kardelen nerdesin ağzını öpcem
kızlar 4 haftalık hamileyim.. görünce başladım ağlamaya..ptesi inşallah kalpatışlarını duymaya gideceğim.. Rabbim sağ sağlim kucagıma almayıda nasip etsin.. olmayalarada hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin..
Üzme kendini canım boşunada üzülme vicdanı varsa verir yoksa üzüldüğnle kalırsın bu insanlar böyle nankör oluyolar.hoşbulduk canım...ya aslında uzun hikayede ben kısaca anlatayım şimdi ben yeni evliyken kaynım gelip altınlarımı benden istedi tabi iki ay sonra vercem diyerek bende salak gibi verdim...iki sene gecti hala yapılmıyo bana altınlarım şimdide eşim dükkandan ayrıldı...nakliyecilik yapmaya başladı bende madem eşim dükkandan ayrıldı altınlarımı istiyorum dedim o da bana eşin yapsın ben sana altın falan yapamam dedi bende sen gelip aldın altınlarımı benden ben sana güvenerek verdim sen yapcaksın dedim oyle tartıştık ona moralım bozuldu...
İnşallah canım ağzın bal yesin inşallah dileklerin gerçek olur.canım gözün aydın ...
RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş....sende taze anneler grubuna katılmış oldun...
ve inanıyorum ki burdaki bütün arkadaşlarımız sırayla yazacak bu güzel haberi ...bakın herkes tek tek geliyor arkadan...
lagrimacım bende düşük yaptığımda geç döllenmeydi değerim 8000 lerdeydi ama hemen keseyi görmüştü dr bence pztsi gidince ayrıntılı sor aklına gelenler hadi hayırlısı olsunyani benim hesaplarıma göre 6 7 haftaya tekabül ediyor ama öyle bile olsa 20 gün önce gittiğimde çıkardı kanda baktırdım cıkmadı. adresi gönder cnm ne istiyon ? :) valla 35 senelik doktor iyimi kötümü bilmiyom.. değiştirsem ne yapcam.. puff.. içimi karartmayın yaaaa...ağlarım heeeeee...
aminn inşallah cnm sağol...
iyiki doğdun canım... Allah diğer yaşını 3 kişi kutlamayı nasip etsin.. hatta 4 bile olabilir :)
sağol ..inşallah...
boncuğum kadınlarda bi taraf erkek bi taraf kız bebk olması için yumurtlarmış ilişkiden sonra hangi tarafa yatarsan bebek öyle olurmuş benim bildiğim hatta mümkünse sağa ve sola yatın birazda popoyu kaldırın diyolar bi topikte gördüm hatta eşinle beraber olduğun zamanlara senelere göre bile cinsiyet tahmini yapan var http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-ogrenmek-isteyen-gelsin-78.html#post20457008ya saracoglu dıyorkı erkeklerde çinko ve e vıtamını cok önemlıymıs mutlaka almaları lazımmıs çinko sperme kayganlastırıcı özellık verırmıs kadının güçlü olması lazımmı beslenme konusunda...bıde yatakta cınsıyet ıcın sagda uyuyorsanız solda soldaysanız sagda uyumanız gerekmıs bununda bılımsel bıısy varmıs ama anlamadım ...
anadoludakı eskı kadınlardan bahsettı mıyomu ellerıyle baska yere ıten fıdıgı ıyılestıren nebılım bu ılgınc geldı hamam kültürü cok önemlıymıs eskılerde doktrmu vardı dıyor aslında haklıda
ebrarım ben dedim çok konuşmayın diye ama napıyıım susmadılar zaten yorgunum gözlerim ağrıdı bu arada adet oldum haber veriyimherkesi kaçırdım yine bu saatte kimse kalmaz tabiki
öncelikle LAGRİMACIM tekrardan tebrikler kafanı bozma canım ya doktora git bakalım inşallah herşey normaldir testler filan yanıltabiliyo .ALLAHIN İZNİYLE herşey güzel olcak canım
BİRSOŞUM ben yerim minik keltoş erkeğimi çok datlu olmuş ALLAHIM damatlığınıda göstersin inşallah benim için öpermisin nazar buarada evet anca yetişiyorum ama bugün kaynatmışsınız maşallah
BANUCUM demek gün belli oldu hayırlısı olsun canım sağlıkla dünyaya gelsin kuzucuk sende demek eylülde tüpe başlıycaksın hadi hayırlısı
KARDELOŞUM seninki gelmedi sanırsam hala sevindim canım se3nde patlatırsın bombayı inşallah dualarım seninle
BONCUĞUM geçmiş olsun canım hayırdır sudan filanmı olduki bulantı yada yediğinizmi dokunduki .buarada paylaşımın için çok saol canım demek limon iyiymiş deniycem inşallah .yetişemedim sana kıl payı kaçırdım canım yaa
ANATOLİŞİM takvimine ve avatarına bayıldım kuzum güle güle kullan çok şeker oldu şükür bugünleride gördük kuzum .buarada benim kuzen zuhali sordun sanırsam iyi canım iyi :))
BERRİNCİM canım geçmiş olsun kafana takma ikiside ilaçla düşücek şeyler tiroitlerin az çalışıyo sanırsam benim gibi korkulcak bişy değil canım
CİCİLİ sende hpoşgeldin aramıza canım demek sende geç buldun kuzucuğunu allahım bağışlasdın canım
ECECİM miden ağrıyomuş geçmiş olsun canım
SELİNAMM kuzum İYKİ DOĞDUN doğum günün kutlu olsun nice güzel seneleree sana güzel bir pasta hediye ederdimde pc izin vermiyo kusura bakma kuzum sadece diyorumki yeni yaşın ençok istediğin bebişini getirsin tabi sağlık ve huzurla
SEVCANIM pıt pıtlar duyulmuş maşallah çok sevindim canım gözümüzaydın sağlıkla gelsin minişler tekrardan tebrik ederim canım nazar
PELOŞUM sen nasılsın canım arkadaşım ilaçlara devam değilmi inşallah yok olsun kistin
UEBESLİ sen nasılsın canım neler yaptın bugün ?
kızlar buarada DERİNİMİN hepinize çok selamı var tahlil sonuçlarını almış herşey yolundaymış fsh biraz sınırda demiş doktoru ama önemli değil demiş .morali çok iyiydi
bol bol geziyomuş delüş
GARİBİM uğramamış senide çok öptüm tatlışım
kızlar hamişlerimiz çoğaldı darısı hepimize olsun inşallah
bugün hiç keyfim yok içimde garip bir huzursuzluk var zaten kimsecikler yok bende kaçıyım görüşmek üzere
sgl canım gökçede büyümüş yürüyomu ayakkabıda almış ne güzel darısı bizeanladım canım bizker bebeklerimizi çok bekledigimiz için en ufak bi şüphe bile olsa dikat ederiz bende o yüzden yazmıştım alttan baktırmayalım die:)
hayırlı olsun canım inş keseyide görürsün :)
sagol teyzesi junior gökce uyuyo az önce uyandı emzirdim uyudu inş bi daha uyanmaz .. onun gözlerinden daha güzel bi yavrun olsun inşşşş..
hayırlı olsun saglıkla dünyaya gelsin inş kalp atışınıda duyarsın darısıda diger arkadaşlarıma olsun inş..
cnım çok geçmiş olsun sanada eşinede burda komşular yle olmuştu hem ishal hem mide bulantıısı allah şifa versin ...
canım ogluşun ameliyat olmuş çok geçmiş olsun maşallah ogluşuna kilosuda güzel saglıkla büyüsün
cano inş yakında seninde hamiş haberini alırım inşşşş.. nabersin datlum
hoşbulduk canım...ya aslında uzun hikayede ben kısaca anlatayım şimdi ben yeni evliyken kaynım gelip altınlarımı benden istedi tabi iki ay sonra vercem diyerek bende salak gibi verdim...iki sene gecti hala yapılmıyo bana altınlarım şimdide eşim dükkandan ayrıldı...nakliyecilik yapmaya başladı bende madem eşim dükkandan ayrıldı altınlarımı istiyorum dedim o da bana eşin yapsın ben sana altın falan yapamam dedi bende sen gelip aldın altınlarımı benden ben sana güvenerek verdim sen yapcaksın dedim oyle tartıştık ona moralım bozuldu...
canım eşimde bişey diyemiyo abisi diye bırak diyo biz obur dünyada hesaplaşacaz diyo ama ben haksızlıga gelemiyorum...ben bugunde dedim altınlarımı istiyorum diye...bana dediki eşin kamyon aldı onun sekiz milyarını ben ödüyorum altınlarının yerine saydık...bende banane bana sordunuzmu dedim hep eşim o dükkandan ayrılırken hic bişey almadı...ama ben bu konunun üstüne gitcem...amin canım sagol cok haksızlık yapılıyo ya daha anlatmadıgım bir sürü şey ortaklık cok kotu kızlar helede kardeşse...
pelincim canını sıkma konuyu atlama ama sonuçta onunda evlatları var canım haram oluyo o altınlar inancı yoksa haram amal yedirsin başkasının hakkını nasıl yiyosa Allaha havale et canım canını sıkma üzülme
merhaba kızlar.. nasılsınız ben berbat durumdayım..
ultrason kağıdında anembriyonik gebelik bakılacak yazıyor yeni fark ettimçok kötü oldum okuyunca gerçi hemen okuyamadım 15 20 dakikadır kadının yazısını okumaya calısıyorum.. ama bana doktor gel kalp atışlarını duyalım dedi yalanmıydı? beni üzemek içinmiydi hepsi? çok kötüyüm yani boş gebelik mi benimki.. herkese de söyledim Allah kahretsin ya! ben dedim bende şans yok.. kahretsin.. keşke söylemeseydim.. offff çok kötüyüm ben ya.. şimdi bebek mebek yok doktorda yalan söyledi 2 gün sevinsin gariban dedi sanırım..
canım boş ver barışma seni yine üzerler bu defa tek değilsin iki canlısın canım sen çok sinir oluyorsun bak sinir stres hiç ii değil canım kafan sakin olsun yine barışınca üstüne yollar çoçukları yine kafan ataruebesli , nokta virgül vs yok hiç bişi.. ikiz bilmiyorum, hiç fikrim yok şuan.. geç yumurtlama mı geç döllenmemibilmiyom doktor hiç bişi demedi valla.
GokceRana23 , sağol cnm aminn inşallah görürüm keseyide..
SeLiNa23 , tatlım üzüldüm acaba dış gebelik mi acaba değilmiyim acaba anormal birşeyler mi var diye düşündüm ondan üzüldüm.. sizin kötü niyetli söylemediğinizibiliyorum doktora kızıyorum birşeyler varsa neden söylemedi diye. doktor dediki kalp atışlarını ptesi duyalım sekreteri bi yeri aradı bugün de varsa git ultrasona diye ama sıra kalmamıştı ondan ptesiye dediler.. 4 haftalıkken normalde duyulmazmış kalp atışları millet nette öyle yazmış..7 haftalıkken duyulurmuş.. aman ne bileyim ptesi ola hayrola napıyım.. hayırlısı..
kagıtta yazanları buraya aynen aktarıyorum..
beta hcg 8645 (pozitif)
esradiol 393.18
prolaktin 69.82
total testesteron 129.29
fsh 0.2
prolaktin ile testesteron koyu renk yazıyor ama doktor merak etme hamilelik döneminde böyle çıkar daha da yükselebilir dedi.
işte böylleeeee... neyse siz napıyorsunuz annemle kapıştık sabah sabah o kadar büyük konuştun bak hamilesin inşallah Allah karşına cıkartmasın falan diye bağrıştık.. akşama da teyzem cagırdı oraya gideceğiz beni çok merak ediyorlarmış sanki ne değiştiyse bi hamile oldugumu öğrendimbi enterasanlar..
hı birde annemle sunun içinde kapıştık o gün evde tartısırken baya soy sop sövdüm dayım küsmüş özür dile diyo.. Allah ım sanki sövdüm diye öyle oldular.. garip insanlar işte..
moralim bozuk canım ya...inş eboşum inş erimiştir bu ayın sonunu heycanla bekliyorum...senin niye keyfin yokki bende bazen oyle oluyorum inş bugun daha iyisindir...derinime bendende selam söyle moralinin iyi olmasına sevindim...
oy maşallah ya anlattıgına göre ne kadar büyümüş gökcemiz...ayakkabılarıda hayırlı olsun hep güzel adımlar atsın ömrü boyunca inş ...benim yerime öp prensesini...
canım inş yerleşme kanamasıdır ...rabbim bu mubarek günde yüzünü güldürür inş hayırlısıyla...
lagrımacım bırak bunları düşünmeyi hem sen keseyi görmedinmi görmediysen bile degerin cok iyi dış gebelik degildir boyle kotu şeyler getirme aklına sevincini yaşa sadece tamammı canım...
selam kızlar nasılsınız benim moralim cok bozuk bir bakayım dedim ne var ne yok oglende kimse olmuyo neyse allaha emanet olun görüşmek üzre...
hoşbulduk canım...ya aslında uzun hikayede ben kısaca anlatayım şimdi ben yeni evliyken kaynım gelip altınlarımı benden istedi tabi iki ay sonra vercem diyerek bende salak gibi verdim...iki sene gecti hala yapılmıyo bana altınlarım şimdide eşim dükkandan ayrıldı...nakliyecilik yapmaya başladı bende madem eşim dükkandan ayrıldı altınlarımı istiyorum dedim o da bana eşin yapsın ben sana altın falan yapamam dedi bende sen gelip aldın altınlarımı benden ben sana güvenerek verdim sen yapcaksın dedim oyle tartıştık ona moralım bozuldu...
haklısın canım ama benim iyi niyetliligim işte söz verdi yemin etti bende inandım o zaman eşimle orataktılar onun karısıda vermiş diye verdim ama su anda ayrıldılar altınlarımı istemekte haksızmıyım kızlar ya...eşimde diyoki bırak ben yaparım sana ama o aldı benden o yapması gerekmıyomu...yok canım ispatlamama gerek yok herkez biliyo altınları benden aldıgını...
ah canım sen güvenmişsin inanmışsın ii yüreğinle vermişsin ama bak karşındaki ii yürekli değilmiş bence hakkını ara ama vermezsede kendini fazla hırpalama allah büyük allaha havale et mutlaka karşılığı gelir inş sende görürsün ve çoçuk konusuna gelince bak ben hep şöyle düşünüyoorum ve öle teselli buluyordum şimdi hemen istediği anda hamile kalanların çoğu bak hepsi demiyorum çoçuk hasreti çekmeyenler çoçuklarını değerini bilmiyor ve çok üzüyor üzdükce çoçukla araları acılıp bir birlerinden uzaklaşıyor soğuyorlar ama bizler gibi hasretiyle yanıp tutuşanlar anlıyorlar bence çoçuğun değerini ve sonuçta senin bunca yıldan sonra allahım sana bi evlat verse inan sen ondan daha ii bakar ve onun yapamadıklarını yaparsın bebişinle huzurlu olursun takma onun söylediklerini üzülmede elbet allah sizi bi yola koymuştur canımcanım şimdiki işi kendi işi ama abisinede yardım ediyo...etsin onada bişey demiyorum ama ben altınlarımı istiyorum diye haksızlıkmı yapıyorum diye düşünmeye başladım ya oyle bir konuşuyoki hep o haklı hep o madur ama ben allaha havale ediyorum...şimdi ne yapsam haksızlıga boyun egeyim yoksa hakkımımı arayım...eskiler cok dogru diyo selinacım ben evlendigimden beri haksızlık yapılıyo bana ama agzımı acıp hic bişey demiyorum...eltimde bana dediki bugun ben iki cocuk dogurdum tabiki ozelde dogum yapacaktım ...ben özel doktora bile gitmedim...yani bana demek istediki sen cocuk bile yapamıyosun ama onuda allaha havale ettim daha cok şey varda aanlatıp başınızı agırtmak istemem...
çok haklısın canım sana katılıyorumya eşinde bi alem niye abisine yardım ediyo.madem hakkını alamamış.yeni düzen kurmuş onun parasını abisimi vermiş yeni işin.?senin altınların kaynın tarafından alınmışş.ben o altını işe ortaklık olarak göremiyorum.madem eşinle ortak oluyorlar ortaklık için olsa kaynına gerek yok eşin alırdı senden altını.haksızlığa boyun eğ yada eğme diyemem canım onu eşinle konuşup karar verirsiniz.ama yapılan haksızlığa gerçekten üzüldüm.tutiş doğru diyo ne gelirse en yakınından geliyo insana.eltinde gitseymiş sen mi demişsin gitme diye.hayret yaa.o mesele onun kocasıyla olan sorunu.kocası gitme demiştir gitmemiştir.kız sen sessiz kalıyosun diye bunların hepsi senin üstüne geliyo sanırım.çocuk yapmak marifet yada beceri meselesi değil canım.Allahın takdiri bunu sen zaten biliyorsun o dengesizin dedikleriyle canını sıkma.Allahım evladın hayırlısını versin ve ömür boyu huzurla onlarla yaşamak nasip etsin canım boşver valla kendini yıprattığına değmez allaha havale et.emin ol bu dünyada yada öbür dünyada mutlak çeker cezasını.
aahhhhaaaaa kimse yokk neyse benim test yaptırmam gerek kalmadı ben adet oldum kızlar kendinize iyi bakınn hepinize iyigeceler
canım kalbini rahat tut bi git bakalım dr a pazartesi ne diyecek hem sorarsın yazılanları hem bi ultrasyona gir görülür zaten ne olduğu sıkma canını tatlım okmerhaba kızlar.. nasılsınız ben berbat durumdayım..
ultrason kağıdında anembriyonik gebelik bakılacak yazıyor yeni fark ettimçok kötü oldum okuyunca gerçi hemen okuyamadım 15 20 dakikadır kadının yazısını okumaya calısıyorum.. ama bana doktor gel kalp atışlarını duyalım dedi yalanmıydı? beni üzemek içinmiydi hepsi? çok kötüyüm yani boş gebelik mi benimki.. herkese de söyledim Allah kahretsin ya! ben dedim bende şans yok.. kahretsin.. keşke söylemeseydim.. offff çok kötüyüm ben ya.. şimdi bebek mebek yok doktorda yalan söyledi 2 gün sevinsin gariban dedi sanırım..
herkese slmlarr arkadaslarrr nasılsnızz
herkese hayırlıgeceler diliyorum
lagrimacım ultrason kagıdında yazılan belki tamamen emin olunmak için yazılmıştır yoksa dr neden gel kalp atışına bakalım desin hem degerin çok yüksek benim de kan degerim 9000 lerdeydi kızcem oldu çok şükür umarım sende bebişini görürsün pazartesi ola hayrola canım
bugün kardelenin kanaması olmuş inş devamı gelmemiştir
selinacım dogum gününmüş nice yaşlara sevdiklerinle gir ve yeni yaşında göbüşünde bebeginle ol inş canım
boncugum bende sizleri çok sevdigim içi n geliyorum ama bazen geçmişe bakamadıgım için üzülüyorum hepinizin derdine ortak olmak isterdim ama fırsat oluyo işte sen nasıl oldun bulantın geçti mi?
birsencim sagol canım büyür senin ogluşta ayakkabıda alısın top ta alırsın inş.
pelincim altınlarınızı vermişsiniz eşinin hatrıda olsa al bence onlar senin hakkın kimse kimseye bedave altın vermiyo bu zamanda..
ebroşum neredesin kocişlen muz mu soyuyonuz:)heee..
kızlar hızlı hızlı okudum heran gökce uyanır die güzel dilekleriniz içinde sagolun gökceyi çok sevdiniz odda çok şanslı sizler gibi teyzeleri oldugu için :) inş bu teyzelerinin hepsinin bebişleride olur..
canım kalbini rahat tut bi git bakalım dr a pazartesi ne diyecek hem sorarsın yazılanları hem bi ultrasyona gir görülür zaten ne olduğu sıkma canını tatlım ok
as canım hsg ii şükür senden nabr
yok canım pazartesi bi sağlık ocağına gideceğim kanda bakıyorlarsa orda yaptıracağım olmazsa hastanede pahalı mahalı yaptıracağız mecburen canım ben ii şükür sen nasılsınececim nasılsın ? sen hastaneye gittin mi gidicem test için demiştin yanlış hatırlamıyosam?
hoşbulduk canım test sonuçları çıkmış internetten bakıyodum pazartesi olsa da gitsemm
yok canım pazartesi bi sağlık ocağına gideceğim kanda bakıyorlarsa orda yaptıracağım olmazsa hastanede pahalı mahalı yaptıracağız mecburen canım ben ii şükür sen nasılsın
inş güzeldir sonuçlar canım allah yardım etsin inş
kızlar ben çıkıyorum hazır midem rahatlamışken uyumaya calısayım yoksa sabaha kadar uyuyamayacağım sanırım kib aeo öpüldünüz byyy:79::79::79:
canım bildiğim kadarıyla sağlık ocagı idrarda bakıyo sadece .amin canım ama çok takıntılıyım ya nefret ediyorum bu huyumdan sürekli arastırıyorum netten bi sürü sey cıktı karsıma bakmak istemiyorum yaa.
amin canım sizlerede versin inşuyu canım allah rahatlık versinnn
bende iyiyim ececim çok şükür kociş tv izliyo bende size bakmak istedim :) hadi git bakalım inş güzel sonuç alırsın bebiş göbüştedir:)
berrincim sen ne testi yaptırdın canım umarım sonucun iyi çıkar hayırlı haberler alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?