- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 408
hayırlısıyla pozitif olur inşallah bu defa banucum.Özelikle değil ama rutinde hep var zaten::))eylülde tüpe başlıyorum.
Mutlu seneler canım doğum günün kutlu olsun.
Kız bu büyümüş maşallah.
Geçmiş olsun boncuk nane limon iç.
Canım bana çekilmedi korkma ya çok yükszek değil tsh yüksek ounca kilo alımı oluyotr dikkat et.Hiçbirşey çıkmıycak korkma.
İyi geceler canımcım yarın güzel haberlerle gel inşallah.
oyyy,maşallah,zaten tosuncuk olmuş,tam yemelik,bıyıkaltı da gülüyo kerata.teyzeleri dedimmi bilmiyom ama emrecik 51 cm 4200 gr olmuş büyümüş dedi dr muz bu arada fazla konuşmayın sonra okuyamıyoz ebrarda kızar anca yetişyo karışmam neyse kızlar şaka bi yana az konuşun gözlerim ağrıdı ben çıkıyorum hepiniz kendinize iyi bakın iyigeceler
malesef kanka,maleseffffffffffffffffffffffffffherkesi kaçırdım yine bu saatte kimse kalmaz tabiki
öncelikle LAGRİMACIM tekrardan tebrikler kafanı bozma canım ya doktora git bakalım inşallah herşey normaldir testler filan yanıltabiliyo .ALLAHIN İZNİYLE herşey güzel olcak canım
BİRSOŞUM ben yerim minik keltoş erkeğimi çok datlu olmuş ALLAHIM damatlığınıda göstersin inşallah benim için öpermisin nazar buarada evet anca yetişiyorum ama bugün kaynatmışsınız maşallah
BANUCUM demek gün belli oldu hayırlısı olsun canım sağlıkla dünyaya gelsin kuzucuk sende demek eylülde tüpe başlıycaksın hadi hayırlısı
KARDELOŞUM seninki gelmedi sanırsam hala sevindim canım se3nde patlatırsın bombayı inşallah dualarım seninle
BONCUĞUM geçmiş olsun canım hayırdır sudan filanmı olduki bulantı yada yediğinizmi dokunduki .buarada paylaşımın için çok saol canım demek limon iyiymiş deniycem inşallah .yetişemedim sana kıl payı kaçırdım canım yaa
ANATOLİŞİM takvimine ve avatarına bayıldım kuzum güle güle kullan çok şeker oldu şükür bugünleride gördük kuzum .buarada benim kuzen zuhali sordun sanırsam iyi canım iyi :))
BERRİNCİM canım geçmiş olsun kafana takma ikiside ilaçla düşücek şeyler tiroitlerin az çalışıyo sanırsam benim gibi korkulcak bişy değil canım
CİCİLİ sende hpoşgeldin aramıza canım demek sende geç buldun kuzucuğunu allahım bağışlasdın canım
ECECİM miden ağrıyomuş geçmiş olsun canım
SELİNAMM kuzum İYKİ DOĞDUN doğum günün kutlu olsun nice güzel seneleree sana güzel bir pasta hediye ederdimde pc izin vermiyo kusura bakma kuzum sadece diyorumki yeni yaşın ençok istediğin bebişini getirsin tabi sağlık ve huzurla
SEVCANIM pıt pıtlar duyulmuş maşallah çok sevindim canım gözümüzaydın sağlıkla gelsin minişler tekrardan tebrik ederim canım nazar
PELOŞUM sen nasılsın canım arkadaşım ilaçlara devam değilmi inşallah yok olsun kistin
UEBESLİ sen nasılsın canım neler yaptın bugün ?
kızlar buarada DERİNİMİN hepinize çok selamı var tahlil sonuçlarını almış herşey yolundaymış fsh biraz sınırda demiş doktoru ama önemli değil demiş .morali çok iyiydi
bol bol geziyomuş delüş
GARİBİM uğramamış senide çok öptüm tatlışım
kızlar hamişlerimiz çoğaldı darısı hepimize olsun inşallah
bugün hiç keyfim yok içimde garip bir huzursuzluk var zaten kimsecikler yok bende kaçıyım görüşmek üzere
canım kafan karışmasın.biz ihtimalleri saydık dr un yanlışlık yapmasın diye.ki 3 ihtimal var.1.cisi dr haftasını yanlış tahmin etti (ama 7 haftalık olsa kalp atışını da duyardı sanırım.)2.cisi değerini drun ağzından mı duydun 8000 küsür diye yoksa sen okurken mi yanlışlık yaptın acaba uebeslinin dediği gibi 84lü bi değermiydi.3.cüsü de çoğul gebelik canım.bizim saydığımız ihtimaller olumsuz bişey içermiyo ki sıkma canını.pazartesi detaylı sorarsın dr a.sana dır dır etmeyi biliyoda düzgünce neden açıklama yapmıyo.
amin canım inş. Allah razı olsun.öptm
saol canım amin inş.Allah razı olsun.
amin canım saolasın.Allah razı olsun.
amin canım inşallahh.Allah razı olsun güzel dileklerin için.
hayırlısı olsun hakkında canım.emremizin de kontrolü iyi geçmiş.maşallah çok sevindim.çabucak topladı kendini.
saol canım allah razı olsun.kız hayırdırrr.belki senin hamilelikten eşinde üşüttüğünden olmuşturrr.
amiiinn canım inşallah.Allah razı olsun.sizlerde bebişlenin inşallahh.
saol canım Allah razı olsun.sende tüp bebek için zaman belirlemişsin.Allahım hayırlısıyla nasip etsin bebişini inşallahh.
kız ağlama yukardada yazdım sana.yeterince açıklamışımdır inşallah.üzülmeni istemedim yorumlarımda yanlış anlama olurmu.
tşk ederim amin inş Allahım nasip etsin 3-5 farketmez yeterki çoğalalım..amiinn.
maşallah maşallah canım tosuncuk olmuşşş resimleride beğendim yani keltoşlukta yakışmış bu aradaaa.
amin canım Allah razı olsun.cümlemizle beraber inşallah.saolsınn.
tüp bebişinin gelmesine vesile olsun inşallah canım.Allah gönlüne göre versin inşallah.kardelen bugun bomba sende hadi artıkkk çatlatmaa.
canım valla sen böyle dedikçe bende üzülüyorum keşke bişey demeseydim diyorum.lütfen olumsuz düşünme.bizde olumsuz bişey düşünüp yazmadık canım.
saol ablacım Allah razı olsun yazman yeterli.inş Rabbim hepimize gönlündekini nasip etsin inşallahh.aminn
Allahım ferahlık versin abla inş rahatlamışsındır.öptm.
kardelen kardelen kardelennn gel artık yaz testiii.çatlıcamm çatlıcamm.:97::97:
beklettiğim için özür dilerim ama pozitif olsa uçar gelirdim zaten,bide lekem geldi,yarın öbürgünde devamı gelir,artık yeni maçlara.