Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

gökçoşummmmmmmmmmmm selam kuzum napıyonn..oresmi ben yer yer bitiririmmm oyyy maaşallahhhhhh kuşuma

ubesli,eliksir selam canlar...

ebuşummm pozunu yiyimm cano nerde çekindin öyle bakim güzelim benim
as cano napam valla sabah kalktık kahvaltı temizlik derken öglen oldu gökcede uyuyo sizlere bakayım dedim canım benim gökcede ellerinden öpsün senin:)
bende idare eder canım...bu arada sen bilmiyosun galiba canım benimki dış gebelikmiş amaliyat oldum hamile degilim 14:...gökce nasıl oldu daha iyidir inş...

canım benim yaa hatrını sorayım derken sevcanla seni ismini karıştırmışım senin hatrını soracaktım sevcan da dün gece bana nasılsın yazmış onada çıkarken görmemişim yazını yazmıştım bide hamilelikte midem bulanıyo gibi bişey yazmıştı onun için yazmıştım canım senin bebeişi kaybetttigini biliyorum hatta çok üzülmüştüm
gökcede iyi canım uyuyo şimdi aslında iyi demek istiyorum bi huzursuzuk var da kakası ishal gibi inş oda geçerse daha iyi olucak:)

UEBESLİ canım hoşgeldin aramıza daha öncede yazdım ama görmedin sanırsam sendekötü günler geçirmişsin allahım bidaha yaşatmasın
hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

canım ya cok soguk su icme bu havalarda hasta eder insanı...bende butun camları actım inş hasta olmam tekrar gecmiş olsun...derinim bende bilmiyorumki zararı olurmu gidince doktora sorarım iyiki hatırlattın yoksa benim aklıma gelmezdi sormak canım...
amin canım inş rabbim kimseye yaşatmasın...sanada gecmiş olsun gercekten dogru söylüyosun oluruna bırakmak lazım cok aklımıza takıp kötü şeyler getirince aklımıza başımıza geliyo...bende oluruna bıraktım bundan sonra hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz inş..yok canım doktorlar hic bişey demedi olabilir diyorlar bir nedeni yokmuş...

inş konuşuruz canım...valla eboşum hep aklıma gelmeyen başıma geliyo ya bunda da kötü bişey olcak diye korkuyorum inş olmaz ama hayırlısı demekten başka bişey gelmiyo elimden...

gökcem ibrahim saraçoğlu ishal için karanfil yutun diyoda gökce yutamazki kuzum yaa kıyamam bol bol su içir vücudu susuz kalmasın

kız ebroşum bayagı zayıflamışsın sen ha gece 12 tarifesimi uyguladınız bizim gibi ay cano keşkem bende rizede olaydım serin serin yagmurlu oh ne güzel .. kız burda camı kapatsam sıcaktan akşamı bulamayız heralde şuan 38 derece

canım anlıyorum seni çok zor günler geçirdin insan kötü şeyler yaşayınca iyi düşünemez oluyo hayırlısı inşallah kötü değildir canım

önemli degil canım böyle karışıklık olabiliyo...inş bende en kısa zamanda burdan güzel haberi veririm hayırlısıyla...kuzum ya kıyamam ben ona iyi olur inş...benim yerimede öp annesi prensesi

ağzını yiyim kanka çokda zayıflamadım aslında ama bu yıl rizedekiler bile dedi baya kilo vermişsin diye bende sevindim inanki .12 tarifesi nasıl oluyo çakmadım köfteyide ay kıyamam burada 33 derece güya ama nem mahvediyo yaa

canım anlıyorum seni çok zor günler geçirdin insan kötü şeyler yaşayınca iyi düşünemez oluyo hayırlısı inşallah kötü değildir canım

amin eboşum inş...

,ebrar_53+,eylulgulu,GokceRana23,elixsir+,uebesli,DerinSu+,canlarım ben cıkıyorum aslında burda kalmak istiyorum ama işler beni bekliyo...birazda başım agrıyo fazla bakmıyım pc ye daha cok agrımadan kalkıyım...sonra görüşürüz inş allaha emanet olun

önemli degil canım böyle karışıklık olabiliyo...inş bende en kısa zamanda burdan güzel haberi veririm hayırlısıyla...kuzum ya kıyamam ben ona iyi olur inş...benim yerimede öp annesi prensesi
canım öper,m senin içinde rabbim sizede en yakın zamanda göndersin datlu mu datlu bi melek inşşşşşşşşşşş

ana cano sen bilmimisin 12 tarifesini o olmadan cocuk olmaz bilmen lazım nerde hareket orda bereket :) kız bende kilo verdim biraz şimdilik 69 a düştüm inş dahada düşerim

peloşum tamam kuzum sen git dinlen geçmiş olsun ayrıca kolay gelsin bende kaçıcam çok işim var benimde

hee o mevzu çaktım şimdi yok be cano tatilde pek mimkün olamadıda evde gece 12 değilde daha ileri saat uygulaması oldu
cano çok iyi maşallah sana yavaş yavaş gidiyo işte dert etme artık

cano hani resim görmedim ben inş biraz daha verirse-m normale dönücem işin varsa git cano görüşürüz daha sonra yine:80:

duş aldım bende dayanamıyorum cok sıcakkkk:84::84::84::84:
ay kıyamam sana yaa yaz hamişliği çok zordur allahım kolaylık nasip etsin
cano hani resim görmedim ben inş biraz daha verirse-m normale dönücem işin varsa git cano görüşürüz daha sonra yine:80:

göremezsin cano yüklemiyo yaa sinir oldum
verirsin cano ya ramazandada verirsin naapcaz bilmem işimiz çok zor allahım dayanma gücü versin bu sıcaklarda
cano gideyim ben işim çok bide bu sıcakta pazara gidicem evde bişey yok malum mübarek aya giriyoruz
çok öpüyorum sizi sonra görüşürüz inşallah

kolay gelsin şimdiden canım .ramazan a az kaldı valla napcaz bilmiyom özellikle suu konusunda
canım bende çıkayım resimlerinde olmuyo galiba kib öptm görüşmek üzre
kızlar hepinize ii günler diliyorum

Kızlar pazar günü doğum günüm yaş oluyor 35 aman aramızda kalsın tabikiside::)))))))))))))))))))
cnm ewde olmazsam yazamam şimdiden DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.SEVDİKLERİNLE BİRLİKTE NİCE SENELERE...

Bende yatıyorum herkescikler iyi gecelerrr
Kuz sen hala ayaktasın yat bakıyım hadi ama.....
kıs sana yazdım kapattım hemen düşmedim heralde topıcten.

amın cnmm yaaa olacak inşallah )

sen de zor zamanlar geçirmişsin cnm ALLAHım bır daha yaşatmasın ınşallah.ışallah hamilesindir ılerıkı gunlerde yaparsın test bakalım.iyi olur bırlıkte gıderız ama ben hep ctesı gıdıyorum eşim o gün çalşmadığı için.düzgün bey gerçekten iyi dr lardan bir tanesi.ay allah yüzünü güldürsün cnmm

tunaydın cnm.inşallah yumurtluyorsundur ağrıların war mı kasıklarda???
cnm ben eşim içmese hiç içmeyenlerdenim.günde 4-5 tane ancak.ama oncekı hamılelığımde öğrendiğim anda bıraktım sigarayı vicdan yaptım zaten çok tıryakı degıldım yemekten sonra ıyı gelıyordu bana.sımdı de öğrendim ağzıma sürmuyorum.sen de lutfen içme damarlarımızdan beslenıyor yawrular ılk aylarda zaten.günahh.

arkadasım da yazmıs cnm ama ben de bıraz bekleyıp kan testı yaptır derim.herşey olabılır.bu sekılde lekelenme hıc yaşamadım ben.

ewet ablam konustuk ama yıne de ayırmamışsın beni sağolasın...opuldun ablam kocamannn

cnm benım az kalmış hallet net olayını fılan da görüşelım çoook özledım seniiii

AYDER YAYLASI yavyum süper biyer o anda dağlara sis çökmüştü bende papatya topluyodum kocişim çekti ay bi görseniz heryer papatya yemyeşil ah rize ah
oy oyy ablam ya en sewdiğim çiçek papatya bayılırım kokusu,görüntüsü...serin serin ne güzel yaaa

duş aldım bende dayanamıyorum cok sıcakkkk:84::84::84::84:
ewet cnmmm yanıyor ortalık...

kolay gelsin şimdiden canım .ramazan a az kaldı valla napcaz bilmiyom özellikle suu konusunda
canım bende çıkayım resimlerinde olmuyo galiba kib öptm görüşmek üzre
kızlar hepinize ii günler diliyorum
sohbet etmişsiniz yakalaymadım cnm çıkmışsınız...opuyorum hepınızııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…