Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

cnm benım allah razı olsun...senı tek bırakır mıyım ben haydı ben de tuttum obaaa

cnm cok sağolll amın cnmm DUALRIMIZ HEPIMIZ ICIN CNMM.
Banucum teşekkürler Bende memnunum valla doktorumdan. Senin bahsettiğin svnprlk arkadaşımızın sorunu neydi dşükmüydü benim gibi acaba
CNM BENIM SORUN DÜŞÜK DEĞİL KALP DURMASIYDI (

HADI CNM GUSEL HABERLERINLE SEN DE HALAY CEKTIR TOPİĞE BEKLIYORUZ INŞALLAH...

ıyıyım cnm sen nasılsın?uyuyorum sureklı uyutuyor hamılelık benı ıncekı de oyle olmustu.ewet cnm DÜZGÜN Bey e gidiyorum 4 ay ocakta hamıle kalmıstım ılk kez once tekırdaga gıdıyordum ıyı bır dr.a baktım yollarda olmayacak her ay(dr ne kadr sorun degıl dese de)cnm benım hormonlarım ter orandaydı.hormon testı yapıldı en basında tüplerıme de bakıldı,açıktı.sonra adetım duzensızdı işte hormonlardan dolayı.adet olamk ıcın hap ıcmıstım oncekı gebelıkte +klomen kullanmıstım.3.ayımda hamıle kalmıstım.ılk ay telırdaga gıttım fakat 2.aydan ıtıbaren duzgün beyde doğum yapan arkadasımınşiddetlı tavsıyesı uzerıne medıcana ya gıttım.ve dolayısıyla cok memnunum dr umdan.3 aylık dıye gıttıgımız zaman baktı kı kalbı durmus yawrumun 9+2 de.kürtajla alındı.1 ay korunma werdı duzgun bey sonra zaten 1 kez adet oldum ozaman olmadı.2 bucuk ay sonra temmuz 3te adet oldum tatıle denk geldı.dr umu aradım klomene baslayacaktık.telde yok bu ay da normal deneyın dedı alma klomen dedı yumurta takıbıne cagrdı fakat ben dınlemedım onu ıcımden bır ses iç dedı ve klomenı aldım ve bu ay kaldım klomenle.yumurta takıbıne de gıdemedım cenazemız fılan wardı.benım hıkayem boyle cnm senınkı nasıl?duzgun beye yenı mı gıtmeye basladın sen,tam okıymadım hıkayenı de bılmıyorum.ınsallah kısa zamanda anne olursun ve tum arkadaslarım...kıs haftaya ctesı degıl ondan sonrakı ctesı duzgun beye gıdıyorum.denk gelırse aynı gun ayarlayalım tabıı gıdıyorsan rutın olarak,görüşmüş oluruzz...banuyla da buluşacaktık olmadı bır turlu.

Arkadaşlar selamlar ya bişey sorucam size. Sizde yumurtlama zamanı duygusallaşıp istahta artış oluyomu. Regli zamanı zaten oluyodu yumurtlamada da oluyomu yoksa ben mi böyleyim acaba
ayy cnmm aynen bızzat ben yasıyorum az once peynırlı ekemk yedık esımle
iştahım cok arttı doymuyorum ve kokulara karsı hassasıyetım war.dısardan bır koku gelsın sunu yapıyorlar dıyorum :))) en belırgın sey de kasık yanı yumurta agrısı genel ve tek taraflı oncekınde de bundan anladım hamılelıgımı aynısı oldu cnm.duygusllık da oluyor hee bir de uyku haliii,hep uykum oluyor.esımle yemekten sonra uyumusuz yenı uyandık.ona ne oluyor anlamıyorum

amın cnmm olacak bır gun hepımız hamıle olarak konusacagız ınsallah bebişim...

amın cnm allah bu acıyla sınamasın kımseyı.hayrlı zamanda yawrun gelır ınsallah.

selam nerdeyse 2 saattir geçmiş okuyorum ama daha 15 sayfam var ee tabi 15 gün olmayınca ceza ağır oluyo gözlerim çok ağrıdı artık yarın devam edicem
semroşum ve gökcem kusura bakmayın geçmişte olunca yeni gördüm
gökcem nabersin kanka özledim seni nezaman döndün bakıyım gökce nasıl?
sevcanım taze hamiş sen napıyosun bakıyım ?
derinim çok özledim seni yaa keşke karşılaşabilsek bugün aradım seni telin kapalıydı

ablam walla ıyı gelebılmıssın son 15 sayfaya kadr.gercı sen yokken cok gıren olmadı be abla.napıyım abla uyuyorum uyanıyorum tıkınıyorum mide bulantısı oluyo arada.ınşllh oncekısı gıbı sıddetlı bulantı olmaz 3 kılo wermıstım ozaman :S
sen ıyısın ınşallah abla??? yorgunluğunu atabıldın mı?? hep yıne ınsanın kendı ewı dımı abala?ewet ya derınım cok yoruluyo abla hıc rastlaşamıyoruz Ç(

ay kıyamam sana inşallah çok bulantın olmaz gerçi sağlıklı hamilelikte oluyomuş diyo bazı doktorlar hayırlısı olsun tatlım nezaman gideceksin doktora ?
ben hala atabilmiş değilim yorgunluğu küşturuyorum işte ama gerçektende evde olmak çok güzelmiş
evet bende özledim derinimi neti olsada girebilse kuşum

ınşallah bu kez yawrumu sağlıkla kucağıma alırım ablam yaa...bugün aradım dr umu daha erken kese görülmez 10 gun sonra gel dedı ben de haftaya degıl ondan sonrakı ctesı gıtmeyı dusunuyorum.
ewet abla dınlenıyor ewde ınsan.zaten tatıle gıderken ew ayrı dagılıyor.gelınce çamaşır fılan derken yıne dağınıklık rutinlik hep işte.ewet abla kısa zaman içinde halleder ınşallah net olayını derinim...

sevcanım kuzum kusura bakma ben kaçıyorum çok uykum geldi daha sonra görüşürüz olurmu çok öptüm seni canım

inşallah kuzum ya dualarım seninle allahım birdaha kötü şeyler yaşatmasın hayırlısıyla keseyide pıt pıtlarıda görürsün inşallah
sorma yaşadığın sürece iş bitmez sağlık olsunda napalım
neyse çok öptüm iyi geceler kuzum

saol ablacığım allah razı olsun...inşallah.ewet abla iş bitmmez dediğin gibi.ben de optm abla ıyı cecelerrr...

iyi misiniz kızlar?
gokcerana ben gordum ya cewap yazdım cnm sana

Derinin teli bozukmuş ebrarcım.

banucuğum biz yatıyorduk sen geldın ıyısın ınşallah hatrını sorup da yatayım...
İyiym canım haftaya salı medical parka gelicem istersen kadir hasfda buluşuruz.

banucuğum altta görünmuyorsun çıktın sanırım.ben yatıyorum tekrar.iyi geceler cnm haftaya dek yıne konuşup,anlaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…