ayy cnm benım kaç sana ızın war cok yoruluyorsun cnmma.selam sevcanım hoşeldin bebem
off çıkıyom aslında dünde böyle oldu siz geldiniz ben kaçtım((çok uykum var
ablam ıyıyım bıraz işte tam yemek yapacaktım akşamustu benımkısı aradı sınemaya gıdelım dıye yapmadım bırsey allahtan erken yapmamıstım.hazırlanıp cıktım dısardaydık yaz yağmuruna tutulduk miss gıbı koktu hava :)))canım selam sen naaptın demek kardeşinin evini temizledin allahım sanaa nasip etsinde onlarda senin evini temizlesinler .buarada dün yazmışsın ikiz olursa yardım edersin diye seve seve canummm
sevcanım seşlam kuzum ben iyiyim sen nasılsın moralin iyimi bitanem
cano çıkıyosun galiba aslında bende çıkıcam bi bakıyım dedim yorgunum bide sabah erken kalkıcamö badana varya evi toparlamam gerek :2:
cnm son bolum buuyk fınak tekrar degıl bu 1.sımdı bellı olacak bebeğimmKızlar bende kaçtım belim çok ağrıyo biraz tv izliyim bu arada master chef tekrarmı yenimi tekrarsa kim kazandı süleyinde biliyim hepinizi öptüm.
selam canım nasılsın?yanıklar ne alemde :26:
saol canom yaa badanacı gelcekde temizlemesi zor olcak kadın ayarlıyamadım hepsi dolu benimkide saolsun aniden karar verince .neyse yavaş yavaş halledicez işte .gerçi yarın akşama günüm var hiçbişey yapamam gezmeye gidicem
hee telde numara vardıda dedim acep senmisin
hay allah kuzum geçmedimi hala bi gitsen bari doktora yaa hayrolsun
ececim bende öpüyorum seni adet geldimi haber ver bize
selam berrincim nasılsın canım
slm millet nasılsınız ben pek ii değilim adet olmadım lekeleniyorum sadece kac gündür buna caım çok sıkılıyo şimdibiraz geldi ama sabaha ne olur bilmiyorum galiba bende adet düzensizliği baslığı offffff neyse sizler nasılsınız ya kusura bakmayın gelemiyorum artık yeni hamiş veya doğum yapan varmı bana cevap yazın lütfen canım çok sıkkınşimdi çıkmam lazım sabah çok işim var bi şu işler bi bitse konuşsak içimin sıkıntısını atsam off neyse kızlar ben çıkıyorum koçiş izin vermiyo sabah erken kalmam gerektiği için kib aeo by
alemsin kız keşkem olsa öyle bişey olsun biz akrabadan öteyiz kader arkadaşıyız gerisi boş
sende saol canım görüşmek üzere
sefan olsun canom ohhh valla senin adına çok seviniyorum
aramıza hoşgeldin canım dilerim enkısa amanda anne olursun
fena tepeni attırmış valla kadının hali duman
garibim üzülme kuzum hayırlısı olsun stres yapma inşallah gelir kendiliğinden
bak doktorun bile demiş stres etkiliyo
aklına kötü şeyler getirme canım kist filan yoktr inşallah
peloşum geldimi üst üste gelir allahım ferahlık versin
evet buara yoğunum biraz görüşemedik öpüyorum seni kuzum iyisin sen değilmi canım
oyyy sevsinler emreciği demek emmeye başlıyosunuz yavaş yavaş
tombiş olcak emrem inşallah benim yerime kokla olurmu birsenim
kuzum yaa buara yoğunum bugün gezmeye gittim sonra eşimle eve döndüm yarın badana başlıycak evde kocişle evi toparladık uğraşıyorum işte yaasen nasılsın canımın içi
yetiştim diycektimki sen gidiyosun kuzum
geçmiş olsun balım yaa dikkat et kendine çok çok öptüm seni
ayrıca göbecikleri atıp gittin
geldim canom selam nasılsın
bugün işten kaçamak yapıp girmişsin bide bugün beni aradınmı sen cano?
herkese iyi geceler kızlar azcık yorgunum evi toparladık birazda sabah
bugün SEMOŞLA konuştum hepinize çok selamı var durumlar iyiymiş değişiklik yok çok şükür
Sanırım bu havalardan bu ay hepimiz böyle olduk.cnm ahh ah bnm de duzensızlık war nedıt bundan cektıgımız yaffff
gelmıyo kırmızılarrrr hormonlarrr ahh ah
deniz,inşallah sende en kısa zamanda anne olunsun.
bu arada selina,bizde memlekete giderken kayseri den geçiyoz,acaba azıcık zorlasak akraba çıkarmıyız ki
Günaydın millet iyi hafta sonlar herkese bende hala tık yok birde galiba grip oluyorum burnum akıyo off hiç zamanı değildi şimdi.
derinim böyle bir bunalım havası yapmak istemedim çaktırmadan azıcık kafa dinleyeyim dediydim ama merak etmişsiniz Allah hepinizden razı olsun çok sağolun ama aklım hep sizdeydi inan bunaanatolıa kuzum nick değişmiş ondan haberim olmamış senden herhalde dün kardeloş söyledi yeni farkettim bende eşinden ayrılan arkadaşlar olmuş çok üzüldüm onlar adına herşeyin hayırlısı olsun kuzum onlar ani gitmiş herhalde ben de ani gidince birşey demeden benim içinde endişelenmişsin öyle mi oldu diye yok kuzum Allah korusun 15 senelik sağlam bir yuvamız var Rabbim herkese nasip etsin birtanem
slm millet nasılsınız ben pek ii değilim adet olmadım lekeleniyorum sadece kac gündür buna caım çok sıkılıyo şimdibiraz geldi ama sabaha ne olur bilmiyorum galiba bende adet düzensizliği baslığı offffff neyse sizler nasılsınız ya kusura bakmayın gelemiyorum artık yeni hamiş veya doğum yapan varmı bana cevap yazın lütfen canım çok sıkkınşimdi çıkmam lazım sabah çok işim var bi şu işler bi bitse konuşsak içimin sıkıntısını atsam off neyse kızlar ben çıkıyorum koçiş izin vermiyo sabah erken kalmam gerektiği için kib aeo by
alemsin kız keşkem olsa öyle bişey olsun biz akrabadan öteyiz kader arkadaşıyız gerisi boş
sende saol canım görüşmek üzere
sefan olsun canom ohhh valla senin adına çok seviniyorum
aramıza hoşgeldin canım dilerim enkısa amanda anne olursun
fena tepeni attırmış valla kadının hali duman
garibim üzülme kuzum hayırlısı olsun stres yapma inşallah gelir kendiliğinden
bak doktorun bile demiş stres etkiliyo
aklına kötü şeyler getirme canım kist filan yoktr inşallah
peloşum geldimi üst üste gelir allahım ferahlık versin
evet buara yoğunum biraz görüşemedik öpüyorum seni kuzum iyisin sen değilmi canım
oyyy sevsinler emreciği demek emmeye başlıyosunuz yavaş yavaş
tombiş olcak emrem inşallah benim yerime kokla olurmu birsenim
kuzum yaa buara yoğunum bugün gezmeye gittim sonra eşimle eve döndüm yarın badana başlıycak evde kocişle evi toparladık uğraşıyorum işte yaasen nasılsın canımın içi
yetiştim diycektimki sen gidiyosun kuzum
geçmiş olsun balım yaa dikkat et kendine çok çok öptüm seni
ayrıca göbecikleri atıp gittin
geldim canom selam nasılsın
bugün işten kaçamak yapıp girmişsin bide bugün beni aradınmı sen cano?
herkese iyi geceler kızlar azcık yorgunum evi toparladık birazda sabah
bugün SEMOŞLA konuştum hepinize çok selamı var durumlar iyiymiş değişiklik yok çok şükür
Yok kız ben ilaçlar dahil 1500 liraya yaptırdım.ilaçlarımda arttı ama dün aklıma geldi son kullanma tarihleri bir baktım gonalf geçmiş çok üzüldüm keşke önceden görseydim birine verirdim kısmet.
Kısmet ya gearipcim üzülme sakın sabret hemen neden kisti getiriyosun aklına dur havalardandır bence bak bende geciktim rahat bırak kendini.
Bak saat kaç olmuş ::))))))))))))
Birsencim canım oh inşallah emrecimiz büyüyo Allah nazarlardan korusun onu oyyy bak kaç kilo olmuş benim yiğende doğduğunda onun kadardı şimdi tombul hatta rejimde yani sakın kendini üzme nasıl büyür diye kocaman oluyolar çok şükür gözleride kartal gibi çıkmış maşallllahhh
Kardeleşum iyigeceler canım git yat dinlen öptümm.
Naber boncuk bende uyuttum rahatım şimdik.
Ak güvercin olaydım pencerene konaydım
Penceren çok yüksekte yar dizine konaydım
Ay ramo ramo ramo sevgilim
Ramo ramo sevgilim yar dizine konaydım
CANIM ÜZÜLME OLURMU garibiim inş kist fln yoktur istersen bir kanda baktır derim inş vardır bebişş
yaa ben ablamı göremiyorum ebrar ablacım nerde :26:
olur diimi yaaman dedigin gibi çok saate bkaınca geçmiyor zaten..napıyosun tatlım.
kardeloşum sinirmi etti karu seni yoluvereydin kıssayy bunda önce oturdugum evde bende sinirleniyodum çok hatırlarsan..kaç kerede nalatmıştım burda..utanmıyolar yaa sinirden öldürüyolar adamı...bu sabahta dayının gelini yukardan halı silkeliyodu nasıl fırladım yataktan camı kapamaya temizliklerin bittimi canom bu arada bebiş gelsin demişin..hayırlısı be gülüm..biliyon durumu..bişy demiyorum..rabbim iyisini bilir
flancım hoşgelmişsin..merakta koydun bizi ama neyse..keşke giderken uzaklaşmak istiyorum diyeydin merak etmezdik seni gidi senigeçmiş olsun bu arada..inş sorunsuz bi şekilde bebişin gelir artık
garibim test yapmışın cnm..kardeloşun dedigi gibi kanda baktırmadan emin olma cnm.üzmede kendini...
sevcanım dün gece efkarlıydıın kıyamam takma kafaya bebem..bak gör aynı senin gibi tatlımı tatlı bi bebişin olcak inşallah.
bu arada gündüz girip cumanız mübarek olsun diyemedim yogunluktan...hayırlı cumalarınız olsun...neyse kapıcaz birazdan ben kaçtım canlar.gece girerim artık.
slm kızlar naber kardeloş tutiş ebrar selina derin banu pelin ece lagrima kardelen49 berrin sevcan garip derda tosti flan hepiniiz özledim emreyle tek tek teşekkür ederiz teyzeleri kızlar bugün göz kontrolumuz vardı şükür bişey çıkmadı ama 10 gün sonra kontrol var bide normal dr muayene etti günde 2-3 kez 10 dk emzirmeye izin verdi emrecik 2150 gr olmuş vitamin verdi beslenmeye devam uykusuzlukta cabası neyse herkese iyigeceler kendinize iyi bakın hepinize aklınızda olduğumuz için tekrar teşekkür ederiz ama garip bizi gene unutmuş aşkolsun ben neysemde emreyi nasıl unuttun kız hadi bye kızlar
canım tabiki ara sıra insan üzülüyo ama yıpratma kendini sakın...
maşallah hüseyin emremize yesinde büyüsün annesi...
amin canım cok sagol...cok sevdigim icin etkilendim baya rabbim bizlere sevdiklerimizin acılarını göstermesin...sen nasılsın canım adetin gecmiş inş güzel haberler verirsin hayırlısyla...
eboşum cok sagol canım amin...iyi olmaya calışıyorum işte napıyım canım hayat devam ediyo bende sizleri cok özledim ama karşılaşamıyoruz kendine cok iyi bak öpüyorum seni...
amin canım benim cok sagol bende seni cok öpüyorum...
Sabah kahvaltıda kadın;
>
>-“Eminim, sen bugünün ne olduğunu hatırlamıyorsun bile" dedi..
>
>-"Tabii, hatırlıyorum" dedi adam... Çıktı, gitti.
>
>
>Öğleye doğru kapı çalındı..
>
>Çiçekçi çocuk harika bir kırmızı gül buketi bıraktı...
>
>Az sonra kapı tekrar çalındı, bu defa kösedeki pastanenin çırağıydı
>gelen...
>
>Kocaman bir çikolata kutusu bıraktı gitti.
>
>Öğleden sonra gelen kutudan da, olağanüstü güzel bir elbise çıktı..
>
>
>
>Kadın kocasının dönmesini zor bekledi ve daha kapıda boynuna
>sarıldı..
>
>- "Önce çiçekler, sonra çikolata, ve sonra da elbise..
>
>
>
>Bu hayatımdaki en güzel Cumhuriyet Bayramı...
>
>- " Adam: " .........Hadi beeeeee."
bende bir değişiğini duymuştum hediyeleri aldıktan sonra kadın bunlar ne içindi diye sorar adamda çiçek tanışma yıldönümümüz çikolata doğum günün elbisede evlilik yıldönümümüz olabilir diye düşünmüştüm artık bugün bunlardan hangisiyse onun için kabul et demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?