anladım cnmm ...normalde adetın gunu sasmıyorsa ve bu ay sastıysa yuksek ıhtımal gebelık war gıbı gelıyor aban ınsallah da oyldırr...ewett cnmmm hemdee 9 gün geçiktimmmm sadecee adet sancısı gibii sancımm varr 5 gündürr o kadarr başkada hiç birr belirtimm yokk yadaa ben anlamıyorummmm
evitax ben yatayım canım...oturdukça batıyor belim,sırtım...
Sana da afiyet olsun gülüm
gnc_emr sen de gıttın sanırım ptesı haberını beklıyorum
iyi gecelerr
bence de gıt cnm hayırlı haberlerını beklıyorum hoşçakalltmm cnmmm sanadaa ii gecelerr yarınn özelee gitmeyii düşünüyorumm p.tesi bendee bekleyemicemm çatlıcamm yoksaa meraktannn k.i.b
cnm iyi diyelim iyi olsun hormoncuklar... senin de cok dengesız degıl gııbı gelıyor bana...
sana da afıyet olsun cnm ben yedım bıttı.yok kılodan degıl ben de gece cok yerım almam hep aynıyım :))) zayıf degılım fakat hep aynı kılom boyuma gore tam iyi...yaniii hanı uğraşı bakımından bu saatte mi kızartıyorsun dmek istedim tatlım
evitax ben yatayım canım...oturdukça batıyor belim,sırtım...
sana da afiyet olsun gülüm
Yada varda 1 haftadır benmi görmüyorum Lütfen biri bizede liste yapsınnn Bakıp bakıp heveslenelimmm....
Selam kızlar tlfondan yazıyorum gecmıse baktım hepınıze tesekkur edıyorum dualarınız ıcın allah razı olsun...inanın su an nasıl oldugumu bende bılmıyorum karmakarısık duygularım allahım boyle nasıp ettı hayırlısı olsun...rabbım kımseye yasatmasın hepımıze hayırlısıyla saglıklı bebekler versın ben uzun sure bebek defterını kapattım ıns sızlerden guzel haberler alırım hayırlısıyla...
Selam kızlar tlfondan yazıyorum gecmıse baktım hepınıze tesekkur edıyorum dualarınız ıcın allah razı olsun...inanın su an nasıl oldugumu bende bılmıyorum karmakarısık duygularım allahım boyle nasıp ettı hayırlısı olsun...rabbım kımseye yasatmasın hepımıze hayırlısıyla saglıklı bebekler versın ben uzun sure bebek defterını kapattım ıns sızlerden guzel haberler alırım hayırlısıyla...
Su an evdeyım kızlar ins pazartesı ya da salı amelıyat olcam
Selam arkadaşlar ben 21 nisanda adet gördüm.yumurtlama takibi yapıyoruz.bugün ayın 28 olmasına rağmen adet görmedim ve hem normal test hemde erken hamilelik testi yaptım sonuç negatif normalde en fazla 21 günde adet görürdüm sizce bu normal mi özellikle erken hamilelik testlerinin doğru sonuç vereceğini sanıyorum yardımcı olurmusunuz lütfen??
Selam arkadaşlar ben 21 nisanda adet gördüm.yumurtlama takibi yapıyoruz.bugün ayın 28 olmasına rağmen adet görmedim ve hem normal test hemde erken hamilelik testi yaptım sonuç negatif normalde en fazla 21 günde adet görürdüm sizce bu normal mi özellikle erken hamilelik testlerinin doğru sonuç vereceğini sanıyorum yardımcı olurmusunuz lütfen??
bende senin gibiyim evde yaptım negatif çıkıtı kan testi daha yaptırmadım
kafam karışık ne yapmalıyım bilemiyorum sitres yaptığımı düşünmüyorum bu ay beklemiyordum yaz temizliği falan 15 gündür baya yoğunum o yüzden tutmaz diye düşünüyordum.ne yapacağımı şaşırmışş durumdayım erken gebelik testini gecikmeden 3 gün sonra yaptım ama negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?