Bende öptüm canım topicikler arsaı gezinip duruyorum yatsam ya sabah erken kalkıcam bu sefer yoksa gece oturmak iyide düzen kaçıyor.:)) tamam beya yatıyorumerken kalkmam zaten.
optm kocamannn
Onunda bir kere düşük oldu klomenle hamile kaldı detaylarını gelince anlatır.
Hadi bakalım inşallah tutunmuştur sakın yorma kendini canım.
En iyisini yaparsın bakalım ne diyecek.
Kızlar pazar günü doğum günüm yaş oluyor 35 aman aramızda kalsın tabikiside::)))))))))))))))))))
Ebrar53
Kardelen5233
Derinsu
Garip
Uğurboncuğum
Selina23
Anatolia
Kayram29
Pelin67
Eece
Lagrima
Aleyna84
Semraözsoy
Banu
Swcnprlk
Elixir
Nanelişeker
uebesliKızlar ben aklıma gelen isimleri yazdım umrede inşallah bu isimleri zikredicem kendimle beraber.Unuttuğum varsa lütfen ismini eklesin
hoşbulduk canım...pelincim,semracım,teşekkür ederim kızlar.
peloş hoş geldin bu arada
canım şimdiden dogum gününü kutluyorum...nice mutlu yıllara inş seneye bebişinle de kutlamak nasip olur...Kızlar pazar günü doğum günüm yaş oluyor 35 aman aramızda kalsın tabikiside::)))))))))))))))))))
kızlarrrr selamm iyi hafta sonları diliyorum hepinizee
,kardelen49,uebesli,DerinSu+,günaydın kızlar nasılsınız...
Arkadaşlar hamile olanlar yada bilgisi olanlar yardım ederse çok sevinirim benim en son adet tarihim 24 haziran ve 7 temmuzda iç çamaşırıma 2 damla kan gelmişti ve 1 haftadan fazladır kasıklarımda ara ara ağrı aynı şekilde belimdede ve ara ara sabah ve öğle mide bulantıları göbek deliğimin şeklide eskisine göre değişti bende adet düzensizliği var bu arada 9 aylık evliyim evlendiğim ilk zamandan beri çocuk istiyorum polikistik over vardı ama 2 ay önce kontrole gittiğimde doktor kist falan göremedi her neyse 24 haziranda en son adet olmuştum 24 temmuzda idrar testi yaptım negatif çıktı hani herşey psikolojik desem 7 temmuzda iç çamaşırıma gelen kan neydi yardımcı olun lütfen
Kızlar pazar günü doğum günüm yaş oluyor 35 aman aramızda kalsın tabikiside::)))))))))))))))))))
Günaydın Pelincim valla ben çok iyiyim hava biraz serinledi sanki evdeyim ve yumurtluyorum hahaa:)))
Selam canım valla bana da lekelenme gelmişti dediğin bigi bir kaç damla hatta regli oldum sanmıştım ama hamileymişim. Senin son adet tarihine göre yaklaşık 5 haftalık gebe olman lazım bak en doğrusu git bir kan ver 1 saatte sonucu alırsın hatta 5 haftalıksa kese bile görünür. Bu arada prodüktörlere inanma bana da o zaman negatif cıkmıştı ama aradan saatler gecince bir baktıkki 2 cizgi görünmüştü. Belki kimyasal oldu haberin yok. Bu yüzden takip etmelisin en iyiside kan testi hiç yanılmıyor canım. Ama inşallah hamilesindir :)
ne güzel ya burda hava sıcak butun camları actım esiyo ama ceyranda kalıyorum inş hasta olmam...canım sende bu günleri boş gecirme:)) inş gelir bebişin hayırlısıyla...
canımmm inş. yaa çok istiyorum çok kafama takıyorumm 9 aydır hep hüsran ama bu ay kesin dedim adet tarihimde test yaptım negatif çıktı gene yıkıldım ama onlarada pek güvenemiyorum adet düzensizliği var yanlız bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?