Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hmm cok sevindim ablacımm

Kızlar nasılsınız keyfiniz nasıl Cok az kaldı iftara. En güzel vakitler işte şimdi. Sofralar hazır mı:)

Hayırlı iftarlar kızlar Allahdualarınızı kabul etsin hepimizin

İnşallah ebrarcım o günleri bir görsek ben razıyım geçmesin.

Hep aynı canım bir ay böyle bir ay ağrısız oluyor ağrılı oldumuda mahvediyor dahada sökülmedin yani.

Allah Alllah ne ilginç insanlar var hem çağrıyor hem beklemiyor kısmet neyse.

arkadaşlar lütfen yardım edin yarın adet olmam lazım ya da bir iki gün gecikti adetim emin değilim son adet tarihimi pek hatırlayamıyorum benim adet zamanı ağrım filan olmaz birkaç gündür belim ağrıyor kasıklarımda ara ara ağrı ve batma oluyor oturuş pozisyonuma göre değişiyor çok eğildiğimde fazla ayakta kaldığımda oluyor baya akıntım da var ateşim de yüksek sizce hamile miyim lütfen fikrinizi söyleyin haa bir de bir hafta önce genital siğil çıktı sanırım ve bu hamilelik döneminde bağışıklık sistemi zayıfladığından çıkabiliyormuş

gitti misafirler bende geldim hemencik. hoş sohbet yanında tartışmada oldu hafiften din konusunda.. arkadasımın eşi inançsız bi Allah a inanıyor oda sorgulayarak vs annemle falan baya konuştuk ama baktık azcık bi Allah inancı var oda gitcek sustuk.. eşime kızdı falan baya cocukluk arkadaşı öyle geçti gitti
salak herif hem çağırıyor hemde gidiyor gıcık oldum zaten oruçlu oruçlu sıcakta sefil oldum..

hayırlısı canım ya olursa olurdu zaten adamda yokmuş zaten.. neyse bakalım başka işlere
Allah Alllah ne ilginç insanlar var hem çağrıyor hem beklemiyor kısmet neyse.

merhaba sanıyorum hpv var sizde.. bağşıklık sisteminiz düştüğünde çıkması normaldir vücuttan atılması zor bir virüs 5 sene bağşıklık sisteminiz kuvvetli oldugu taktirde vucuttan atılıyor ayrıca genital bölgede çıktıgı için bebeğe de geçer.. o sebeple hamile olmamanız için dua edin bu sırada.. ayrıca hiçbirimiz doktor değiliz anlatıklarından hamilemisin değilmisin bilemeyiz kan aldır baktır hamileysen bizede söyle sevinelim.. biz sadece yorum yaparız umutlanırsın veya umutlanmazsın en doğrusonuç doktor.. kolay gelsin.. hı birde siğil varken normal doğum yapma gerçi doktorun yönlendirir..

araştırdım biraz bebeğe geçmiyormuş tesellisi bu

araştırmalar yanıltıcı olabilir genital bölgede olduğu için normal doğum sırasında bebeğe %95 geçiyor.. tensel şekilde bulaşır zaten o virüs. neyse siz bilirsiniz nette herşey yazar en doğru bilgi doktorunuzdadır.

araştırdım biraz bebeğe geçmiyormuş tesellisi bu

slm hanimlar keyifler nasill ... bende keyif meyif kac gündür yokk bebektende vaz gectimm bizim sonumuz iyi degil bide yaavru birakmayalim arkamazda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…