amin canım sizlerede versin inşuyu canım allah rahatlık versinnn
bende iyiyim ececim çok şükür kociş tv izliyo bende size bakmak istedim :) hadi git bakalım inş güzel sonuç alırsın bebiş göbüştedir:)
berrincim sen ne testi yaptırdın canım umarım sonucun iyi çıkar hayırlı haberler alırsın
senın durumun farklı gökcem yavrun var bılıyoruz senı gecmıstn cnm sen gökcemıze ıyı bak yeter annesı arada da gel ce yap bıze:)ben daha ıyıyım cnm cok şükür...herkese hayırlıgeceler diliyorum
lagrimacım ultrason kagıdında yazılan belki tamamen emin olunmak için yazılmıştır yoksa dr neden gel kalp atışına bakalım desin hem degerin çok yüksek benim de kan degerim 9000 lerdeydi kızcem oldu çok şükür umarım sende bebişini görürsün pazartesi ola hayrola canım
bugün kardelenin kanaması olmuş inş devamı gelmemiştir
selinacım dogum gününmüş nice yaşlara sevdiklerinle gir ve yeni yaşında göbüşünde bebeginle ol inş canım
boncugum bende sizleri çok sevdigim içi n geliyorum ama bazen geçmişe bakamadıgım için üzülüyorum hepinizin derdine ortak olmak isterdim ama fırsat oluyo işte sen nasıl oldun bulantın geçti mi?
birsencim sagol canım büyür senin ogluşta ayakkabıda alısın top ta alırsın inş.
pelincim altınlarınızı vermişsiniz eşinin hatrıda olsa al bence onlar senin hakkın kimse kimseye bedave altın vermiyo bu zamanda..
ebroşum neredesin kocişlen muz mu soyuyonuz:)heee..
kızlar hızlı hızlı okudum heran gökce uyanır die güzel dilekleriniz içinde sagolun gökceyi çok sevdiniz odda çok şanslı sizler gibi teyzeleri oldugu için :) inş bu teyzelerinin hepsinin bebişleride olur..
bırsenım benım ıcın farketmez kız yada erkek bacım bırını bulumda yeter bana:)ben onu kızlara yardımcı olur dıye paylastım sende adet olmussun gözün aydın cnmlagrimacım bende düşük yaptığımda geç döllenmeydi değerim 8000 lerdeydi ama hemen keseyi görmüştü dr bence pztsi gidince ayrıntılı sor aklına gelenler hadi hayırlısı olsun
boncuğum kadınlarda bi taraf erkek bi taraf kız bebk olması için yumurtlarmış ilişkiden sonra hangi tarafa yatarsan bebek öyle olurmuş benim bildiğim hatta mümkünse sağa ve sola yatın birazda popoyu kaldırın diyolar bi topikte gördüm hatta eşinle beraber olduğun zamanlara senelere göre bile cinsiyet tahmini yapan var http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-ogrenmek-isteyen-gelsin-78.html#post20457008
ebrarım ben dedim çok konuşmayın diye ama napıyıım susmadılar zaten yorgunum gözlerim ağrıdı bu arada adet oldum haber veriyim
bilmiyorum canım bana her türlü kan testi yapıyorlar dediler ama gebeliği yapıyorlarmı bilmiyorum bakalım pazartesi görcez sende bakma netten canım nettin çok yerinde yanlış yada abartılı oluyor yazılanlar takılma bakalım dr ne diyecek
ewt canım inş güzel olur bizim için sende takıntı yapma ok hersey olacağı yere varırikimizde pazartesi gidiyoruz inşallah güzel haberlerle geliriz canımm canım valla bende bu hastalık çok takıntılıyım allah yardım etsin
ece teyzesi gökcede iyi çok şükür bugün misafirlige gittik yerinde durmadı evi gezdi durdu bide iiki defa sehpaya çarptı birinde alnı birinde burnu morardı bu kadarınada şükür dedim rabbim korudu çok şükür:)
canım herseyin hlayırlısını iste bi doktora git bakalım neden yalan söylesin kii
herkese hayırlıgeceler diliyorum
lagrimacım ultrason kagıdında yazılan belki tamamen emin olunmak için yazılmıştır yoksa dr neden gel kalp atışına bakalım desin hem degerin çok yüksek benim de kan degerim 9000 lerdeydi kızcem oldu çok şükür umarım sende bebişini görürsün pazartesi ola hayrola canım
selinacım dogum gününmüş nice yaşlara sevdiklerinle gir ve yeni yaşında göbüşünde bebeginle ol inş canım
boncugum bende sizleri çok sevdigim içi n geliyorum ama bazen geçmişe bakamadıgım için üzülüyorum hepinizin derdine ortak olmak isterdim ama fırsat oluyo işte sen nasıl oldun bulantın geçti mi?
pelincim altınlarınızı vermişsiniz eşinin hatrıda olsa al bence onlar senin hakkın kimse kimseye bedave altın vermiyo bu zamanda..
kızlar hızlı hızlı okudum heran gökce uyanır die güzel dilekleriniz içinde sagolun gökceyi çok sevdiniz odda çok şanslı sizler gibi teyzeleri oldugu için :) inş bu teyzelerinin hepsinin bebişleride olur..
canım kalbini rahat tut bi git bakalım dr a pazartesi ne diyecek hem sorarsın yazılanları hem bi ultrasyona gir görülür zaten ne olduğu sıkma canını tatlım ok
as canım hsg ii şükür senden nabr
gökçecim sanmıyorum canım,henüz öyle kayda değer bi şekilde gelmiyo ama hep böyle oluyo zaten,yarın öbürgüne çoğalır.herkese hayırlıgeceler diliyorum
merhaba kızlar.. nasılsınız ben berbat durumdayım..
ultrason kağıdında anembriyonik gebelik bakılacak yazıyor yeni fark ettimçok kötü oldum okuyunca gerçi hemen okuyamadım 15 20 dakikadır kadının yazısını okumaya calısıyorum.. ama bana doktor gel kalp atışlarını duyalım dedi yalanmıydı? beni üzemek içinmiydi hepsi? çok kötüyüm yani boş gebelik mi benimki.. herkese de söyledim Allah kahretsin ya! ben dedim bende şans yok.. kahretsin.. keşke söylemeseydim.. offff çok kötüyüm ben ya.. şimdi bebek mebek yok doktorda yalan söyledi 2 gün sevinsin gariban dedi sanırım..
bugün yine uyku tutmadı bizi kalktık oturuyoruz bebişimle...dün örmek istediğim battaniyeyi başladım...
bende salı yada çarşamba gitcem kontrole çok merak ediyorum bebeğimi bir ayı geçti görmeyeli ben şimdiden özlüyorum onu ...
birde 2li tarama testi yapılcak dua edin teyzeleri herşey yolunda çıksın ....
geçmişi tam okuyamadım yine yoğun bi kaç gün geçirdim giremedimde hepinizin hayırlı haberleri teker teker gelcek inş....
SEVACNIM da pıt pıtları duymuş ben yazana kadar BANUCUM yazmış zati
kuzucuklar pıtır pıtır atıyormuş
darısı hepinizin başına inş...
bugün yine uyku tutmadı bizi kalktık oturuyoruz bebişimle...dün örmek istediğim battaniyeyi başladım...
bende salı yada çarşamba gitcem kontrole çok merak ediyorum bebeğimi bir ayı geçti görmeyeli ben şimdiden özlüyorum onu ...
geçmişi tam okuyamadım yine yoğun bi kaç gün geçirdim giremedimde hepinizin hayırlı haberleri teker teker gelcek inş....
Cnm hmn stres yapma inşaallah hayırlı haberlerle gelirsin üzme kendini,isyan da etme ne olur....merhaba kızlar.. nasılsınız ben berbat durumdayım..
ultrason kağıdında anembriyonik gebelik bakılacak yazıyor yeni fark ettimçok kötü oldum okuyunca gerçi hemen okuyamadım 15 20 dakikadır kadının yazısını okumaya calısıyorum.. ama bana doktor gel kalp atışlarını duyalım dedi yalanmıydı? beni üzemek içinmiydi hepsi? çok kötüyüm yani boş gebelik mi benimki.. herkese de söyledim Allah kahretsin ya! ben dedim bende şans yok.. kahretsin.. keşke söylemeseydim.. offff çok kötüyüm ben ya.. şimdi bebek mebek yok doktorda yalan söyledi 2 gün sevinsin gariban dedi sanırım..
Cnm hmn stres yapma inşaallah hayırlı haberlerle gelirsin üzme kendini,isyan da etme ne olur....
Ranam güzel hbrlerle gelirsin inşaallah cnm sende ben de yarın detaylı ultrasona giricem devlet hastanesinde randevu vermişlerdi hayırlı haberleralırız inşaallah
Eboş gelmemiş dün gece ?
canım benim eşim oyle bir insan abisine verir ama abisi ona hicbişey vermez o kadar söyluyorum ama nafile...valla ben altınları istiyorum diyorum eşimde ben yapcam sana diyo iyide ben niye altınlarımın parasını onlara vereyimki böyle sacmalık olmaz resmen uzerine yatıyolar paranın...ne yapıp edip almayı dşünüyorum vermezselerde hakkımı helal etmiycem...eltimin dedigi şeyede kafamı takmıyorum bazı insanlar cahil cahil konuşur işte...bide dindarım ve her şeyi cok biliyorum diye etrafta hava atar...rabbim inş benimde yüzümü güldürür...ama hamile kalayım hayırlısıyla kımseye söylemiycem üc dört aya kadar neyse canım ya seninde başını agrıttım kendi derdimle cok sagol ...ya eşinde bi alem niye abisine yardım ediyo.madem hakkını alamamış.yeni düzen kurmuş onun parasını abisimi vermiş yeni işin.?senin altınların kaynın tarafından alınmışş.ben o altını işe ortaklık olarak göremiyorum.madem eşinle ortak oluyorlar ortaklık için olsa kaynına gerek yok eşin alırdı senden altını.haksızlığa boyun eğ yada eğme diyemem canım onu eşinle konuşup karar verirsiniz.ama yapılan haksızlığa gerçekten üzüldüm.tutiş doğru diyo ne gelirse en yakınından geliyo insana.eltinde gitseymiş sen mi demişsin gitme diye.hayret yaa.o mesele onun kocasıyla olan sorunu.kocası gitme demiştir gitmemiştir.kız sen sessiz kalıyosun diye bunların hepsi senin üstüne geliyo sanırım.çocuk yapmak marifet yada beceri meselesi değil canım.Allahın takdiri bunu sen zaten biliyorsun o dengesizin dedikleriyle canını sıkma.Allahım evladın hayırlısını versin ve ömür boyu huzurla onlarla yaşamak nasip etsin canım boşver valla kendini yıprattığına değmez allaha havale et.emin ol bu dünyada yada öbür dünyada mutlak çeker cezasını.
evet banucum cok haklısın ama vermezse hakkımı helal etmiycem...ben herkezi kendim gibi iyi gördügüm icin veriyorum ama annemde demişti sakın verme diye...anne sözünü dinlemedigime cok pişmanım...eşimde abisi diye bişey demiyo onada sinir oldum ne yapcagımı bilmiyorum...Üzme kendini canım boşunada üzülme vicdanı varsa verir yoksa üzüldüğnle kalırsın bu insanlar böyle nankör oluyolar.
İnşallah canım ağzın bal yesin inşallah dileklerin gerçek olur.
lagrimacım bende düşük yaptığımda geç döllenmeydi değerim 8000 lerdeydi ama hemen keseyi görmüştü dr bence pztsi gidince ayrıntılı sor aklına gelenler hadi hayırlısı olsun
boncuğum kadınlarda bi taraf erkek bi taraf kız bebk olması için yumurtlarmış ilişkiden sonra hangi tarafa yatarsan bebek öyle olurmuş benim bildiğim hatta mümkünse sağa ve sola yatın birazda popoyu kaldırın diyolar bi topikte gördüm hatta eşinle beraber olduğun zamanlara senelere göre bile cinsiyet tahmini yapan var http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-ogrenmek-isteyen-gelsin-78.html#post20457008
ebrarım ben dedim çok konuşmayın diye ama napıyıım susmadılar zaten yorgunum gözlerim ağrıdı bu arada adet oldum haber veriyim
cok sagol canım bende öyle düşünüyorum ama hakkımıda yedirmek istemiyorum...cok dogru söylüyosun gercekten hak yiyolar ama ben hakkımı helal etmiyorum...bu ramazan günü beni boyle üzdüler ya allaha havale ediyorum...sgl canım gökçede büyümüş yürüyomu ayakkabıda almış ne güzel darısı bize
pelincim canını sıkma konuyu atlama ama sonuçta onunda evlatları var canım haram oluyo o altınlar inancı yoksa haram amal yedirsin başkasının hakkını nasıl yiyosa Allaha havale et canım canını sıkma üzülme
canım üzülme lütfen hakkında hayırlısı olsun...bir doktora git bakalım inş dedigin gibi degildir...merhaba kızlar.. nasılsınız ben berbat durumdayım..
evet canım inandım güvendim verdim ama ne biliyim boyle yapacaklarını ben artık allaha havale ediyorum hakkımıda helal etmiycem bunuda yüzlerine söyliycem bakalım nasıl vicdanları rahat olcak...cocuk konusua gelince ececim hic umursamıyorum onun söylediklerini rabbim görüyo zaten benim elimde olan bişey degil...allahım sevdigi kuluna dert verirmişki bakayım kulum şükrediyomu yoksa isyanmı ediyo diye...ben hep sükredenlerdenim allaha şükür...rabbimin adaleti o kadar buyukki ben ona sıgınıyorum....canım boş ver barışma seni yine üzerler bu defa tek değilsin iki canlısın canım sen çok sinir oluyorsun bak sinir stres hiç ii değil canım kafan sakin olsun yine barışınca üstüne yollar çoçukları yine kafan atar
ah canım sen güvenmişsin inanmışsın ii yüreğinle vermişsin ama bak karşındaki ii yürekli değilmiş bence hakkını ara ama vermezsede kendini fazla hırpalama allah büyük allaha havale et mutlaka karşılığı gelir inş sende görürsün ve çoçuk konusuna gelince bak ben hep şöyle düşünüyoorum ve öle teselli buluyordum şimdi hemen istediği anda hamile kalanların çoğu bak hepsi demiyorum çoçuk hasreti çekmeyenler çoçuklarını değerini bilmiyor ve çok üzüyor üzdükce çoçukla araları acılıp bir birlerinden uzaklaşıyor soğuyorlar ama bizler gibi hasretiyle yanıp tutuşanlar anlıyorlar bence çoçuğun değerini ve sonuçta senin bunca yıldan sonra allahım sana bi evlat verse inan sen ondan daha ii bakar ve onun yapamadıklarını yaparsın bebişinle huzurlu olursun takma onun söylediklerini üzülmede elbet allah sizi bi yola koymuştur canım
çok haklısın canım sana katılıyorum
aşk olsun ben gecmişteydim beni beğenmedinmişaka bi yana ben sana bişi soracaktım yaa gaviscon tablet demiştin ya kaynanam da şurubu var oda olurmu okudum gebelikte kullanılır diyor bende çok çok az içtim ama bi faydası olmadı midem hala kötü az önce çıkardım biraz rahatladım sence onuda kullansam ii olurmu ne yapayım bilmiyorum
adet olmuşsun sevindim zaten emrecik küçük bi daha olsa zorlanırdın sanırım
kızlar nasılsınız ben erken gelemedim koçiş evde bugün ama erken yattı ben mide ağrısından gelemedim çıkardım biraz rahatladım onun için girdim ne var yok
herkese hayırlıgeceler diliyorum
cok haklısın canım ben elimden geleni yapcam ama vermezselerde hakkımı helal etmiycem...oy gokceyede kıyamam ya alla korumuş prensesini cok öpüyorum onu ve seni...ece teyzesi gökcede iyi çok şükür bugün misafirlige gittik yerinde durmadı evi gezdi durdu bide iiki defa sehpaya çarptı birinde alnı birinde burnu morardı bu kadarınada şükür dedim rabbim korudu çok şükür:)
ranacım inş her şey yolunda gider hayırlısıyla canım ...sevcanımda ugramıyo kac gündür iyi olmasına sevindim...
kızlar hepinizden allah razı olsun derdime ortak oldugunuz icin ...rabbim inş feraha cıkarır beni....ama tabiki ben hakkımı yedirmeyi düşünmüyorum bakalım hayırlısı olsun...hepiniz allaha emanet olun cok öpüyorum sizleri....
bu arada eboşum gelmemiş ya merak ettim onu...
Canım ya neden bu kadar üzülüyorsun dur bakalım bir yarın olsun git doktora boş gebelikte beta hcg o kadar artmaz kardeşim yaşadı biraz yükselir ve sonra düşer herşeyin hayırlısı yarın bizide haberdar et tamammı canım hadi şimdi üzme kendini.merhaba kızlar.. nasılsınız ben berbat durumdayım..
amin canımm .dua edilmez mi ona canımm tabide ederiz.teyzeleri yer onu
canım heycandan tutmamıştır belki ya nasıl battaniyen merak ettim o bizim baktığımız battaniyeyi çok araştırdım bulamadım acıklamasını ya neyse bende ultrasyonda gördümmü bende baslıyacağım inş önce kese ve pıt pıtları duymam gerekiyor neyse 2li tarama testinde inş güzel gelir dua ederiz tabi teyzeleri çok inş dualarımızın çokluğu ile hiç bişi çıkmaz
aminnnnnnn canım inş
lagrima canım sende üzülme artık inş yarın gittiğinde hiç bişi çıkmayaca bebişin sağlıklı olacak üzülme ok
kızlar beni merak edip sorarsanız ii şükür mide ağrılarım devam o şurupta kesmiyor ne yapalım onada razıyım bebişi görene kadar çekerim sonra dr bişi önerir belki
Cnm hmn stres yapma inşaallah hayırlı haberlerle gelirsin üzme kendini,isyan da etme ne olur....
Ranam güzel hbrlerle gelirsin inşaallah cnm sende ben de yarın detaylı ultrasona giricem devlet hastanesinde randevu vermişlerdi hayırlı haberleralırız inşaallah
Eboş gelmemiş dün gece ?
selam canım,peloşum sanada selam.
ebroş geldi de kk ye giremedi,atmış pc onu hep,sonrada çıktık beraber.
ama ona çok çok dua ettim dün gece,o sebebini biliyo71:
ranacım,dualarımız tüm hamilelerimizle,rabbim sağlıklı doğumlar nasib etsin,bizede göstersin inşallah
ranacım inş her şey yolunda gider hayırlısıyla canım ...sevcanımda ugramıyo kac gündür iyi olmasına sevindim...
kızlar hepinizden allah razı olsun derdime ortak oldugunuz icin ...rabbim inş feraha cıkarır beni....ama tabiki ben hakkımı yedirmeyi düşünmüyorum bakalım hayırlısı olsun...hepiniz allaha emanet olun cok öpüyorum sizleri....
bu arada eboşum gelmemiş ya merak ettim onu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?