Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

e
artık yazmasaydın müge anlı ya başvurcaktım.
iyi olmana sevindim,sağlık olsunda,gerisi mühim değil canım
rana cım,sen bilirsin tatlım,için nasıl rahat etcekse onları uygula.
banucum,hoş geldin canım.
demek yerleştirdiniz anneni.:87:
teşekkürler sevcancım,herkezi anmışın maşallah.

geçmiş olsun berrincim,eşin iyileşince yaparsınız ne yapcaksanız,bunun için canını sıkma sakın.
falanca hamile,filanca doğurdu diyede sıkma canını,eline bişey geçmiyo,en iyisi umursamamak,çünkü bizim elimizde olan bişey yok:79:

selamınaleyküm canlar...tahmin ettiginiz gibi çok ama çok yorgunum...yeni yemek yedik düşünün..10 da evde bile degildik dahanaapalım bi süre böyle gidecekiyazın çok kalabalık cadde...hadi yorgunluk önemli degilde insanların anlayışsızlıgı vs...off offf...

geçmişi okudum ama çok yazamıyom canlar.mutfagı toplayıp uzanıcam iyiki dün temizligimi yapmışımböyle bişy yok yaaa...10 lara kadar insanların agız kokusunu çekiyoruz.

berrincim eşine geçmiş olsun cnm..evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun...üzülme kutlarsınız yine.

samyelim inş 15 gün su gibi geçer dayanır bebişin cnm.

garipçim saanada selam kuşum...ama ben kalamıyorum cnm...öptüm seni.

aleykum selam derincim,kiyamam canim yaa,allah dayanma gücü versin

üffffffffffffffffffffff kimsecikler yokkkkk bu aksam:84::84::84::84::84::84:

bende gidiyim bariiiiii,

sonradan gelenlere caylar bendeeeeeeeeeeen

sagol garipçim...bi süre dayanıcam çünkü çok sıkıştık..eşim bu akşam diyo tüm gün düşündüm,iyimi yptım kötümü seni buraya çagırmakla..neden dedim?benle birlikte gidip gelmek zorunda kalacaksın çok yorulucan dedi...biliyorum ama kendim istedim...hayırlısı bakalım...

evet kimseler yok...uyumadan biraz bakayım dedim ama hiçkimse yok

bu arada kızlar,çok feci sancılar giriyo orta yerime.anladınız siz...tam yumurtalıkların ortası yani rahmimenedir bu yaaa offf.adet olacaksam oliyim artık

berrıncım evlılık yıl donumun kutlu olsun canım esın saglıgına kavussun kutlarsınız yıne
banucum kım bulusuyor ne zaman bulusuyor yaaa ınanamıyorummmm cok gıcıksınız ben nasıl gelcemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sevcancım ben ıyıym kuzum kendı adıma dusunup yazdıgın ıcın cok tesekkurler balım sen nasılsın
derınım bebegım kıyamam ben sana canımın ıcı demek yoruldun he ınsallah ılerde cokhoslanırsın ısınden bıtanem yaaaa ınsallah senın ıcın hayırlısı boledır sogana devam edıyormusun sen bebegım ınsallah kırmızılar gelıyordur

kayram hoşgeldin cnm...işim alışkın oldugum iş bebem o bakımdan zorluk yok...yıllarca ayakkabı sattım zati:)asıl sorun insanlar ve anlayışsız ve kendini begenmiş tavırları..bu yaşıdan sonra insanlarla ugraşmak çok zor geliyor..bin türlüsü geliyo kaldıramıyorum inanki...yok soganı içmiyorum vallakızma ama tamam mınapiyim kuşum ya vakit bile olmuyo onu yapmaya offfff.

Evet canımcım götürdük ama çok yorulduk aman sağlıkla otursunda annecim.

Ay canım çalışmak çok zor birde geç gelince bin kat daha zor Allah yardımcın olsun sorma o ağrılar arada banada giriyor biran önce hastalansam rahatlıycam.

Ebrarla konuştuk ama daha başka kimler gelicek bilmem sende gel kuşummm.

bebegım nıye kızayım ben sana kuzum benım ya anlamıyorum hala ole burnu havada ınsanlar varmı yaaa ben valla hıc ayakkabı almaya falan gıttıgımde ole eyler yapmıyorum ne alaka yanı ama nnn takma kuzum sen

ama nasıl gelıyım canımın ıcı baska bır sehır olsa hade atlar otobuse gelırım bırınız bır gececık mısafır edersınız de baska ulkedeyım be kuzu

herkese iyi geceler çok yorgunum bugün sıcak ve trafik mahvetti beni bide gideceğimiz yeri bulamadıkl navigasyonda olmadık yerlere götürdü sonra yunusları gördüm biyerde durmuşlardı onlara sordum saolsunlar bizi okulun kapısına kadar götürdüler ay çok komikdi halimiz önde biri arkada biri eskort eşliğinde gittik ama ALLAHIM BİNKERE RAZI OLSUN hepsini korusun tüm emniyet teşkilatını
neyse gelelim sizlere canlar
SELİNAM gelmişsin kuzum çok şükür yaa baya merak etmiştim demek misafirin vardı
BERRİNCİM evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ayrıca eşinede çok geçmiş olsun allahım şifa versin .yanlız lütfen üzülme ne evlilik yıldönümleri kutlarsınız yeterki sağlık olsun
BANUM dualar bitti kuzum sen merak etme aşılamaya başla okuruz tabiki .buarada anneciğini yerleştirmişsiniz yorulmuşsunda kıyamam yaa
DERİNİM kuzum çokmu yoruldun off nasıl olcak peki ilk günden böyleysen inşallah yaz sezonu geçtimi rahatlarsın canom .buarada ağrın varmış inşallah geliyodur artık daha fazla uzamaz
BONCUĞUM nerelerde yaa merak ettim onu uğramadı iki gündür
SEVCANIM senide merak etmiştim iyi olmana sevindim canım demek ailenle beraberdiniz .
SEMOŞUM galiba herşey yolunda caım çok sevindim inşallah 15 günüde sonrasınıda sağlıkla tamamlarsınız canım
TUTİŞİM nasılsın kuzum ağrın filan yok inşallah .
KAYRAM kuzu sen nasılsın
KARDELOŞUM bugün erken yattın sanırsam karşılaşamadıkl
KARDELENİM sende uğramamışsın işlerinmi vardı ?
GARİBİM sen nasılsın kuzum çayı demleyip gitmişsin saol ellerine sağlık kuzucum
RANAM sen nasılsın adet ne alemde ?
ECRİNCİM nerelerde yaa iyce merak etmeye başladım
unuttuğum yoktur umarım bugün aklımda kalanlar bunlar kızlar zaten yorgunum unuttuğum olduysa kusura bakmasın

Son düzenleme:
banucum sorma cnm gerçektende zor..Allah tüm çalışanların özellikle kadınların yardımcısı olsun

kayram işte yapıyolar kuzum..şimdi anlatsam dahi cinnet geçirirsin eminim...kadının biri içerideki kalabalıga aldırmadan oturttu çocugunu bin tane denetti,bide bi kırmızıya taktı yerini bilmiyorum ayakkabının çıldırıcam zaten,başkaları durmadan bakarmısın!bakar mısın! diye sesleniyo..o bi yandan şunu ne zaman vereceksiniz diyo,arkadasa sesleniyorum o da garibim zor yetişiyo ilk gün yerleri bilmiyorum hep ona soruyorum falan off tahmin edin işte...bi yandanda birisi kasada tutumuş kızı bi ayakkabı alacak çocuguna alt tarafı,bin tane laf..bak açılırsa getiririm,bak tüketici haklarına başvururum ne kadar ayıp yaaaaa!dur al bi giyin açılsında o zaman konusursun yaa sonradan görme nolcak...ve dee o ilk anlattıgım kadın o kadar ortalıgı karıştırdı kızıda benide seferber etti kendine,bi yandan da neden klimayı açmışık diye söylendi vede hiçbişey almadan TEŞEKKÜR BİLE ETMEDEN! çekti gitti söyleyin şimdi insanmı bunlarrrrrrr.biz neyiz peki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…