- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 408
kızlar ya ben yeni üyeyim benide alın aranıza:2:
teşekkürler:2:
garibim hoşgeldin canım misafirlere çaymı ikram ediyosun ellerine sağlık bizede varmı
canım insanları takmamayı öğrenmemiz gerek yoksa hayat zindan oluyo malesef
selam kardeloş hoşgeldin cnm.
ebuşum dükkanı anlattım zaten canom onlar toplamışlar babam dedi...
garibim hoşgeldin...evet çalışma saatleri uzadı ama napalım...sen naptın cnm.
garipcim,üzülme,gelmeyen adette her zaman ümit vardır.
rana cım,bence klomenle incir kürünü bi arada yapma canım,benden sana tavsiye,ya klomen,ya incir.
ikisi birden olunca,yumurtalıklara fazla yüklenmiş olursun.
ah canım benım kolay gelsın sana dıp kose temızlık heee bence kardecegızın de azıcık yardım eder yaa hemencık halledersınız bebısım bende ıyıyım ıste nasıl olayım konusuyoruz zaten gercııyıyım sukurler olsuncano sağlık olsun yaa ben çok geç girdim zaten
demek eşinin yanına başlıycaksın hayırlısı olsun inşallah çok rahat bir ortam olsunda çok yorulma kuzucum .heyecanlısındır yaa yeni bir hayat başlıyo aslında hayırlara vesile olsun diyim cano .
canım hadi hayırlı olsun iyi düşünmüşsün şifa olsun kuzucum
tamam kuzum konuşuruz ama öncesinde seninle buluşalım olurmu vaktin olunca
benim misafirler gittide
off gerçekten çok zor tatlım yaa allahım kolaylık versin .bolca oku sabır dile rabbimden inşallah bi çözümü olurda rahatlarsınız
saol ablam yaa işte elimden geldiğince okumaya çalışıyorum .neyse misafirler gitti daha rahatım artık gerçi şimdide bahar temizliğine başlıycamda .sen napıyosun balım
ayy çok güldüm demek söke söke alırsınız hee derda verirse alırsınız bak bende kız tarafı olurum hee haberiniz olsun
herkese iyi pazarlar kizlar,hepiniz iyisinizdir insallah:26:ben pek iyi degilim malesefdün test yaptim malesef negatif,16 günluk gecikmeden sonra ümitlenmistim djital testlerden yapmistim,dun biraz arastirma yaptim,malesef yanilma olasiligi yokmus,genelde dogru cikarmis.. 16 gün boyunca kasiklarimda(yumutaliklarimin oldugu yerde)olan agri ve gelmeyene adet beni ümitlendirmistii neyse nasip degilmis,sanki hic bebegim olmayacakmis gibi bir his var icimde,dilerim tersi olur herseyin hayirlisi olsun,
kayram beni merak etmissin,dun musait degildim canim,o yuzden giremedim siteye,birde cok kötüydum esim zor teselli etti,tüm gun..hakkini helal et,haber veremedim....
kardelen49,canim gecmis olsun,rabbim birdaha yasatmasin...
lagmira,allah sabirlik versin canim,ama ne kadar sevap kazaniyorsunuz annesi olmayan bir cocuga bakarak,ama babasida bu konuda hassasiyet göstermesi gerek tabiii,rabbim hyirli kapilar acsin,esinle olan sikintilarini gidersin..inan hersey dört dörtlük olmuyor,herseyi uyusan ve denk olan esler cok nadirdir,hatta yok denecek kadar azdir,hepimizin hayatinda eslerimiz ile farkliliklar var,bize dusen bu farliliklarda bulusup,birbirimizi degistirmeye calismadan oldugu gibi kabul etmektir.inan böyle oldugunda daha mutlu oluyor insan..insaniz sonucta hepimizin eksiklikleri var..allah yardimcin olsun...
ebrarim,misafirin gitmis,senin adina sevindim...olmadi ebrarim yaa seni yaniltimm,yine negatifi gördüm bu ayy
derinim,yeni isin hayirli olsun tatlim,ugur getirsin sana insallah
altta ki arkadaslarim hepinize selam olsun:80::80:
Selam canlarım tlfondan yazdıgım ıcın tek tek cevap veremıyorum...hepınıze cok tesekkur edıyorum allah razı olsun once rabbımın sonra sızlerın dualarıyla amelıyatımı basarılı bı sekılde atlattım allaha sukur ins bundan sonra bır aksılık cıkmaz...hepınızı cok opuyorum k.i.b...kardelosum bende optum canım gorusmek uzre...derdam sen nasılsın canım...altta baska kım var bılmıyorum sızler nasılsınız kızlar...
ya garıbım kuzumö ben senı uzmek ıcın sormamıstım aslında bence uzulme de konustuk zaten bıde normal testlerle dene lutfan ondan sonra en kesın kanda baktırırsın valla bılmıyorum ben kanda baktırmadan emın olamıyorum hıc bır sekılde uzulme ama bıde ne demek ole hemen tup bebek falan daha dıger yontemlerı denedınmı kı hemen tup bebek dıyorsun canım benım lutfen kendını bu fıkırlerle yıpratmainsanin elinde degil uzulmemek ebrarcim,hic bu kadar gecikme yasamamistim,dolayisi ilede baya ümitlenmistimevet gecikme yasardim ama her ay 4,5 gun olurdu,bu sefer tam 16 gün oldu,olsaydi idrar testinde kesin cikardi,ama yok..birde dijital testlerden yapmistim,dun belki mi acaba?diyerek nette arastirdim,ama dijital testler %90 dogru oluyormus hayirlisi olsun..2 yil oldu,bir kere bile hamile kalamadim...acaba tüp bebek yaptirmayi dusunsem mi diye dusunur oldum.gerci hersey rabbimin taktiri,o dilemedikten sonra 10 defa tüp denesemde olmaz,rabbim hayirlisini versin hakkimizda ne diyim...
ınsallah yumurtacıklardır sana bebegını getırecek olan yumurtacıklar canım benımKızlar merhaba niye ben girince kimse olmuyo yaaa
Dün evde patladım hiçbirinizde yoktunuz bugün biraz çıktım bari açıldım.
Lagrima çok bunalmışsın Rabbim hayırlı bi çıkış yolu göstersin feraha çıkarsın seni
Birseeeen emre kucağında artık ne güzeeel darısı bize inş.
Pelinim iyiymişsin sevindim dah iyi olacaksın inşallah
Kardeloş ben yazcaktım sen yazmışsın bu ay herkes ağrılı adet oluyo hayır olsun
Garibim adet olmuşsun hayırlısı canım hayal kırıklığını tahmin ediyorum ama ümitsiz olma lütfen benimde ilk gebeliğim 3 yıl sonunda oldu ilerde bebeğin olduğunda bugünleri unutmuş olacaksın
Kızlar 2 gündür benimde kasıklarıma içi su dolu baloncuklar asmışlar sanki hareket ettikçe hop hop ediyo yumurtalarım olabilirmi acep
Allah senden de razı olsun tatlımhepsi için ayrı derken?ya sen namaza başlamadan niyetini yap cnm ne istiyorsan...zaten çocuklar babasına gittimi herşey yoluna girer degil mi?öyle dua et,eşinlede saglıklı huzurlu bir yaşam...inşallah rabbim kabul eder cnm...dualarla ayakta duruyoruz herşey bizler için..Allahım duaları vermiş ki ondan dileyelim...
canikom,onlar zaten ben çıkıyorum diye kapatıyolar..dükkana başkasını koymak istemiyor...ben kendi dükkanım gibi bakıyodum ugramıyodu hiç.ugraşamam diyo.bu kadar süre içindede güvenilir birini bulamam diyo..dursa beklese kira işlicek o da topluyor..eşimin yanına başlıyorum kuşum.
evet bitanem kocişin yanına başlıyorum hayırlısıyla..zaten günlüm ordan yanaydı...şimdi yaz boyunca geç çıkıcaz ama ben anlaşıcam daha erken çıkmak için..bananeeeekociş benden daha fazla maaş alıyo o dursun sen napıyon hayatım iyimisin..misafirler gitmiş..Allah misafirsiz bıakmasın tabi onlar evin bereketi.. eee bide senin gibi iyi bir insanın evine gelmesinlerde kime gelsinler dimi
canom hayır olsun inşallah..ben rüyaları terse yoruyorum biliyosun...kabusların hayıra çıksın inşallahhhh...
cnm dikkat et ya yoruldun tabi kıyamam...ayaklarını uzat yat be cnm...bebiş gelene kadar sabır derdam...
yaa garippp kızıcam ama sana cnm benim lütfen böyle üzülme...ne demek olamıcam Allah büyükk...negatifi görünce insan bocalıyo ama toparlıyo sonra...üzme kendini cnm..hem ne dicem,hemen tüp deneyecegine 1 kere aşılama denesen kuşum?
canım peloşum benim tekrar çok geçmiş olsun..agrılarının azalmasına sevindim..çabucak toparlayıp yeniden çalışmalar başlasın inşallahhh..öpüyorum kuşum seni
ranacım hayıra çıksın rüyan.okuyunca tüylerim ürperdi he.inşallah aynen yaşaıcan bigün o duyguları cnm
tatlım selam...hoşgelmişsin aramızabence büyük ihtimalle hamilesin...maksimum 15 dk olduysa vardır bişeyler..bikaç saat deseydin geçersiz olurdu da...bazı testlerin içinde en geç 30 dk diyo,baızlarında 5 dk,bazılarında 15 diyor...ben çok yaptıgım için:)umarım hamilesindir..bikaç gün bekle bakalım..zaten varsa 2-3 günlük gecikmeyle daha net çıkar.
cnm ya inşallah inşallahhh...dualarımızdasın..Allahım hayırlısıyla sonuna gelmeyi nasip etsin semacım.
cnm adet olmuş muydun unuttum...yumurtluyo olabilir misin acep?
berrin a.selam cnm.neredesin yoktun kaç gündür...
selam canlarım benim...offf yaa..7 buçukta çıktım.geldigimden beri temizlik yapıyorum.
yarın kısmetse kocişin yan magazasına işe başlıyorum.sabah 10:30 akşam 10:00 kızlar nasıl dayanıcam bilemiyorum...artık gittigi yere kadar sigortam yapılacak en önemlisi bu yani...hayırlısı.
selim kardelen.
nerde ki bu millet?
ay selina niye uğramamış,o erkenden yazardı yaaaaaa:26:
anladım cnm insan yoruluyo üst üste geldiyse..
sagol berrincim inş hayırlı olur...çalışmak güzel,insanın kendi çalışıp ihtiyaçlarını karşılaması vs...ama insan evde de oturmak istiyor karışık bi ruh hali yani...benim eşimde çok fazla çalıştırma taraftarı degildi normalde,ama kendi kendimize ettigimiz hatalar yüzünden birsürü borca girdik eşim sagolsun hallediyor ben çalışmasam dahi bi şekilde üstesinden gelir ama ben dayanamıyorum bian önce ödensin istiyorum.bi elin nesi var iki elin sesi var..burda çalışırken çok almıyodum ama az çok harçlık çıkıyordu mutfak için...zaten Allah verirde hamile falan kalırsam evde oturucam..
Valla geldi gelicek kopuyorum ağrıdan yarın nasıl gidicem nasıl iş yapıcam düşünüyorum inanki benim bir ay iyi bir ay çok zor geçiyor adetlerim.[/QUOTE
umarım adetin gelmez hamile kalırsın işallah:)))
AMİNNNN ,Allah senden de razı olsun tatlımhepsi için ayrı derken?ya sen namaza başlamadan niyetini yap cnm ne istiyorsan...zaten çocuklar babasına gittimi herşey yoluna girer degil mi?öyle dua et,eşinlede saglıklı huzurlu bir yaşam...inşallah rabbim kabul eder cnm...dualarla ayakta duruyoruz herşey bizler için..Allahım duaları vermiş ki ondan dileyelim...
canikom,onlar zaten ben çıkıyorum diye kapatıyolar..dükkana başkasını koymak istemiyor...ben kendi dükkanım gibi bakıyodum ugramıyodu hiç.ugraşamam diyo.bu kadar süre içindede güvenilir birini bulamam diyo..dursa beklese kira işlicek o da topluyor..eşimin yanına başlıyorum kuşum.
evet bitanem kocişin yanına başlıyorum hayırlısıyla..zaten günlüm ordan yanaydı...şimdi yaz boyunca geç çıkıcaz ama ben anlaşıcam daha erken çıkmak için..bananeeeekociş benden daha fazla maaş alıyo o dursun sen napıyon hayatım iyimisin..misafirler gitmiş..Allah misafirsiz bıakmasın tabi onlar evin bereketi.. eee bide senin gibi iyi bir insanın evine gelmesinlerde kime gelsinler dimi
canom hayır olsun inşallah..ben rüyaları terse yoruyorum biliyosun...kabusların hayıra çıksın inşallahhhh...
cnm dikkat et ya yoruldun tabi kıyamam...ayaklarını uzat yat be cnm...bebiş gelene kadar sabır derdam...
yaa garippp kızıcam ama sana cnm benim lütfen böyle üzülme...ne demek olamıcam Allah büyükk...negatifi görünce insan bocalıyo ama toparlıyo sonra...üzme kendini cnm..hem ne dicem,hemen tüp deneyecegine 1 kere aşılama denesen kuşum?
canım peloşum benim tekrar çok geçmiş olsun..agrılarının azalmasına sevindim..çabucak toparlayıp yeniden çalışmalar başlasın inşallahhh..öpüyorum kuşum seni
ranacım hayıra çıksın rüyan.okuyunca tüylerim ürperdi he.inşallah aynen yaşaıcan bigün o duyguları cnm
tatlım selam...hoşgelmişsin aramızabence büyük ihtimalle hamilesin...maksimum 15 dk olduysa vardır bişeyler..bikaç saat deseydin geçersiz olurdu da...bazı testlerin içinde en geç 30 dk diyo,baızlarında 5 dk,bazılarında 15 diyor...ben çok yaptıgım için:)umarım hamilesindir..bikaç gün bekle bakalım..zaten varsa 2-3 günlük gecikmeyle daha net çıkar.
cnm ya inşallah inşallahhh...dualarımızdasın..Allahım hayırlısıyla sonuna gelmeyi nasip etsin semacım.
cnm adet olmuş muydun unuttum...yumurtluyo olabilir misin acep?
berrin a.selam cnm.neredesin yoktun kaç gündür...
selam canlarım benim...offf yaa..7 buçukta çıktım.geldigimden beri temizlik yapıyorum.
yarın kısmetse kocişin yan magazasına işe başlıyorum.sabah 10:30 akşam 10:00 kızlar nasıl dayanıcam bilemiyorum...artık gittigi yere kadar sigortam yapılacak en önemlisi bu yani...hayırlısı.
AMİNNNNN,amin canım inşallah koca koca yumoşlarolur çatlalar ve döllenirler kuzum
senin rüyan güzelmiş hayrolsun canım kız çocuk iyi değil derler erkek çocuk iyiymiş ama umarım buay müjde verirsin bize .
canım semoşum allah yardımcın olsun yarın güzel haberler al inşallah canım dualarımız seninle
kuzum kıyamam sana buara bitürlü görüşemiyoruz özledim seni haberin ola
derdam önemli değil kuzum nasıl oldun ağrın varmı hala
canom yaa saol güzel düşüncelerin için elimden geldiğince iyi ağırlıyorum onlarda tekrar geliyolar işte
rüyam aslında tam anlamıyla karmançormandı anlatılcak gibide değil yani hayırlara çıksın .
yarın büyük gün senin için inşallah hayırlı olur seversin yeni işini canım .saatler biraz uzun ama inşallah çok yorulmazsın canım allah yardımcın olsun
bugün naaptınız topladınızmı dükkanı duygulandınmı canom
hadi yaaa zararı olur mu canım ???garipcim,üzülme,gelmeyen adette her zaman ümit vardır.
rana cım,bence klomenle incir kürünü bi arada yapma canım,benden sana tavsiye,ya klomen,ya incir.
ikisi birden olunca,yumurtalıklara fazla yüklenmiş olursun.
canım inşşş dayanırsınız sende canını sıkma moralini yüksek tut inş zamanında gelicek merak etme....şimdi ultrasondan geldik, rahim ağzıboyu 1,9 cm e inmiş. heran herşey olabilir dedi, çıkarmıcam hastaneden yatmaya devam dedi, geçen pazartesi 2 doz ciğer geliştirici yapmıştı, nidilat, progeston,antibiyotik,magnezyum, pruloton depot devam yaniii. 15 gün daha dayanabilsek dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?