hoşbuldum canım.nasılsın??
napim abla bende oturdum biraz sora yemeği yaptım,bi bakim dedim kimler var.yok bi gelişme hala aynı :18:ben iyiyim kuzum saol sen naaptın varmı gelişme adetle ilgili
eskiden bizimde vardi,muhabbet kusumuzsonra uctu gitti ama alisinca ayrilmasi zor oluyor yaa
hosgeldin selinam,demek cayin kokusunu aldim,ebrarim tavsan kani demlemis mubarek,kokusu alinmayacak gibi degil kiii
insallah ebrarim insallah,bebegin kokusunu kim sevmez canim yaa,mis gibiler,buyuyunce tatliliklari gidiyor malesef,sorumluluklari basliyor buyudukleri zaman...belkiden en cok cevre baskisindan dolayi bu davranislarimiz,bizi rahat biraksalar daha iyi olur hersey
valla canım kanda negatif çıkmış hatta yanında eltisi vardı o bile şakına döndü bazen geç döllenme oluyo hiçbir test göstermiyo bazı bebek geç gelişiyo rabbimden hayırlısı testi tekrarla bence yada kan tesitni yaptır böğle arada kalmak zor
hemde daha iki sene olmuş bizimde 2 buçuk sonra geldi bebeğimiz rabbim hayırlısını versin inş
eskiden bizimde vardi,muhabbet kusumuzsonra uctu gitti ama alisinca ayrilmasi zor oluyor yaa
hosgeldin selinam,demek cayin kokusunu aldim,ebrarim tavsan kani demlemis mubarek,kokusu alinmayacak gibi degil kiii
insallah ebrarim insallah,bebegin kokusunu kim sevmez canim yaa,mis gibiler,buyuyunce tatliliklari gidiyor malesef,sorumluluklari basliyor buyudukleri zaman...belkiden en cok cevre baskisindan dolayi bu davranislarimiz,bizi rahat biraksalar daha iyi olur hersey
napim abla bende oturdum biraz sora yemeği yaptım,bi bakim dedim kimler var.yok bi gelişme hala aynı :18:
hoşbuldum canım.saolsun ellerine sağlık güzel koktu zaten.sen nasılsın?hayırdır test fln gününmü geçti canım?
napim abla bende oturdum biraz sora yemeği yaptım,bi bakim dedim kimler var.yok bi gelişme hala aynı :18:
hoşbuldum canım.saolsun ellerine sağlık güzel koktu zaten.sen nasılsın?hayırdır test fln gününmü geçti canım?
ben iyi olmaya çalışıyorum işte sen nasılsın canım
canım evet alışınca çok koyuyor ayrılık
ya kesinlikle öyle şu çevre baskısı olmasa zaten çok daha rahat ederizde ah bu insanlar bizim derdimiz milleti geriyo
milletin agzi torba degil ebrarim,büzemiyoruz isteeebilmiyorlar herseyin allahin taktiri oldugunu,ya da biliyorlar da,konusacak sey ariyorlar,dedikoducular ne olcek
malesef öyle canım yaaa insanların işi gücü yokki fesatlık dizboyu allah akıl fikir versin
amiiiiiiiiiiiiiiiin,amiiiiiiiiiiiiiiiin.sanki biz onlarin etlisine sütlüsüne karisiyoruz daa,onlarda bize karisiyorlarrr
amin abla inş ya bebiş varsa no problem ama yoksa gelsin valla hiç stres fln da yapmadım zaten gelirmi gelmezmi diye.geçen ay hastalanınca baktım takvime tatile mi denk gelio diye yok dedim 5i gelir biz 12 si gitcez rahat rahat biter.aklımda yoktu bile böyle gecikeceği.hayırlısı bakalım.iyi yaptın canım bizde kızlarla sohbet ediyoduk
valla bebek varsa bizahmet gelmesin yoksa biran önce gelsin ve gitsin inşallah kuzum
ayy baya geçmiş canım seninki.valla benim 2 gün fln geçti seninkinin yanında fıss yani benim gecikme.bazı belirtiler kandırır bazısıda hiç belli etmez canım.belli olmaz yinede çok bekleme test yap bence.hayırlısı inş hamilesindirr.afiyet olsun canim,benim gunum bu ay baya gecti canim,18 gun oldu:26:idrar testi yaptim gecen gun nagatif malesef,hic bu kadar gecikmezdi,normalde 4,5 gun gecerdi..neden böyle oldu bende anlamadim..hicbir belirtim yok hamilelik adinasadece kasiklarimda ve yumurtaliklarimda sanci oluyor arada ve geciyor o kadar yanii seninde gunun gecmis canim,gecmiste okudum insallah bebis vardir
amin abla inş ya bebiş varsa no problem ama yoksa gelsin valla hiç stres fln da yapmadım zaten gelirmi gelmezmi diye.geçen ay hastalanınca baktım takvime tatile mi denk gelio diye yok dedim 5i gelir biz 12 si gitcez rahat rahat biter.aklımda yoktu bile böyle gecikeceği.hayırlısı bakalım.
ayy baya geçmiş canım seninki.valla benim 2 gün fln geçti seninkinin yanında fıss yani benim gecikme.bazı belirtiler kandırır bazısıda hiç belli etmez canım.belli olmaz yinede çok bekleme test yap bence.hayırlısı inş hamilesindirr.
amin abla inş ya bebiş varsa no problem ama yoksa gelsin valla hiç stres fln da yapmadım zaten gelirmi gelmezmi diye.geçen ay hastalanınca baktım takvime tatile mi denk gelio diye yok dedim 5i gelir biz 12 si gitcez rahat rahat biter.aklımda yoktu bile böyle gecikeceği.hayırlısı bakalım.
ayy baya geçmiş canım seninki.valla benim 2 gün fln geçti seninkinin yanında fıss yani benim gecikme.bazı belirtiler kandırır bazısıda hiç belli etmez canım.belli olmaz yinede çok bekleme test yap bence.hayırlısı inş hamilesindirr.
aman ne işim olur yaa benim derdim bana yetiyo onlarda dert yok heraldeki çok ilgili ve alakalılar saolsunlar
iyiyim canım çok şükür.hayat telaşesinde yuvarlanıp gidiyoruz.sen sanırım sezeryanı ve bebişin kemik gelişimi yüzünden biraz endişelisin.canım ya minnacık bak hüseyin emremiz bile toparlandı esmamızda toparlanır.merak etme.sezeryanda kötü bişey değildir canım normal doğumda hemen ayaklanırsın sezeryanda 2-3 gün tek fark bence budur üzülme olur mu.ben de korkak biriyim sanırım hamile kalırsam ben sezeryanı tercih ederim.gerçi Allahım o günleri nasip etsin de bunu düşünmek kalsın bana inş.annen nasıl oldu bu arada?
kızlar kkmı yavaşladı mesajlarım geç geliyo :26:
ay kızlar şu bahar işleri nezor yaa
valla kaç gündür battaniye yastık yıkamakdan canım çıktı bi bitsede kaldırsam ortadan balkon hiç boş kalmadı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?