Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Onunda bir kere düşük oldu klomenle hamile kaldı detaylarını gelince anlatır.

Hadi bakalım inşallah tutunmuştur sakın yorma kendini canım.

En iyisini yaparsın bakalım ne diyecek.

saol canım tşk ederim.yormuyorum çok şükür pimpirikli bi kocam var bişe yaptırmıyo bana.hatta yarında evi o temizleyecekmişcanıma minnet kendi kaşındı doğrusu.

pelinim ve sevcanım alıntılarınız karışmıştı bende alıp iyice karıştırmayayım dedim.Allah razı olsun güzel dilekleriniz için.inş güzel haberler vermek nasip olur.

Kızlar pazar günü doğum günüm yaş oluyor 35 aman aramızda kalsın tabikiside::)))))))))))))))))))

canım pazar günü ben giremem sanırım.o yüzden şimdiden kutlamak istiyorum.yeni yaşın sana sağlık huzur mutluluk veeee bebekkk getirsin inşallahhhh(kimseye söylemeyizde kimler okur bilemeyiz)
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN..

Son düzenleme:
ıyıyım cnm sen nasılsın?uyuyorum sureklı uyutuyor hamılelık benı ıncekı de oyle olmustu.ewet cnm DÜZGÜN Bey e gidiyorum 4 ay ocakta hamıle kalmıstım ılk kez once tekırdaga gıdıyordum ıyı bır dr.a baktım yollarda olmayacak her ay(dr ne kadr sorun degıl dese de)cnm benım hormonlarım ter orandaydı.hormon testı yapıldı en basında tüplerıme de bakıldı,açıktı.sonra adetım duzensızdı işte hormonlardan dolayı.adet olamk ıcın hap ıcmıstım oncekı gebelıkte +klomen kullanmıstım.3.ayımda hamıle kalmıstım.ılk ay telırdaga gıttım fakat 2.aydan ıtıbaren duzgün beyde doğum yapan arkadasımınşiddetlı tavsıyesı uzerıne medıcana ya gıttım.ve dolayısıyla cok memnunum dr umdan.3 aylık dıye gıttıgımız zaman baktı kı kalbı durmus yawrumun 9+2 de.kürtajla alındı.1 ay korunma werdı duzgun bey sonra zaten 1 kez adet oldum ozaman olmadı.2 bucuk ay sonra temmuz 3te adet oldum tatıle denk geldı.dr umu aradım klomene baslayacaktık.telde yok bu ay da normal deneyın dedı alma klomen dedı yumurta takıbıne cagrdı fakat ben dınlemedım onu ıcımden bır ses iç dedı ve klomenı aldım ve bu ay kaldım klomenle.yumurta takıbıne de gıdemedım cenazemız fılan wardı.benım hıkayem boyle cnm senınkı nasıl?duzgun beye yenı mı gıtmeye basladın sen,tam okıymadım hıkayenı de bılmıyorum.ınsallah kısa zamanda anne olursun ve tum arkadaslarım...kıs haftaya ctesı degıl ondan sonrakı ctesı duzgun beye gıdıyorum.denk gelırse aynı gun ayarlayalım tabıı gıdıyorsan rutın olarak,görüşmüş oluruzz...banuyla da buluşacaktık olmadı bır turlu.

Canım ben de Düzgün Beye 7 aydır gidiyorum. Önceki doktorum Hizmet hastanesindeydi ama memnun kalmamıştım bende eşimde. Adam cok yoğun hamilelerle ilgilenmekten hamile kalmaya calışan yada sorunlu hamilelerle cok ilgilenemiyodu Benim Basın danışmanı bir ablam var. Cok bilinen bir tüp bebek merklezinin yıllarca basın danışmanlığını yaptı sonra bıraktı. Bende onu aradım sen sağlıkcısın yani işin bu bana doktor bul diye rica ettim ve oda 2 isim verdi işte bir tanesi Düzgün beydi. Giytik tanıştık. Benim gecen sene 8 hafta da kendi düştü Sonrada 1 sene sonra 3 kez üst üste kimyasal gebelik yaşadım kendi kendine gitti gene. Sorun miyon ve yapışıklık ve eşimin spermin deki anamoli fazlalığıymış iltihap varmış. Ameliyatla miyomlar alındı yapışıklık acıldı eşimde tedavi oldu bize de 2 ay bekle demişti Düzgün bey. En son bu aybaşında gittim ve artık hamile kalıp gelebilirsin dedi:)Gecen ay kalamadım bakalım belki bu ay kalırım. Cumarti gelmem zor olur cünkü hamişşem bile daha cok küçük olur kese görünmez çünkü Sat ım 18 Temmuz:) Ama inşallah bende kalırım sonrakilerde de beraber gider geliriz cok sevinirim valla

Günaydın kızlar iyi tatiller dilerim dün akşam o kadar oturdum baktım kimse yazmıyo diye cıktım sonra bi sürü insan gelmiş:) Gec yattığım için iyi oluyor gece muhabbet:) Hamişler nasıl bakalım su sıcak havalarda en cok size üzülüyorum allah hamilelere yardım etsin diye Ben bugün en yüksek ısıyı gördüm aslında hesabıma görede bugün ve yarın yumurtlama gnüm bakalım bu sefer ne olacak heycanla bekliyorum.

Kızlar sigaray devam eden var mı yada sigarayı bırakan varmı Ben hala içiyorum nasılda bırakıcam bilmiyorum. Hamileliklerimde bırakmıştım ama hepsi kimyasal olunca siniim bozuldu yine başladım ama yine bırakmak istiyorum tabi

Selam canım.Benide ekleyebilirsin listeye:))))

Arkadaşlar hamile olanlar yada bilgisi olanlar yardım ederse çok sevinirim benim en son adet tarihim 24 haziran ve 7 temmuzda iç çamaşırıma 2 damla kan gelmişti ve 1 haftadan fazladır kasıklarımda ara ara ağrı aynı şekilde belimdede ve ara ara sabah ve öğle mide bulantıları göbek deliğimin şeklide eskisine göre değişti bende adet düzensizliği var bu arada 9 aylık evliyim evlendiğim ilk zamandan beri çocuk istiyorum polikistik over vardı ama 2 ay önce kontrole gittiğimde doktor kist falan göremedi her neyse 24 haziranda en son adet olmuştum 24 temmuzda idrar testi yaptım negatif çıktı hani herşey psikolojik desem 7 temmuzda iç çamaşırıma gelen kan neydi yardımcı olun lütfen

pelincim,semracım,teşekkür ederim kızlar.
peloş hoş geldin bu arada
hoşbulduk canım...
Kızlar pazar günü doğum günüm yaş oluyor 35 aman aramızda kalsın tabikiside::)))))))))))))))))))
canım şimdiden dogum gününü kutluyorum...nice mutlu yıllara inş seneye bebişinle de kutlamak nasip olur...
kızlarrrr selamm iyi hafta sonları diliyorum hepinizee

selam canım sagol sanada iyi haftasonları...

sevcanım alıntılarımız karışık cıkmış oyüzden alıntı yapmadım...ben iyiyim ama şu kisttende bir kurtulsam hayırlısıyla daha iyi olcam...yigenime ve kendine cok iyi bak sakın yorma kendini...

selinam inş güzel heberler alacaz senden...benim icime doguyo inş yanılmam...

eboşum karşılaşamadık seninle canım ya bugun görüşürüz inş...

selam kızlar...hepinize iyi haftasonları...derinim altta gördüm seni canım nasılsın...

Selam canım valla bana da lekelenme gelmişti dediğin bigi bir kaç damla hatta regli oldum sanmıştım ama hamileymişim. Senin son adet tarihine göre yaklaşık 5 haftalık gebe olman lazım bak en doğrusu git bir kan ver 1 saatte sonucu alırsın hatta 5 haftalıksa kese bile görünür. Bu arada prodüktörlere inanma bana da o zaman negatif cıkmıştı ama aradan saatler gecince bir baktıkki 2 cizgi görünmüştü. Belki kimyasal oldu haberin yok. Bu yüzden takip etmelisin en iyiside kan testi hiç yanılmıyor canım. Ama inşallah hamilesindir :)

Kızlar sigaray devam eden var mı yada sigarayı bırakan varmı Ben hala içiyorum nasılda bırakıcam bilmiyorum. Hamileliklerimde bırakmıştım ama hepsi kimyasal olunca siniim bozuldu yine başladım ama yine bırakmak istiyorum tabi

Doğum günün kutlu olsun Banucum Allah cocugun eşin ve sevdiklerinle nice mutlu yıllar nasip etsin inşallah :) Ayrıca en güzel yılların bundan sonra başlasın :)

Günaydın Pelincim valla ben çok iyiyim hava biraz serinledi sanki evdeyim ve yumurtluyorum hahaa:)))

ne güzel ya burda hava sıcak butun camları actım esiyo ama ceyranda kalıyorum inş hasta olmam...canım sende bu günleri boş gecirme:)) inş gelir bebişin hayırlısıyla...

canımmm inş. yaa çok istiyorum çok kafama takıyorumm 9 aydır hep hüsran ama bu ay kesin dedim adet tarihimde test yaptım negatif çıktı gene yıkıldım ama onlarada pek güvenemiyorum adet düzensizliği var yanlız bende

ne güzel ya burda hava sıcak butun camları actım esiyo ama ceyranda kalıyorum inş hasta olmam...canım sende bu günleri boş gecirme:)) inş gelir bebişin hayırlısıyla...

Valla aynen tüm camlar acık esiyor bende ceyranda kalıyorum böbreğim hafif hafif sızlıyo valla ama sıcaktan iyidir. Sen de 2 yıllık evliymişin ne zamandır bebek deniyosunuz canım. insallah rabbim sanada en kısa zamanda bir bebiş verir

Oyüzden diyorum testi yaptır diye cünkü acaba hamilemiyim diye düşündüğünde bile hormonlar devreye giriyo ve reglin gecikebiliyor yada gec yumurtlama oldu ve idrar testinde daha cıkmadı o yüzden hiç bunları yaşama derim beklemek zaten zor. Korkma nasılsa allah bir zamanını belirlemiştir o zaman gelmeden de olmayacak hiçbirimizi ama inşallah Rabbim tez zamana yazmıştır bebişlerimiz:) Yaptırırsan test falan haber ver gelişmelerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…