Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Kızlar bende adet olamıyorum belim karnım ağrıyo ama yok daha çok kastım ben bu ay.Bugünde harekette ettim ama ne biliyim ya.

Naberler tüm alttaki dostlar gününüz nasıl geçti ben herzamanki gibi almlardaydım kardeşimin evi topladım Allahtan bugün hava iyiydi sıcaklar bana göre değil.

merhaba kizlar,

benimde dilegim anne olmak

maksadim burda ayni kaderi paylasan arkadaslarla dertlesmek ve birazda olsa moral kazanmak
merhaba cnnm aramıza hosgeldın sen de
mrb bende aranıza yeni katıldım tam 18 aydır uğraşıyorum bende anne olabilmek için 2 ay once rahim filmi çektirdim şimdi bekliyorum bu arada bugun adet gunum inşallah olmam artık
ınsallah yakında kavusursun yawruna...

cnm stres en buyuk etken ben stres yapmamıstım o zamnalar 3 ay klomen kullandım stressız 3.ayda hamıle kalmıstım kafana takma cnm

cnm anestezıyle bırsey anlamazsın benım eskı dr um akıllı sen dayanırsın anestezı gerekmez dedı nrmal cekıldı ama bıttım ben.yuruyemedım kalkamadım bır sure ama yarım saat sonra fılkan gectı acı adet agrısı oldu o gun sadece o kadr olduktN SONRA BISEYI YOK CNM

ay cnm derınım bnm agzın bal yesın ınsallah canım yaaa.
EFKARLIYIM,BAŞIM DUMAN.SITEMİM WAR EY KOCA ÇINARRR..off of:97:

cnm bnm saol ıyykız bız maşallah hadii yawrumuz ıyı oluyor gıtgıde annesıne de yapışacak artık ohh lıkır lıkır yarasın tosunumaaa

Ak güvercin olaydım pencerene konaydım
Penceren çok yüksekte yar dizine konaydım
Ay ramo ramo ramo sevgilim
Ramo ramo sevgilim yar dizine konaydım
ohh yandan yandan boncugum koptum hatunlara :)))

ewet cnm bn de ewe yenı geldım ancak actım ama sen gıdıyorsun ( sonra gorusuruz ınsallahh

sor bakalım deşele belki akraba çıkarız bende öptüm abla.allah nasib ederse pazar sabah yolcuyuz.
alemsin kız keşkem olsa öyle bişey olsun biz akrabadan öteyiz kader arkadaşıyız gerisi boş
tekrar sağol canım görüşürüz inşallah
sende saol canım görüşmek üzere
hayırlı cumalar olsun inş kızlar biraz geç yazdım ama işlerim var evi toparladım valizi toparlamaya çalışıyorum hepinize güzel bi gün diliyorum

sefan olsun canom ohhh valla senin adına çok seviniyorum
merhaba kizlar,

benimde dilegim anne olmak

maksadim burda ayni kaderi paylasan arkadaslarla dertlesmek ve birazda olsa moral kazanmak
aramıza hoşgeldin canım dilerim enkısa amanda anne olursun

fena tepeni attırmış valla kadının hali duman
garibim üzülme kuzum hayırlısı olsun stres yapma inşallah gelir kendiliğinden
bak doktorun bile demiş stres etkiliyo
aklına kötü şeyler getirme canım kist filan yoktr inşallah
peloşum geldimi üst üste gelir allahım ferahlık versin
evet buara yoğunum biraz görüşemedik öpüyorum seni kuzum iyisin sen değilmi canım
oyyy sevsinler emreciği demek emmeye başlıyosunuz yavaş yavaş
tombiş olcak emrem inşallah benim yerime kokla olurmu birsenim
CANIM ÜZÜLME OLURMU garibiim inş kist fln yoktur istersen bir kanda baktır derim inş vardır bebişş

yaa ben ablamı göremiyorum ebrar ablacım nerde :26:
kuzum yaa buara yoğunum bugün gezmeye gittim sonra eşimle eve döndüm yarın badana başlıycak evde kocişle evi toparladık uğraşıyorum işte yaa sen nasılsın canımın içi
Ben gelıncede kımse yazmıyor ya neyse kendım calıp kendım oynum barı
yetiştim diycektimki sen gidiyosun kuzum
geçmiş olsun balım yaa dikkat et kendine çok çok öptüm seni
ayrıca göbecikleri atıp gittin
kardeloşşşş gittinmi yoksammm:26:iyi geceler bebem

oyyy ebuşum bitanem gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

geldim canom selam nasılsın
bugün işten kaçamak yapıp girmişsin bide bugün beni aradınmı sen cano?

herkese iyi geceler kızlar azcık yorgunum evi toparladık birazda sabah
bugün SEMOŞLA konuştum hepinize çok selamı var durumlar iyiymiş değişiklik yok çok şükür

ewet boş durmaktan cogalttım birşeylerle ugraşsam akllıma gelmiyor ama boş oldugumda emzik gibi..
ayy cnm yaa o saate kadar nasıl içtin o kadar,boş durma sen bence iş falan yap bişeylerle oyalan sigara belki aklına gelmez en azından azaltırsın farketmeden keşke bırakabilsek ama lanet şy işte...

iyi bak kocaman oluyor.. inşallah daha da kocaman olcak :)

ebuşum kolay glsinvalla cano badana zor iş...gerçi badanacı gelcek galiba size...yok aramadım cnm benim..evet işyerinden girdim akşam

Naberler tüm alttaki dostlar gününüz nasıl geçti ben herzamanki gibi almlardaydım kardeşimin evi topladım Allahtan bugün hava iyiydi sıcaklar bana göre değil.
canım selam sen naaptın demek kardeşinin evini temizledin allahım sanaa nasip etsinde onlarda senin evini temizlesinler .buarada dün yazmışsın ikiz olursa yardım edersin diye seve seve canummm
selam yawrular nasılsınız?? alımlardan sonra ancak selam werebılıyorummm
sevcanım seşlam kuzum ben iyiyim sen nasılsın moralin iyimi bitanem
a.selam sevcanım hoşeldin bebem
off çıkıyom aslında dünde böyle oldu siz geldiniz ben kaçtım((çok uykum var

cano çıkıyosun galiba aslında bende çıkıcam bi bakıyım dedim yorgunum bide sabah erken kalkıcamö badana varya evi toparlamam gerek :2:

hoşgeldin banucum..sorma ya napcaz bu adetleri bende aynıyım

ewet boş durmaktan cogalttım birşeylerle ugraşsam akllıma gelmiyor ama boş oldugumda emzik gibi..

iyi bak kocaman oluyor.. inşallah daha da kocaman olcak :)
selam canım nasılsın?yanıklar ne alemde :26:
ebuşum kolay glsinvalla cano badana zor iş...gerçi badanacı gelcek galiba size...yok aramadım cnm benim..evet işyerinden girdim akşam

saol canom yaa badanacı gelcekde temizlemesi zor olcak kadın ayarlıyamadım hepsi dolu benimkide saolsun aniden karar verince .neyse yavaş yavaş halledicez işte .gerçi yarın akşama günüm var hiçbişey yapamam gezmeye gidicem
hee telde numara vardıda dedim acep senmisin

Canım benim inşallah bebişlerimizi beraber büyütürüz onlarda kanka olurlar ne güzel olur ama.
Ay kuzum badana zor iş git yat sonra yarın napıcan hadi yat dinlen bakıyım öptüm seni.

Kızlar bende kaçtım belim çok ağrıyo biraz tv izliyim bu arada master chef tekrarmı yenimi tekrarsa kim kazandı süleyinde biliyim hepinizi öptüm.

Canım benim inşallah bebişlerimizi beraber büyütürüz onlarda kanka olurlar ne güzel olur ama.
Ay kuzum badana zor iş git yat sonra yarın napıcan hadi yat dinlen bakıyım öptüm seni.

inşallah canım arkadaşım onlarda bizim gibi kanka olsunlar
hatta biz kardelen49la beşik kertmesi yaptık bile :90::90:ay doğmamış çocukları düşünsene
evet zor olcak gerçi herşeyi naylonla örtecekler inşallah batmıycak fazla
neyse öpüyorum sizi ben kaçıyım çok konuşmayın sizde tamammı :87:

Ohh gez tabi anacım işler yapılır kovalayan yok ya.

Alemsiniz valla kızlar :::)))))Ustalar Allahtan batırmıyolar ama tabiki zor iş Allah yardım etsin olmadı illa bir kadın bulursyn çok yorma kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…