünyada da yoldas verir hepimize rabbim kimseye evlat acısı yasatmaz inşallah benim teyzemin 1 kızı vardı 23 yasında vefat etti 7 yıl oldu hala çok kötü teyzem
amın cnmm...üzülme diyemicem canım beklemek okadar zorki kaymetmek nasıl acıdır ama hersey allahtan hayırlısı olsun inşallah hem bak seni cennette karsılayacak bi meleğin var inşallah bu dünyada da yoldas verir hepimize rabbim kimseye evlat acısı yasatmaz inşallah benim teyzemin 1 kızı vardı 23 yasında vefat etti 7 yıl oldu hala çok kötü teyzem
allah sabır wersın teyzenınkısı daha kötü...allah korusun cnm ya nedne öldü
onunkisi cok acı werıcı doğur ,büyüt...cnm yaaa...
ben şükredıyorum boyle duyunca hareketlerını bıle hıssetmedım hıssetsem daha kotu gunler yasardım herlade.dr um da dedı ılerde saglıksız olacaktı belkı de ılerkı aylarda kalbı duracaktı şükretmelıyız dedı.allah beterınden saklasın
yaşayanlara da sabrını wersın rabbim
amın cnmm...
allah sabır wersın teyzenınkısı daha kötü...allah korusun cnm ya nedne öldü
onunkisi cok acı werıcı doğur ,büyüt...cnm yaaa...
ben şükredıyorum boyle duyunca hareketlerını bıle hıssetmedım hıssetsem daha kotu gunler yasardım herlade.dr um da dedı ılerde saglıksız olacaktı belkı de ılerkı aylarda kalbı duracaktı şükretmelıyız dedı.allah beterınden saklasın
yaşayanlara da sabrını wersın rabbim
amin canım inşallah hiçbirimiz yasamayız bu acıyı .valla canım birden hastalandı 15 günde de vefat etti bütün organları bitmiş dedi doktorlar 1 yasında da oğlu vafat etmişti teyzemin şimdi çocugu yok öle işte ona çok üzülüyorum
allah sabırlar wersin cnmm ne dıyelım başka...amin canım inşallah hiçbirimiz yasamayız bu acıyı .valla canım birden hastalandı 15 günde de vefat etti bütün organları bitmiş dedi doktorlar 1 yasında da oğlu vafat etmişti teyzemin şimdi çocugu yok öle işte ona çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?