Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar ben artık kaçıyorum yaa makinadaki yastığı filan çıkarıyım gözlerimde azck dinlensin
daha sonra görüşürüz öpüyorum sizi

kolay gelsin ebrarcim,bende seni

:128::128::128::128::128::128: helal olsun selinam,sana katiliyorumm:81:

aslinda bende makinaya atsam yumusatici ile birlikte,sonrasinda yapsam olurmu diye dusunur iken sen yazdin selinacim,önce yapiyim acilmaz ise,atarim kediler sevinir,dicem ama,burda disarda gezen hayvan kedi vs yok,hepsi evlerde kus tüyü yataklarda beslenip büyütülüyor,yazik olur benim sIlIkonlara yaniiii

selinacim,ben cikiyorum canim..bulasiklar makineye yerlesicek beni bekliyorda,gidim onlari yerlestirim.sonra yine görusuruz

lagmiracim ve kardelencim altta göruyorum sizi,:82::82::82:sizde hosgelmissiniz kizlar,az islerim var sonra görusuruz insallah

garipcim güle güle.kolay gelsin canım.
kızlar bende çıkıyorum az uzanayım kociş gelene kadar.öptm hoşçakalınn:79:

Kızlar güzel bi muhabbeti kaçırmışım bi dahaki sefer inşallah.

Derinim bende aynı işi yaptığım için biliyorum anlayışsız insan çok bütün dünya onların hizmetine verilmiş sanki
Selinacım kırmızılar gelmiş iyi bari tatile rahatça gidersin benim gibi zorluk yaşamazsın tamponla falan uğraştım bi havuza girmek için

Garibim sen baya ümitlendirdin beni çok geçmiş adet hayırlısı hadi bakalım.
Ebrarcım bahaneyle protokol gibi gitmişsin gideceğin yere ohh sağolsun yunuslar...

Şimdilik bu kadar yazabildim yorgunum arkadaşın kızının doğum günü vardı oraya gittik.Ankara da bi yerden bi yere gitmek iyice zorlaşmış yaa günümün yarısı yollarda geçti görüşürüz hanımlar

inşallahhhh hakkında hayırlısı olsun.
inşallah hamileyimdirr......

iyi bakalım ..hakkında hayırlısı neyse onu versin Rabbim..

olsun cok sıkıntı okumayı ben sevmem sizde sevmeyebilirsiniz.. başkalarının sıkıntısını bende cekiyorum ondan.. üzülüyorum falan...

kendi çocuguna höd dersin ama anlar elin bebesine ne desende anlamıyor arsız oluyorlar..

benim uyuz kocam da yemek seçip duruyor toplasan 7 çeşit yemek anca.. ne yapacagımı sasırıyorum..
valla bu konuda çok haklısın helede benim gibi yemek seçen kocan varsa bende karar vermesine sinir oluyorum
saol canım kız zati acıktım gelirim hemencik

iç çekmee biliyorum Rabbim vercek birgün ama zamanı var demekki daha hakkında hayırlısı olsun inşallah....

iyi yapmışsın.. babannen bir daha burnunu sokmaz sanırım..[ bu arada benim babannemde 8 tane doğurmuş..

Son düzenleme:
görüşrüüzz... kendine iyi bak iç geçirmeee

alıntı aldıydım ama sayfayı kapattım yanlışlımla.
selina gözün aydın,yeni aya gelsin bebiş inşallah
altta göründüm ama o ara tlf geldi,daha tlf kapatmadanda kociş geldi,sayfa saatlerce açık kaldı
amma sohbet etmişiniz bu arad,bende kaçırmışım,temizlik yaptım çünkü,tıpkı dediğin gibi tam ortasından başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…