Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ya yazmadan,duyarsız kalamıcam.
lagrima belki okuyamazsın ama,yaşadıklarına üzüldüm,sıkıntılı bi durum,ama çocukları sokağa atasım var deyişine de üzüldüm,neticede onlar yetimler,anneleri ölmüş,baba ilgilenmiyo,hayatlarında o kadar büyük bi boşluk var ki,mecburen haylazlar.
kim na yaparsa yapsın,onların içindeki fırtınayı dindiremez.
rabbim onlarında,sizinde yardımcınız olsun inşallah.

garibim hoşgeldin canım misafirlere çaymı ikram ediyosun ellerine sağlık bizede varmı
canım insanları takmamayı öğrenmemiz gerek yoksa hayat zindan oluyo malesef

sizede var tabikii buyrun

selam kardeloş hoşgeldin cnm.

ebuşum dükkanı anlattım zaten canom onlar toplamışlar babam dedi...

garibim hoşgeldin...evet çalışma saatleri uzadı ama napalım...sen naptın cnm.

allah yardimcin olsun canim

insallah canim benim yaaa

kızlar şimdi tekrar test yaptım 2.çizgi yine silik ilki kadar belirgin değil neden acaba??
diğerini sabah yaptım bişi yemeden ilk idrar..bunu şimdi yaptım farkeder mi sizce

ah canım benım kolay gelsın sana dıp kose temızlık heee bence kardecegızın de azıcık yardım eder yaa hemencık halledersınız bebısım bende ıyıyım ıste nasıl olayım konusuyoruz zaten gercııyıyım sukurler olsun

ya garıbım kuzumö ben senı uzmek ıcın sormamıstım aslında bence uzulme de konustuk zaten bıde normal testlerle dene lutfan ondan sonra en kesın kanda baktırırsın valla bılmıyorum ben kanda baktırmadan emın olamıyorum hıc bır sekılde uzulme ama bıde ne demek ole hemen tup bebek falan daha dıger yontemlerı denedınmı kı hemen tup bebek dıyorsun canım benım lutfen kendını bu fıkırlerle yıpratma
ınsallah yumurtacıklardır sana bebegını getırecek olan yumurtacıklar canım benım

canım benım demek kocısın yanında baslıyorsun he olsun hayırlısı olsun ınsallah guzelım yaaa hem sıgortanıda yapcaklarmıs bak ne guzel ınsallah cabucak alısırsın ve guzel ınsanlarla karsılasırsın

evet güzel oluyo canım calışmak bende calışıyordum evlenmeden önce ama şimdi evdeyim.inşallah borclarınız kısa zamanda biter canım destek olmak gerekiyo tabi borcsuz insanda yok valla ne yapalım olacak okadar

selam hanımlar hepinize güzel birgün diliyorum
kardeloşum bende merak ettim selinayı birkaç gündür uğramadı dün gece aklıma takıldı yaa
ecrinimde yok sevcanımda nerelerdesiniz hanımlar merak ediyorum sizi
buarada bugün kuzenimin oğlunun yılsonu merasimi varmış aslında kuzenim çalıştığı için annem bakıyo ufaklığa bir nevi kardeşimiz .oğluşumu izlemeye gidicem .şimdi çıkmam gerek haber veriyim dedim .öpüyorum sizi ..

selam kızlar.hayırlı günler.bikaçgündür yoğunluktan ötürü giremedim,fırsatım olmadı kusura bakmayın merak ettirmek istemezdim.ebrar ablam kardelenim merak etmişsiniz,iyiyim çok şükür.misafirlerim vardı.fırsat bulamadım girmeye.sizler nasılsınız?geçmişe bakamadım birikmiş baya.öptm hepinizi.:80:

şimdi ultrasondan geldik, rahim ağzıboyu 1,9 cm e inmiş. heran herşey olabilir dedi, çıkarmıcam hastaneden yatmaya devam dedi, geçen pazartesi 2 doz ciğer geliştirici yapmıştı, nidilat, progeston,antibiyotik,magnezyum, pruloton depot devam yaniii. 15 gün daha dayanabilsek dedi...

AMİNNNN ,
canım inşşşşş en kısa zamanda cümlemiz yaşarızzzzz .....
AMİNNNNN,
inş büyürler ablacım bu ay bebeğim gelirde sewindirir inşş annesini ,,,,,
hadi yaaa zararı olur mu canım ???
baya bi araştırdımda herkes ikisini bir yapmış ama bilemicem ki canım .... :97:
canım inşşş dayanırsınız sende canını sıkma moralini yüksek tut inş zamanında gelicek merak etme....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…