Zorrr işvalla seninki hep gülmen lazım ama bazılarfıda çıldırtıyorlar herşeye karışıyolar bende bir ara girmiştim tezgahtar olarak 3.günün sonunda öğle yemeğinde firar ettim :.:)))sormayın kızlar...onların tek sorunu karşılarındaki insanı robot sanıyolar,onlar yorulmaz anında cevap verir...köleyiz biz nasılsa...altı üstü bi çift ayakkabı yaaa...tam görgüsüz hemde...
kayram öyleler işte cnm klimadan sanane yani orda ölmüşük sıcaktan koşturmaktan tabiki açıcaz o da olmada bayılırız valla sıcaktan.
ay kız deme ole bak benımde kasıncak sımdı zaten dokunmamak ıcın elımden gelenı yapıyomay neden olacak peki cnm yaaa :S çamaşırlardan mı acaba??
ay ne bileyim çok tatlı kaşınıyor kaşıyorum ben de hart hart
gel benim yanıma karıları yolalımaman amannn tezgahtarlıkmıııı uzak olsun...ance kendi yerim olursa rahat ederim ben...koray bi askere gidip gelsinde hayırlısıyla kendi magazamı açim şöyle bi...inşallah seninde üniv.istedigin bölüm olur kuşum
aynen cnm..oturmaya alıştım ondan oldu galiba..ya demiştin merasime diye valla kafamı kaldı be kuzuamin Allahım hepimize nasip etsin cnm benim
kayram evet cnm haklısın bende biyere gittimmi ugraştırmak istemiyorum..o insan sonuçta o ürünü sana getirmek zorunda ama ama tüm magazayı ayagına dökmek zorunda degil...kul hakkına giriyo inanki.tamam her giren almak zorunda da degil ama o anda alma niyeti yoksa denemk bana sacma geliyor.he bide alma niyetli gelip bi türlü begenemeyen kararsızlarda var ondan deniyolar ama,yani bi teşekkür etmek zormu yaa,ekşimik gibi bi surat,asık mı asık..:78:
Amin arkadaşım inşallah bizlerinde olucak bende geçen hafta gitmiştim çok duygulanıyor insan ordaki anneler gibi olmak istedim hep dedim evlendiğimde olsaydı şimdi kocaman olucaklardı o yüzden pek öyle yerlerede gitmek istemiyorum ama olmuyor işte.sorma sevcanım yaa bende tutamadım kendimi azcık akıttım gözyaşlarımı
allahım dedim bana ve arkadaşlarımada nasip et bu duyguyu
valla banum çok tuhaf oldum yaa saolsun lar
inşallah gelicek canım sabır
hemde çok kuzucum
ay kız deme ole bak benımde kasıncak sımdı zaten dokunmamak ıcın elımden gelenı yapıyom
cnm şu an yok benim ama yatınca başlarazen diyom göğüslerim büyüdü heralde çamaşır sıkıyor ondan kaşınıyo
Amin arkadaşım inşallah bizlerinde olucak bende geçen hafta gitmiştim çok duygulanıyor insan ordaki anneler gibi olmak istedim hep dedim evlendiğimde olsaydı şimdi kocaman olucaklardı o yüzden pek öyle yerlerede gitmek istemiyorum ama olmuyor işte.
cnm şu an yok benim ama yatınca başlarazen diyom göğüslerim büyüdü heralde çamaşır sıkıyor ondan kaşınıyo
cnm yatınca daha çok oluyor.ya çıkardım ben de denedım ama geçmedi :Sdemek ole senınkıler yatmanı beklıyor camasırı cıkar bı dene ıstersen ben onu da denedım yok anam kar etmedı hehe mevsımsel olabılrı dıyorum
ay kızlar ben bı sogan suyumu hazırlıyım
kuzular buara noldu size yaa habire kaşınıyo gögüsler inşallah bunun sonu hayırlara çıkar
buarada sevcanım sen adet olmuşmuydun yaa ben unuttum
ahh sevcanım ahh görücemmi o günleri ben.eşim askerligin yapmışşşş,sonra magazamızı acmışık..çocugum olmuşşş,bebişimi arabasına koyup babasına götürecekmiyimbiliyomusunuz hep bunun hayalini kuruyorum ben ilk defa diyorum size
ebuşum..valla cnm..zaten ben bıktıgım için bebede çalışıyodum biliyosun..gelen giden fazla yoktu oturmaya vaktimde çok oluyodu...burada dha öncede çalıştım ama zor be cano el kapısı işte...tüm gün köle gibi çalış,,iki dk otur onunda görürler tüm gün oturuyon sanırlar...
Sormayın kızlar ya arada benimde çılgın gibi kaşşınıyo kaşımaktan kızartıyorum bence alerjik bir durum.demek ole senınkıler yatmanı beklıyor camasırı cıkar bı dene ıstersen ben onu da denedım yok anam kar etmedı hehe mevsımsel olabılrı dıyorum
Öyle canım napalım ben alıştım böyle yaşamaya yoksa evemi kapatalım kendimizi zor buda bizlerin sınavı ama ben buraya girmeye başladığımdan beri daha güzel bakıyorum çünkü yalnız değilim bu bir ceza değil.canım yaa sorma olsaydılar oho boyumuz kadar olcaklardı .
benim bi arkadaş var aynı zamanda hamileydik şimdi onunkini gördükce içim yanıyo onlarla aynı ortamda olmak acı veriyoama napalım kader kısmet . insan kendini toplumdan soyutladımı daha kötü oluyo yaa
Afiyet olsun canım çekti dermişimmmm:::)))))ay kızlar ben bı sogan suyumu hazırlıyım
kısss hele benim bi ara o kadan kaşınıyodu kiiikociş gülüyodu hatta..sevcanın dedigi gibi hart hart kaşıyodum sityenimle
demek her bayanda olyor he gülümkısss hele benim bi ara o kadan kaşınıyodu kiiikociş gülüyodu hatta..sevcanın dedigi gibi hart hart kaşıyodum sityenimle
ay cnm senin de mi haydeeSormayın kızlar ya arada benimde çılgın gibi kaşşınıyo kaşımaktan kızartıyorum bence alerjik bir durum.
Öyle canım napalım ben alıştım böyle yaşamaya yoksa evemi kapatalım kendimizi zor buda bizlerin sınavı ama ben buraya girmeye başladığımdan beri daha güzel bakıyorum çünkü yalnız değilim bu bir ceza değil.
Afiyet olsun canım çekti dermişimmmm:::)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?