sağol canım ama şimdilik ben çıkıyorum eşimi doktora götürüyoruz
eselam kızlar.hayırlı günler.bikaçgündür yoğunluktan ötürü giremedim,fırsatım olmadı kusura bakmayın merak ettirmek istemezdim.ebrar ablam kardelenim merak etmişsiniz,iyiyim çok şükür.misafirlerim vardı.fırsat bulamadım girmeye.sizler nasılsınız?geçmişe bakamadım birikmiş baya.öptm hepinizi.:80:
rana cım,sen bilirsin tatlım,için nasıl rahat etcekse onları uygula.AMİNNNN ,
canım inşşşşş en kısa zamanda cümlemiz yaşarızzzzz .....
AMİNNNNN,
inş büyürler ablacım bu ay bebeğim gelirde sewindirir inşş annesini ,,,,,
hadi yaaa zararı olur mu canım ???
baya bi araştırdımda herkes ikisini bir yapmış ama bilemicem ki canım .... :97:
canım inşşş dayanırsınız sende canını sıkma moralini yüksek tut inş zamanında gelicek merak etme....
banucum,hoş geldin canım.Kızlar annemi bıraktık biz döndük ama çok yoruldum bahçe içinde ev çok zor ya herşey rutubet olmuş elimizden gelince yaptık bişeyler birde kadın ayarladık oda kalan temizliği yapıcak bugün bütün eklemlerim kopuya hemen bir girip bakıyım dedim şimdi bir duş alıcam hepinizi öptüm canlar.
teşekkürler sevcancım,herkezi anmışın maşallah.herkese selamlar,iyi akşamlar...
cuma annemlerdeydik yazamadım akşamı,ctesi dışardaydık dönüşte annem ve babam geldiler.dün de ewde yoktuk eşim hava çok güzel çıkalım dedi,çıktık akşamı da kuzenler geldi bize.
yani hiç giremedim.
herkes iyi inşallah
ranam,abrar ablam,derinim.garip,kayram,kardelen33,kardelen49,berrin,meleğim nerdesin,samyeli,pelinim,lagrima,anatolia,ecrinsamet,tosti,jensu ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar hepiniz iyisiniz inşallah,geçmişe bakamadım çok birikmiş...
bilmiyorum canım ya bi kaç gündür geldiler bana bütün arkadaslarım hamile ymiş hafta sonu öğrendim bide eşimin arkadsının bebeği oldu ona hediye almaya gittik eve geldim ağladım biras eşimide üzdüm bide bu gün evlilik yıldönümümüz eşim ateşi var yatıyo sen nasılsın canım sıktım sizi ya
selamınaleyküm canlar...tahmin ettiginiz gibi çok ama çok yorgunum...yeni yemek yedik düşünün..10 da evde bile degildik dahanaapalım bi süre böyle gidecekiyazın çok kalabalık cadde...hadi yorgunluk önemli degilde insanların anlayışsızlıgı vs...off offf...
geçmişi okudum ama çok yazamıyom canlar.mutfagı toplayıp uzanıcam iyiki dün temizligimi yapmışımböyle bişy yok yaaa...10 lara kadar insanların agız kokusunu çekiyoruz.
berrincim eşine geçmiş olsun cnm..evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun...üzülme kutlarsınız yine.
samyelim inş 15 gün su gibi geçerdayanır bebişin cnm.
garipçim saanada selam kuşum...ama ben kalamıyorum cnm...öptüm seni.
Evet canımcım götürdük ama çok yorulduk aman sağlıkla otursunda annecim.e
artık yazmasaydın müge anlı ya başvurcaktım.
iyi olmana sevindim,sağlık olsunda,gerisi mühim değil canım
rana cım,sen bilirsin tatlım,için nasıl rahat etcekse onları uygula.
banucum,hoş geldin canım.
demek yerleştirdiniz anneni.:87:
teşekkürler sevcancım,herkezi anmışın maşallah.
geçmiş olsun berrincim,eşin iyileşince yaparsınız ne yapcaksanız,bunun için canını sıkma sakın.
falanca hamile,filanca doğurdu diyede sıkma canını,eline bişey geçmiyo,en iyisi umursamamak,çünkü bizim elimizde olan bişey yok:79:
selamınaleyküm canlar...tahmin ettiginiz gibi çok ama çok yorgunum...yeni yemek yedik düşünün..10 da evde bile degildik dahanaapalım bi süre böyle gidecekiyazın çok kalabalık cadde...hadi yorgunluk önemli degilde insanların anlayışsızlıgı vs...off offf...
geçmişi okudum ama çok yazamıyom canlar.mutfagı toplayıp uzanıcam iyiki dün temizligimi yapmışımböyle bişy yok yaaa...10 lara kadar insanların agız kokusunu çekiyoruz.
berrincim eşine geçmiş olsun cnm..evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun...üzülme kutlarsınız yine.
samyelim inş 15 gün su gibi geçerdayanır bebişin cnm.
garipçim saanada selam kuşum...ama ben kalamıyorum cnm...öptüm seni.
Ay canım çalışmak çok zor birde geç gelince bin kat daha zor Allah yardımcın olsun sorma o ağrılar arada banada giriyor biran önce hastalansam rahatlıycam.sagol garipçim...bi süre dayanıcam çünkü çok sıkıştık..eşim bu akşam diyo tüm gün düşündüm,iyimi yptım kötümü seni buraya çagırmakla..neden dedim?benle birlikte gidip gelmek zorunda kalacaksın çok yorulucan dedi...biliyorum ama kendim istedim...hayırlısı bakalım...
evet kimseler yok...uyumadan biraz bakayım dedim ama hiçkimse yok
bu arada kızlar,çok feci sancılar giriyo orta yerime.anladınız siz...tam yumurtalıkların ortası yani rahmimenedir bu yaaa offf.adet olacaksam oliyim artık
Ebrarla konuştuk ama daha başka kimler gelicek bilmem sende gel kuşummm.berrıncım evlılık yıl donumun kutlu olsun canım esın saglıgına kavussun kutlarsınız yıne
banucum kım bulusuyor ne zaman bulusuyor yaaa ınanamıyorummmm cok gıcıksınız ben nasıl gelcemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sevcancım ben ıyıym kuzum kendı adıma dusunup yazdıgın ıcın cok tesekkurler balım sen nasılsın
derınım bebegım kıyamam ben sana canımın ıcı demek yoruldun he ınsallah ılerde cokhoslanırsın ısınden bıtanem yaaaa ınsallah senın ıcın hayırlısı boledır sogana devam edıyormusun sen bebegım ınsallah kırmızılar gelıyordur
bebegım nıye kızayım ben sana kuzum benım ya anlamıyorum hala ole burnu havada ınsanlar varmı yaaa ben valla hıc ayakkabı almaya falan gıttıgımde ole eyler yapmıyorum ne alaka yanı ama nnn takma kuzum senkayram hoşgeldin cnm...işim alışkın oldugum iş bebem o bakımdan zorluk yok...yıllarca ayakkabı sattım zati:)asıl sorun insanlar ve anlayışsız ve kendini begenmiş tavırları..bu yaşıdan sonra insanlarla ugraşmak çok zor geliyor..bin türlüsü geliyo kaldıramıyorum inanki...yok soganı içmiyorum vallakızma ama tamam mı napiyim kuşum ya vakit bile olmuyo onu yapmaya offfff.
ama nasıl gelıyım canımın ıcı baska bır sehır olsa hade atlar otobuse gelırım bırınız bır gececık mısafır edersınız de baska ulkedeyım be kuzuEvet canımcım götürdük ama çok yorulduk aman sağlıkla otursunda annecim.
Ay canım çalışmak çok zor birde geç gelince bin kat daha zor Allah yardımcın olsun sorma o ağrılar arada banada giriyor biran önce hastalansam rahatlıycam.
Ebrarla konuştuk ama daha başka kimler gelicek bilmem sende gel kuşummm.
İnşallah birgün buralara gelirsin buluşuruz buluşamasakta kalplerimiz hep bir zaten.ama nasıl gelıyım canımın ıcı baska bır sehır olsa hade atlar otobuse gelırım bırınız bır gececık mısafır edersınız de baska ulkedeyım be kuzu
İnşallah birgün buralara gelirsin buluşuruz buluşamasakta kalplerimiz hep bir zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?