sevcan ve diğer arkadaslar hepinize hayırlı geceler iyiki varsınız eşimden emir geldi dinlenecekmişim :)
cnm selam hosgeldın...adet gunun 19 uymus ama ondan once test yapmıssınız cıkmayabılır.sen yıne de bır test daha yaptır cnm bence.adet agrısı,sancısı gibi sancılar olabılıyor hamılelıgın ılk zamanlarında.yaşlayanlardanım ben.adet olmayı beklerken hamıle sancılarıymıs meger.zararı yok ya sen yıne yaptır hala adet olmamıssın.adet duzensızlıgın yoksa geceliğe ısaret eder bu.yenidenn yapmanı öneririm.slmm arkadaşlarr benimde size bir sorumm olucakk beni bilgilendiriszenizz çokk sevinirimm 21 nisandaa en sonn adett oldumm 19 mayıstaa olmam gerekiorduu ama olmadııı 15 mayısta dr. şüphelendiği içinn gebelik testii yaptıı amaa sonuçç çıkmadııı şimdii sonn 4 gündürr adett sancısı gibii sancıı çekiorumm 6 gün geçiktimm sizdee tekrar test yaptırsamm olurmuu ? cvplarınızı içinn şimdidenn tşk ederimmm
cnm selam hosgeldın...adet gunun 19 uymus ama ondan once test yapmıssınız cıkmayabılır.sen yıne de bır test daha yaptır cnm bence.adet agrısı,sancısı gibi sancılar olabılıyor hamılelıgın ılk zamanlarında.yaşlayanlardanım ben.adet olmayı beklerken hamıle sancılarıymıs meger.zararı yok ya sen yıne yaptır hala adet olmamıssın.adet duzensızlıgın yoksa geceliğe ısaret eder bu.yenidenn yapmanı öneririm.
allah gönlüne göre wersin.
yazısından sonra yaz cewabını .okevitax oncekı sayfadakı yazımı okudun mu cnmm alıntı yapıyorsun yanlız anlaşılmıyor
rıca ederım cnm bu sorunu pek anlamadım ben ??:97:aminnn cmm allahh hepimizinn gönlünee göree versinnn cvp içinn tşk ederimm fakatt bişeyy daha sormakk istiyorumm vajinal fitillerden adetei geçirmiş olabilirmi ?
evitax cnm hoşgeldınnn.cnm yazı yazmıssın arkadaslardan alıntı yapıp ama anlaşılmıyor,QUOTE
yazısından sonra basla yazmaya yoksa anlaşılmaz çıkar cnmm
yazısından sonra yaz cewabını .ok
:) söle diyeyimm dr. bana akıntıı var diee fitil vermiştii :):) o adeti geçiktirmiş olabilirmi ?rıca ederım cnm bu sorunu pek anlamadım ben ??:97:
olmuş cnm bak işte :))) bazen bnm de gozumden kacıyor o yazıyı sılıyorum yanlşlıkla ...olsun arada olurKuşum öyle yapıyorum ama olmuyor.
heh bak kardelen çok guzel acıkladı cnmevita alıntı yap ın yanında artı işareti var,almak istediğin kişilerin mesajındaki artıları tıkla,en sonunda da cevap ver butonuna tıkla ve altlarını doldur.
bu arada geçmişe baktıysan,çatlatma iğnesiyle ilgili soruna cevap vermiştim.
:) söle diyeyimm dr. bana akıntıı var diee fitil vermiştii :):) o adeti geçiktirmiş olabilirmi ?
cnm yok sanmıyorum tanıdıgım kullanmıstı adetını gecıktırmedı.
sen br kez daha test yap cnm cıkmazsa bırsey dr un arastırsın sebebını
cnm keşke devam etseydin...ben yaklaşık 2 yıl önce yaptım 3 ay,her adetime 10 gün kala cnm...sonra düzene girmişti normalinden...normalde 3 ayda olurdum 2 ayda olurdum...40-45 güne indi hatta günü gününe bile oldum kaç kere...bu zamana kadar geldi ama son 3 aydır yine olamıyorum ..sadece nisanda lekelenmeler oldu uzun süre o kadar onu adetten saycaz artık...kadın hastalıkları için Allahın mucizesi gerçektende...zaten her ay yapmak da sakıncalı ..her yıl 2 aylık iki kür yapsak yeterli.
cicişşş bende sapımsarıydımte aynı böyle senin gibi...bıktım hep sarıdan aynen evitaxın dedigi gibi kahveye döndüm...karamel yap cnm yakışır sana... :
hayır,dr kontrol edecek,ölçecek,ilcın etkileşimine göre yumurtanın hızlı büyüme ihtimalide var çünkü,eğer istenilen boyutta değilsede,iki gün sonra tekrar gel dicek,bidaha bakacak,en az 18 mm olunca,çatlatmayı vur diyecek:
canım topiğimize hoşgeldin tanışamadık ama inşallah konuşuruz enkısa zamanda
allahım yardımcımız olsun bende 10 yıldır bekliyorum pko yok ama adet düzensizliği var bendede:
tmmm cnmm çokk tşk ederimm sağolasınn bişeyy dahaa sorucamm biliorumm çok oluyorumm amaagögüslerden süt gelior dr. hormon testii yaptıı ama temiz çıktıı gebeliklee bir ilgisi olabiirmi peki
evita alıntı yap ın yanında artı işareti var,almak istediğin kişilerin mesajındaki artıları tıkla,en sonunda da cevap ver butonuna tıkla ve altlarını doldur.
bu arada geçmişe baktıysan,çatlatma iğnesiyle ilgili soruna cevap vermiştim.
olmuş cnm bak işte :))) bazen bnm de gozumden kacıyor o yazıyı sılıyorum yanlşlıkla ...olsun arada olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?