Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

banum bu gösterilen yeni canım bugün final bende biyandan ona bakıyorum .evet ya napıyım gün bu sonuçta erteliyememki yapılır anacım ..

hanımlar çok öptüm sizi iyi geceler görüşmek üzere :80:

a.selam sevcanım hoşeldin bebem
off çıkıyom aslında dünde böyle oldu siz geldiniz ben kaçtım((çok uykum var
ayy cnm benım kaç sana ızın war cok yoruluyorsun cnmm

ablam ıyıyım bıraz işte tam yemek yapacaktım akşamustu benımkısı aradı sınemaya gıdelım dıye yapmadım bırsey allahtan erken yapmamıstım.hazırlanıp cıktım dısardaydık yaz yağmuruna tutulduk miss gıbı koktu hava :)))
11de fılan geldık ablam.kociş uyukluyoır bn de masterchef e bakıyorum sen de temızlıkten kurtulamadın ablam yaaa

Kızlar bende kaçtım belim çok ağrıyo biraz tv izliyim bu arada master chef tekrarmı yenimi tekrarsa kim kazandı süleyinde biliyim hepinizi öptüm.
cnm son bolum buuyk fınak tekrar degıl bu 1.sımdı bellı olacak bebeğimm

iyi yanıkalrım düne göre.. neyse cıkıyorum ben Allah rahatlık versin..

hay allah kuzum geçmedimi hala bi gitsen bari doktora yaa hayrolsun

ececim bende öpüyorum seni adet geldimi haber ver bize

selam berrincim nasılsın canım

slm millet nasılsınız ben pek ii değilim adet olmadım lekeleniyorum sadece kac gündür buna caım çok sıkılıyo şimdibiraz geldi ama sabaha ne olur bilmiyorum galiba bende adet düzensizliği baslığı offffff neyse sizler nasılsınız ya kusura bakmayın gelemiyorum artık yeni hamiş veya doğum yapan varmı bana cevap yazın lütfen canım çok sıkkın şimdi çıkmam lazım sabah çok işim var bi şu işler bi bitse konuşsak içimin sıkıntısını atsam off neyse kızlar ben çıkıyorum koçiş izin vermiyo sabah erken kalmam gerektiği için kib aeo by

cnm ahh ah bnm de duzensızlık war nedıt bundan cektıgımız yaffff
gelmıyo kırmızılarrrr hormonlarrr ahh ah

sağol ablam bende iyiyimm

Günaydın millet iyi hafta sonlar herkese bende hala tık yok birde galiba grip oluyorum burnum akıyo off hiç zamanı değildi şimdi.

derinim böyle bir bunalım havası yapmak istemedim çaktırmadan azıcık kafa dinleyeyim dediydim ama merak etmişsiniz Allah hepinizden razı olsun çok sağolun ama aklım hep sizdeydi inan bunaanatolıa kuzum nick değişmiş ondan haberim olmamış senden herhalde dün kardeloş söyledi yeni farkettim bende eşinden ayrılan arkadaşlar olmuş çok üzüldüm onlar adına herşeyin hayırlısı olsun kuzum onlar ani gitmiş herhalde ben de ani gidince birşey demeden benim içinde endişelenmişsin öyle mi oldu diye yok kuzum Allah korusun 15 senelik sağlam bir yuvamız var Rabbim herkese nasip etsin birtanem

deniz,inşallah sende en kısa zamanda anne olunsun.
bu arada selina,bizde memlekete giderken kayseri den geçiyoz,acaba azıcık zorlasak akraba çıkarmıyız ki

kuzu senin memleket nere hem bana uğramadan nerelere gidiyorsun sen ha de bakayım şimdi?bizzat şahsen aynen halihazırda kayserideyim işte:84::84::84:

direk cevap vermişim kusura bakmayın önce bir merhaba demeliydim herkese kocaman kocaman merhabalar

Sabah kahvaltıda kadın;
>
>-“Eminim, sen bugünün ne olduğunu hatırlamıyorsun bile" dedi..
>
>-"Tabii, hatırlıyorum" dedi adam... Çıktı, gitti.
>
>
>Öğleye doğru kapı çalındı..
>
>Çiçekçi çocuk harika bir kırmızı gül buketi bıraktı...
>
>Az sonra kapı tekrar çalındı, bu defa kösedeki pastanenin çırağıydı
>gelen...
>
>Kocaman bir çikolata kutusu bıraktı gitti.
>
>Öğleden sonra gelen kutudan da, olağanüstü güzel bir elbise çıktı..
>
>
>
>Kadın kocasının dönmesini zor bekledi ve daha kapıda boynuna
>sarıldı..
>
>- "Önce çiçekler, sonra çikolata, ve sonra da elbise..
>
>
>
>Bu hayatımdaki en güzel Cumhuriyet Bayramı...
>
>- " Adam: " .........Hadi beeeeee."

Günaydın millet iyi hafta sonlar herkese bende hala tık yok birde galiba grip oluyorum burnum akıyo off hiç zamanı değildi şimdi.

gecmis olsun banucum,allah sifa versin

flancim,tekrar hosgeldin aramiza,iyi olmana sevindim

bu aralar duzensizlik herkeste var galiba,insallah senin hamilelikten olan duzensizliktir canim

haklisin cok stres yapiyorum galiba ebrarcim,bunda sonra herseyi oluruna biraktim..kist aklimda kalmis hani kizlar genelde yaziyor ya,adet gacikmesi oldugunda kistten korkuyorlar,bende aklima geldi o yuzden korktum:18:herseyin hayirlisi olsun ebrarcim.bu arada temizlige boyaya baslamissin,allah yardimcin olsun canim,boya isleri cok zor oluyor,gerci bittiginde heryer mis gibi oluyor ama insanida baya yoruyor..kolay gelsin

bende bundan sonra herseyi oluruna biraktim banucum,sanirim bu aralar cogumuzda gecikmeler var,dilerim sizinkiler hamileliktendir

Ak güvercin olaydım pencerene konaydım
Penceren çok yüksekte yar dizine konaydım
Ay ramo ramo ramo sevgilim
Ramo ramo sevgilim yar dizine konaydım

ay boncugum bayildim hatulara,nasilda kiviriyorlar öyleeee

CANIM ÜZÜLME OLURMU garibiim inş kist fln yoktur istersen bir kanda baktır derim inş vardır bebişş

yaa ben ablamı göremiyorum ebrar ablacım nerde :26:

yok artik uzulmuyorum canim,oluruna biraktim..sen nasilsin?bebis nasil?

birde kan testi stresini yasamak istemiyorum derincim yaa,zaten ay sonu randevum var doktorumla,oraya gidince hersey belli olur nasil olsaa:44luruna biraktim herseyisen nasilsin canim,ise alismissin cok sevindim senin adina,zamanla daha cok alisirsin,allah yardimcin olsun

yok yok unutmadim,hatta emrecigi sordum diyecektim kiii,yazmayi unutmusumkusura bakma birsencim yaa,sen emrecik hep aklimizdasin herzaman,pasamiz kiz bizim ooo,nasil unutubilirim kontrolunuzun guzel gecmesine sevindim,insallah zamanla hersey daha guzel olacak canim,emrecik kendini toparlayacak,tosun gibi bir pasa olacak allahin izni ileee

amin canim,ama ölum hak iste,elbet onu yasayacagiz,rabbim yasayanlara sabirlik versin,sizlerede..gecen bir tanidik vardi,kucuk yasta annesini kabetmis,gecen gun de babasinine kadar uzuldum onun icin hem annesiz hem babasiz kaldim deyisi vardi,bitirdi beniiionun icin beterin beteri var pelincim uzme kendini,rabbim enistene rahmet eylesin,teyzene,cocuklarina ve sizlere sabirlik versin insallahyok canim guzel haber veremedim melasef,test negatifhayirlisi olsun hakkimizda

bende bir değişiğini duymuştum hediyeleri aldıktan sonra kadın bunlar ne içindi diye sorar adamda çiçek tanışma yıldönümümüz çikolata doğum günün elbisede evlilik yıldönümümüz olabilir diye düşünmüştüm artık bugün bunlardan hangisiyse onun için kabul et demiş

hi hi süper mi ş

sağol garibim iyiyim şükür sadece kistim vardı biraz irice onu da halledip öyle geleyim istedim çünkü bu bebek fikri çok kasmıştı beni bir dinlenme molası verdiydim Allah razı olsun hep merak etmişsiniz Rabbim herşeyi güzel gönlünüzce versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…