Valla aynen tüm camlar acık esiyor bende ceyranda kalıyorum böbreğim hafif hafif sızlıyo valla ama sıcaktan iyidir. Sen de 2 yıllık evliymişin ne zamandır bebek deniyosunuz canım. insallah rabbim sanada en kısa zamanda bir bebiş verir
Oyüzden diyorum testi yaptır diye cünkü acaba hamilemiyim diye düşündüğünde bile hormonlar devreye giriyo ve reglin gecikebiliyor yada gec yumurtlama oldu ve idrar testinde daha cıkmadı o yüzden hiç bunları yaşama derim beklemek zaten zor. Korkma nasılsa allah bir zamanını belirlemiştir o zaman gelmeden de olmayacak hiçbirimizi ama inşallah Rabbim tez zamana yazmıştır bebişlerimiz:) Yaptırırsan test falan haber ver gelişmelerden
kızlar bu üçüncü selam diye topice girişim ama bi türlü yazamadım kapamak zorunda kaldım hep...lütfen bahane olarak görmeyin rahat yazamıyorum..ilkten tüm alıntıları aldım yazmaya başladım ki müşteri geldi ,sayfayı öylece bırakamadım biri gelir diye kapadım silindi gitti tabi hepsi bi daha girince(
ikinciye girdim alıntısız yazım bari dedim maliyeden denetlemeye geldiler offf şansıma ben...
şimdi gittiler..neyse kimseler gelmeden yazım bari...
peloş selam canım diger kızlar hepinize selam...
ebrarım aramışın bitanem telimi kapalı tutuyom bozuk diye sinirim bozuluyo..ses gitmiyo karşı tarafa...ayın 6 sından sonra hem faturaları ödicem hemde tel bakıcam yeni...hoşgeldin tekrar canım benim...
kızlar şimdilik herkese yazamıyorum kusura bakmayın..bugün karnım çok agrıyo bide midem hep fena hep agzımda(bide bu halde çalışmak..sinir sinir insnalar gleip duruyo ...valla varya,yeniden adet olcam gibi belim falan kopuyo anlamadım gitti ya...karnımda şişti...neyse bu konu uzar ben kaçayım öptüm
kızlar bu üçüncü selam diye topice girişim ama bi türlü yazamadım kapamak zorunda kaldım hep...lütfen bahane olarak görmeyin rahat yazamıyorum..ilkten tüm alıntıları aldım yazmaya başladım ki müşteri geldi ,sayfayı öylece bırakamadım biri gelir diye kapadım silindi gitti tabi hepsi bi daha girince(
ikinciye girdim alıntısız yazım bari dedim maliyeden denetlemeye geldiler offf şansıma ben...
ebrarım aramışın bitanem telimi kapalı tutuyom bozuk diye sinirim bozuluyo..ses gitmiyo karşı tarafa...ayın 6 sından sonra hem faturaları ödicem hemde tel bakıcam yeni...hoşgeldin tekrar canım benim...
kızlar şimdilik herkese yazamıyorum kusura bakmayın..bugün karnım çok agrıyo bide midem hep fena hep agzımda(bide bu halde çalışmak..sinir sinir insnalar gleip duruyo ...valla varya,yeniden adet olcam gibi belim falan kopuyo anlamadım gitti ya...karnımda şişti...neyse bu konu uzar ben kaçayım öptüm
allahım iyilik versin iksirim bende iyiyim tatlışım gezdik geldik iştesağol ablacım cok şükür iyiyiz sende iyisin inş
slm kızlar güzel bi hafta sonu diliyorum herkese
pelincim ben çıkarken yazmışsın mrb die yeni gördüm canım sagol iyiyim sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyo:)bulantın mı var benim hamilelikte hiç bulantım olmamıştı sadaece agzımın tadı degişmişti:)
ebroşum iyiyim cano sen nasılsın sende anlat tatil maceranı :) gökce şimdi daha iyi teyzesi eskisine göre hala kakası ishal şeklinde oda bi gecerse daha iyi olur inş :)
derinim sanada selam canım...gecmiş olsun ya neden boyle oluyosun kıyamam sana dikkat et kendine görüşmek üzre cok öpüyorum...kızlar bu üçüncü selam diye topice girişim ama bi türlü yazamadım kapamak zorunda kaldım hep...lütfen bahane olarak görmeyin rahat yazamıyorum..ilkten tüm alıntıları aldım yazmaya başladım ki müşteri geldi ,sayfayı öylece bırakamadım biri gelir diye kapadım silindi gitti tabi hepsi bi daha girince(
buarada DERİNİMİN VE BONCUĞUMUN doğum günlerini
PELOŞUMUN evlilik yıldönümünü kaçırmışım kızlar kutluyorum sizi nice güzel senelere inşallah ençok istediğiniz bebişlerinizle
BANUCUM seninkini yarın kutlarız artık
kanka selam kıyamam sana fedakar arkadaşım benim sıkma canını sen elinden geleni yapıyosun
inşallah tel alırsında konuşuruz cano buarada ev telefonu ne alemde ?
ya canom niye böyle oluyosunki allahım şifa versin dur bakalım hayır olsun sonu inşallah .
kolay gelsin sana çok öptüm
derinim sanada selam canım...gecmiş olsun ya neden boyle oluyosun kıyamam sana dikkat et kendine görüşmek üzre cok öpüyorum...
eboşum şükür kavuşturana ya cok özledim seni...amin cok sagol...canım bende oyle düşünüyorum kistim erimeden tedavisini görmeden korunmayı bırakmıyım diyorum...gittim doktora ama annemdeyken ihmal ettim biraz şimdi adetim bitsin yine gitcem bakalım ne diycek doktorum inş kotü bişey degildir...en ufak şeyden bile korkar oldum:18:
eevet ama dikkat etmemiz de gerekiyo...canım ben evlendikten sonra 4 ay falan korundum...korunmayı bıraktıktan bir süre sonra hamile kaldım ama düşükle sonuclandı...mayısta da dış gebelik gecirdim...rabbim kimsenin başına vermesin...amin rabbim en kısa zamanda yüzümüzü güldürsün hayırlısıyla...
bende canım yaa şükür gerçektende neyse artık burdayız ramazanda geldi bol bol konuşuruz nasipsederinim sanada selam canım...gecmiş olsun ya neden boyle oluyosun kıyamam sana dikkat et kendine görüşmek üzre cok öpüyorum...
eboşum şükür kavuşturana ya cok özledim seni...amin cok sagol...canım bende oyle düşünüyorum kistim erimeden tedavisini görmeden korunmayı bırakmıyım diyorum...gittim doktora ama annemdeyken ihmal ettim biraz şimdi adetim bitsin yine gitcem bakalım ne diycek doktorum inş kotü bişey degildir...en ufak şeyden bile korkar oldum:18:
sorma kankeytam yaa cep desen bozuk,ev tel kapattık vın kullanıyoz diye...vında söylendiginden kazık gelincekonuşcak çok şeyler var canom burnumda tütüyosun gece korayın telefona takıyom hattımı gecede arıyabilirsin canom saat önemli degil..nete girmek için tkaıyom..bi işe yaramıyo ama okuyom biraz en azından:)
slm kızlar güzel bi hafta sonu diliyorum herkese
pelincim ben çıkarken yazmışsın mrb die yeni gördüm canım sagol iyiyim sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyo:)bulantın mı var benim hamilelikte hiç bulantım olmamıştı sadaece agzımın tadı degişmişti:)
ebroşum iyiyim cano sen nasılsın sende anlat tatil maceranı :) gökce şimdi daha iyi teyzesi eskisine göre hala kakası ishal şeklinde oda bi gecerse daha iyi olur inş :)
kuzu içme soğuk su yaa ben korkuma içemiyorum inanki hemen boğazlar şişiyo napıyım hem soğuk insanı kesmiyo ılık içince su içtiğini anlıyosuna.selam bebem..sorma canım midem hep kötü hep bulanıyo..diyom ya geçende dedim galiba soguk sular yapıyo...senin kist erimemiş cano,olsun erir inş kuzum..kist varken hamile kalmış olsan zararı olurmu bilemedim ki valla cnm doktor ne diyo peki?
ebuşum bu arada es geçmişim,sagol cnm çok önemli bişy yok havalar yapıyo galiba çok sıcak mübaregim..bide soguk su içiyoz hep..işyerinde de klima hesap et işte halimi..boynum geçmedi daha hep tutuk
sagol inş düzelir kızcem bide havalar manyak sıcak yaa resmen kaynadık bittik burda bide toz bulutu sabah kalktık heryer kırmızı toz içeri mahvolmuşayy cano söle bakam çok yüzdün mü :) bizdebi aile ile tanıştık onlarla gezdik sagolsunlar arabalarıyla gezdirdiler :) bide gökce hanım coşmuştu herkese gülücükler atıyordu gelip kızımla resim çekiniyorlardı görmen lazımdı :)
derinim cok geçmiş olsun sanada canım acaba gaz mı oluyo midende karnın çok agrıyo senin ?
gökçoşummmmmmmmmmmm selam kuzum napıyonn..oresmi ben yer yer bitiririmmm oyyy maaşallahhhhhh kuşuma
ubesli,eliksir selam canlar...
ebuşummm pozunu yiyimm cano nerde çekindin öyle bakim güzelim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?