Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

mrb kızlar, bugün hastanede yanımdaki hasta çıktı, yalnız kaldım. birazdan eşi gelecek... onu bekliyorum. yarına allah nasip ederse doktor ultrasona alacak... bakalım ne durumdayız?
canım hayırlısıyla saglıklı alırsın inş kucagına bebişini...
Selam kızlar bugün moralim düzelsin diye kuaföre gittim.Röflemi yaptırdım saçlarımı kestirdim biraz kendime geldim.sizler nasılsınız.
oh canım ne güzel güle güle kullan bu moralle inş güzel haberlerinide alırız hayırlısıyla...
sagol canım benim inş karşılaşarız saglık olsun yeterki bende seni cok öpüyorum kendine iyi bak...

canım ebrarım cok haklısın zor geciyo bu günler ama rabbim hayırlısını versin...daha iyi olmana sevindim inş dahada iyi olacaksınız allahımın izniyle...bende seni cok özledim topik cok sesszi kimse girmiyo yazda geldi bende ayın 27 sinden sonra 1 ay tatile cıkcam inş o zamana kadar gelinde görüşelim kızlar biraz hepinizi cok özledim eboşumu ve hepinizi kocaman öpüyorum kendinize cok iyi bakın

canım benim..iyi olacaksınız inşallah bitanem...hep aklımdasın ebrarım inanki...acınız daha çok yeni hayatım bunu da aşıcaksınız Allahın izniyle zamanla...yengene çok çok selam söyle benden canım Allahım acısını dindirsin bian önce ferahlatsın...sende kendini toparla iyi olda gerisi önemli degil bitanem..çok öptüm.

peloşum benim,demek tatile çıkıyosun oh çok güzel..niş çok iyi gelir sana tatil cnm...iltahap olayı noldu iyimi şimdi yara...

boncuumu bende merak ediyorum çok..off ya ben operatör degiştiricem,kontür dayanmıyo bitiyo hemen kimseyi arayamıyorum sık sık...inşallah fıstıgım daha iyisindir...rahim filmini ne günü çekilcektiki yaaaa çarşamba mı emişti kızlar?

sevcancım selam,bi sen varsın altta,derin kız nereye gitmiş ki?
kızlaaaaaaar,hadi gelin artık,pek mahzun kaldı topiğimiz

hadı bakalım cnm ınsallahhh

aramıza hosgeldın cnmmm allah gonlune gore wersın yakın zamanda yüzün guler ınsallah

mrb kızlar, bugün hastanede yanımdaki hasta çıktı, yalnız kaldım. birazdan eşi gelecek... onu bekliyorum. yarına allah nasip ederse doktor ultrasona alacak... bakalım ne durumdayız?
merhaba cnmm hayırlı gusel haberleırnı beklıyoruzzz

Selam kızlar bugün moralim düzelsin diye kuaföre gittim.Röflemi yaptırdım saçlarımı kestirdim biraz kendime geldim.sizler nasılsınız.
selam cnm ya haberlesmedık hanı bulusacaktık saç yaptırmaya geldıgınde bızım buralara gelmıssın de haberım yok ama yaaa

o kadar koşturmyaa normaldır cnmm olsun gıtsın kılolar

ablam gun geçtıkce ıyı olacaksınız ınsallah...allahım yarımcınız olsun.ewet ablam tek kalmasın gelınınız...yıne gorusuruzz...

sevcancım selam,bi sen varsın altta,derin kız nereye gitmiş ki?
kızlaaaaaaar,hadi gelin artık,pek mahzun kaldı topiğimiz
sealm cnm ıyı sen nasılsın ay elektrık gıttı yazamadım yaaaa

oyy cnm kıyamam sanaaa bak ben geldim şimdide sen yoksunevet ya topice ne oldu..ebuşum yok diye mahzunlaştık sanırım
hanii sevcan nerdeee
burdayım derınım tek ben gırmıyorum sanıyordum ama kımseler ugramıyor artıkk

oyy cnm kıyamam sanaaa bak ben geldim şimdide sen yoksunevet ya topice ne oldu..ebuşum yok diye mahzunlaştık sanırım
hanii sevcan nerdeee
ay ben herifi uyutmaya gittim kız,kaçak geldim bu gece,inşallah uyanmaz
bende geldim iyi geceler kızlar
selam canım,görüşemedik,nasılsın?
sealm cnm ıyı sen nasılsın ay elektrık gıttı yazamadım yaaaa

burdayım derınım tek ben gırmıyorum sanıyordum ama kımseler ugramıyor artıkk

sen niden girmiyon bakiiiimmmmm

Canım çok geçmiş olsun hep demiyomuyuz stres yok önce sağlığımız diye.Ama maalesef bu konuda bi tecrübe yaşamadan anlıyamıyoruz bunu.İnşallah geçer çabucak önce kafanı boşalt rahatla canım.Gereken tedavi zaten yapılır.Allah şifa versin bizde seni öptük

Allah kolaylık versin canım.Sağlıcakla gelsin yavrunda bu günler geçer hangi şehirdeydin ziyarete gelelim kız

ay ben herifi uyutmaya gittim kız,kaçak geldim bu gece,inşallah uyanmaz

selam canım,görüşemedik,nasılsın?

sen niden girmiyon bakiiiimmmmm
cnm ya amcamın yanına fılan gıdıyorum hasta da :'(
ne bılıyım keyfım yok bu aralar hiç kırmızlar da gelmedı 19 gundur sıkıntı ıcındeyımm
ee sen nasılsın ???hersey yolunda mı?

ohhh iyi ettin canım...bende izinliyim biliyosunki..biraz takılırım..
seni izinli,mutlaka gelir diye geldim ha,yoksa geliyom,gidiyom,kimse yok.
cnm ya amcamın yanına fılan gıdıyorum hasta da :'(
ne bılıyım keyfım yok bu aralar hiç kırmızlar da gelmedı 19 gundur sıkıntı ıcındeyımm
ee sen nasılsın ???hersey yolunda mı?

amcana geçmiş olsun canım.
ben aynı,her zamanki gibiyim,şu sıra biraz daha pozitif enerjiliyim nedense.
inci hoca nın mete ye yazdığı nottan kendime pay çıkardım sanırım.
acılarımı insanlara anlatmakla zamanımı boşa harcıyormuşum,artık bu durumdan sıyrıldım sanırım.

Sevcan geçmiş olsun canım amcana.

Kızlar bende iyiyim sağolun.Ben biraz efkarlıyım.Cumartesi günü evlilik yıldönümümüzdü 6 yılı devirdik.Ama hala 2 kişiyiz.Gerçi çok şükür 2 kişiyiz eşime göre ya tek kişi olsaydıkRabbim yuvamızı şenlendircek hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

evet dogru tahmin cnm...

yaa.evlilik yıldönümünüz kutlu olsun kardelenim..nice mutlu senelere...inşallah bi dhaki yıl kucagında bebiş olur kıssss inşallahhhhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…