Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hayırlısıyla pozitif olur inşallah bu defa banucum.
oyyy,maşallah,zaten tosuncuk olmuş,tam yemelik,bıyıkaltı da gülüyo kerata.

malesef kanka,maleseffffffffffffffffffffffffff

beklettiğim için özür dilerim ama pozitif olsa uçar gelirdim zaten,bide lekem geldi,yarın öbürgünde devamı gelir,artık yeni maçlara.

herkese hayirli sabahlar dostlar.......

gecmisten anladigim kadari ile herkes iyi masallah,aman nazar degemesin.bende iyiyim cok sukur,cok vaktim olmuyor siteye girmeye.sizlerle muhabbet etmeyi özledim,ama ramazan sonu cok muhabbet ederiz insallah....

ebrarim merak etmissin canim,ramazan ve iftar yogunlugundan gelemiyorum canim..sen nasilsin?
selinam,dogum gunum kutlu olsun.dilerim yeni yasinda rabbim saglikli sihhatli evlatlar versin sana..
sevcanim,kalp atislarini duymussun.rabbim kucagina aldigin gunleride göstersin,o sevincide yasatsin canim.
kardelenim bugun test yapicakmissin,dilerim guzel haberler ile gelirsin.rabbim yuzunu guldursun..
lagmiracim hamileymissin tebrik ederim canim.(smell cikmiyor)rabbim kucagina almayida nasip etsin..sen sökturucu kullanmistin dimi,rabbim korumus bebigini cok sukur..artik stresten uzak dur,anladin sen onu...
birsencim emrecik ameliyatini olmus,gecmis olsun.ayrica hayirli olsun erkkekte olmus..fotalarida cok guzel,masallah baya buyumus...
banucum eylulde tupe basliyormussun,dilerim bebek adina son gayretin olur.vesile olsun insallah...
boncugum gecmis olsun,miden bulaniyormus.usuttunmu acaba?rabbim sifa versin canim...dikkat et kendine..
iksircim cezan hala bitmedi sanirim..en yakin zamanda dönersin aramiza umarim..
egelcim,ugramiyorsun artik,dilerim sorunlarini halletmisindir.allah yardimcin olsun...
berrincim,derdacim,ececim,uebeslicim,.....ismini sayamadigim tum arkadaslarim hepinize selam olsun...

hayırlısı olsun canım yaa idrar testi yapmıştın dimi.belkide inş yerleşmedendir.ne dicemi bilmiyorum.

hayırlı sabahlar canım sanada.hşgeldin.saol canım tşk ederim.aminn inş Rabbim hepimize nasip etsin evlatları.aminn.

hosbulduk selinacim,amiiin canim.dilerim o gunler an yakin zamanda gelir.

kardelenim test negatifmi ciktidilerim rabbim bir dahaki ay yuzunu guldursun canim.

dencek bişey yok canımxyerleşme mi değil mi belli olur bikaç güne,çok ümitli değilim ama olmicak diyede bişey yok.
ahhh cüzlerim kaldı,ahhh bissürü oruç borcum vardı zaten,ben onlara daha fazla üzüldüm.

ben iyiyiim canım çok şükür.sen nasılsın?

hosbulduk selinam,bende iyiyim cok sukur..lagmira hamileymis cok sevindim..kizlar sizde farkindamisiniz bilmiyorum ama,bu yil bereket yili sanki,o kadar hamile olan varki,sadece topik adina söylemiyorum ama benim yakin cevremde tam 5 kisi hamile.dilerim rabbim bu kervana en yakin zamanda bizi ve tun isteyenleri dahil eder..

amiin canım inşallahhh bu bereketten hepimiz nasibimizi alırız.Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahh.

kardelencim inş sökülmezde yerleşme kanaması diye kalır öyle.:97::97:

yalnız benim midem bulandı bugün kahvaltı ederken,bide lekeden önceki akıntılarım ece yle konuştuğumuza göre aynı onunku gibiydi,şu anda da midem biraz tuhaf,bulanmıyo ama,kazınma gibi bişeyi var,adette de böyle olur değil mi,bilgisi olan var mı?
bu arada kahvaltıyı yapalı yarım saat oldu daha,acıkmış olamam

kizlar sizle muhabbet etmek isterdim ama benim cikmam gerekiyor,kusuruma bakmayin..esim gelicek birazdan disari cikicaz,hazirlanmaliyim..hepiniz allaha emanet olun

kardelenim uzme kendini,yazdim ama görmedin sanirim.insallah dedigin gibi yerlesmedir,erken oldugu icinde testte cikmamistir..rabbim umit ettiklerimize nail eylesin...

boncugum sanda tekrar gecmis olsun tatlim...

ben ciktim

canım sen günlerdir oruç tutuyorsun.bugun tutmadın ve açlığa alışmış olman lazım mide kazınman garip değilmi??inş şu lekenin durumu herşeyi göstericekk.devamı gelmezse pazartesi sana kan tahlili yolu görünecek inşşş da gelmez devamıııııııı.

mende bilemiyorummm
ühühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

hay maşallah büyümüş annesi ay yesin onu teyzesi allah nazardan saklsın inş
öle canım eskiden dr yokmuş ve her dertlerine careyi kendileri bulmuş

canım sağolasın inşallah bişey yoktur canım. bu arada özlettin ama kendini görüşemiyozz hiçç

uebesli , nokta virgül vs yok hiç bişi.. ikiz bilmiyorum, hiç fikrim yok şuan.. geç yumurtlama mı geç döllenmemibilmiyom doktor hiç bişi demedi valla.

GokceRana23 , sağol cnm aminn inşallah görürüm keseyide..

SeLiNa23 , tatlım üzüldüm acaba dış gebelik mi acaba değilmiyim acaba anormal birşeyler mi var diye düşündüm ondan üzüldüm.. sizin kötü niyetli söylemediğinizibiliyorum doktora kızıyorum birşeyler varsa neden söylemedi diye. doktor dediki kalp atışlarını ptesi duyalım sekreteri bi yeri aradı bugün de varsa git ultrasona diye ama sıra kalmamıştı ondan ptesiye dediler.. 4 haftalıkken normalde duyulmazmış kalp atışları millet nette öyle yazmış..7 haftalıkken duyulurmuş.. aman ne bileyim ptesi ola hayrola napıyım.. hayırlısı..

kagıtta yazanları buraya aynen aktarıyorum..

beta hcg 8645 (pozitif)
esradiol 393.18
prolaktin 69.82
total testesteron 129.29
fsh 0.2

prolaktin ile testesteron koyu renk yazıyor ama doktor merak etme hamilelik döneminde böyle çıkar daha da yükselebilir dedi.

işte böylleeeee... neyse siz napıyorsunuz annemle kapıştık sabah sabah o kadar büyük konuştun bak hamilesin inşallah Allah karşına cıkartmasın falan diye bağrıştık.. akşama da teyzem cagırdı oraya gideceğiz beni çok merak ediyorlarmış sanki ne değiştiyse bi hamile oldugumu öğrendim bi enterasanlar..
hı birde annemle sunun içinde kapıştık o gün evde tartısırken baya soy sop sövdüm dayım küsmüş özür dile diyo.. Allah ım sanki sövdüm diye öyle oldular.. garip insanlar işte..

Kısmet be canıminşallah önümüzdeki aylarda olur.

İnşallah garipçim amin.

Hayırdır kız ay inşallah be kardeloş varsa kısmeti gelir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…