Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ya aşk olsun ne sıkılması canım ya yeri gelir dert ortağıyız yeri gelir mutluluk.annende elinde olmayan nedenlerden ötürü yanında olamıyo üzülme bol bol dua et annen içinde bizde ediyoruz.sen şimdi karnındaki çocuğunu düşünerek daha rahat olmalısın stres yapmadan.sende annesin yavrunda sora sana kızmasın inş annende çabucak toparlanıp gelir yanına.belki torununu görmek onu daha çabuk iyileştirir inş.Allahım acil şifalar versin.

valla koptum canım helal olsun bazen aranıyolar yaa insan tahammül edemiyo yaşlıda olsa .hele yaşlılar gerçekten daha çok iğneliyo insanı heleki şu karşılaştırmalar öldürüyo insanı yaa .benim rahmetli kaynanamda öyleydi inceden inceden sokardı lafları helede eltim 3. ye hmile kaldı bana dediği lafı hiç unutmam :2:neyse öldü gitti konuşmayım arkasından

nie çöpe atıyon kız.biraz pamuk al minder kılıfı al içine bas hepsini poponun altına koyarsın

ohh sefan olsun garibim yaa bende yeni başladım dur bakalım nekadar sürcek ben yormuyorum kendimi yavaş yavaş işte
ya yıkıyorumda 10 gün sonra yeni posta misafir geliyo ne olcak yine aynı .
silikon niye bozulduki benimde hepsi silikon hep yıkıyorum makinada hatta bitanesini şimdi yıkadım canım .belkide silikon değilde elyaftı o bozulur çünkü
bence bişey yapamazsın at gitsin

hee bu arada bahsettiğim mevzudaki dayımın gelini 2 aylık hamile.allah tamamına erdirsin inş.ben görmedim gerçi kendisini ama tlfn açtığımda konuştuğum kadarıyla severim tatlı dilli sıcak kanlı bi kız.allahım herkesin yüzünü güldürsün yaa.köydekilerinde işi zor baksana 1 ay geçse demekki hemen kısırmı ki.ne bu dizilere çok inanıyolar farkedemiyolar onların dizi olduğunu

masterchefi izliyomusunuz hanımlar ay sona geldi ama şu batuhan rezil ediyo herşeyi yaa

yok ben izlemiyorum canim yaa,tv acik esra erol izliyorum suan,hic adetim degildir ama kumada uzak yerde size daldim kalkmak zor geliyorhamileymis,kadin pek guzellesmis beaaa,cokta kilo almamis yada bana öyle geldi

ayyy masallah selinam yaa,ne guzelde demissin keske bende söyleyebilsem,bizimkilerde ben arayimca sorup duruyorlar,ben cevap vermekten biktim,onlar sormaktan bikmadi

allah tamamına erdirsin canım sağlıkla dünyaya gelsin bebiş
sorma kuzum yaa kendileri çok doğurgan olduklarından direk kısır damgasını yersin
valla benimde eşimin teyzesi var bana dediki ne duruyosun doğursana kısırmısın yoksa herkes konuşur hakkında dedi bende dedimki ben sana diyomuyum niye evlenmedin evde kaldın dedim bi bozuldu ama haketmişti kusura bakmasın eşimde iyi yaptın ver cevalarını dedi

ben hiç izlemiyorum o evlilik programlarını yaa sinirimi bozuylar çoğuda oyuncuymuş onların

valla garipçim laf vermeden olmuyo.onun lafı bana batacağına ben de ona batırırım rahat ederim.köydekiler kim bilir bana ne diyo bikaç ay geçene kısır diyolarsa ben 2yılı doldurcam iş göremez raporu vermişlerdir kesin çok ta tınn doğrusu.onların düşüncesi bide şu: evlendin çocuğun yoksa bi ayağın çukurdaymış evlilik açısından.hani bişey olursa kapıya konursun fln.bazı şeyler vardır çocuk olsada değişmeyecek.yani evlilik her zaman için bi kumardır.aynı hayat gibi ne zaman ne olacağımız belli olmadığı gibi evliliktede böyledir.çocuk sanki garanti belgesi.hele bu düşünceyle çocuk doğurmayı hiç istemem.

nie çöpe atıyon kız.biraz pamuk al minder kılıfı al içine bas hepsini poponun altına koyarsın

zor geliyor yapmak yaaa,hic de sevmem yastik yorgan isinii:18::18:ama iyi fikir yaa,bolkana minder yoktu zatii,yapamda kullanem bariii

allah yardimcin olsun canim,benim yeni degil canim yaa,gunluk kendi kulllandigimiz yastiklardi,her ay yikayinca cok yikamaktan böyle oldu heraldebzulmadida,toplandi sadece,atiyim miii?selinam minder yap didi kizzzzz,minder yapam dedim beaaa

iyi olmuş abla o haketmiş.insan bi lafı derken önce bi kendine bakmalı.senin açığın yoksa öyle konuş.hoşş konuşsada bi halt etmiş olacak sanki.valla ben şimdiye kadar herkese düşünmüyoruz diyordum.şimdi pat pat veriyom lafları.ne tasalancam sık sık soran insanlar alıyo cevabını.ama bilmeyip olmasını isteyen insanlar var onlar gerçeği bilir ve destekte olur.sık sık da sormazlar.

bunu hakettin valla helal olsun
koptum kuzum yaa keyfim yerindeydide daha çok keyiflendim
dediğin düşünceye deli oluyorum halbuki evladı olmayan insanlar daha çok birbirine bağlı oluyolar
saol tatlım yaa allah razı olsun
evet sık yıkanmaktan olabilir gerçi bende kullandıklarımızı sık yıkarım çünkü kötü kokuyolar
ayy hatun pratik zekalı ii fikir verdi sana onun dediğini yap sen bana bakma

bende izlemiyorum kizzzöncesinde esim tv izliyordu,kanal acik kalmis,ben size dalinca kumandada uzak olunca gözum takiliverdiii ebrarim

ben inan kirildigimda kirildim demesini,hayir diyebilmeyi cok istiyorum,böyle olanlara da cok özeniyorum,,ama karekter meselesi yapamiyorum isteayy köydekiler öyle yaa,bana dediklerini bir duysan,guya onlara göre ben kilolu oldugum icin bebegim olmuyormus,almazmis,docent profesorler konusuyorama onlara göre cocuk evliligin garantisi,bizim evliklerimizde pamuk ipligi misali,tövbe tövbe,sanki cocuk dusunurek evlendik...cahil ile cahil olmak insanin cahilligini artirir derler yaa,hic ugrasmaya degmezlerr

evet yaa sanki kendi dört dörtlükde benim açığımı arıyo
bende eskiden sessiz kalırdım şimdi artık susmuyorum zaten dostşlarım sorup beni incitmezler
abla senin şiirin diğer satırları kıta ları nerde ben göremedim

kuzu şiir değil yaa şairane yani nasl diyim azcık afilli bir laf oldu sanki
ama geçmişte çok şiirde yazdım tabi gençken :84::84:

kızlar ben artık kaçıyorum yaa makinadaki yastığı filan çıkarıyım gözlerimde azck dinlensin
daha sonra görüşürüz öpüyorum sizi

kesinlike ya biçok insan görüyorum evlenince hemen çocuğu olanlar yani.daha birbirlerine alışamadan çocuk oluyo ve onun sorumlulukları sadece anneye yükleniyo bide evin sorumluluğu var tabi.kadına ağır geliyo onun yapabileceği bişeyi paylaşmak istiyo erkek diretiyo ben çalışıyom benim görevim bu.bütün tartışmalar burdan çıkıyo.ama biraz zaman geçmesi ilk önce eşler arasında anlaşmayı sağlamak çok önemli.bi süre sonra zaten biz gibi çocuk çocuk diye kıvrananlar hasret kalınca erkekte kadında çocuk yüzünden tartışamaz sanırım.her türlü iki tarafta öyle bi tartışma çıksa hemen lafı verir düne kadar mumla arıyodun çocuğu şimdi noldu. bu yazıyı okuyupta biz vazgeçtik demeyinde.çocuk güzel bişey eşini seviyosan çocuk olmalı.ama başka şeylere dayalı olmamalı.

kızlar akşam oldu bugünde hasret dolu birgün daha bitiyor
ayyy şairane konuştum heee

ayy ebrarim,allahta seni guldursun olar miiii

evet bende sIk yikiyorum canim yaa,yoksa rahat edemiyorum..evet yaa pratik zekali selinamizöyle yapiyim bari,ama birbirine yapistilar ya,onu nasil ayircemmm

kızlar ben artık kaçıyorum yaa makinadaki yastığı filan çıkarıyım gözlerimde azck dinlensin
daha sonra görüşürüz öpüyorum sizi
ok abla görüşürüz.uzun zamandır böyle denk gelmedik iyi oldu sohbet fln.çok mutlu oldum iyi bak kendine öptümm.
ayy ebrarim,allahta seni guldursun olar miiii

evet bende sIk yikiyorum canim yaa,yoksa rahat edemiyorum..evet yaa pratik zekali selinamizöyle yapiyim bari,ama birbirine yapistilar ya,onu nasil ayircemmm

dicemde sen şimdi yurt dışındasın nasıl bulcan yün çubuğuyla çubuklanır o açılırdı ama olmadı yumuşatıcı kat ılık suya at içine onları biraz yumuşar.az güneşlet elinle didikle.bi minder için çok zahmetli olur dersen at çöpe kediler yatsın üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…