evet kuzum süper oldu valla çok zaman olmuştu böyle sohbet etmeyeli gerçi ben biraz erken kalkıp işlerimi halletsem hep konuşuruzda gece kuşu olmak zor iş vallaok abla görüşürüz.uzun zamandır böyle denk gelmedik iyi oldu sohbet fln.çok mutlu oldumiyi bak kendine öptümm.
dicemde sen şimdi yurt dışındasın nasıl bulcan yün çubuğuyla çubuklanır o açılırdı ama olmadı yumuşatıcı kat ılık suya at içine onları biraz yumuşar.az güneşlet elinle didikle.bi minder için çok zahmetli olur dersen at çöpe kediler yatsın üstüne
aa gözünaydın diyim kuzum hayırlısı tatilde gelsin minişin konsun göbüşüne inşallajhkızlar wc gittim kırmızıyı aldım geldim.
Kızlar güzel bi muhabbeti kaçırmışım bi dahaki sefer inşallah.
Derinim bende aynı işi yaptığım için biliyorum anlayışsız insan çok bütün dünya onların hizmetine verilmiş sanki
Selinacım kırmızılar gelmiş iyi bari tatile rahatça gidersin benim gibi zorluk yaşamazsın tamponla falan uğraştım bi havuza girmek için
Garibim sen baya ümitlendirdin beni çok geçmiş adet hayırlısı hadi bakalım.
Ebrarcım bahaneyle protokol gibi gitmişsin gideceğin yere ohh sağolsun yunuslar...
Şimdilik bu kadar yazabildim yorgunum arkadaşın kızının doğum günü vardı oraya gittik.Ankara da bi yerden bi yere gitmek iyice zorlaşmış yaa günümün yarısı yollarda geçti görüşürüz hanımlar
evet kesinlikle öyle allah akıl versin nediyeliminşallahhhh hakkında hayırlısı olsun.
iyi bakalım ..hakkında hayırlısı neyse onu versin Rabbim..
olsun cok sıkıntı okumayı ben sevmem sizde sevmeyebilirsiniz.. başkalarının sıkıntısını bende cekiyorum ondan.. üzülüyorum falan...
kendi çocuguna höd dersin ama anlar elin bebesine ne desende anlamıyor arsız oluyorlar..
resim yüklüyodum ona olmadı dedim canımne olmadı???????
ayy üzüldüm yaa ama niye 3 gündür içemedin hayırdır :26:gel ben sana demlerim yada boğazda içerizbensiz cay hımmmmm.... 3 gündür içemiyorum zatennn...
yok tatlım saka cinsiçok tatlı bir kuş... ne bu kanarya flan mı?
aa merak ettim kimle konuştun acep recepalıntı aldıydım ama sayfayı kapattım yanlışlımla.
selina gözün aydın,yeni aya gelsin bebiş inşallah
altta göründüm ama o ara tlf geldi,daha tlf kapatmadanda kociş geldi,sayfa saatlerce açık kaldı
amma sohbet etmişiniz bu arad,bende kaçırmışım,temizlik yaptım çünkü,tıpkı dediğin gibi tam ortasından başladım
yok önemli değil derdam takma kafaya seni tanıyoruz sonuçta rahat ol kuzumslm canlar nasılsınz
ebraraım canım kusura bakma sabah net gitti eşim anca yaptı öğlece çıkmak zorunda kaldım
haber veriyim dedim işmdi çıkmam lazım eşim gelir birazdan bakkala gitti
hepinize güzle bir gece diliyorum dilerim yarın sabah çok güzle doğar
oyy yesin teyzesi onu bugünlerde geçicek canım allahım güç versin sananasılsınız kızlar inanın sizleri özledim gündüzleri ufak tefek işler akşamları emre bey uğraşıyorum zaten evde olağanüstü hal var emre beyi kucağa almak yasak 2. bir emre kadar kilo alması için kaynanam koydu bizde arada kaçak seviyoz işte cuma göz muayenemiz var bide haftalık kontrolu 2 kilo olursa ilk aşısını olacak sizleri çok özledim uykusuzluktan yakında bayılacam günde 8 kere öğünü var gece 12 de başlıyo içmeye 1 oluyo yatıyım diyom 3 te geri kalkıyom 4 te yatıyom sabah 6 da geri gersini siz düşünün aralardada ağlarsa yandım ki ne yanmak neyse kilo alıp büyüsünde yeter bi düzene girseydik aksatmazdım sizleri geçmişi okudum hepimizim farklı farklı sorunlar var ama inşallah hepsi düzelir tek tek hepinize yazmak isterdim ama kusuruma bakmayın bizi unutmayın arada kaçıp gelmeye çalışacam beni özleyin olarmı
boncuğum yaa merak ettim seni demek hsg tekrarlanıcak hayırlısı kuzum inşallah tertemiz çıkar tabi sende acı çekmeden çıkarsın ordanbgn doktora gıttım hsg mın cekımını cok koyu buldu ve ya benım durusumdan yada doktorun hatasından o ıgneyle rahmın aynı doğrultuda olmadıgını söyledı neyse uzun lafın kısası adet olunca hemen hsg cekılıcek bana dua edın bu sefer gülerek cıkım o odadan
iyi gecelr kızlar nasılsınız ?
Hemen çıkıcam yazııyım dedim geçmişe göz attım hafiften derinim ilk iş günün ii geçmemiş valla insanlarla uğraşmak zor Allah yardım etsin cnm sana...
Cici aşılamaya başlamışsın cnm hayırlısıyla inşaallah gelir bebişin
Kardeloş sen napıyosun kuzum?
Boncugum inş kolayca atlatırsın cnm hsg yi umarım bu sefer düzgün çekerler filmi
Birsenim kuzum sen ii ol paşamız ii olsunda gerisi mühim değil böyle düşünmen bile çok güzel cnm
Eboşum senle konuştuk zaten cnm:)
Kardelen49um sen nasılsın gülom...
Canlarım hepinize ii geceler diliyorum görüşmek üzere...
Allah'a emanet olun...
cnm benım geçmişe bakamamıştım ama sen boyle yazınca dayanamadım baktım da derdin büyük cnm.sabır lazım başka birşey değil,herkesin aile yaşantısı wardır özel.ama sizin kalmamış belli ki cnm.çok karışık bir durum.allah yardımcınız olsun cnm.annene de bol sabırlar dılıyorumewettt geçmiş baya birikmiş :) ben doldordum dertlerimle sıkıntılarımla..iyiyim kendi adıma işte.. yokuş yukarı yuvarlanıyoruz..
selam cnm gelmişsin gorusemedık.hadı bakalım güzel haberlerle gel ınsallahnasılsınız bakalım kızlar
ben bugün adet oldum üzülmedim adet olmama hatta sevindim kendi geldi ve tedaviye başlıycaz artık aşılama yapıcak umarım herşey yolunda gider bugün aradım doktorumu ilaçlarını al ve gel bugün görmek istiyorum seni dedii hadi hayırlısı kızlar dua edin bana
ben ara ara girip hepsini okuyorumm
sizi kocamn çok seviyorumm
ablam ewet hapsız zor olurum adet bakalım kısmet.abla ben de bır test alayım dıyorum eczaneden ıdrarla yapayım.kanda yaptrdım ama cok ornek war kanda cıkmayan fılan.umudum yok ama yapacagım yarın oburgun.canım yaa bende diyorum olduda kaçırdımmı yoksa
sende benim gibisin demek gerçi buara şükürki düzeldi ufak gecikmeler haricinde
sevcanım aslında bitest dahamı yapsan kuzum idrarda enazından gögüslerindede değişiklik var bildiğim kadarıyla inşallah miniş gelmiştir
ay ablam cok tatlı bısey bu yaaaa.cındı ne?
ay ewet ablam ben de sendenım bu aralar 2 gundur gardolap cekmeceler ne cok yıkancaklar war bılsen.benım balkon da yok kurutmalığa asıyorum posta posta kurumasını beklıyorum hergune 1 posta mecburen :Say kızlar şu bahar işleri nezor yaa
valla kaç gündür battaniye yastık yıkamakdan canım çıktı bi bitsede kaldırsam ortadan balkon hiç boş kalmadı yaa
abla ben ızlıyorum.batuhanı da cok sewıyorum :))))masterchefi izliyomusunuz hanımlar ay sona geldi ama şu batuhan rezil ediyo herşeyi yaa
cnm ay hadı emremız ewde ya şükür cnmm.uykusuz gunler sürer bıraz.bırkac ay sonra düzene girer..ınşallah hemen kılo alsın buyusun yawrumuzzznasılsınız kızlar inanın sizleri özledim gündüzleri ufak tefek işler akşamları emre bey uğraşıyorum zaten evde olağanüstü hal var emre beyi kucağa almak yasak 2. bir emre kadar kilo alması için kaynanam koydu bizde arada kaçak seviyoz işte cuma göz muayenemiz var bide haftalık kontrolu 2 kilo olursa ilk aşısını olacak sizleri çok özledim uykusuzluktan yakında bayılacam günde 8 kere öğünü var gece 12 de başlıyo içmeye 1 oluyo yatıyım diyom 3 te geri kalkıyom 4 te yatıyom sabah 6 da geri gersini siz düşünün aralardada ağlarsa yandım ki ne yanmak neyse kilo alıp büyüsünde yeter bi düzene girseydik aksatmazdım sizleri geçmişi okudum hepimizim farklı farklı sorunlar var ama inşallah hepsi düzelir tek tek hepinize yazmak isterdim ama kusuruma bakmayın bizi unutmayın arada kaçıp gelmeye çalışacam beni özleyin olarmı
gezsin abla tabiii stres atsın kocişinlederinim nerdesin canom geziyosun değilmi seni gidi seni buldun tatili tadını çıkarıyosun
Kızlar güzel bi muhabbeti kaçırmışım bi dahaki sefer inşallah.
Derinim bende aynı işi yaptığım için biliyorum anlayışsız insan çok bütün dünya onların hizmetine verilmiş sanki
Selinacım kırmızılar gelmiş iyi bari tatile rahatça gidersin benim gibi zorluk yaşamazsın tamponla falan uğraştım bi havuza girmek için
Garibim sen baya ümitlendirdin beni çok geçmiş adet hayırlısı hadi bakalım.
Ebrarcım bahaneyle protokol gibi gitmişsin gideceğin yere ohh sağolsun yunuslar...
Şimdilik bu kadar yazabildim yorgunum arkadaşın kızının doğum günü vardı oraya gittik.Ankara da bi yerden bi yere gitmek iyice zorlaşmış yaa günümün yarısı yollarda geçti görüşürüz hanımlar
iç çekmee biliyorum Rabbim vercek birgün ama zamanı var demekki dahahakkında hayırlısı olsun inşallah....
nasılsınız kızlar inanın sizleri özledim gündüzleri ufak tefek işler akşamları emre bey uğraşıyorum zaten evde olağanüstü hal var emre beyi kucağa almak yasak 2. bir emre kadar kilo alması için kaynanam koydu bizde arada kaçak seviyoz işte cuma göz muayenemiz var bide haftalık kontrolu 2 kilo olursa ilk aşısını olacak sizleri çok özledim uykusuzluktan yakında bayılacam günde 8 kere öğünü var gece 12 de başlıyo içmeye 1 oluyo yatıyım diyom 3 te geri kalkıyom 4 te yatıyom sabah 6 da geri gersini siz düşünün aralardada ağlarsa yandım ki ne yanmak neyse kilo alıp büyüsünde yeter bi düzene girseydik aksatmazdım sizleri geçmişi okudum hepimizim farklı farklı sorunlar var ama inşallah hepsi düzelir tek tek hepinize yazmak isterdim ama kusuruma bakmayın bizi unutmayın arada kaçıp gelmeye çalışacam beni özleyin olarmı
bgn doktora gıttım hsg mın cekımını cok koyu buldu ve ya benım durusumdan yada doktorun hatasından o ıgneyle rahmın aynı doğrultuda olmadıgını söyledı neyse uzun lafın kısası adet olunca hemen hsg cekılıcek bana dua edın bu sefer gülerek cıkım o odadan
ben şimdi gidiyorum,arkadaşlarla kahvaltıda buluşcaz,görüşürüz
zaten misafirden baskada kisme yokkkkkk:87::87::87:
herkese gunaydin kizlarrr:80::80::80::80::80::80:islere baslamadan size bir bakim dedim
simdi cikmam gerek,sonra yine görusuruz
selam jensucum,kusura bakma islerim var cikmam gerek
CANIM INSALLAH YUZUN GULEREK CIKARSIN O ODADAN BU ARADA NE ZAMANA DENK GELIYOR HSG TARIHINbgn doktora gıttım hsg mın cekımını cok koyu buldu ve ya benım durusumdan yada doktorun hatasından o ıgneyle rahmın aynı doğrultuda olmadıgını söyledı neyse uzun lafın kısası adet olunca hemen hsg cekılıcek bana dua edın bu sefer gülerek cıkım o odadan
sevcanım dün msn muhabbeti yaptık gerçicnm benım geçmişe bakamamıştım ama sen boyle yazınca dayanamadım baktım da derdin büyük cnm.sabır lazım başka birşey değil,herkesin aile yaşantısı wardır özel.ama sizin kalmamış belli ki cnm.çok karışık bir durum.allah yardımcınız olsun cnm.annene de bol sabırlar dılıyorum
selam cnm gelmişsin gorusemedık.hadı bakalım güzel haberlerle gel ınsallah
ablam ewet hapsız zor olurum adet bakalım kısmet.abla ben de bır test alayım dıyorum eczaneden ıdrarla yapayım.kanda yaptrdım ama cok ornek war kanda cıkmayan fılan.umudum yok ama yapacagım yarın oburgun.
ablam yoık şişlık bende suan acı da yok gecen hamılelıkte acı olmustu bakalım
ay ablam cok tatlı bısey bu yaaaa.cındı ne?
ay ewet ablam ben de sendenım bu aralar 2 gundur gardolap cekmeceler ne cok yıkancaklar war bılsen.benım balkon da yok kurutmalığa asıyorum posta posta kurumasını beklıyorum hergune 1 posta mecburen :S
abla ben ızlıyorum.batuhanı da cok sewıyorum :))))
kızıyo ama napsın yetiştirıyolar semra da cok gıcık ama hak edıyor
cnm ay hadı emremız ewde ya şükür cnmm.uykusuz gunler sürer bıraz.bırkac ay sonra düzene girer..ınşallah hemen kılo alsın buyusun yawrumuzzz
gezsin abla tabiii stres atsın kocişinle
kaçak dönmüş aramıza merak ettik seni kuzum yaa enazından msnden not bırakki iyi olduğunu bilelimslm hatunlar nasılsınız sizleri çok özledim ama inanın girmeye hiç fırsantım olmadı boya yaptık hem kendi evime hem kaynanama bide eşimin amcasının karısı hastanede yattı kaynanam onun yanında idi hiç evimde duramadım şimdi bakayım dedim ama kimse yok off konuşamayacağiz yine neyse benim adet yine olmadı ama ağır kaldırdiğimda bi damla kan geliyo hayırdır inşallah neyse gecmişi okuyamadım fırsat bulursam okumaya calışırım inşallah benden sonra gelenler hşg slm olsun herkese by
bak bak yine kötü düşünceler başlamış hemen kiste yorma kuzum hayra yoralım hayır olsun inşallahCANIM INSALLAH YUZUN GULEREK CIKARSIN O ODADAN BU ARADA NE ZAMANA DENK GELIYOR HSG TARIHIN
BIRSENCIM enremız ıyı olsunda buyusunde gerısı hıc onemlı degıl gonuller bır nasıl olsa demek evde olaganustu hal var neyse yakında gecer ınsallah kılo alınca
kızlar hıc ıyı degılım malesef sol tarafımda yumurtalıgımın tam orada bır sey var bole harket ettıkce lop lop edıyor hemde batıyor yaa kıst gelıyor olmasın allah korusun ya sogan suyuyla da bole olursa artık ben bırsey dıyemıyorum hayırlısı en azından kendı kendıme adet olurum dıyordum hıc bır belırtı yok ne sıvılcelenme ne yuzumde putur putur hıc bırsey yok pzt adet olmama gerek bakalım yıne neler beklıyor benı
herkeze selam kızlar annemden bugun geldim hava cok sıcakk
yandım vallahii
sizler nasılsınızz ben iyiyim cok şükür annemde doktorada gittim buralarda pek hastane yok pazarda günüde anneme gidicem pzrtsi doktora gidicem inş
slm kızlar nasılsınız
ebroşum altta gördüm seni naber kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?