Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ya cnmm nedne bılıyor musun???akşam yemeğinden sonra uyuymuşuz eşimle 22.30 da kalktık uyku tutmADI.şimdi yıne yatacağım cnm sana selam wereeyım dedım

ay cnm ıstda olursam super olur wallahi.kadir has derken???? ıkımızın de bıldıgı bır yer olsun :)
E 5 üzerinde varya medical parkın karşısı yada levent pastaneside olur vefaların karşısı tam o pastanenin karşısında 10 sene oturduk herkes tanır bizi orda.

E 5 üzerinde varya medical parkın karşısı yada levent pastaneside olur vefaların karşısı tam o pastanenin karşısında 10 sene oturduk herkes tanır bizi orda.
cnm medıcal park ın oraya hıç gıtmedım kı medıcana ya gıdıyorum benn.dedıgın yerlerı de hiç bılmıyorum:26:

urdayım kız sana cevap yazıyodum birde rejimdeyim ordaki topiğede gidiyorum sen nerelisin seviç sanki bizim oralısın bir kere gene sordum laf karıştı.

hmm.anladım cnmm.gıttın sandım da.sordun mu htrlamıyorum.ben tekirdağ çorlu cnm anne baba oralı ben ıst dogdum buyudum.sen de mi o taraftansın ??

Olmadı sana yakın bir pastahanede buluşalım ama benim gözlerimi bağlayalım dietteyim ya malumm::)))))))))
walla ben bu semtte gelınım cnm bılmıyorum çok o yüzden haznedar bakırkoyu bılıyorum.hee meıdcanayı bılıyormussun sen bak ona yakın konak war orada olabılır cnm.aman sıcak hava,yeriz dondurmaları .istersen de ewıme gel mısafırım ol cnmm söz hamur işi yapmam :)) kahve içeriz

hmm.anladım cnmm.gıttın sandım da.sordun mu htrlamıyorum.ben tekirdağ çorlu cnm anne baba oralı ben ıst dogdum buyudum.sen de mi o taraftansın ??
Babannem çorlulu anenler kesin tanır hayriye güven teyzem vaefat etti.eğer ordalarsa tanırlar ana akraba çıkarmışız

Olur kız olmadı garanti ay hastahanede buluşuruz orası benim evim gibi oldu tanıdık dolu valla herşeye oraya gidiyorum zaten belki randevu ordanda alabilirim belli değil.Konak pastahanesini biliyorum bu arada benim gençliğim oralarda geçti ahhh gençlikkk.

ay sankı şimdi yaşlısın hee.yaş kaç bu arada ki??? ay konak fılan bılıyorum.sen hastane durumuna bak bakalım,oralarda biryerde buluşuruz artık

Ama şuna inan kan çekiyor insanı remini görünce ısındım sana.Valla kız olurmu olur akraba olmasanda hemşerimsin kız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…