Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

slmm arkadaşlarr benimde size bir sorumm olucakk beni bilgilendiriszenizz çokk sevinirimm 21 nisandaa en sonn adett oldumm 19 mayıstaa olmam gerekiorduu ama olmadııı 15 mayısta dr. şüphelendiği içinn gebelik testii yaptıı amaa sonuçç çıkmadııı şimdii sonn 4 gündürr adett sancısı gibii sancıı çekiorumm 6 gün geçiktimm sizdee tekrar test yaptırsamm olurmuu ? cvplarınızı içinn şimdidenn tşk ederimmm

cnm selam hosgeldın...adet gunun 19 uymus ama ondan once test yapmıssınız cıkmayabılır.sen yıne de bır test daha yaptır cnm bence.adet agrısı,sancısı gibi sancılar olabılıyor hamılelıgın ılk zamanlarında.yaşlayanlardanım ben.adet olmayı beklerken hamıle sancılarıymıs meger.zararı yok ya sen yıne yaptır hala adet olmamıssın.adet duzensızlıgın yoksa geceliğe ısaret eder bu.yenidenn yapmanı öneririm.
allah gönlüne göre wersin.

evitax oncekı sayfadakı yazımı okudun mu cnmm alıntı yapıyorsun yanlız anlaşılmıyor[/QUOTE] yazısından sonra yaz cewabını .ok

aminnn cmm allahh hepimizinn gönlünee göree versinnn cvp içinn tşk ederimm fakatt bişeyy daha sormakk istiyorumm vajinal fitillerden adetei geçirmiş olabilirmi ?

evitax oncekı sayfadakı yazımı okudun mu cnmm alıntı yapıyorsun yanlız anlaşılmıyor
yazısından sonra yaz cewabını .ok[/QUOTE]

Okumadım kuşum yarım saatir ugrasıyorum abartısız belkide gecmıstır yapamıyorum birden fazla alıntı onlarda birden fazla alıntının içinde yazmışlar bana olmuyorrrr (

Son düzenleme:
evita alıntı yap ın yanında artı işareti var,almak istediğin kişilerin mesajındaki artıları tıkla,en sonunda da cevap ver butonuna tıkla ve altlarını doldur.
bu arada geçmişe baktıysan,çatlatma iğnesiyle ilgili soruna cevap vermiştim.

heh bak kardelen çok guzel acıkladı cnm

cnm yok sanmıyorum tanıdıgım kullanmıstı adetını gecıktırmedı.
sen br kez daha test yap cnm cıkmazsa bırsey dr un arastırsın sebebını

tmmm cnmm çokk tşk ederimm sağolasınn bişeyy dahaa sorucamm biliorumm çok oluyorumm amaa gögüslerden süt gelior dr. hormon testii yaptıı ama temiz çıktıı gebeliklee bir ilgisi olabiirmi peki

Ben 9gün yaptım soganı.Rahmi ve kistleri temizledigi için yaptım.oZAman doktora gitmemiştim daha.Adet düzensizligim yok canım benim 2-3gün farklarla oluyorum.Rahmi temizledimi yoksa zaten temizmiydi bilmiyorum ama doktora gittimde rahmin çok temiz dedi.Adetim günü gününe oldu bende işe yaradı yani.Şimdide içmek istiyorum ama çörek otu bal tarcınla klomeni içiyorum zararı olur diye soganı yapamadım bu ay.

=)Uzun süre sarı sac kullanlarda oluyor sanırım böyle ben tiksinmiştim bir ara sarı saçtan.Boyadım.iyi oldu saçlarım dinleniyor bu şekilde..temmuz gibi yeniden byatıcam ama sarıya =)

Klavyenle aranızın düzelmesine sevindim =) Evet ögrenmiştim bunu yazdıktan sonra ama yinede cvpın için teşekkürler.

canım topiğimize hoşgeldin tanışamadık ama inşallah konuşuruz enkısa zamanda
allahım yardımcımız olsun bende 10 yıldır bekliyorum pko yok ama adet düzensizliği var bendede :

Hoşbulduk tatalım teşekkürler nasılsın? Evet öyle oldu rastlaşamadık hiç =) amin allah hepimizin yardımcısı olsun..Tüplerine falan baktırdınmı? sebepsizler sınıfındamısın yada? Ben bu ay olumlu sonuc alamazsam tüplerime baktırmak istiyorum oda acılıymış korkuyorum bakalım..

tmmm cnmm çokk tşk ederimm sağolasınn bişeyy dahaa sorucamm biliorumm çok oluyorumm amaa gögüslerden süt gelior dr. hormon testii yaptıı ama temiz çıktıı gebeliklee bir ilgisi olabiirmi peki

rıca ederım cnmm.paylaşmak ogrenme ıcın buradayız ya
cnm sanmıyorum bır arkadasımın daha senın gibi süt gelıyordu gebelıkle alakası yok hormonlarla ılgılı cnm bu olay dr neden temız demıs anlamadım ok adetın duzenlı olabılır ama bu süt gelme olayı hormonlardan dıye bılıyorum.bazı ıstısnaı durumlar oluyor senın de öyledir belki cnm

olmuş cnm bak işte :))) bazen bnm de gozumden kacıyor o yazıyı sılıyorum yanlşlıkla ...olsun arada olur

Başardım bakın =) neden sorun oldu bilmiyorum mantıgı basta çözmüştüm sondaki quoteyi siliyormuşum son yazdıgımdan bir öncekindede öyle yaptım ama herhalde biryerde silmişim yine farketmeden.neyse uzunnnnn ugraslar sonucu basardım =)

okudum evet kardelen teşekkürler.ben 1 günüm kaldı klomende.pazarteside doktora gidicem bakalım.yumurtalar büyümüşmü diye.sen biliyormusun ssklıyım ama özel hastaneye gidiyorum çatlatma ignesinin fiyatı nekadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…