Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

dün gece baya geçmiş okudum ama okadar yoruldumki yazamadım bugün hemen aklımda kaldığı kadarıyla yazmak istiyorum
öncelikle SELİNAM aşılaman hayırlı olsun kuzum 3 tane yumoşun varmış bi bakıyosun 3. oluyomu bukadar uğraşmanın sonucu bellimi olur gerçi tek olsun bizim olsun değilmi canım inşallah hamiş kalırsın topiğimiz coşar senin haberinle .buarada bende seni yani sizi çok özledim kuzum .
İKSİRİM tekrardan aramıza dönmüşsün çok sevindim kuzum .oğluşun ve sen iyisiniz değilmi ?
DERDAM ESMAYA bayıldım maşallahbarekallah çok şeker .buarada anneciğin nasıl ?
EGALİM sen nasılsın tatım bende sizi özledim valla
DERİNİM canım arkadaşım sende adet olmuşsun yine belirsizlikler yaşamışsın biz bu belirsizlikten kurtulamıycaz cano allahım sonumuzu hayır etsin .buarada sıkıntılı gördüm seni biara konuşuruz inşallah takma kafaya bişeyi lütfen .çok özledim canom
BANUM sanada geçmiş olsun canım inşallah tahlil sonuçların iyi çıkar kötü düşünme hayırlısıyla bugünlerde geçicek kuzum .
LAGRİMA sen nasılsın tatlım ilaç işe yaramış düşmüş prolaktinin inşallah yükselmez bidaha sen kullanmaya devam et bakalım .
ANATOLİŞİM kuzum pıt pıtları görmüşsün çok sevindim merak ediyordum şükür kuzum .buarada üsküdara nasıl gidicez bilmem ramazanda geldi biara konuşuruz .dün aradığımda banyodaymışsın neyse yine ararım seni cano .özledim seni heee
BİRSOŞ emre kel oldu demek artık resimlerini koyarsın biara diğer resimlerede bayıldım yesin onu teyzesi maşallah kuzuma
BONCUĞUM özledim seni canom keyifsizsin merak ediyorum konuşalım biara olurmu
PELOŞUM canım arkadaşım nasılsın kist erimemiş sıokma canını peki neden hap vermedi eritmek için yani 1 ayda giderdi .bide bana sorarsan kistle hamile kalma eriyesiye bekle derim hamilelikte büyüyomuş bazısı
KARDELENİM ZUZUM umreye gidiyosun sende hayırlısyla inşallah duanda benide unutmadığın için çok saol balım allahım kabul etsin şimdiden .böğürtlenkökünü içemiyosun demek korkutma gözümü kuzum yaa bende almaya niyetlendim

GÖKCEM benim meleğim hasta olmuş çok geçmiş olsun kıyamaz teyzesi ona hava değişimi filan etkilemiştir bide sular filan farklı olunca oluyo işte .iyi bak kuzuma .ayrıca tatil maceralarınızı dinlemek istiyorum ona göre ..
KARDELOŞUM seninle bol bol konuştuk zaten misafirlerin var allah kolaylık versin canom ayrıca tekrardan teşekkür ederim kısada olsa keyifli saatler yaşadık
KAYRAM güzel kardeşim sende büyük ihtimal yatıyosundur inşallah dikiş kolay geçmiştir ben seni aradım ama cevap vermedin sonradan öğrendim telin yanında değilmiş neyse görüşürüz inşallah dualarım seninle tatlışım .
GARİBİM tatilin nasıl geçti özledim seni kuzum görüşememekde ayrıca çok üzdü beni nasip seneye inşallah .buarada geçmiş olsun belin ağrıyomuş mevla şifa versin
SEMROŞ sen nasılsın canım varmı durumda değişiklik adet oldunmu merak ettim belkide gözümden kaçtı ?oğluşuda senide öpüyorum
RANAM sen nasılsın kuzucuk nasıl sende pıt pıtları duymuşsun çok sevindim kuzum hayırlısıyla gelsin kuzun dünyaya ..
ALEYNAM sende zor günler geçirmişsin merak ettim kuzum inşallah şimdi herşey yolundadır
SEMOŞ sizde 32. haftaya gelmişsiniz canım maşallah çok sevindim sağlıkla dünyaya gelsin oğluşun çok zor günler geçirdin allahıom birdaha yaşatmasın .canım teli duymadım dakikamda yoktu arıyamadım daha sonra görüşürüz inşallah
ECEM sen nerelerdesin sanki yine bunalım takılıyosun üzme kendini bukadar allahım hayırlısını nasip etsin canım .öpüyorum senide
SEVCANIM seninlede konuştuk gerçi öpüyorum kuzum taze hamişim benim
kızlar unuttuğum yoktur umarım kusuruma bakmayın buarada yeni arkadaşlar katılmış aramıza hoşgelmişler sefa getirmişler
bide SELİNAM patron muhabbetine çok güldüm ALLAH iyiliğini versin sende hep gül olurmu kuzum

kızlar bu üçüncü selam diye topice girişim ama bi türlü yazamadım kapamak zorunda kaldım hep...lütfen bahane olarak görmeyin rahat yazamıyorum..ilkten tüm alıntıları aldım yazmaya başladım ki müşteri geldi ,sayfayı öylece bırakamadım biri gelir diye kapadım silindi gitti tabi hepsi bi daha girince(
ikinciye girdim alıntısız yazım bari dedim maliyeden denetlemeye geldiler offf şansıma ben...
şimdi gittiler..neyse kimseler gelmeden yazım bari...

peloş selam canım diger kızlar hepinize selam...

ebrarım aramışın bitanem telimi kapalı tutuyom bozuk diye sinirim bozuluyo..ses gitmiyo karşı tarafa...ayın 6 sından sonra hem faturaları ödicem hemde tel bakıcam yeni...hoşgeldin tekrar canım benim...

kızlar şimdilik herkese yazamıyorum kusura bakmayın..bugün karnım çok agrıyo bide midem hep fena hep agzımda(bide bu halde çalışmak..sinir sinir insnalar gleip duruyo ...valla varya,yeniden adet olcam gibi belim falan kopuyo anlamadım gitti ya...karnımda şişti...neyse bu konu uzar ben kaçayım öptüm

buarada DERİNİMİN VE BONCUĞUMUN doğum günlerini
PELOŞUMUN evlilik yıldönümünü kaçırmışım kızlar kutluyorum sizi nice güzel senelere inşallah ençok istediğiniz bebişlerinizle
BANUCUM seninkini yarın kutlarız artık

eevet ama dikkat etmemiz de gerekiyo...canım ben evlendikten sonra 4 ay falan korundum...korunmayı bıraktıktan bir süre sonra hamile kaldım ama düşükle sonuclandı...mayısta da dış gebelik gecirdim...rabbim kimsenin başına vermesin...amin rabbim en kısa zamanda yüzümüzü güldürsün hayırlısıyla...

inş. canımmm allah isteyen herkeze versin tamam cnm mutlaka haber veririm

Derinn su Allah yardım etsin valla Ben 12 yıl calışıp yeni iş hayatına veda eden biri olarak çok iyi anlıyorum seni. İnşallah regli olmassın tüm bu sıkıntı güzel bişeye cıkar canım ve o gıcık müşterilerinde hiçbiri gelmez bugün kolay gelsinn

slm kızlar güzel bi hafta sonu diliyorum herkese
pelincim ben çıkarken yazmışsın mrb die yeni gördüm canım sagol iyiyim sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyo:)bulantın mı var benim hamilelikte hiç bulantım olmamıştı sadaece agzımın tadı degişmişti:)
ebroşum iyiyim cano sen nasılsın sende anlat tatil maceranı :) gökce şimdi daha iyi teyzesi eskisine göre hala kakası ishal şeklinde oda bi gecerse daha iyi olur inş :)

kanka selam kıyamam sana fedakar arkadaşım benim sıkma canını sen elinden geleni yapıyosun
inşallah tel alırsında konuşuruz cano buarada ev telefonu ne alemde ?
ya canom niye böyle oluyosunki allahım şifa versin dur bakalım hayır olsun sonu inşallah .
kolay gelsin sana çok öptüm

sağol ablacım cok şükür iyiyiz sende iyisin inş
allahım iyilik versin iksirim bende iyiyim tatlışım gezdik geldik işte

oyy teyzesi yesin onu allahım şifa versin .kanka yağlı şeyler yedirme pirinç lapası filan ver patates filan işte inşallah düzelir
tatil maceralarını anlatırım tabisi gerçi aynı şeyler cano

derinim sanada selam canım...gecmiş olsun ya neden boyle oluyosun kıyamam sana dikkat et kendine görüşmek üzre cok öpüyorum...

eboşum şükür kavuşturana ya cok özledim seni...amin cok sagol...canım bende oyle düşünüyorum kistim erimeden tedavisini görmeden korunmayı bırakmıyım diyorum...gittim doktora ama annemdeyken ihmal ettim biraz şimdi adetim bitsin yine gitcem bakalım ne diycek doktorum inş kotü bişey degildir...en ufak şeyden bile korkar oldum:18:

sorma kankeytam yaa cep desen bozuk,ev tel kapattık vın kullanıyoz diye...vında söylendiginden kazık gelincekonuşcak çok şeyler var canom burnumda tütüyosungece korayın telefona takıyom hattımı gecede arıyabilirsin canom saat önemli degil..nete girmek için tkaıyom..bi işe yaramıyo ama okuyom biraz en azından:)

a.selam bebem..sorma canım midem hep kötü hep bulanıyo..diyom ya geçende dedim galiba soguk sular yapıyo...senin kist erimemiş cano,olsun erir inş kuzum..kist varken hamile kalmış olsan zararı olurmu bilemedim ki valla cnm doktor ne diyo peki?

ebuşum bu arada es geçmişim,sagol cnm çok önemli bişy yok havalar yapıyo galiba çok sıcak mübaregim..bide soguk su içiyoz hep..işyerinde de klima hesap et işte halimi..boynum geçmedi daha hep tutuk

çok gecmiş olsun canım allah bir daha aynı sıkıntıları yaşatmaz inşallah valla canım ne yalan söyyliyim ben artık sakınan göze cöp batara cok inanıyorum söyleki bende ilk düşükten sonra dedimki iyce haızrlanıp hamile kalıcam dedim. 3 ay önce folik aside başladım sigarayı bıraktım gıdama cok dikkat ettim hormonludur diye domotes bile yemedim kilo verdim ve kabusum olan dişçiye 1.5 ay gidip tüm dişlerimi yaptırdım hatta stresli diye işi bıraktım ve sonuç kimyasallar:) gazetelerde okuyorum cevremde görüyorum insallah tesadüfen hamile kalıyo hiç koruyup kollamıyo yinede bebişleri oluyo bende saldım yani olacaksa olacaktır inşallah diye Peki senin dış gebeliğinin bir nedenini bulabildiler mi canım

sagol inş düzelir kızcem bide havalar manyak sıcak yaa resmen kaynadık bittik burda bide toz bulutu sabah kalktık heryer kırmızı toz içeri mahvolmuş ayy cano söle bakam çok yüzdün mü :) bizdebi aile ile tanıştık onlarla gezdik sagolsunlar arabalarıyla gezdirdiler :) bide gökce hanım coşmuştu herkese gülücükler atıyordu gelip kızımla resim çekiniyorlardı görmen lazımdı :)
derinim cok geçmiş olsun sanada canım acaba gaz mı oluyo midende karnın çok agrıyo senin ?

bende canım yaa şükür gerçektende neyse artık burdayız ramazanda geldi bol bol konuşuruz nasipse
canım korkma ya sen git doktora olmadı hap verir hemen erir ben ne kistler gördüm inanki alıştım artık

canom yaa tahmin ediyorum zaten ev telin kapalı olması kötü olmuş cepten okadar muhabbet edilmiyoki neyse sağlık olsun
bende çok özledim kanka kafaya takma hiçbişeyi herşey iyi olcak inşallah

gökçoşummmmmmmmmmmm selam kuzum napıyonn..oresmi ben yer yer bitiririmmm oyyy maaşallahhhhhh kuşuma

ubesli,eliksir selam canlar...

ebuşummm pozunu yiyimm cano nerde çekindin öyle bakim güzelim benim

bende idare eder canım...bu arada sen bilmiyosun galiba canım benimki dış gebelikmiş amaliyat oldum hamile degilim 14:...gökce nasıl oldu daha iyidir inş...

kuzu içme soğuk su yaa ben korkuma içemiyorum inanki hemen boğazlar şişiyo napıyım hem soğuk insanı kesmiyo ılık içince su içtiğini anlıyosun

oyy demek coştu bizim bızdık ya tatil arkadaşlıkları iyi oluyo kanka bizimde vardı iki çocuklu bir aileyle tanıştık güzel geçti yani
ya toz bulutuda neyin nesi cam açma diycem patlarsın allah yardımcınız olsun burada fena kanka

gökçoşummmmmmmmmmmm selam kuzum napıyonn..oresmi ben yer yer bitiririmmm oyyy maaşallahhhhhh kuşuma

ubesli,eliksir selam canlar...

ebuşummm pozunu yiyimm cano nerde çekindin öyle bakim güzelim benim

AYDER YAYLASI yavyum süper biyer o anda dağlara sis çökmüştü bende papatya topluyodum kocişim çekti ay bi görseniz heryer papatya yemyeşil ah rize ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…