saol canım benim verdiğin destek için biraz esmaya canım sıkılıyo ben sezeryandan değilde aslında nnemin yanımda olamamasından endişeliyim annem rahatsız biraz dilerim toplar biran evvel aslında küçük küçük şeyler birikiyo bazen işte
senden naber balım ben derdimle sıkmak istememe sizi
evet abla yavaşladı.f5 yapıp duruyom msj yok en son yaptığımda 1 sayfa dolusu msj çıkıyo.bende hepiniz bi anda yazıyonuz cvp ları diye düşünüyodum.
geçen kandilde babaannemle konuştum,yokmu bişeyler diyo.anneme gezmeden kalırım diye 2 çocuk doğurdun kaldın derdi hep.bende dedim annem gibi gezmeden kalırım diye yapmıyom dedim.olsun yap gezersin ne farkeder diyo,bak dayının gelini evleneli 1 sene olmuş işte o hamile kalmayınca millet laf etti kısırmı ki bilmem ne mi ki diye dedi.bende hiiçç yaşı büyük fln dinlemedim verdim lafı.köydekilerin sende dahilll hiç işiniz gücünüz yokmu milleti çekiştiriyonuz size ne olur olmaz köy yerinde kaç gün kocasını görüyo ki dedim.
gerçektende köyde çoğu erkek inşaatçıdır ve hep şehir merkezinde yerlere inşaata çalışmaya gider.kız napsın 1 yıllık evliliğinde kaç sefer gördü acaba kocasını da hamile kalacak.biz her gün görüyozda olmuyo.babaannemde olsa verdim valla lafı.çok biliyolar herşeyi tabi 8 tane doğurunca böyle konuşması rahat oluyo herhalde.
allah kolaylik versin ebrarim,ben tasinirken mecburi temizlik yaptimtabi bahara denk gelince,bahar temizligine gerek kalmadiii artik kisa girerken sonbaharda yaparim insallah:18:bu arada bantaniye,yastik,yorgan,misafirlikler cok yorar insani,allah yardimcin olsun canim,benimde iki yastigim var,silikonlu yastikti,ben makineye attim bozuldular onlari ne yapicam diye dusunuyorum simdiiii icimden de cöpe atip kurtulmak geciyor
allah kolaylik versin ebrarim,ben tasinirken mecburi temizlik yaptimtabi bahara denk gelince,bahar temizligine gerek kalmadiii artik kisa girerken sonbaharda yaparim insallah:18:bu arada bantaniye,yastik,yorgan,misafirlikler cok yorar insani,allah yardimcin olsun canim,benimde iki yastigim var,silikonlu yastikti,ben makineye attim bozuldular onlari ne yapicam diye dusunuyorum simdiiii icimden de cöpe atip kurtulmak geciyor
masterchefi izliyomusunuz hanımlar ay sona geldi ama şu batuhan rezil ediyo herşeyi yaa
evet abla yavaşladı.f5 yapıp duruyom msj yok en son yaptığımda 1 sayfa dolusu msj çıkıyo.bende hepiniz bi anda yazıyonuz cvp ları diye düşünüyodum.
geçen kandilde babaannemle konuştum,yokmu bişeyler diyo.anneme gezmeden kalırım diye 2 çocuk doğurdun kaldın derdi hep.bende dedim annem gibi gezmeden kalırım diye yapmıyom dedim.olsun yap gezersin ne farkeder diyo,bak dayının gelini evleneli 1 sene olmuş işte o hamile kalmayınca millet laf etti kısırmı ki bilmem ne mi ki diye dedi.bende hiiçç yaşı büyük fln dinlemedim verdim lafı.köydekilerin sende dahilll hiç işiniz gücünüz yokmu milleti çekiştiriyonuz size ne olur olmaz köy yerinde kaç gün kocasını görüyo ki dedim.
gerçektende köyde çoğu erkek inşaatçıdır ve hep şehir merkezinde yerlere inşaata çalışmaya gider.kız napsın 1 yıllık evliliğinde kaç sefer gördü acaba kocasını da hamile kalacak.biz her gün görüyozda olmuyo.babaannemde olsa verdim valla lafı.çok biliyolar herşeyi tabi 8 tane doğurunca böyle konuşması rahat oluyo herhalde.
allah tamamına erdirsin canım sağlıkla dünyaya gelsin bebişhee bu arada bahsettiğim mevzudaki dayımın gelini 2 aylık hamile.allah tamamına erdirsin inş.ben görmedim gerçi kendisini ama tlfn açtığımda konuştuğum kadarıyla severim tatlı dilli sıcak kanlı bi kız.allahım herkesin yüzünü güldürsün yaa.köydekilerinde işi zor baksana 1 ay geçse demekki hemen kısırmı ki.ne bu dizilere çok inanıyolar farkedemiyolar onların dizi olduğunu
yok ben izlemiyorum canim yaa,tv acik esra erol izliyorum suan,hic adetim degildir ama kumada uzak yerde size daldim kalkmak zor geliyorhamileymis,kadin pek guzellesmis beaaa, cokta kilo almamis yada bana öyle geldi
ayyy masallah selinam yaa,ne guzelde demissinkeske bende söyleyebilsem,bizimkilerde ben arayimca sorup duruyorlar,ben cevap vermekten biktim,onlar sormaktan bikmadi
nie çöpe atıyon kız.biraz pamuk al minder kılıfı al içine bas hepsini poponun altına koyarsın
ohh sefan olsun garibim yaa bende yeni başladım dur bakalım nekadar sürcek ben yormuyorum kendimi yavaş yavaş işte
ya yıkıyorumda 10 gün sonra yeni posta misafir geliyo ne olcak yine aynı .
silikon niye bozulduki benimde hepsi silikon hep yıkıyorum makinada hatta bitanesini şimdi yıkadım canım .belkide silikon değilde elyaftı o bozulur çünkü
bence bişey yapamazsın at gitsin
allah tamamına erdirsin canım sağlıkla dünyaya gelsin bebiş
sorma kuzum yaa kendileri çok doğurgan olduklarından direk kısır damgasını yersin
valla benimde eşimin teyzesi var bana dediki ne duruyosun doğursana kısırmısın yoksa herkes konuşur hakkında dedi bende dedimki ben sana diyomuyum niye evlenmedin evde kaldın dedim bi bozuldu ama haketmişti kusura bakmasın eşimde iyi yaptın ver cevalarını dedi
ben hiç izlemiyorum o evlilik programlarını yaa sinirimi bozuylar çoğuda oyuncuymuş onların
kızlar akşam oldu bugünde hasret dolu birgün daha bitiyor
ayyy şairane konuştum heee
valla garipçim laf vermeden olmuyo.onun lafı bana batacağına ben de ona batırırım rahat ederim.köydekiler kim bilir bana ne diyo bikaç ay geçene kısır diyolarsa ben 2yılı doldurcam iş göremez raporu vermişlerdir kesinçok ta tınn doğrusu.onların düşüncesi bide şu: evlendin çocuğun yoksa bi ayağın çukurdaymış evlilik açısından.hani bişey olursa kapıya konursun fln.bazı şeyler vardır çocuk olsada değişmeyecek.yani evlilik her zaman için bi kumardır.aynı hayat gibi ne zaman ne olacağımız belli olmadığı gibi evliliktede böyledir.çocuk sanki garanti belgesi.hele bu düşünceyle çocuk doğurmayı hiç istemem.
saol tatlım yaa allah razı olsunzor geliyor yapmak yaaa,hic de sevmem yastik yorgan isinii:18::18:ama iyi fikir yaa,bolkana minder yoktu zatii,yapamda kullanem bariii
allah yardimcin olsun canim,benim yeni degil canim yaa,gunluk kendi kulllandigimiz yastiklardi,her ay yikayinca cok yikamaktan böyle oldu heraldebzulmadida,toplandi sadece ,atiyim miii?selinam minder yap didi kizzzzz,minder yapam dedim beaaa
allah tamamına erdirsin canım sağlıkla dünyaya gelsin bebiş
sorma kuzum yaa kendileri çok doğurgan olduklarından direk kısır damgasını yersin
valla benimde eşimin teyzesi var bana dediki ne duruyosun doğursana kısırmısın yoksa herkes konuşur hakkında dedi bende dedimki ben sana diyomuyum niye evlenmedin evde kaldın dedim bi bozuldu ama haketmişti kusura bakmasın eşimde iyi yaptın ver cevalarını dedi
ben hiç izlemiyorum o evlilik programlarını yaa sinirimi bozuylar çoğuda oyuncuymuş onların
valla garipçim laf vermeden olmuyo.onun lafı bana batacağına ben de ona batırırım rahat ederim.köydekiler kim bilir bana ne diyo bikaç ay geçene kısır diyolarsa ben 2yılı doldurcam iş göremez raporu vermişlerdir kesinçok ta tınn doğrusu.onların düşüncesi bide şu: evlendin çocuğun yoksa bi ayağın çukurdaymış evlilik açısından.hani bişey olursa kapıya konursun fln.bazı şeyler vardır çocuk olsada değişmeyecek.yani evlilik her zaman için bi kumardır.aynı hayat gibi ne zaman ne olacağımız belli olmadığı gibi evliliktede böyledir.çocuk sanki garanti belgesi.hele bu düşünceyle çocuk doğurmayı hiç istemem.
evet yaa sanki kendi dört dörtlükde benim açığımı arıyoiyi olmuş abla o haketmiş.insan bi lafı derken önce bi kendine bakmalı.senin açığın yoksa öyle konuş.hoşş konuşsada bi halt etmiş olacak sanki.valla ben şimdiye kadar herkese düşünmüyoruz diyordum.şimdi pat pat veriyom lafları.ne tasalancam sık sık soran insanlar alıyo cevabını.ama bilmeyip olmasını isteyen insanlar var onlar gerçeği bilir ve destekte olur.sık sık da sormazlar.
abla senin şiirin diğer satırları kıta ları nerde ben göremedim
bende izlemiyorum kizzzöncesinde esim tv izliyordu,kanal acik kalmis,ben size dalinca kumandada uzak olunca gözum takiliverdiii ebrarim
ben inan kirildigimda kirildim demesini,hayir diyebilmeyi cok istiyorum,böyle olanlara da cok özeniyorum,,ama karekter meselesi yapamiyorum isteayy köydekiler öyle yaa,bana dediklerini bir duysan,guya onlara göre ben kilolu oldugum icin bebegim olmuyormus,almazmis,docent profesorler konusuyor ama onlara göre cocuk evliligin garantisi,bizim evliklerimizde pamuk ipligi misali,tövbe tövbe,sanki cocuk dusunurek evlendik...cahil ile cahil olmak insanin cahilligini artirir derler yaa,hic ugrasmaya degmezlerr
bunu hakettin valla helal olsun
koptum kuzum yaa keyfim yerindeydide daha çok keyiflendim
dediğin düşünceye deli oluyorum halbuki evladı olmayan insanlar daha çok birbirine bağlı oluyolar
saol tatlım yaa allah razı olsun
evet sık yıkanmaktan olabilir gerçi bende kullandıklarımızı sık yıkarım çünkü kötü kokuyolar
ayy hatun pratik zekalı ii fikir verdi sana onun dediğini yap sen bana bakma
kızlar akşam oldu bugünde hasret dolu birgün daha bitiyor
ayyy şairane konuştum heee
bunu hakettin valla helal olsun
koptum kuzum yaa keyfim yerindeydide daha çok keyiflendim
dediğin düşünceye deli oluyorum halbuki evladı olmayan insanlar daha çok birbirine bağlı oluyolar
saol tatlım yaa allah razı olsun
evet sık yıkanmaktan olabilir gerçi bende kullandıklarımızı sık yıkarım çünkü kötü kokuyolar
ayy hatun pratik zekalı ii fikir verdi sana onun dediğini yap sen bana bakma
ok abla görüşürüz.uzun zamandır böyle denk gelmedik iyi oldu sohbet fln.çok mutlu oldumkızlar ben artık kaçıyorum yaa makinadaki yastığı filan çıkarıyım gözlerimde azck dinlensin
daha sonra görüşürüz öpüyorum sizi
ayy ebrarim,allahta seni guldursun olar miiii
evet bende sIk yikiyorum canim yaa,yoksa rahat edemiyorum..evet yaa pratik zekali selinamizöyle yapiyim bari,ama birbirine yapistilar ya,onu nasil ayircemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?