Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

slm canlar nasılsınz
ebraraım canım kusura bakma sabah net gitti eşim anca yaptı öğlece çıkmak zorunda kaldım
haber veriyim dedim işmdi çıkmam lazım eşim gelir birazdan bakkala gitti
hepinize güzle bir gece diliyorum dilerim yarın sabah çok güzle doğar

nasılsınız kızlar inanın sizleri özledim gündüzleri ufak tefek işler akşamları emre bey uğraşıyorum zaten evde olağanüstü hal var emre beyi kucağa almak yasak 2. bir emre kadar kilo alması için kaynanam koydu bizde arada kaçak seviyoz işte cuma göz muayenemiz var bide haftalık kontrolu 2 kilo olursa ilk aşısını olacak sizleri çok özledim uykusuzluktan yakında bayılacam günde 8 kere öğünü var gece 12 de başlıyo içmeye 1 oluyo yatıyım diyom 3 te geri kalkıyom 4 te yatıyom sabah 6 da geri gersini siz düşünün aralardada ağlarsa yandım ki ne yanmak neyse kilo alıp büyüsünde yeter bi düzene girseydik aksatmazdım sizleri geçmişi okudum hepimizim farklı farklı sorunlar var ama inşallah hepsi düzelir tek tek hepinize yazmak isterdim ama kusuruma bakmayın bizi unutmayın arada kaçıp gelmeye çalışacam beni özleyin olarmı

bgn doktora gıttım hsg mın cekımını cok koyu buldu ve ya benım durusumdan yada doktorun hatasından o ıgneyle rahmın aynı doğrultuda olmadıgını söyledı neyse uzun lafın kısası adet olunca hemen hsg cekılıcek bana dua edın bu sefer gülerek cıkım o odadan

iyi gecelr kızlar nasılsınız ?
Hemen çıkıcam yazııyım dedim geçmişe göz attım hafiften derinim ilk iş günün ii geçmemiş valla insanlarla uğraşmak zor Allah yardım etsin cnm sana...
Cici aşılamaya başlamışsın cnm hayırlısıyla inşaallah gelir bebişin
Kardeloş sen napıyosun kuzum?
Boncugum inş kolayca atlatırsın cnm hsg yi umarım bu sefer düzgün çekerler filmi
Birsenim kuzum sen ii ol paşamız ii olsunda gerisi mühim değil böyle düşünmen bile çok güzel cnm
Eboşum senle konuştuk zaten cnm:)
Kardelen49um sen nasılsın gülom...
Canlarım hepinize ii geceler diliyorum görüşmek üzere...
Allah'a emanet olun...

evet kuzum süper oldu valla çok zaman olmuştu böyle sohbet etmeyeli gerçi ben biraz erken kalkıp işlerimi halletsem hep konuşuruzda gece kuşu olmak zor iş valla
buarada kediler konusunda kopardın beni alemsin kuzum
kızlar wc gittim kırmızıyı aldım geldim.
aa gözünaydın diyim kuzum hayırlısı tatilde gelsin minişin konsun göbüşüne inşallajh

evet datlum azcık fiyakalı oldu yunuslar bir numara yaa
evet kesinlikle öyle allah akıl versin nediyelim
ne olmadı???????
resim yüklüyodum ona olmadı dedim canım
bensiz cay hımmmmm.... 3 gündür içemiyorum zatennn...
ayy üzüldüm yaa ama niye 3 gündür içemedin hayırdır :26:gel ben sana demlerim yada boğazda içeriz
çok tatlı bir kuş... ne bu kanarya flan mı?
yok tatlım saka cinsi
aa merak ettim kimle konuştun acep recep
yok önemli değil derdam takma kafaya seni tanıyoruz sonuçta rahat ol kuzum
oyy yesin teyzesi onu bugünlerde geçicek canım allahım güç versin sana
emrecik büyüsün tombiş paşa olsun teyzeleride ıssırsın onu tabi bulursak :90:
hep aklımdasınız kuzumm çok öpüyorum seni
boncuğum yaa merak ettim seni demek hsg tekrarlanıcak hayırlısı kuzum inşallah tertemiz çıkar tabi sende acı çekmeden çıkarsın ordan

evet konuştuk balım

ewettt geçmiş baya birikmiş :) ben doldordum dertlerimle sıkıntılarımla..iyiyim kendi adıma işte.. yokuş yukarı yuvarlanıyoruz..
cnm benım geçmişe bakamamıştım ama sen boyle yazınca dayanamadım baktım da derdin büyük cnm.sabır lazım başka birşey değil,herkesin aile yaşantısı wardır özel.ama sizin kalmamış belli ki cnm.çok karışık bir durum.allah yardımcınız olsun cnm.annene de bol sabırlar dılıyorum

selam cnm gelmişsin gorusemedık.hadı bakalım güzel haberlerle gel ınsallah

ablam ewet hapsız zor olurum adet bakalım kısmet.abla ben de bır test alayım dıyorum eczaneden ıdrarla yapayım.kanda yaptrdım ama cok ornek war kanda cıkmayan fılan.umudum yok ama yapacagım yarın oburgun.
ablam yoık şişlık bende suan acı da yok gecen hamılelıkte acı olmustu bakalım

Eki Görüntüle 205913

umut sayesinde resim eklemeyide öğrendim :)))
ay ablam cok tatlı bısey bu yaaaa.cındı ne?
ay kızlar şu bahar işleri nezor yaa
valla kaç gündür battaniye yastık yıkamakdan canım çıktı bi bitsede kaldırsam ortadan balkon hiç boş kalmadı yaa
ay ewet ablam ben de sendenım bu aralar 2 gundur gardolap cekmeceler ne cok yıkancaklar war bılsen.benım balkon da yok kurutmalığa asıyorum posta posta kurumasını beklıyorum hergune 1 posta mecburen :S

masterchefi izliyomusunuz hanımlar ay sona geldi ama şu batuhan rezil ediyo herşeyi yaa
abla ben ızlıyorum.batuhanı da cok sewıyorum :))))
kızıyo ama napsın yetiştirıyolar semra da cok gıcık ama hak edıyor

cnm ay hadı emremız ewde ya şükür cnmm.uykusuz gunler sürer bıraz.bırkac ay sonra düzene girer..ınşallah hemen kılo alsın buyusun yawrumuzzz
derinim nerdesin canom geziyosun değilmi seni gidi seni buldun tatili tadını çıkarıyosun
gezsin abla tabiii stres atsın kocişinle

hayırlı günler kızlaaaaaarrrrrr.
birsencim,emrecik büyüsünde,daha çok görüşür,konuşuruz inşallah.
boncukcum,demek tekrar çektircen hsg,hayırlısıyla bu defa acı çekmeden biter inşallah.

ben şimdi gidiyorum,arkadaşlarla kahvaltıda buluşcaz,görüşürüz
zaten misafirden baskada kisme yokkkkkk:87::87::87:

bende ümitlenmistim canim,ama test negatif malesef,adeti bekliyorum artik..hakkimizda hayirlisi ne ise öyle olsun..

iç çekmee biliyorum Rabbim vercek birgün ama zamanı var demekki daha hakkında hayırlısı olsun inşallah....

insallah lagmiracim,ic cekmeyip sevinecegimiz gunlerde gelir insallah

birsencim sen ve emre iyi olunda,emremiz toparlaninca gelirsin

allah yardimcin olsun boncugum,dilerim hersey istedigin gibi olur

ben şimdi gidiyorum,arkadaşlarla kahvaltıda buluşcaz,görüşürüz
zaten misafirden baskada kisme yokkkkkk:87::87::87:

afiyet olsun kardelenimiyi gezmeler sana

herkese gunaydin kizlarrr:80::80::80::80::80::80:islere baslamadan size bir bakim dedim

simdi cikmam gerek,sonra yine görusuruz

selam jensucum,kusura bakma islerim var cikmam gerek

slm hatunlar nasılsınız sizleri çok özledim ama inanın girmeye hiç fırsantım olmadı boya yaptık hem kendi evime hem kaynanama bide eşimin amcasının karısı hastanede yattı kaynanam onun yanında idi hiç evimde duramadım şimdi bakayım dedim ama kimse yok off konuşamayacağiz yine neyse benim adet yine olmadı ama ağır kaldırdiğimda bi damla kan geliyo hayırdır inşallah neyse gecmişi okuyamadım fırsat bulursam okumaya calışırım inşallah benden sonra gelenler hşg slm olsun herkese by

CANIM INSALLAH YUZUN GULEREK CIKARSIN O ODADAN BU ARADA NE ZAMANA DENK GELIYOR HSG TARIHIN
BIRSENCIM enremız ıyı olsunda buyusunde gerısı hıc onemlı degıl gonuller bır nasıl olsa demek evde olaganustu hal var neyse yakında gecer ınsallah kılo alınca
kızlar hıc ıyı degılım malesef sol tarafımda yumurtalıgımın tam orada bır sey var bole harket ettıkce lop lop edıyor hemde batıyor yaa kıst gelıyor olmasın allah korusun ya sogan suyuyla da bole olursa artık ben bırsey dıyemıyorum hayırlısı en azından kendı kendıme adet olurum dıyordum hıc bır belırtı yok ne sıvılcelenme ne yuzumde putur putur hıc bırsey yok pzt adet olmama gerek bakalım yıne neler beklıyor benı

herkeze selam kızlar annemden bugun geldim hava cok sıcakk
yandım vallahii
sizler nasılsınızz ben iyiyim cok şükür annemde doktorada gittim buralarda pek hastane yok pazarda günüde anneme gidicem pzrtsi doktora gidicem inş

sevcanım dün msn muhabbeti yaptık gerçi
canım bencede testi tekrarlar ne olur ne olmaz herşey rabbimin elinde ol derse olur inşallah .
canım aslında batuhanı bende seviyorum favorim tuğsan ve ferhattı tuğsan elendi bakalım ferhat alıcak gibi ama sanki semrayada farklı davranıyolar gibi
buarada kuşumuzun cinsi saka tatlım
ay işleri sorma yaa ne bulsam yıkıyorum fatura gelincede kocam makinaya atıp beni yıkıycak canım balkon olmaması çok zor yaa kurutmalıkda canı çıkar insanın allah kolaylık versin sağlık olsun yeterki canım bende 7 yıl senin gibiydim
kaçak dönmüş aramıza merak ettik seni kuzum yaa enazından msnden not bırakki iyi olduğunu bilelim
bidahaki gelişindede müjde verirsin umarım tatlım
bak bak yine kötü düşünceler başlamış hemen kiste yorma kuzum hayra yoralım hayır olsun inşallah

canım nededi doktor paşa nasıl herşey yolunda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…