İnşallah canım inşallah...canım yaa bi bakarsın gelmez bebiş gelir bellimi olur
hayırlısı olsun ağrın olursa bişey yapamazsın gerçektende şimdiden kolaylıklar diliyorum
çok öpüyorum seni canım
Hayırlı olsun canım yeni işin inşallah şans getirsin sana.olabilir cnm benim gideriz valla,eşlerimizide alalım ama deli olsunlar biz gezerkenbeni özellikle bijuterilere salın tamam mı çıkmam ordan gerçekten çok özledim.hatta yatıyodum topice yazdım face iki dk bakim dedim seni gördüm selam verip yatacaktım .olsun başka akşam konusuruz.
canım yaa,Allahım güç versin sanada annene de...işin gerçektende çok zor.ama hepimizin imtahan edildigi degişik şeyler var işte.rabbim sabrını arttırsın.bu mübarek üç aylarda içine ferahlıklar evliliginede güzellikler versin...aslında bence,senin en büyük sorunun eşinle anlaşamıyor olmanız,herşey yolunda gitse tam istedigin gibi bir eş olmuş olsa belki çocuk olayı bile vız gelecek sana...inşallah yoluna girer bişeyler..ama çocukların babasını da sıkıştırın olmaz böyle..yarın bigün dahada büyüyüncemi alcak yanına,hazır büyümüş çocuk ne güzel oh ne ala...kendini toparlamaya çalış..öyle ölüm falan da deme bu kadar çıkmaza sokma kendini cnm...haklısın çok zor ama yapma,akıl verir gibi düşünme ama insan olayların içindeyken hakikatten saglıklı düşünemiyo,uzaktan bakan biri olarak yazıyorum...yapma cnm,herzaman kendinden çok daha beter durumda olanları düşünüp şükret,bak bide bi namaz var onu kıl kurtuluş namazı..Allahın izniyle herşey yoluna girsin inşallah...
kuzum gece kalamadım özledim senideevet bugün toplanacaz ve üzülüyorum gerçekten (inşallah rabbim hayırlısını verir...sen naptın kuşum neden yoruldun o kadar kıyamam...peloş önce seni aramış zaten kuzum duymamıştır dedi olsun.
cnm iyi yolculuklar.ohh ne güzel gidin yaaa.temiz hava..anneciginin ellerinden öperim.
kızlarrrr kahvaltıyı hazırlıyayım ben..sonrada dükkana çuf çuffyarın neler olacak Allah bilir..ama o dedigim önceki magazaya gitmeyecegim kesinleşti..adamlar bekliyodu ama benimki kıllandı benimde midem bulandı bu işten dedim gitmicem git desende sinir yaaa...ben özgür çalışmayı seviyorum biraz kızlar bu yaştan sonra gelemiyom öyle tepemde patron vs...hayırlısı bakalım.
anatolişim kuşum benim altta gördüm seni hayatım nasılsın..kahvaltı hazırlamaya gidiyorum gerçi ama olsun..yazarsan okurum sonra.
OOO canım sen hemen ümitsizliğe kapıldın dur bakalım daha önünde çok yollar var hiçbişey denemeden bu düşünülürmü.herkese iyi pazarlar kizlar,hepiniz iyisinizdir insallah:26:ben pek iyi degilim malesefdün test yaptim malesef negatif,16 günluk gecikmeden sonra ümitlenmistim djital testlerden yapmistim,dun biraz arastirma yaptim,malesef yanilma olasiligi yokmus,genelde dogru cikarmis.. 16 gün boyunca kasiklarimda(yumutaliklarimin oldugu yerde)olan agri ve gelmeyene adet beni ümitlendirmistii neyse nasip degilmis,sanki hic bebegim olmayacakmis gibi bir his var icimde,dilerim tersi olur herseyin hayirlisi olsun,
kayram beni merak etmissin,dun musait degildim canim,o yuzden giremedim siteye,birde cok kötüydum esim zor teselli etti,tüm gun..hakkini helal et,haber veremedim....
kardelen49,canim gecmis olsun,rabbim birdaha yasatmasin...
lagmira,allah sabirlik versin canim,ama ne kadar sevap kazaniyorsunuz annesi olmayan bir cocuga bakarak,ama babasida bu konuda hassasiyet göstermesi gerek tabiii,rabbim hyirli kapilar acsin,esinle olan sikintilarini gidersin..inan hersey dört dörtlük olmuyor,herseyi uyusan ve denk olan esler cok nadirdir,hatta yok denecek kadar azdir,hepimizin hayatinda eslerimiz ile farkliliklar var,bize dusen bu farliliklarda bulusup,birbirimizi degistirmeye calismadan oldugu gibi kabul etmektir.inan böyle oldugunda daha mutlu oluyor insan..insaniz sonucta hepimizin eksiklikleri var..allah yardimcin olsun...
ebrarim,misafirin gitmis,senin adina sevindim...olmadi ebrarim yaa seni yaniltimm,yine negatifi gördüm bu ayy
derinim,yeni isin hayirli olsun tatlim,ugur getirsin sana insallah
altta ki arkadaslarim hepinize selam olsun:80::80:
Canım çookk geçmiş olsun çok şükür sen iyisin.Selam canlarım tlfondan yazdıgım ıcın tek tek cevap veremıyorum...hepınıze cok tesekkur edıyorum allah razı olsun once rabbımın sonra sızlerın dualarıyla amelıyatımı basarılı bı sekılde atlattım allaha sukur ins bundan sonra bır aksılık cıkmaz...hepınızı cok opuyorum k.i.b...kardelosum bende optum canım gorusmek uzre...derdam sen nasılsın canım...altta baska kım var bılmıyorum sızler nasılsınız kızlar...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah da bende yumurtlama ve kilo soırunu var zor biraz...
ya bu incir kürü haşlayım mı yeniyodu??? canım inşllah ennnnn kısa zamanda bebeişin gelir ..aminovülasyon testleri varmış eczanelerde varmıdır acaba ben bu ay almak istiyorum . ay sonu doktora gidicem glukofen içiyorum bende...
Merhaba canım kaç kilosun bendede kilo sorunu var benim dietisyenim incir kürü yapma 1 ayda 5 kilo alırsın dedi ama sen bilirsin bende bahçelievlerde oturdum sen neresindensin ablam kadındoğum doktoruna gitmişti hiç memnun kalkmamıştı medicanada düzgün bey veya emine hanım var hospitaliumdaydı tavsiye ederim.istanbuldayım meltem hastanesine gidicem herkes tavsiye ediyo bakalım kısmet.............
İnşallah dayanırsınız canım zaten emin ellerdesin.kızlar merhaba , hastanedeyim hala. çok şükür bir hafta geçirdik hastanede. yarın ultrasona gircez, inşallah dayanırız.
İnşallah canım yaa ama ne biliyim bu ay aşılamaya başlıyoruz zaten.Valla geldi gelicek kopuyorum ağrıdan yarın nasıl gidicem nasıl iş yapıcam düşünüyorum inanki benim bir ay iyi bir ay çok zor geçiyor adetlerim.[/QUOTE
umarım adetin gelmez hamile kalırsın işallah:)))
Dualarımız seninle canım inşallah bebişinle sağlıkla dön evine.şimdi ultrasondan geldik, rahim ağzıboyu 1,9 cm e inmiş. heran herşey olabilir dedi, çıkarmıcam hastaneden yatmaya devam dedi, geçen pazartesi 2 doz ciğer geliştirici yapmıştı, nidilat, progeston,antibiyotik,magnezyum, pruloton depot devam yaniii. 15 gün daha dayanabilsek dedi...
Selam canım nasılsın.banu145145,
swcnprlk
slmlar arkadaslar nasılsınız