Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Kardeloşum hayırdır şifreli konuşuyorsunİyidir inş, bi sorun yoktur umarım...

dün gece cok kötü oldum bakınca netten. şimdi aradım doktoru dedim ultrasona böyle yazmışsınız, oda dedi şuan gebesin ama bakıcaz bende dedim boş mu dolu mu oda dediki ultrasona girmeden bilemem üfürükçü değilim ben dedi. yarın sabah gireceksin ultrasona sonucuna göre konusacagız dedi.
cnm sende gidecekmissin hastaneye inş güzel sonuçlarla gelirsin..

isyan etmiyorum da ya herkese haber verdiğime pişman oldum birdaha hamile falan kalırsam kimseye söylemicem..
sende ultrasona girecekmissin inşallah sende güzel haberlerle gelirsin..
Cnm hmn stres yapma inşaallah hayırlı haberlerle gelirsin üzme kendini,isyan da etme ne olur....
Eboş gelmemiş dün gece ?

sorcam zaten tabi cevap verirse anlayacagım dilden konuşmuyorki dediklerinden bi halt anlamıyorum..
emre nasıl oldu?geçende yazacaktımda kendi telasemden unuttum cnm..kusurabakma.

lagrimacım bende düşük yaptığımda geç döllenmeydi değerim 8000 lerdeydi ama hemen keseyi görmüştü dr bence pztsi gidince ayrıntılı sor aklına gelenler hadi hayırlısı olsun
.

sabah 9 da gideceğimbakalım göreceğiz neler olup bittiğini aradım kadını ama işte olabilirde olmayabilirde dedi..

ya bilmiyorum 35 yıllık doktorum ben diye..acayip tecrübeli görünüyor.. bilmiyorum yaa.. başka iyi bi doktoru nerden bulcam ben.. araştırayım bakalımda bulurum inş..

lagrima;20613604 [COLOR="#008080" .!.:
isyan etmiyorum da ya herkese haber verdiğime pişman oldum birdaha hamile falan kalırsam kimseye söylemicem..
sende ultrasona girecekmissin inşallah sende güzel haberlerle gelirsin..
[/COLOR]

Üzme kendini cnm inşaallah herşey yolundadır doktor temkinli olmak adına oyle yazmış anlaşılan,güzel hbrlerle gelirsin umarım,bende öğleden sonra gidicem bakalım ne dicek hayırlısı inşaallah...

selam kızlar beni merak etmeyin iyiyim..şuanda arkadasımdayım şimdi kayınvalideme geçicem..ebuşum benden haberler veriyodur mutlaka..hepinizi çok özledim kızlar...lagrima Allah tamamına erdirsin cnm..çok yazamıyorum şuanda çıkmam gterek..Allaha emanet olun.

ne biliyimya temkin olsun diyemi yazdı şüphelendiği birşeyler mi var anlamadım...
Üzme kendini cnm inşaallah herşey yolundadır doktor temkinli olmak adına oyle yazmış anlaşılan,güzel hbrlerle gelirsin umarım,bende öğleden sonra gidicem bakalım ne dicek hayırlısı inşaallah...

sağol cnm inşallah..

İnanıyorumki yok birşey doktor tedbirli davranmak için yazmış hem ne olucak söylediysen bunlar kısmet işi bende söylemiştim sağır sultan duymuştu ama düştü ne oldu ki sanki sen içini ferah tut sen istanbuldamı oturuyorsun neresindesinde doktor bulamıyorsun be canım.

ankara da oturuyorum.. o kadar araştırdımda gittim bu kadını.. şimdi gene bakıyorum milletin iyi ddiğidoktor böyle biriçıktı ne yapcam.. puf.. aslında özele gidebilsem var bizim burdada her şeye para alıyorlar..

kasıklarım şiddetli bir şekilde ağrıyıp kahverengimsi ve pembemsi karışık lekeler görünce adet olacağıma değil yerleşme kanaması olacağına yorup dün idrar testi yaptım ve sonuç tabi ki negatif, daha adetime 5 gün vardı ama sanırım erken olcak bu ay, keşke yapmayıpta bekleseydim o duygu çok güzeldi.

aminnn canım inş ii ve güzel duaların için çok teskkürler

kızlar yarın sağlık ocağına gidiyorum sabah erkenden bana ne olur dua edin de kanda baksınlar dualarınıza ihtiyacım var

kızlar yarın sağlık ocağına gidiyorum sabah erkenden bana ne olur dua edin de kanda baksınlar dualarınıza ihtiyacım var

slm canım ii diyelim ii olalım senden naber
Canım inşallah bakarlar neden bakmasınlarki anlat durumunu.İyiyim valla adetten olmuş işte canım çok sıkkın ama inan sebebi yok içim daralıyor.

banu sen nasılsın canımm
Hiç valla berrincim eceyede yazdım ya içim sıkılıyor ama sebebi yok aslında belki tedaviye çok az kaldı 20 gün sonra başlıyacağız ondanmıdır nedir artık ya tutmazsa diye korkuyorum geçen sefer yaşadım hala tam atlatamadım çok korkuyorum aslında gene negatif almaktan.

Sevcan geçmiştesin heralde kız minnikalar nasıllar mide bulantıların nasıl doktor iş yapmana ne dedi fazla yorma kendini.

arkadaslar slmlarrrr nasılsınızz ece heyecan bastı dimi canım sevcan nerelerdesin sesin çıkmıyo hiçç
ewet canım hemde nasıl ya off bugün sabah olurmu ki:18:
Canım inşallah bakarlar neden bakmasınlarki anlat durumunu.İyiyim valla adetten olmuş işte canım çok sıkkın ama inan sebebi yok içim daralıyor.

ya bazı yerler bakmıyormuş diye duydum da off ya evde test yaptığımıda söylesemm miki
allah allah bu ara bu herkesde var sanırım hayırlara çıksın inş

sevcanım hadi çık artık gecmişten ya çok mu birikti ne oldu

canım sıkma canını bol bol oku inşallah tutar bu sefer rabbim emeklerinizii boşa çıkarmasın. bende yarın sonuçları gösterecem doktora içim içimi yiyo rabbim herseyin hayırlısını versinn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…