kızlar ben artık kaçıyorum yaa makinadaki yastığı filan çıkarıyım gözlerimde azck dinlensin
daha sonra görüşürüz öpüyorum sizi
kesinlike ya biçok insan görüyorum evlenince hemen çocuğu olanlar yani.daha birbirlerine alışamadan çocuk oluyo ve onun sorumlulukları sadece anneye yükleniyo bide evin sorumluluğu var tabi.kadına ağır geliyo onun yapabileceği bişeyi paylaşmak istiyo erkek diretiyo ben çalışıyom benim görevim bu.bütün tartışmalar burdan çıkıyo.ama biraz zaman geçmesi ilk önce eşler arasında anlaşmayı sağlamak çok önemli.bi süre sonra zaten biz gibi çocuk çocuk diye kıvrananlarhasret kalınca erkekte kadında çocuk yüzünden tartışamaz sanırım.her türlü iki tarafta öyle bi tartışma çıksa hemen lafı verir düne kadar mumla arıyodun çocuğu şimdi noldu. bu yazıyı okuyupta biz vazgeçtik demeyinde.çocuk güzel bişey eşini seviyosan çocuk olmalı.ama başka şeylere dayalı olmamalı.
ok abla görüşürüz.uzun zamandır böyle denk gelmedik iyi oldu sohbet fln.çok mutlu oldumiyi bak kendine öptümm.
dicemde sen şimdi yurt dışındasın nasıl bulcan yün çubuğuyla çubuklanır o açılırdı ama olmadı yumuşatıcı kat ılık suya at içine onları biraz yumuşar.az güneşlet elinle didikle.bi minder için çok zahmetli olur dersen at çöpe kediler yatsın üstüne
kızlar wc gittim kırmızıyı aldım geldim.
hadi bakalim gözun aydin,guzel bir tatil seni bekliyor deseneinsallah bir dahaki ay gelir bebisin,hazir tatile gitmisken süpriz yapar
saol canım.amin inş.ben diskalifiye oldum sıra sende sen hamiş kal inş.
inşallah hamileyimdirr......
nasılsınız bakalım kızlar
ben bugün adet oldum üzülmedim adet olmama hatta sevindim kendi geldi ve tedaviye başlıycaz artık aşılama yapıcak umarım herşey yolunda gider bugün aradım doktorumu ilaçlarını al ve gel bugün görmek istiyorum seni dedii hadi hayırlısı kızlar dua edin bana
ben ara ara girip hepsini okuyorumm
sizi kocamn çok seviyorumm
olurmu canım yaa burda dertleşicez elbetteki öyle düşünme sakın
hüzünler sevinçler hep bizim için paylaşmak kadar güzel bişey varmı
canım allah akıl fikir versin çocuklara sizede ecir sabır
bu devirde çocuk yetiştirmek çok zor insan kendi evladına laf geçiremezken bide başkasının olunca bu daha imkansız oluyo galiba .inşallah düzelirler
valla bu konuda çok haklısın helede benim gibi yemek seçen kocan varsa bende karar vermesine sinir oluyorum
saol canım kız zati acıktım gelirim hemencik
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 3 ziyaretçi)
ebrar_53 derdanur+
hadi gelin çay içelim olmamı yaa
hic ümitlenmek istemiyorum ebrarcim,ama ne kadar desemde bir türlü kendimi ümit etmekten vazgeciremiyorumgerci ümit olmasa yasamak ne kadar zor olur dimi insallah ümit ettiklerimiz bir gun gercek olur
evimizin karsisi cocuk parki,hergun parka bakip ic cekiyorum bendeeee
evet abla yavaşladı.f5 yapıp duruyom msj yok en son yaptığımda 1 sayfa dolusu msj çıkıyo.bende hepiniz bi anda yazıyonuz cvp ları diye düşünüyodum.
geçen kandilde babaannemle konuştum,yokmu bişeyler diyo.anneme gezmeden kalırım diye 2 çocuk doğurdun kaldın derdi hep.bende dedim annem gibi gezmeden kalırım diye yapmıyom dedim.olsun yap gezersin ne farkeder diyo,bak dayının gelini evleneli 1 sene olmuş işte o hamile kalmayınca millet laf etti kısırmı ki bilmem ne mi ki diye dedi.bende hiiçç yaşı büyük fln dinlemedim verdim lafı.köydekilerin sende dahilll hiç işiniz gücünüz yokmu milleti çekiştiriyonuz size ne olur olmaz köy yerinde kaç gün kocasını görüyo ki dedim.
gerçektende köyde çoğu erkek inşaatçıdır ve hep şehir merkezinde yerlere inşaata çalışmaya gider.kız napsın 1 yıllık evliliğinde kaç sefer gördü acaba kocasını da hamile kalacak.biz her gün görüyozda olmuyo.babaannemde olsa verdim valla lafı.çok biliyolar herşeyi tabi 8 tane doğurunca böyle konuşması rahat oluyo herhalde.
selinacim,ben cikiyorum canim..bulasiklar makineye yerlesicek beni bekliyorda,gidim onlari yerlestirim.sonra yine görusuruz
lagmiracim ve kardelencim altta göruyorum sizi,:82::82::82:sizde hosgelmissiniz kizlar,az islerim var sonra görusuruz insallah
slm lagrima,deniz nasıl,yüzdün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?