Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Kardeloşum hayırlısı cnm inşaallah gelmiştir senin tkuzucugun,belki onun belirtileridir
Kendini çok sıkma emi,rahat olmaya çalış cnm
sagol teyzesi junior gökce uyuyo az önce uyandı emzirdim uyudu inş bi daha uyanmaz .. onun gözlerinden daha güzel bi yavrun olsun inşşşş..

Maşallah ona fıstıkk,hayırlısı cnm sağlıklı olsunda
kızlar benım mıdem cok kötü ya karnımda agrımaya basladı ben kactım hepınıze hayırlı geceler kendınıze ıyı bakın...
ebusum yıne gelmedım

Hayırdır cnm üşüttün mü acaba dikkat et kendine geçmiş olsun...

Sağolasın ebuşum,çok şükür darısı sizlerinde başına inşaallah en kısa zamanda hayırlısıyla,evet cnm kuzenini sordum birde gelin nasıl iyidir inşaallah
Amiiinnn tez zamanda başınıza inşaallahhh,dün herkeste aynı problem vardı sanırım gerginlik,huzursuzluk hayırdır inşaallah...
EEE kızlarr ne var ne yok iyisiniz inşaallah

canım ordaki değerde . olmadığı için nereye çeksen öyledir değer.bence değerin 864.5 ve sen 5 haftalıksın.kalbini ferah tut.
ayyy küsmezse hatırım kalır deseydinn.boşver valla küslük iyi bişey değil ama adam barışınca yine salar çocukları başına.boşver küs kalsın daha iyi

selam canımm,ben iyiyim şahsen.sen nasılsın canım.?

moralim bozuk canım ya...inş eboşum inş erimiştir bu ayın sonunu heycanla bekliyorum...senin niye keyfin yokki bende bazen oyle oluyorum inş bugun daha iyisindir...derinime bendende selam söyle moralinin iyi olmasına sevindim...
oy maşallah ya anlattıgına göre ne kadar büyümüş gökcemiz...ayakkabılarıda hayırlı olsun hep güzel adımlar atsın ömrü boyunca inş ...benim yerime öp prensesini...
canım inş yerleşme kanamasıdır ...rabbim bu mubarek günde yüzünü güldürür inş hayırlısıyla...

lagrımacım bırak bunları düşünmeyi hem sen keseyi görmedinmi görmediysen bile degerin cok iyi dış gebelik degildir boyle kotu şeyler getirme aklına sevincini yaşa sadece tamammı canım...

selam kızlar nasılsınız benim moralim cok bozuk bir bakayım dedim ne var ne yok oglende kimse olmuyo neyse allaha emanet olun görüşmek üzre...

selam canım hoşgeldin.hayırdır canım neyin var???

Çok şükür cnm iyi diyelim iyi olsun :)

Pelinim hayırdır cnm bebiş meselesi mi?Doktora ne zaman gideceksin sen nasipse?

selam canım hoşgeldin.hayırdır canım neyin var???

hoşbulduk canım...ya aslında uzun hikayede ben kısaca anlatayım şimdi ben yeni evliyken kaynım gelip altınlarımı benden istedi tabi iki ay sonra vercem diyerek bende salak gibi verdim...iki sene gecti hala yapılmıyo bana altınlarım şimdide eşim dükkandan ayrıldı...nakliyecilik yapmaya başladı bende madem eşim dükkandan ayrıldı altınlarımı istiyorum dedim o da bana eşin yapsın ben sana altın falan yapamam dedi bende sen gelip aldın altınlarımı benden ben sana güvenerek verdim sen yapcaksın dedim oyle tartıştık ona moralım bozuldu...

ahh pelincim ne diyeyim ki ben sana.kimse kaynana kayınpederine bile güvenip vermiyor sen ne verirsin kaynına.ben yemedim al sen ye der gibi.allah yardımcın olsun yaa.insan oğlu nankördür zaten kalkıp ispatla ben senin altınını almadım dese ne diceksin ayy çok üzüldüm valla yaa.:96::96:

Pelinim üzüldüm yaa eşin ne diyor peki bu duruma o istese olmaz mı ayıp ama ne karaktersizmiş hem söz veriyor hem yapmıcam diyor Allah ıslah etsin sinir oldum

haklısın canım ama benim iyi niyetliligim işte söz verdi yemin etti bende inandım o zaman eşimle orataktılar onun karısıda vermiş diye verdim ama su anda ayrıldılar altınlarımı istemekte haksızmıyım kızlar ya...eşimde diyoki bırak ben yaparım sana ama o aldı benden o yapması gerekmıyomu...yok canım ispatlamama gerek yok herkez biliyo altınları benden aldıgını...

Pelinim üzüldüm yaa eşin ne diyor peki bu duruma o istese olmaz mı ayıp ama ne karaktersizmiş hem söz veriyor hem yapmıcam diyor Allah ıslah etsin sinir oldum

canım eşimde bişey diyemiyo abisi diye bırak diyo biz obur dünyada hesaplaşacaz diyo ama ben haksızlıga gelemiyorum...ben bugunde dedim altınlarımı istiyorum diye...bana dediki eşin kamyon aldı onun sekiz milyarını ben ödüyorum altınlarının yerine saydık...bende banane bana sordunuzmu dedim hep eşim o dükkandan ayrılırken hic bişey almadı...ama ben bu konunun üstüne gitcem...amin canım sagol cok haksızlık yapılıyo ya daha anlatmadıgım bir sürü şey ortaklık cok kotu kızlar helede kardeşse...

peki ortaklıktan ayrılırken tartışmalı mı oldu.öfff düşmanın yokmu demişler yok demiş,kardeşinde mi yok demişler.ay eskiler bu lafları boşa demiyor yaaa.haram etsen hakkın canım madem eşinde öyle diyor.sen allaha havale et o zaman.üzülmemekte elde değil o ayrı bi mesele.eşin kendine iş kurardı en azından o altınlarla.gerçi şimdiki işi kendi işimi bilmiyorumda.

canım şimdiki işi kendi işi ama abisinede yardım ediyo...etsin onada bişey demiyorum ama ben altınlarımı istiyorum diye haksızlıkmı yapıyorum diye düşünmeye başladım ya oyle bir konuşuyoki hep o haklı hep o madur ama ben allaha havale ediyorum...şimdi ne yapsam haksızlıga boyun egeyim yoksa hakkımımı arayım...eskiler cok dogru diyo selinacım ben evlendigimden beri haksızlık yapılıyo bana ama agzımı acıp hic bişey demiyorum...eltimde bana dediki bugun ben iki cocuk dogurdum tabiki ozelde dogum yapacaktım ...ben özel doktora bile gitmedim...yani bana demek istediki sen cocuk bile yapamıyosun ama onuda allaha havale ettim daha cok şey varda aanlatıp başınızı agırtmak istemem...

Pelinim zaten hep insana en yakınından zarar gelir,Bak selinamın dediği şey cuk oturuyor eskilerin hakikaten bildigi şeyler var yani,Rabbim yardımcınız olsun

Yuh ya söylenecek şeymi ne kadar kötü kalpli biri çok ayıp yaa...Cnm kavga falan olmadan alabiliyorsan al en azından hemen geri çekilme istemeye devam et eşinide ikna etmeye çalış inşaallah bi çözüme ulaşır ama bişe diyim mi şimdi altında yükseldi ya sanmıyorum ki versin çamura yatar en azından o zamanki değerini iste en kötü ihtimal o da bişeydir...

kızlar sagolun derdime ortak oldugunuz icin...akşama misafirim var şimdi cıkmam lazım sonra görüşürüz inş hayırlı iftarlar

Kızlar ben çıkıyorum müsadenizle çorbamı yapayım yavaş yavaş iftara az kaldı,Hayırlı iftarlar Rabbim oruclarınızı kabul etsin...

ya eşinde bi alem niye abisine yardım ediyo.madem hakkını alamamış.yeni düzen kurmuş onun parasını abisimi vermiş yeni işin.?senin altınların kaynın tarafından alınmışş.ben o altını işe ortaklık olarak göremiyorum.madem eşinle ortak oluyorlar ortaklık için olsa kaynına gerek yok eşin alırdı senden altını.haksızlığa boyun eğ yada eğme diyemem canım onu eşinle konuşup karar verirsiniz.ama yapılan haksızlığa gerçekten üzüldüm.tutiş doğru diyo ne gelirse en yakınından geliyo insana.eltinde gitseymiş sen mi demişsin gitme diye.hayret yaa.o mesele onun kocasıyla olan sorunu.kocası gitme demiştir gitmemiştir.kız sen sessiz kalıyosun diye bunların hepsi senin üstüne geliyo sanırım.çocuk yapmak marifet yada beceri meselesi değil canım.Allahın takdiri bunu sen zaten biliyorsun o dengesizin dedikleriyle canını sıkma.Allahım evladın hayırlısını versin ve ömür boyu huzurla onlarla yaşamak nasip etsin canım boşver valla kendini yıprattığına değmez allaha havale et.emin ol bu dünyada yada öbür dünyada mutlak çeker cezasını.

Pelinim zaten hep insana en yakınından zarar gelir,Bak selinamın dediği şey cuk oturuyor eskilerin hakikaten bildigi şeyler var yani,Rabbim yardımcınız olsun

amin canım cok sagol gercekten oyle...yok canım ya kavga etmek istemiyorum ama bir şekilde almak istiyorum...şimdi eşimlede konuşcam ona göre bir yol izliycem...derdime ortak oldugunuz icin sagolun kızlar sonra görüşürüz inş...

kızlar sagolun derdime ortak oldugunuz icin...akşama misafirim var şimdi cıkmam lazım sonra görüşürüz inş hayırlı iftarlar
ah keşke elimizden bişey gelebilse canım ancak ortak olabiliyoruz.Allah yardımcın olsun inş kolaylık versin bu durum için.güle güle canım hayırlı iftarlar.öptm üzme kendini olurmu canım ya.
Kızlar ben çıkıyorum müsadenizle çorbamı yapayım yavaş yavaş iftara az kaldı,Hayırlı iftarlar Rabbim oruclarınızı kabul etsin...
güle güle canım kolay gelsin hayırlı iftarlar.öptm hoşçakal.

bana da müsade kızlar benden sora gelenlere selamlarr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…