slm cnm hoşgeldın ıyı sen nasılsınselammm nasılsınız
slm cnm hoşgeldın ıyı sen nasılsın
hoşbulduk canım iyiyim bende seni gördüm daha iyi oldum
mersii cnmm benımm.neler yapıyorsun görüşmeyelı war mı değişiklik adetınde fılan??
selam kızlarr.ebrar abla maşallah ya tek tek yazmışsın PATRONN
ben pek uzun süre kalamıyorum girip çıkıyom topiğe.Allahım kabul ederse tefriciye başladım.inş bitirebilirim.günüm gelmeden bitirmek istiyorum çünkü.Allahım dileklerimi kabul eder inşallah.şafak 11 :97::97:
selam cnm inşallah bitirirsin duayı günün gelmeden ALLAH gönlüne göre versin
amin canım Allah razı olsun.Allahım hepimizin gönlüne göre versin,dileklerini kabul eylesin inşallahh.
cnm ALLAH kabul etsinn.istersen ben de okuyayım sana yardımım olsun.biz geçen ay okuduk.eşim,ben,babam,annem,aretım allaha sukur kabul ettı dıleğimizi binlerce şükürler olsun.senınkısı de kabul olur ınşallah.okuyayım mı cnm senın ıcın de sayısını özelden bıldırırım sana arasıra ?selam kızlarr.ebrar abla maşallah ya tek tek yazmışsın PATRONN
ben pek uzun süre kalamıyorum girip çıkıyom topiğe.Allahım kabul ederse tefriciye başladım.inş bitirebilirim.günüm gelmeden bitirmek istiyorum çünkü.Allahım dileklerimi kabul eder inşallah.şafak 11 :97::97:
cnmm ama stresın olduğu yerde olmaz ki bebek bılıyorsun.anlatmak ıstersen dınlerım.bebek olayını mı takıyorsun kafana,başka şeyler mi???ne olsun canım aynı tas aynı aynı hamam devam ediyoruz işte biraz psikolojik sorunlarım var herşeyden sıkılmış bir vaziyetteyimdepresyona girmişim adetimde bir değişiklik yok her ay düzenli olarak oluyorum
ıkınızın temanni ve duasına da yürekten amin dıyorum kızlaqrrr
ALLAH sendende razı olsun canım benim. Amin bu mübarek günde hepimizin dileğini kabul etsin rabbim hayırlısıyla
cnm ALLAH kabul etsinn.istersen ben de okuyayım sana yardımım olsun.biz geçen ay okuduk.eşim,ben,babam,annem,aretım allaha sukur kabul ettı dıleğimizi binlerce şükürler olsun.senınkısı de kabul olur ınşallah.okuyayım mı cnm senın ıcın de sayısını özelden bıldırırım sana arasıra ?
cnmm ama stresın olduğu yerde olmaz ki bebek bılıyorsun.anlatmak ıstersen dınlerım.bebek olayını mı takıyorsun kafana,başka şeyler mi???
ıkınızın temanni ve duasına da yürekten amin dıyorum kızlaqrrr[/QUOT
çocuğu takmıyorum cnm kafama Allah nasip ederse olur inş. bilmiyorum sebebini hiç birşey yapmak istemiyorum doktorun dediği gibi herşeyden sıkıldım ilaç falan kullanıyorum işte inş. faydası olurda normal insana dönerin en kısa zamanda
cnm ALLAH kabul etsinn.istersen ben de okuyayım sana yardımım olsun.biz geçen ay okuduk.eşim,ben,babam,annem,aretım allaha sukur kabul ettı dıleğimizi binlerce şükürler olsun.senınkısı de kabul olur ınşallah.okuyayım mı cnm senın ıcın de sayısını özelden bıldırırım sana arasıra ?
cnmm ama stresın olduğu yerde olmaz ki bebek bılıyorsun.anlatmak ıstersen dınlerım.bebek olayını mı takıyorsun kafana,başka şeyler mi???
ıkınızın temanni ve duasına da yürekten amin dıyorum kızlaqrrr
cnm inşallah bu vesvesen geçer güzel günler gecırırsın.sen gonlnu ferah tut,duanı et sureklı allahım sayesınde dualarla kaldım yıne bak ben..cnm ALLAH kabul etsinn.istersen ben de okuyayım sana yardımım olsun.biz geçen ay okuduk.eşim,ben,babam,annem,aretım allaha sukur kabul ettı dıleğimizi binlerce şükürler olsun.senınkısı de kabul olur ınşallah.okuyayım mı cnm senın ıcın de sayısını özelden bıldırırım sana arasıra ?
ıkınızın temanni ve duasına da yürekten amin dıyorum kızlaqrrr[/QUOT
çocuğu takmıyorum cnm kafama Allah nasip ederse olur inş. bilmiyorum sebebini hiç birşey yapmak istemiyorum doktorun dediği gibi herşeyden sıkıldım ilaç falan kullanıyorum işte inş. faydası olurda normal insana dönerin en kısa zamanda
kolay gelsın cnmmm yap bakalım mamaları :)bana müsade herif geliyo yemek hazırlayım kendinize iyi bakım öpüyorum hepinizi kocaman allaha emanet olun
amın cnm inşallah.ne demek senden de razı olsun ALLAHIM.gönlümden geçti bir kere cnm.sayı önemli değil okurum okuyabildiğim kadar cnm .allahım kabul etsın yetr kıamin canım allahım hepimizin duasını kabul etsin inş.saol canım.zahmet olsun istemem. boş vaktin olursa okuyabilirsin.okuyamasanda canın sağolsun canım teklif etmen bile yeterli.Allah razı olsun.
amın cnm inşallah.ne demek senden de razı olsun ALLAHIM.gönlümden geçti bir kere cnm.sayı önemli değil okurum okuyabildiğim kadar cnm .allahım kabul etsın yetr kı
rıca ederım cnmm ne demek.ben şimdilik cıkıyorum cnm duş alacağım dışarı cıkacagız.kendıne dıkkat et.opuyorummsaol canım tşk ederim.ağzına sağlık şimdiden.aminnn.
güle güle canım,iyi gezmeler :80:rıca ederım cnmm ne demek.ben şimdilik cıkıyorum cnm duş alacağım dışarı cıkacagız.kendıne dıkkat et.opuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?