heee..limitli olunca kötü aslında ya bizimde öyle...ayda 30 tl lik aldık göya. 40 geliyo
ya daha öncekıde lımıtlıydı 5 tı ama sımdıkı 4 ve cok hızlı gıdıyor neyse bakalım dolarsa cenemden kurtulamaz
merhaba cnnm aramıza hosgeldın sen demerhaba kizlar,
benimde dilegim anne olmak
maksadim burda ayni kaderi paylasan arkadaslarla dertlesmek ve birazda olsa moral kazanmak
ınsallah yakında kavusursun yawruna...mrb bende aranıza yeni katıldım tam 18 aydır uğraşıyorum bende anne olabilmek için 2 ay once rahim filmi çektirdim şimdi bekliyorum bu arada bugun adet gunum inşallah olmam artık
cnm stres en buyuk etken ben stres yapmamıstım o zamnalar 3 ay klomen kullandım stressız 3.ayda hamıle kalmıstım kafana takma cnm2 sene olacak, bastan beri hic korunmadik, bir kac ay sonrada istemeye basladik zaten. hic bir sorunumuz yoktur diye dusunurken esimde sperm hareketsizligi bendede yumurta tembelligi cikti.
ben klomen kullaniyorum bu 3. ayim.
beklemek umut etmek surekli surekli mizmiz gibiyim yaaa, skldim kendimden sanki
ins. sizlerinde bebisleri gelir yakinda. yani Rabbim bir zaman ayarlamistir, ama iste biz sabirsizmiyiz neyiz bilmiyorumki.
bu ay sut ve maydonoz buharini denemek istiyorum istiyorum insaAllah ise yarar. hatta yaki yapistiracaktim ama bir dahaki aya erteledim onu. dun paraya kiyip dijital ovulasyon testleri aldim. ins. faydasi olur ve dogal yollarla melegimiz sag salim gelir bize.
cnm anestezıyle bırsey anlamazsın benım eskı dr um akıllı sen dayanırsın anestezı gerekmez dedı nrmal cekıldı ama bıttım ben.yuruyemedım kalkamadım bır sure ama yarım saat sonra fılkan gectı acı adet agrısı oldu o gun sadece o kadr olduktN SONRA BISEYI YOK CNMay canım ya bende ayın 16 sında randevu aldım hsg için anesteziyle çekecekmiş doktorum ama korkmuyorda değilim zor oluyormu ? bu arada canını sıkma emin olki en doğru zamanda gelecektir bebiş moralini bozmamaya çalış :)
ay cnm derınım bnm agzın bal yesın ınsallah canım yaaa.olur diimi yaaman dedigin gibi çok saate bkaınca geçmiyor zaten..napıyosun tatlım.
kardeloşum sinirmi etti karu seni yoluvereydin kıssayy bunda önce oturdugum evde bende sinirleniyodum çok hatırlarsan..kaç kerede nalatmıştım burda..utanmıyolar yaa sinirden öldürüyolar adamı...bu sabahta dayının gelini yukardan halı silkeliyodu nasıl fırladım yataktan camı kapamaya temizliklerin bittimi canom bu arada bebiş gelsin demişin..hayırlısı be gülüm..biliyon durumu..bişy demiyorum..rabbim iyisini bilir
flancım hoşgelmişsin..merakta koydun bizi ama neyse..keşke giderken uzaklaşmak istiyorum diyeydin merak etmezdik seni gidi senigeçmiş olsun bu arada..inş sorunsuz bi şekilde bebişin gelir artık
garibim test yapmışın cnm..kardeloşun dedigi gibi kanda baktırmadan emin olma cnm.üzmede kendini...
sevcanım dün gece efkarlıydıın kıyamam takma kafaya bebem..bak gör aynı senin gibi tatlımı tatlı bi bebişin olcak inşallah.
bu arada gündüz girip cumanız mübarek olsun diyemedim yogunluktan...hayırlı cumalarınız olsun...neyse kapıcaz birazdan ben kaçtım canlar.gece girerim artık.
cnm bnm saol ıyykız bız maşallah hadiislm kızlar naber kardeloş tutiş ebrar selina derin banu pelin ece lagrima kardelen49 berrin sevcan garip derda tosti flan hepiniiz özledim emreyle tek tek teşekkür ederiz teyzeleri kızlar bugün göz kontrolumuz vardı şükür bişey çıkmadı ama 10 gün sonra kontrol var bide normal dr muayene etti günde 2-3 kez 10 dk emzirmeye izin verdi emrecik 2150 gr olmuş vitamin verdi beslenmeye devam uykusuzlukta cabası neyse herkese iyigeceler kendinize iyi bakın hepinize aklınızda olduğumuz için tekrar teşekkür ederiz ama garip bizi gene unutmuş aşkolsun ben neysemde emreyi nasıl unuttun kız hadi bye kızlar
ohh yandan yandan boncugum koptum hatunlara :)))
Ak güvercin olaydım pencerene konaydım
Penceren çok yüksekte yar dizine konaydım
Ay ramo ramo ramo sevgilim
Ramo ramo sevgilim yar dizine konaydım
ewet cnm bn de ewe yenı geldım ancak actım ama sen gıdıyorsunugurboncugum DerinSu+ ebrar_53+ bfatos tontriko swcnprlk banu145145 kardelen5233+ KIZLAR SIZ GELDINIZ BEN GIDIYORUM BEN HASTAYIM YA GÖZÜM ENFEKSIYON KAPMIS KASINTI KIZARIKLIK SULANMA ÖLÜYORUM HIC ÖPÜYORUM SIZLERI EBUSUM KONUSAMADIK CNM
sor bakalım deşele belki akraba çıkarızbende öptüm abla.allah nasib ederse pazar sabah yolcuyuz.
sende saol canım görüşmek üzeretekrar sağol canım görüşürüz inşallah
hayırlı cumalar olsun inş kızlar biraz geç yazdım ama işlerim var evi toparladım valizi toparlamaya çalışıyorumhepinize güzel bi gün diliyorum
aramıza hoşgeldin canım dilerim enkısa amanda anne olursunmerhaba kizlar,
benimde dilegim anne olmak
maksadim burda ayni kaderi paylasan arkadaslarla dertlesmek ve birazda olsa moral kazanmak
hoş geldin flancım,çok geçmiş olsun öncelikle,inşallah korunmayı bıraktığın ay hamile kalırsın
turkuaz nick değiştirdi,o geliyo ama tuğçe bayadır uğramıyo bu topiğe.
amaaan kanka napim yaaaa,çok çıldırdım hemde ama elden bişey gelmiyo.
tutmuş demekki,ona ne oluyosa?
selam leyloşum,nasılsın canım?
buralardayım ben canım.
inşallah dileğine kavuşursun
garibim üzülme kuzum hayırlısı olsun stres yapma inşallah gelir kendiliğindenherkese selam kizlar:80::80::80::80::80:
ben bugun test yaptim,ama yine koskaca bir negatiffhic bukadar gecikmezdi adetim,neden oldugunu bilmiyorum,kist falan yokturu insallah bu arada doktorumu aradim,bu ay seni uzen birsey oldumu dedi,olduyasa o etkiler,yaza giriyoruz iklim degisikligi etkiler dedi:26:kendimi cok kasmamam gerektigini söyledi...sanirim ben kendimi cok dinliyorum,vucudumda ki olan herseyi hamilelige yoruyorum..adetimi bekleyecegim bundan sonra,sökturucu hic icmedim hayatim boyunca gerekte olmamisti,bitki caylari vs icecegim..bundan sonrada her ay tarih takip edip kendimi kasmayacagim.... bu arada dokturum izne ayriliyormus,dönuste randevum var,hayirlisi olsun bakalim..
peloşum geldimi üst üste gelir allahım ferahlık versincanım tabiki ara sıra insan üzülüyo ama yıpratma kendini sakın...
maşallah hüseyin emremize yesinde büyüsün annesi...
amin canım cok sagol...cok sevdigim icin etkilendim baya rabbim bizlere sevdiklerimizin acılarını göstermesin...sen nasılsın canım adetin gecmiş inş güzel haberler verirsin hayırlısyla...
eboşum cok sagol canım amin...iyi olmaya calışıyorum işte napıyım canım hayat devam ediyo bende sizleri cok özledim ama karşılaşamıyoruz kendine cok iyi bak öpüyorum seni...
amin canım benim cok sagol bende seni cok öpüyorum...
oyyy sevsinler emreciği demek emmeye başlıyosunuz yavaş yavaşslm kızlar naber kardeloş tutiş ebrar selina derin banu pelin ece lagrima kardelen49 berrin sevcan garip derda tosti flan hepiniiz özledim emreyle tek tek teşekkür ederiz teyzeleri kızlar bugün göz kontrolumuz vardı şükür bişey çıkmadı ama 10 gün sonra kontrol var bide normal dr muayene etti günde 2-3 kez 10 dk emzirmeye izin verdi emrecik 2150 gr olmuş vitamin verdi beslenmeye devam uykusuzlukta cabası neyse herkese iyigeceler kendinize iyi bakın hepinize aklınızda olduğumuz için tekrar teşekkür ederiz ama garip bizi gene unutmuş aşkolsun ben neysemde emreyi nasıl unuttun kız hadi bye kızlar
kuzum yaa buara yoğunum bugün gezmeye gittim sonra eşimle eve döndüm yarın badana başlıycak evde kocişle evi toparladık uğraşıyorum işte yaaCANIM ÜZÜLME OLURMU garibiim inş kist fln yoktur istersen bir kanda baktır derim inş vardır bebişş
yaa ben ablamı göremiyorum ebrar ablacım nerde :26:
yetiştim diycektimki sen gidiyosun kuzumBen gelıncede kımse yazmıyor ya neyse kendım calıp kendım oynum barı
geçmiş olsun balım yaa dikkat et kendine çok çok öptüm seniugurboncugum DerinSu+ ebrar_53+ bfatos tontriko swcnprlk banu145145 kardelen5233+ KIZLAR SIZ GELDINIZ BEN GIDIYORUM BEN HASTAYIM YA GÖZÜM ENFEKSIYON KAPMIS KASINTI KIZARIKLIK SULANMA ÖLÜYORUM HIC ÖPÜYORUM SIZLERI EBUSUM KONUSAMADIK CNM
kardeloşşşş gittinmi yoksammm:26:iyi geceler bebem
oyyy ebuşum bitanem gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ayy cnm yaa o saate kadar nasıl içtin o kadar,boş durma sen bence iş falan yap bişeylerle oyalan sigara belki aklına gelmez en azından azaltırsın farketmeden keşke bırakabilsek ama lanet şy işte...
slm kızlar naber kardeloş tutiş ebrar selina derin banu pelin ece lagrima kardelen49 berrin sevcan garip derda tosti flan hepiniiz özledim emreyle tek tek teşekkür ederiz teyzeleri kızlar bugün göz kontrolumuz vardı şükür bişey çıkmadı ama 10 gün sonra kontrol var bide normal dr muayene etti günde 2-3 kez 10 dk emzirmeye izin verdi emrecik 2150 gr olmuş vitamin verdi beslenmeye devam uykusuzlukta cabası neyse herkese iyigeceler kendinize iyi bakın hepinize aklınızda olduğumuz için tekrar teşekkür ederiz ama garip bizi gene unutmuş aşkolsun ben neysemde emreyi nasıl unuttun kız hadi bye kızlar
canım selam sen naaptın demek kardeşinin evini temizledin allahım sanaa nasip etsinde onlarda senin evini temizlesinler .buarada dün yazmışsın ikiz olursa yardım edersin diye seve seve canummmNaberler tüm alttaki dostlar gününüz nasıl geçti ben herzamanki gibi almlardaydım kardeşimin evi topladım Allahtan bugün hava iyiydi sıcaklar bana göre değil.
sevcanım seşlam kuzum ben iyiyim sen nasılsın moralin iyimi bitanemselam yawrular nasılsınız?? alımlardan sonra ancak selam werebılıyorummm
a.selam sevcanım hoşeldin bebem
off çıkıyom aslında dünde böyle oldu siz geldiniz ben kaçtım((çok uykum var
hoşgeldin banucum..sorma ya napcaz bu adetleri bende aynıyım
nolsun banum ya,çalıştık geldik gene..iş güç derken bu saat oldu..uykum nasıl var anlatamam...yatıcam şimdi[/QUOTE
valla derincim bende çok kasıldım olurdum hep bu ay aşılama olucam ya gelmez ıyyy biliyorum aslında kastıkça olmaz ama elimde değil.Yat anacım bütn gün ayakta zor dinlen.
Selam canımselam yawrular nasılsınız?? alımlardan sonra ancak selam werebılıyorummm
selam canım nasılsın?yanıklar ne alemde :26:ewet boş durmaktan cogalttım birşeylerle ugraşsam akllıma gelmiyor ama boş oldugumda emzik gibi..
iyi bak kocaman oluyor.. inşallah daha da kocaman olcak :)
ebuşum kolay glsinvalla cano badana zor iş...gerçi badanacı gelcek galiba size...yok aramadım cnm benim..evet işyerinden girdim akşam
Canım benim inşallah bebişlerimizi beraber büyütürüz onlarda kanka olurlar ne güzel olur ama.canım selam sen naaptın demek kardeşinin evini temizledin allahım sanaa nasip etsinde onlarda senin evini temizlesinler .buarada dün yazmışsın ikiz olursa yardım edersin diye seve seve canummm
sevcanım seşlam kuzum ben iyiyim sen nasılsın moralin iyimi bitanem
cano çıkıyosun galiba aslında bende çıkıcam bi bakıyım dedim yorgunum bide sabah erken kalkıcamö badana varya evi toparlamam gerek :2:
Canım benim inşallah bebişlerimizi beraber büyütürüz onlarda kanka olurlar ne güzel olur ama.
Ay kuzum badana zor iş git yat sonra yarın napıcan hadi yat dinlen bakıyım öptüm seni.
Ohh gez tabi anacım işler yapılır kovalayan yok ya.selam canım nasılsın?yanıklar ne alemde :26:
saol canom yaa badanacı gelcekde temizlemesi zor olcak kadın ayarlıyamadım hepsi dolu benimkide saolsun aniden karar verince .neyse yavaş yavaş halledicez işte .gerçi yarın akşama günüm var hiçbişey yapamam gezmeye gidicem
hee telde numara vardıda dedim acep senmisin
Alemsiniz valla kızlar :::)))))Ustalar Allahtan batırmıyolar ama tabiki zor iş Allah yardım etsin olmadı illa bir kadın bulursyn çok yorma kendini.inşallah canım arkadaşım onlarda bizim gibi kanka olsunlar
hatta biz kardelen49la beşik kertmesi yaptık bile :90::90:ay doğmamış çocukları düşünsene
evet zor olcak gerçi herşeyi naylonla örtecekler inşallah batmıycak fazla
neyse öpüyorum sizi ben kaçıyım çok konuşmayın sizde tamammı :87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?