ay cano face e baktımda dalmışım kusura bakma yaa iyiyim cano hazırlık yapıcam tatil için ayvalık kampına gitcez ayın 13 ünde heyecanlandım yaa gökcede uyuyo teyzesi birazdan oda kalkar
ayy resimdeki umut muu ne kadar sevimli sanki sende bi parça gördüm gibi geldi yaa uyyy oglum olursa umut koyacaktımsen nasılsın canım temizlik mi yapıyon ben halıları bitirdim pencerede tamam digerleri kalır ama yapamam gelince artık
uykusuzlugumu sormuşsun canım yaa oda idare eder gece 1 gibi uyuyom sayılır sabaha karşı gökce hanım kalkıyo uyutuyom sonra gene devam 8 gibi kalkıyom gene
olsun cano yaa sorun değil bende baktım face
ana hayırdır nerden çıktı kamp sevindim valla hadi gözünaydın 5 gün kalmış kanka ayyy süper
evet cano umut resimdeki oğlun olursa koyarsın yine canım bende düşünüyorum aslında muhammet umut yada umut derda olabilir
evet canım temizlik yapıyorum yavaş yavaş badana yaptırcazda şimdilik cama kapıya dokunamıyorum sadece yorgan battaniye pike yıkama işleri
boşver sen baya halletmişsin gerisini dönüşte yaparsın
gökceyi yesin teyzesi kuzum benim denizede sokarsın artık
ya gökceyide sokarım denizede bakalım durcakmı banyoda huysuzluk yapıyoda azcık
kampa önceden başvurduk kabul olmadı bugün kendileri aradılar gelin yer var die:) biz uçak biletini ayarladık haftaya pazartesi gidiyoruz ordanda adanaya bilet aldık 10 gün kalıcaz kampta inş iyi gelir sanada kolay gelsin canom
canım sahabi isimlerinden nasip bakalım hayırlısıcano derda ne demek ben bilmiyom anlamını inş ogluşun olurda koyarsın ismini :)
beni sormuşsun ebrarım ben gittim şükür bebek iyi 20 si ne kadar bekliycem dedi ozaman karar vericem sezeyan için benim düşüncem öğle ama birazda senin elinde dedi bakalım hayırlısı
kuusra bakma sabahtan beri girdim ama bişey yazamadım içim çok sıkıntılı sizleride dıkmak istemiyorum benden haberleer bunalr inş güzle haberlerle dönerim siz seviyorum canlar
olabilir korkabilir yani cano zaten üşütür belkim gerçi oralar sıcaktır
ay çok sevindim cano senin adına negüzel git bütün stresini at inşallah
saol canım bişeyler yapıyoruz işte
saol canım benim biliyorum ben sizi ama ben kötüyüm işte mevlam daha kötü etmesin inşcanım sahabi isimlerinden nasip bakalım hayırlısı
canım yaa hadi hayırlısı olsun inşallah esmacık daha yerinde rahat demek
o nasıl söz kuzum yaa olurmu sıkmak herzaman dertleşmeye hazırız sen rahat ol
sagol canım benim ..he cano gideyimde streçç atayım ama kocişi azcuk kıskanır triplere girerim gene:) bu fiziklen kendmi begenmiyom yaa :)
derdanurcum hoşgeldin canım bebiş iyimiş çok sevindim inş saglıklada dünyaya gelir
samyeli nasıl haber varmı eve çıktımı hastaneden
ay aklıma ne geldi kanka ikimizinde oglu olsuninşş ikimizde aynı ismi koyalım olmaz mı benim aklımda da mehmet eymen var mehmet hem kocişin hemde benim babamın adı:) umutta güzel yaa netsem acep mehmet umut mu koysam :)
ayyy streç at bencede çok ihtiyacın var buna çok iyi biliyorumsagol canım benim ..he cano gideyimde streçç atayım ama kocişi azcuk kıskanır triplere girerim gene:) bu fiziklen kendmi begenmiyom yaa :)
derdanurcum hoşgeldin canım bebiş iyimiş çok sevindim inş saglıklada dünyaya gelir
samyeli nasıl haber varmı eve çıktımı hastaneden
saol canım benim biliyorum ben sizi ama ben kötüyüm işte mevlam daha kötü etmesin inş
hoşbuldum canım şükür bebeğim iyi mevlam onu korusun inş
ben çıkıyorum kızlar iyi bakın kendinize herşy için saolun görüşürüz
güle güle derdacım
ebroşum neden olmasın bakmışın ikimizde hamile kalmışık kiinş sen bende önce kalırsın oglunun ismini koyarsın bende sen koyduysan koyarım :) kanka ölümüne kankayızzzzzzzz
allahım inşallah nasip eder knka ölümüne biliyosun
allahım ayırmasın bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?