Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sağol canım Allah senden razı olsun.. inşallah duaların kabul olsun.. o mekanın yüzü suyu hürmetine...

sağol ebrar ablacım bende iyiyim.. ptesi kan vermeye gideceğim Allah tan hayırlısı bakalım.. içimdeki ses bu sefer oldu diyor ama nasip.. sen neler yaptın 15 gün ? özlettein kendini..

geçmişi okudum ama pc çok yavaş alıntı yapamadım kızlar
hepinze teşekkür eerim rabbim tez vakitte dilerim tüm isteyenlere veriri benim dualarım siznle şimdi ramazan geldi hatşm yapıvam dua ederim bol bol mrvlam izin verirse
bu arad çok sevindim sevcanım hamileymiş ayyyy maşallah diyim nazanr değmesin çok sev,nd,m valla halaya geç kaldım ama katılıyım hemen
ebrarıjm hoş geldin annem iyi şükür sen nasılsın yengen nasıl balım

slm kimse yok heralde neyse buralardayım arada bakarım derdam nasılsın esma nasıl ne kadarlık kaç kilo oldu şimdi

# kardelen49
# elixsir+
# banu145145+
# pelin67 hoşgeldiniz kızlar banu birazdan testlerin adını verecem pıhtılaşmayla ilgili

Ohh canım yaptır tabi bugünlerin tadını çıkart çok teşekkürler canım artık napalım okuyan unutsun diyelim.

Valla ben 10 gün oldu küt diye bıraktım bakalım başlıycammı?

Sağol canım teşekkür ederim sendede kist çıkmış inşallah çabıcak erir gider.

Doğum günün kutlu olsun Banucum Allah cocugun eşin ve sevdiklerinle nice mutlu yıllar nasip etsin inşallah :) Ayrıca en güzel yılların bundan sonra başlasın :)
Canım çok teşekkür ederim ama benim çocuğum yok ama inşallah Alalh söyletti diyelim.

Derincim ya bir gün izin alıp gitsen bir doktora çok iyi olucak.

İşyerleride çok soğuk oluyor ondanda bu kadar fena oluyosun.

AYDER YAYLASI yavyum süper biyer o anda dağlara sis çökmüştü bende papatya topluyodum kocişim çekti ay bi görseniz heryer papatya yemyeşil ah rize ah
Bugün ablama sordum biz rize gittik dimi diye oda hatırladığım kadarıyla gemi gitmedi biz arabayla gittik diyo ama herkes muallakta bizim aile balık hafıza oldu en önde gidenide ben galiba ehh olucak o kadar yaş 35 oldu

Kızlar naber birsen emrecik nasıl sıcaklarda napıyo yavlum ay ne zor bebeklere kardelen ne zaman gidiyorsunuz canım elixir sen nasılsın sıcaklarda kardeşimde hamile 4 haftası kaldı perişan ayakları davul oldu.

banu aktive protein c rezistansı .. protein c ..protein s ..lupus antiagulan ...serbest protein s faktör 8 ...faktör 5 ..pt sn ...bunlar yapılmıştı

Kızlar naber birsen emrecik nasıl sıcaklarda napıyo yavlum ay ne zor bebeklere kardelen ne zaman gidiyorsunuz canım elixir sen nasılsın sıcaklarda kardeşimde hamile 4 haftası kaldı perişan ayakları davul oldu.

emrecikte iyi canım ya biraz sıcaklardan isilik olmuş bakalım arada geçip geri oluyo yarın doğum gününmüş kutlu olsun bu ara çok doğumgünü evlilik yıldönümü var galiba pazartesi 1 ağustosta benim doumgünüm bende 30 oluyom hayırlısıyla Allahım sağlıklı hayırlı yaşamak nasip etsin hayırlı evlatlar versin sana ve topiğin kızlarına

vay be kırk yılın başı kaynanam evde yoktu bakıyım kızlara dedim uykumdan oluyum kızları özledim dedim kimse yok bende şşans yokk demek napalım neyse herkese iyigeceler barii

banu aktive protein c rezistansı .. protein c ..protein s ..lupus antiagulan ...serbest protein s faktör 8 ...faktör 5 ..pt sn ...bunlar yapılmıştı
Bunların bazıları yapıldı bana bu yazdıklarının yapılanları bende normal coraspini 200 lük içiyorum 300 fazla deyince korktum bakalım salı günü gidicem ne diyecek dr.

Sağol canım inşallah bu sene hepimize birer bebiş gelir.Vay sende aslansın demek.

vay be kırk yılın başı kaynanam evde yoktu bakıyım kızlara dedim uykumdan oluyum kızları özledim dedim kimse yok bende şşans yokk demek napalım neyse herkese iyigeceler barii
Canım ya valla şansın yok gönderdinmi kaynanayı rahatlarsan bari biraz.

herkese slmlar arkadaslar memleketten döneli 2 hafta olacak nerdeyse ama gelir gelmez adet olunca moralim altüst oldu nedense giremedim buraya inş. çok sey kaçırmamışımdır unutulmadık inşallah ):

ewet çok şükür iyiyiz teyzesi...
hamile kaldığım ay adetin ilk gününden itibaren ateş ölçmüştüm canım çok şükür tuttu....
inş seninde meleğin tekrar bulacak annesini hiç canını sıkma RABBİM hakkında hayırlısını wersin kuzum inş kistinde bir an önce kaybolurda rahatlarsın.....öpüyoruz seni miniğimle....
küsme teyzemiş küsmeeee şimdi biz seni bi öperizzzişte böle sonra hiç bişeyciğin kalmazzzz dimi........
Kızlar pazar günü doğum günüm yaş oluyor 35 aman aramızda kalsın tabikiside::)))))))))))))))))))
canım DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.....
inş bu yaşın sana en güzel hediye RABBİM tarafından gelir bi MELEK gönderir......(AMİNNNNNNNNNNN)
AMİNNNNNNNN,
ablacım çok şükür duyduk
inş hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir yawrummm....
RABBİM hepinize nasip etsin inş....
canım birde sana süpriz oluyormuş bebiş çıkıyormuş bu rahatsızlığın nedeni .....ayyyy süper olur walla ......
herkese slmlar arkadaslar memleketten döneli 2 hafta olacak nerdeyse ama gelir gelmez adet olunca moralim altüst oldu nedense giremedim buraya inş. çok sey kaçırmamışımdır unutulmadık inşallah ):
tekrar hoşgeldin canım bayadır göremiyorduk seni.....
adetin geldi diye üzülme wakti zamanı gelince hiç bi engel söz konusu olmadan RABBİM weriyor buna inan canım hakkında hayırlısı olsun moralini we inancını yüksek tut.....

SEWCANIM ,
taze annem benim nasılsın ???
konuşamıyoruz bi kaç gündür gezmelerdesin herhalde ...geceleri hiç bakamıyorum ben çünkü saat 10 dedi mi hemen yatıyorum bebişim beni iyice uykucu yaptı walla
dr daha kese görünmez demiş ewet değerin 1500lere çıkmdana görünmüyormuş bende onu bekleyip gitmiştim ...
inş hayırlısıyla sende keseni görüp pıt pıtlarını duyarsın bitanem....

# kardelen49
# elixsir+
# banu145145+
# pelin67 hoşgeldiniz kızlar banu birazdan testlerin adını verecem pıhtılaşmayla ilgili
canım benim kusura bakma yazdıgını görmeden cıkmışım...emremizi seni kızını cok öpüyorum...
inş canım ya adetim bitsin doktora gitcem...adet oldunmu bilmiyorum ama inş dogumgünü hediyen bebişin olur...
hoşgeldin canım unutmadık tabiki...üzülme lütfen rabbim hayırlı zamanda göndercek inş melegini daha zamanı var demekki...

oh maşallah yer onu teyzesi rabbim nazarlardan korusun hayırlısıyla saglıklı kucagına alacagın günleride görürüz inş...amin ranacım inş rabbim bana ve bu topikteki butun kızlara hayırlısıyla saglıklı bir bebiş nasip eder...kendine ve bebişine cok iyi bak ikinizide kocaman öpüyorum

günaydın kızlar hayırlı pazarlar herkeze gece kimse ugramamış yorgundunuz heralde görüşmek üzre hepinizi öpüyorum canlarım

iyki doğdun banucum
nice güzel senelere
ençok istediğin bebişinle ve sevdiklerinle

Eklentiler

• $dogumgunuekart16.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 33
  • $tutorial100atiye.webp
    23 KB · Görüntüleme: 23
  • $b-272395-do%u0025C4%9Fum_g%C3%BCn%C3%BC.gif
    129,5 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…