ewet canım yaa tüm günüm dolaplar,çekmeceleri temızlemkle geçti wallainşallah canım hepimizin bebişleri gelsin.yvalla canım o gardolab işi yoruyo insanı ben yapalı baya oldu bende kaldırdım baya valla rahatlıyo gercekten.
iyi cnm sen nasılsın?KAYRAM29
swcnprlk
berrin1985
banu145145 selam kızlar iyi akşamlar keyifler nasıl...?
cnm iyi ki geldik de ben acil çıkmak zorunda kaldım:97:ya iyiki geldiniz kaç kez baktım kimse yoktu rahatladım valla biras ya
canım aklıma gelen isimleri yazdım wallae
teşekkürler sevcancım,herkezi anmışın maşallah.
:
cnm benım çok yorulacaksın ama ir zaman sabret gülümmselamınaleyküm canlar...tahmin ettiginiz gibi çok ama çok yorgunum...yeni yemek yedik düşünün..10 da evde bile degildik dahanaapalım bi süre böyle gidecekiyazın çok kalabalık cadde...hadi yorgunluk önemli degilde insanların anlayışsızlıgı vs...off offf...
geçmişi okudum ama çok yazamıyom canlar.mutfagı toplayıp uzanıcam iyiki dün temizligimi yapmışımböyle bişy yok yaaa...10 lara kadar insanların agız kokusunu çekiyoruz.
berrincim eşine geçmiş olsun cnm..evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun...üzülme kutlarsınız yine.
samyelim inş 15 gün su gibi geçerdayanır bebişin cnm.
garipçim saanada selam kuşum...ama ben kalamıyorum cnm...öptüm seni.
ne demek cnmmm iyiyim şükür iraz yorgunum ew işleri filan yoğun da geçti bu hafta sonu yavaş yavaş yapacağım işleri bakalım.senin keyfin iyidir inşallahsevcancım ben ıyıym kuzum kendı adıma dusunup yazdıgın ıcın cok tesekkurler balım sen nasılsın
ay ınanamıyorum yaaaa bırazcık anlayıs yanı aman kendılerını ne zannedıyorlar bılmem kı yaaaa sankı azcık beklese olür klımadan da ona ne ayrıcabanucum sorma cnm gerçektende zor..Allah tüm çalışanların özellikle kadınların yardımcısı olsun
kayram işte yapıyolar kuzum..şimdi anlatsam dahi cinnet geçirirsin eminim...kadının biri içerideki kalabalıga aldırmadan oturttu çocugunu bin tane denetti,bide bi kırmızıya taktı yerini bilmiyorum ayakkabının çıldırıcam zaten,başkaları durmadan bakarmısın!bakar mısın! diye sesleniyo..o bi yandan şunu ne zaman vereceksiniz diyo,arkadasa sesleniyorum o da garibim zor yetişiyo ilk gün yerleri bilmiyorum hep ona soruyorum falan off tahmin edin işte...bi yandanda birisi kasada tutumuş kızı bi ayakkabı alacak çocuguna alt tarafı,bin tane laf..bak açılırsa getiririm,bak tüketici haklarına başvururum ne kadar ayıp yaaaaa!dur al bi giyin açılsında o zaman konusursun yaa sonradan görme nolcak...ve dee o ilk anlattıgım kadın o kadar ortalıgı karıştırdı kızıda benide seferber etti kendine,bi yandan da neden klimayı açmışık diye söylendi vede hiçbişey almadan TEŞEKKÜR BİLE ETMEDEN! çekti gittisöyleyin şimdi insanmı bunlarrrrrrr.biz neyiz peki.
selam ablam iyi geceler...ewet ablam ailemle geçirdik bu hafta sonunu annemle eşimle gittik pazara zaten.annem için daha çok.ben pek çıkmak istemiyorum kendimi kaybediyorum aış weriş yaparkenherkese iyi geceler çok yorgunum bugün sıcak ve trafik mahvetti beni bide gideceğimiz yeri bulamadıkl navigasyonda olmadık yerlere götürdüsonra yunusları gördüm biyerde durmuşlardı onlara sordum saolsunlar bizi okulun kapısına kadar götürdüler ay çok komikdi halimiz önde biri arkada biri eskort eşliğinde gittik ama ALLAHIM BİNKERE RAZI OLSUN hepsini korusun tüm emniyet teşkilatını
neyse gelelim sizlere canlar
SEVCANIM senide merak etmiştim iyi olmana sevindim canım demek ailenle beraberdiniz .
:
ay cnm benim ben de sinir olurum öyle tiplere,kıllık yapmak olsun maksatları sinir şeyler.ben asla yapamam ya.bır tane beğendiysem ok giyerim alırım.10 tane denemem.we teşekkur de etmemiş görgüsüz şey!banucum sorma cnm gerçektende zor..Allah tüm çalışanların özellikle kadınların yardımcısı olsun
kayram işte yapıyolar kuzum..şimdi anlatsam dahi cinnet geçirirsin eminim...kadının biri içerideki kalabalıga aldırmadan oturttu çocugunu bin tane denetti,bide bi kırmızıya taktı yerini bilmiyorum ayakkabının çıldırıcam zaten,başkaları durmadan bakarmısın!bakar mısın! diye sesleniyo..o bi yandan şunu ne zaman vereceksiniz diyo,arkadasa sesleniyorum o da garibim zor yetişiyo ilk gün yerleri bilmiyorum hep ona soruyorum falan off tahmin edin işte...bi yandanda birisi kasada tutumuş kızı bi ayakkabı alacak çocuguna alt tarafı,bin tane laf..bak açılırsa getiririm,bak tüketici haklarına başvururum ne kadar ayıp yaaaaa!dur al bi giyin açılsında o zaman konusursun yaa sonradan görme nolcak...ve dee o ilk anlattıgım kadın o kadar ortalıgı karıştırdı kızıda benide seferber etti kendine,bi yandan da neden klimayı açmışık diye söylendi vede hiçbişey almadan TEŞEKKÜR BİLE ETMEDEN! çekti gittisöyleyin şimdi insanmı bunlarrrrrrr.biz neyiz peki.
ewet canım yaa tüm günüm dolaplar,çekmeceleri temızlemkle geçti walla
iyi cnm sen nasılsın?
cnm iyi ki geldik de ben acil çıkmak zorunda kaldım:97:
canım aklıma gelen isimleri yazdım wallagirmedim bırkaç gündür yaa
cnm benım çok yorulacaksın ama ir zaman sabret gülümm
inşallah düzlüğe çıkın da bitsin yorgunluklarınn
ne demek cnmmm iyiyim şükür iraz yorgunum ew işleri filan yoğun da geçti bu hafta sonu yavaş yavaş yapacağım işleri bakalım.senin keyfin iyidir inşallah
kıyamas tabii kıssss ama sen de duramıyorsun.ben de aslında ewde bunalıyorum ama yok ki ana göre bir iş.olsa hemen başlarım.benımkısı de öyle çalıştırmıyor ama 1 elın nesi war 2 elin sesi war.çok yoğun çalışıyor benimkisi de erken çıkıyor fakat çok koşturuyor.ben de ona üzülüyorum ben de yorulmak istıyorum.universiteye yazılıyorum bakalım olursa istediğim bölüm yerleşsem bir yerler süper olacak:97:ebuium hoşgeldin bitanemmm...sagol kuşum evet yorgunum valla..inanmcaksın ama tabanlarım diken diken...çok agrıyo ayaklarım..sen naptın kuşum neryee gittinki sen bugün?
sewcanım cnm benim geldinmi...sagol cnm ya...bkalım dedigin gibi bi zaman sabredicem..eşim kıyamam nasıl istiyosan öyle yap,istersen başka yere girersin saatleri daha kısa olan diyo...ama hamile kalsan ne güzel olur diyo:)bende o zaman çalışamam diyorum,çalışmıcan zaten bide çaşlışsaaydın diye kızıyo...tez canlıyım işte bian önce borçlar azalsın istiyorum..sonra bi süre evde otururum büyük ihtimalle...bu arada face e yazmışın ben yoktm cnm..eşim açmış benimki açılmış otomtik .
selam ablam iyi geceler...ewet ablam ailemle geçirdik bu hafta sonunu annemle eşimle gittik pazara zaten.annem için daha çok.ben pek çıkmak istemiyorum kendimi kaybediyorum aış weriş yaparken
ay cnm benim ben de sinir olurum öyle tiplere,kıllık yapmak olsun maksatları sinir şeyler.ben asla yapamam ya.bır tane beğendiysem ok giyerim alırım.10 tane denemem.we teşekkur de etmemiş görgüsüz şey!
kıyamam canım yaa alışırsın heralde zamanla çünkü dükkan okadar yoğun değildi oturuyodunya şimdi zor gelmiştir allah kolaylık versin canomebuium hoşgeldin bitanemmm...sagol kuşum evet yorgunum valla..inanmcaksın ama tabanlarım diken diken...çok agrıyo ayaklarım..sen naptın kuşum neryee gittinki sen bugün?
sewcanım cnm benim geldinmi...sagol cnm ya...bkalım dedigin gibi bi zaman sabredicem..eşim kıyamam nasıl istiyosan öyle yap,istersen başka yere girersin saatleri daha kısa olan diyo...ama hamile kalsan ne güzel olur diyo:)bende o zaman çalışamam diyorum,çalışmıcan zaten bide çaşlışsaaydın diye kızıyo...tez canlıyım işte bian önce borçlar azalsın istiyorum..sonra bi süre evde otururum büyük ihtimalle...bu arada face e yazmışın ben yoktm cnm..eşim açmış benimki açılmış otomtik .
canım ıyıyım ya keyfım de ıyı sadece goguslerım cok kasınıyor onun dısında bır derdım yok kolaygelsın sana da kırmızılar geldımı senın
derıncım bu arada ben sunu hıc anklamıyorum ben bır yere gırıp de bır kac ayakkabı denesem mesela bu elbıse de olabılır sankı o ınsanlar benımle ılgılendıgı ıcın almıyorum begenmedım deyıp cıkamam sankım almak zorundaymısım gıbı hıssederım yanı ondan gıttıgım yerde benımle ılgılenmesınler tek basıma ben bakıyım ısterım gec kı ole ortalıgı karıstırıp bırsey almadan cıkıp gıtcem
ablam bu arada vıp gıbı ozel polıs eslıgınde gıtmısınız gosterı nasıldı
cnm ya benim de çok kaşınıyor sıcaktan mı acaba??sabah eşimi geçiriken nasıl kaşıdı o da geldi yardım ediyo kaşıyocanım ıyıyım ya keyfım de ıyı sadece goguslerım cok kasınıyor onun dısında bır derdım yok kolaygelsın sana da kırmızılar geldımı senın
sormayın kızlar...onların tek sorunu karşılarındaki insanı robot sanıyolar,onlar yorulmaz anında cevap verir...köleyiz biz nasılsa...altı üstü bi çift ayakkabı yaaa...tam görgüsüz hemde...
kayram öyleler işte cnm klimadan sanane yani orda ölmüşük sıcaktan koşturmaktan tabiki açıcaz o da olmada bayılırız valla sıcaktan.
kendilerini koysalar ya o çalışanların yerine yahuuusormayın kızlar...onların tek sorunu karşılarındaki insanı robot sanıyolar,onlar yorulmaz anında cevap verir...köleyiz biz nasılsa...altı üstü bi çift ayakkabı yaaa...tam görgüsüz hemde...
kayram öyleler işte cnm klimadan sanane yani orda ölmüşük sıcaktan koşturmaktan tabiki açıcaz o da olmada bayılırız valla sıcaktan.
ay ablam ewet ya aynen her kadında war sanırım bu olay ;Dvalla her kadında var sanırsam bu bende aynıyım para varsa kaybederim kendimi
ohh iyi yapmışsınız tatlışım
kıyamam canım yaa alışırsın heralde zamanla çünkü dükkan okadar yoğun değildi oturuyodunya şimdi zor gelmiştir allah kolaylık versin canom
ben bugün kuzenin oğlunun yılsonu merasimi vardı ona gittim çok keyifliydi duygulandım çok allahım bizede nasip etsin evlatlarımızı izlemeyi
evet kuzum öyle oldu valla düşündükce gülesim geliyo
gösteri çok güzeldi çok tatlı bıcırıklar yaa darısı bize olur inşallah kendi evlatlarımızı izleriz
Yakışır arkadaşıma korumalar wowwww.herkese iyi geceler çok yorgunum bugün sıcak ve trafik mahvetti beni bide gideceğimiz yeri bulamadıkl navigasyonda olmadık yerlere götürdüsonra yunusları gördüm biyerde durmuşlardı onlara sordum saolsunlar bizi okulun kapısına kadar götürdüler ay çok komikdi halimiz önde biri arkada biri eskort eşliğinde gittik ama ALLAHIM BİNKERE RAZI OLSUN hepsini korusun tüm emniyet teşkilatını
neyse gelelim sizlere canlar
SELİNAM gelmişsin kuzum çok şükür yaa baya merak etmiştim demek misafirin vardı
BERRİNCİM evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ayrıca eşinede çok geçmiş olsun allahım şifa versin .yanlız lütfen üzülme ne evlilik yıldönümleri kutlarsınız yeterki sağlık olsun
BANUM dualar bitti kuzum sen merak etme aşılamaya başla okuruz tabiki .buarada anneciğini yerleştirmişsiniz yorulmuşsunda kıyamam yaa
DERİNİM kuzum çokmu yoruldun off nasıl olcak peki ilk günden böyleysen inşallah yaz sezonu geçtimi rahatlarsın canom .buarada ağrın varmış inşallah geliyodur artık daha fazla uzamaz
BONCUĞUM nerelerde yaa merak ettim onu uğramadı iki gündür
SEVCANIM senide merak etmiştim iyi olmana sevindim canım demek ailenle beraberdiniz .
SEMOŞUM galiba herşey yolunda caım çok sevindim inşallah 15 günüde sonrasınıda sağlıkla tamamlarsınız canım
TUTİŞİM nasılsın kuzum ağrın filan yok inşallah .
KAYRAM kuzu sen nasılsın
KARDELOŞUM bugün erken yattın sanırsam karşılaşamadıkl
KARDELENİM sende uğramamışsın işlerinmi vardı ?
GARİBİM sen nasılsın kuzum çayı demleyip gitmişsin saol ellerine sağlık kuzucum
RANAM sen nasılsın adet ne alemde ?
ECRİNCİM nerelerde yaa iyce merak etmeye başladım
unuttuğum yoktur umarım bugün aklımda kalanlar bunlar kızlar zaten yorgunum unuttuğum olduysa kusura bakmasın
Evet derincim gerçekten onlar insan değil canım insanın kendini bu kadar tepede görmesi çok iğrenç senin meslekte çok insanla karşılaşıyosun Allah yardımcın olsun geçen ayakkabı almaya gittim hiç ordaki kızı zorlamadım denediklerimi bile yerine koydum ne diycen böylelerine öküzzz.....banucum sorma cnm gerçektende zor..Allah tüm çalışanların özellikle kadınların yardımcısı olsun
ınsallah ablam yaaaa benımde yegenımın 23 nısan gosterısıne gıtmıstım ben cok tatlılardıvalla her kadında var sanırsam bu bende aynıyım para varsa kaybederim kendimi
kıyamam canım yaa alışırsın heralde zamanla çünkü dükkan okadar yoğun değildi oturuyodunya şimdi zor gelmiştir allah kolaylık versin canom
ben bugün kuzenin oğlunun yılsonu merasimi vardı ona gittim çok keyifliydi duygulandım çok allahım bizede nasip etsin evlatlarımızı izlemeyi
gösteri çok güzeldi çok tatlı bıcırıklar yaa darısı bize olur inşallah kendi evlatlarımızı izleriz
ay sıcaktan olamaz kuzum klımanınaltındayım sabaha kadar ucu acıyor bıde ben kasımıyorum yaaaa yara olur dıye sende kasımacnm ya benim de çok kaşınıyor sıcaktan mı acaba??sabah eşimi geçiriken nasıl kaşıdı o da geldi yardım ediyo kaşıyonokta nokta yara oldu kaşımaktn yaa
:S
cnm yok beya gelmedi kırmızılar.geçen ay oldum şansa bılıyordum bu ay gelmeyeceğini.neyse zaten dr temmuza kadar hamıle kalmazsan gel demişti klomen werecek we adet olmak ıcın hap bakalım temmuzu bekleyeceğim
ay neden olacak peki cnm yaaa :S çamaşırlardan mı acaba??ay sıcaktan olamaz kuzum klımanınaltındayım sabaha kadar ucu acıyor bıde ben kasımıyorum yaaaa yara olur dıye sende kasıma
gel benim yanıma karıları yolalımkıyamas tabii kıssss ama sen de duramıyorsun.ben de aslında ewde bunalıyorum ama yok ki ana göre bir iş.olsa hemen başlarım.benımkısı de öyle çalıştırmıyor ama 1 elın nesi war 2 elin sesi war.çok yoğun çalışıyor benimkisi de erken çıkıyor fakat çok koşturuyor.ben de ona üzülüyorum ben de yorulmak istıyorum.universiteye yazılıyorum bakalım olursa istediğim bölüm yerleşsem bir yerler süper olacak:97:
ewet cnm face ten yazmıştım bir ara açıktım olsun cnm bak burda buluştuk yine şükür
valla her kadında var sanırsam bu bende aynıyım para varsa kaybederim kendimi
sorma sevcanım yaa bende tutamadım kendimi azcık akıttım gözyaşlarımıkendilerini koysalar ya o çalışanların yerine yahuuu
ayy ben de sıcakları hiç sewmıyorum nefes alamıyorum sıcak havalarda pöfff:84:
ay ablam ewet ya aynen her kadında war sanırım bu olay ;D
ayy ewet yaaa ben de arkadaşımın kızının gösterisine gitmiştim,ağlamıştım duygulanıp da...amin ablam allahım bize de nasip etsin o gunlri inşallah
Yakışır arkadaşıma korumalar wowwww.
Sağol canım bir gelse şu allarrr.
Evet derincim gerçekten onlar insan değil canım insanın kendini bu kadar tepede görmesi çok iğrenç senin meslekte çok insanla karşılaşıyosun Allah yardımcın olsun geçen ayakkabı almaya gittim hiç ordaki kızı zorlamadım denediklerimi bile yerine koydum ne diycen böylelerine öküzzz.....
ınsallah ablam yaaaa benımde yegenımın 23 nısan gosterısıne gıtmıstım ben cok tatlılardı
ay sıcaktan olamaz kuzum klımanınaltındayım sabaha kadar ucu acıyor bıde ben kasımıyorum yaaaa yara olur dıye sende kasıma
hadi walla yolalımgel benim yanıma karıları yolalımaman amannn tezgahtarlıkmıııı uzak olsun...ance kendi yerim olursa rahat ederim ben...koray bi askere gidip gelsinde hayırlısıyla kendi magazamı açim şöyle bi...inşallah seninde üniv.istedigin bölüm olur kuşum
aynen cnm..oturmaya alıştım ondan oldu galiba..ya demiştin merasime diye valla kafamı kaldı be kuzuamin Allahım hepimize nasip etsin cnm benim
kayram evet cnm haklısın bende biyere gittimmi ugraştırmak istemiyorum..o insan sonuçta o ürünü sana getirmek zorunda ama ama tüm magazayı ayagına dökmek zorunda degil...kul hakkına giriyo inanki.tamam her giren almak zorunda da degil ama o anda alma niyeti yoksa denemk bana sacma geliyor.he bide alma niyetli gelip bi türlü begenemeyen kararsızlarda var ondan deniyolar ama,yani bi teşekkür etmek zormu yaa,ekşimik gibi bi surat,asık mı asık..:78:
amin ablam taz zamanda inşallahhhsorma sevcanım yaa bende tutamadım kendimi azcık akıttım gözyaşlarımı
allahım dedim bana ve arkadaşlarımada nasip et bu duyguyu
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?