selm cnmmm nasılsıngaripcim,sevcancım selam kızlar.
pelincim sanada selam tatlım.
hoşbulduk cnm ok sonra gorusuruuuz .muckksevcanim,kardelencim hosgeldiniz kizlarrr
simdi cikmam gerek,kusura bakmayin..sonra yine görusuruz insallah....pelinim sanada tekrar gecmis olsun canim,
ınşallah en yakın zamanda dileğına kavusursun...dileğim anne olmak
aramıza hoşgeldın.rabbım taz zamanda nasıp etsınslm aekadaşlar bende yeni katıldım aranıza sürekli bebek sahibi olmak için verilen bilgileri takip ediyorum bu günde aranıza katılayım dedim
peloşum nasılsın cnmm??*
birsencim doğum günün kutlu olsunnn
kızlar hayırlı ramazanlarr rabbim tutunuz orucları kabul etsin inş
ıyıyım cnm senın işin warmış tutmıyım senı.ben de supurcem sılcem fılan ama kalkamadım pc bŞINDAN BIR TURLU SAYFALAR BIRIKMIS 2 GUNDE YAHUU..CNM BENIM BENIM DE AKLIMA SENIN ICIN NE KADAR SEWINDIGIM GELIYOR O GUNU HATRLARSIN DEGIL MI SENIN YERINE BEN NASIL SEWINMIS,HEYECANLANMISTIM...amınn cnm ınşallah meleğimi sıhhatle alırım kollarıma bu keziyiyim bitanemmmmm sen nasılsın sevcanım seni gördükce duygulanıyorum ya inan cok sevindim hamile olmana allahım nazarlardan korusun ikinizide
ıyıyım cnm senın işin warmış tutmıyım senı.ben de supurcem sılcem fılan ama kalkamadım pc bŞINDAN BIR TURLU SAYFALAR BIRIKMIS 2 GUNDE YAHUU..CNM BENIM BENIM DE AKLIMA SENIN ICIN NE KADAR SEWINDIGIM GELIYOR O GUNU HATRLARSIN DEGIL MI SENIN YERINE BEN NASIL SEWINMIS,HEYECANLANMISTIM...amınn cnm ınşallah meleğimi sıhhatle alırım kollarıma bu keziyiyim bitanemmmmm sen nasılsın sevcanım seni gördükce duygulanıyorum ya inan cok sevindim hamile olmana allahım nazarlardan korusun ikinizide
Yardımcı olursanız sevinirim 24 haziran en son adet oldum ama adetlerim düzensizdir şöyle yani 3 ayda bir bazenleri daha fazla bazenleri daha az en son adetimide ilaç kullanarak oldum yanlız 7 temmuzda bende 2 damla kan geldi 1 hafta önce 3-4 gün sabah ve öğle mide bulantılarım oldu aşırı ama kusma şeklinde değil uyku hali vardı ve 1 haftadan uzun süredir bel kasık ağrılarım var 2 gün öncede rüyamda eczacının biri bana sen karnında bişey yok zanlediyosun ama sen hamilesin dedi bi umut ama bu pek önemli değil adet günümde idrarda gebelik testi yaptım negatif çıktı açıkcası bu testlerede pek güvenmiyorum adetlerimde düzensiz napmam gerekiyo test yapmayada çekiniyorum yorumlarınızı bekliyorum lütfen yardımcı olun
cnm ebnım de aynı senın gıbı adet duzensızlıgım war ben de 3 veya4 ayda bır adet olurum.hormon testı yaptırdın mı war değil mi hormon bozuklugu sende de.ama bu yawrunun olmasına engel degıl.hiç içini karartma cnm.dr a gıdın eşinle ıkınız de butun yaptırmanız gereklenlerı yapın teshıs konulsun ve tedavıne basla.ben de adet olmam ıcın hap kullandıum artı yanında klomen.adet olamadıgım ıcın ya dfa gec oldugum ıcın yumurtalarım gelışemıyordu.oncekı gebelıgımde 3 ay klomen +adet hapı kullandım 3.ayda hamıle kaldım.hayrlısı buymus yawrumun kalbı durdu.sımdı ise ılac kullanmadan 2.bucuk ay sonra adet oldum we klomen ıctım.hamıleyım sukurler olsun ki...sen ıodrar testıne de guvenme.ben de hep ewde bulundurururdum yapmadan duramazdım her hafta.ama son zamanlarda dedım bunu yapacagıma her ay kan testı yaptırırım daha mntıklı.bence bu belırtıler warsa ve hıssedıyorsan sen bır kan testı yaptr derım ben.bu belırtıler bende de oldu cunku.ama yıne de cok ümitlenme kı hayal kırıklığı yaşama arkadaşımYardımcı olursanız sevinirim 24 haziran en son adet oldum ama adetlerim düzensizdir şöyle yani 3 ayda bir bazenleri daha fazla bazenleri daha az en son adetimide ilaç kullanarak oldum yanlız 7 temmuzda bende 2 damla kan geldi 1 hafta önce 3-4 gün sabah ve öğle mide bulantılarım oldu aşırı ama kusma şeklinde değil uyku hali vardı ve 1 haftadan uzun süredir bel kasık ağrılarım var 2 gün öncede rüyamda eczacının biri bana sen karnında bişey yok zanlediyosun ama sen hamilesin dedi bi umut ama bu pek önemli değil adet günümde idrarda gebelik testi yaptım negatif çıktı açıkcası bu testlerede pek güvenmiyorum adetlerimde düzensiz napmam gerekiyo test yapmayada çekiniyorum yorumlarınızı bekliyorum lütfen yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?