Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım yaa bi bakarsın gelmez bebiş gelir bellimi olur
hayırlısı olsun ağrın olursa bişey yapamazsın gerçektende şimdiden kolaylıklar diliyorum
çok öpüyorum seni canım
İnşallah canım inşallah...

Hayırlı olsun canım yeni işin inşallah şans getirsin sana.

OOO canım sen hemen ümitsizliğe kapıldın dur bakalım daha önünde çok yollar var hiçbişey denemeden bu düşünülürmü.

Canım çookk geçmiş olsun çok şükür sen iyisin.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah da bende yumurtlama ve kilo soırunu var zor biraz...

istanbuldayım meltem hastanesine gidicem herkes tavsiye ediyo bakalım kısmet.............
Merhaba canım kaç kilosun bendede kilo sorunu var benim dietisyenim incir kürü yapma 1 ayda 5 kilo alırsın dedi ama sen bilirsin bende bahçelievlerde oturdum sen neresindensin ablam kadındoğum doktoruna gitmişti hiç memnun kalkmamıştı medicanada düzgün bey veya emine hanım var hospitaliumdaydı tavsiye ederim.

kızlar merhaba , hastanedeyim hala. çok şükür bir hafta geçirdik hastanede. yarın ultrasona gircez, inşallah dayanırız.
İnşallah dayanırsınız canım zaten emin ellerdesin.

Kızlar annemi bıraktık biz döndük ama çok yoruldum bahçe içinde ev çok zor ya herşey rutubet olmuş elimizden gelince yaptık bişeyler birde kadın ayarladık oda kalan temizliği yapıcak bugün bütün eklemlerim kopuya hemen bir girip bakıyım dedim şimdi bir duş alıcam hepinizi öptüm canlar.

Hayırdır ne oldu canım.

canım bu gün ilk evlilik yıldönümümüz ama eşim hasta ateşi var yatıyo bide benden sonra evlenen 4 tane arkadas vardı hepsi hamileymiş dünde eşimin arkadasının bebieyi için hediye almaya gittik canım sıkıldı dünden beri bi garip oldum ya öle işte canım

herkese selamlar,iyi akşamlar...
cuma annemlerdeydik yazamadım akşamı,ctesi dışardaydık dönüşte annem ve babam geldiler.dün de ewde yoktuk eşim hava çok güzel çıkalım dedi,çıktık akşamı da kuzenler geldi bize.
yani hiç giremedim.
herkes iyi inşallah
ranam,abrar ablam,derinim.garip,kayram,kardelen33,kardelen49,berrin,meleğim nerdesin,samyeli,pelinim,lagrima,anatolia,ecrinsamet,tosti,jensu ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar hepiniz iyisiniz inşallah,geçmişe bakamadım çok birikmiş...

banu sen de iyisin inşallah cnm
berrin eşine geçmiş olsun canım,olacağı warmış böyle özel bir günde,sağlık olsun canım,bu sene böyle geçirin,seneye değerlendirirsiniz inşallah cnm...
arkadaşlarını düşünüp de kendini üzme cnm.senin de olacak inşallahh

Canım öncelikle eşine çok geçmiş olsun evlilik yıldönümünde kutlu olsun daha çok yeni evlisin bu kadar umutsuzluğa kapılma Rabbim herşeyin zamanını biliyor onların bu zaman hayırlısıymış sakın kafana takma böyle takarsan olcağa varsa olmaz.Böyle durumlarda üzülüyosan birdaha gitme ama kendinide sakın sıkma.

İyiyim canım ama çok yorgunum birazdan bir duş alıp yatıcam sen napıyosun.

slm cnm iyi sen nasılsın???

hayrdır cnm neden canın sıkkın???

bilmiyorum canım ya bi kaç gündür geldiler bana bütün arkadaslarım hamile ymiş hafta sonu öğrendim bide eşimin arkadsının bebeği oldu ona hediye almaya gittik eve geldim ağladım biras eşimide üzdüm bide bu gün evlilik yıldönümümüz eşim ateşi var yatıyo sen nasılsın canım sıktım sizi ya

Kızlar ben kaçtım hepinize iyi akşamlar.
Ebrarcım bu hafta dua yokmu canım benim aşılamadan önce bana gene okuyabilirmiyiz kuşum
Buluşmaya kimler gelicek bu arada inşallah bu hafta yada önümüzdeki hafta görüşürüz.

inşallah canım ama sanki inadına herksein bebeşi var of günaha girmek istemiyorum ama dedim ya herseye aglamak isityorum ya. bunaldım galiba

iyi ben de cnm ewle uğraşıyorum...hoşçakal cnm çıkıyormuşsun

ne demek cnm yaa.ama üzülmeni istemem.olsun kısmet,hayırlşısı ağlayıp ne kendini ne de kocanı üzme bence.hayrlı zamanda gelecek bebeişin inşallah.iyiyim ben de cnm...bugün ewle uğraştım gardolabı çıkarttım içini sildim,giyilmeyenleri doldurdum poşetlere,dolap meğer ne doluymuş giyilmeyenlerle,ferahladı wallaa

inşallah canım ama sanki inadına herksein bebeşi var of günaha girmek istemiyorum ama dedim ya herseye aglamak isityorum ya. bunaldım galiba

cnm duadan başka ne yapabiliriz ki bizim de o günlerimiz gelecek aminnn

çok sağol canım allah razı olsun iyi olsunda keske olsun ne yapalım.valla bende diyorum kendi kendime ama bazen dayanamıyorum ya herseyin hayırlısı rabbim en güzelini bilir tabi

inşallah canım hepimizin bebişleri gelsin.yvalla canım o gardolab işi yoruyo insanı ben yapalı baya oldu bende kaldırdım baya valla rahatlıyo gercekten.

ya iyiki geldiniz kaç kez baktım kimse yoktu rahatladım valla biras ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…