kızlar sağlık ocağından geldim kanda bakma yetkisi yokmuş ama baska kan tahlillerini yapıyorlarmış ve bana idrardan tahlil yaptılar önce bizim evde yaptıklarımızdan yaptılar silik olan ikinci çizgi netlesmiş artık çok koyu ve sonra kendi yaptıkları tahlılı yaptılar pozitif çıktı yaşasın çok mutlu oldumkilomu tarttılar zayıflamışım ya kacgündür bu bulantılardan yiyemiyordum kilo vermişim ne yazıkkı testleri yaparlarken heycandan tansiyonumda çıkmış iki kere ölçmek zorunda kaldılar ya idrardada enfeksiyon çıktı ama çok değilmiş ilaç vermediler bu bulantılarım için tuzlu krakerleri leblebileri önerdileer biraz gebelikten konuştuk kan aldılar saat 3 buçukta sonuçları almaya gitcez bide hamilelik hakkında öğrenmem gerekenler varmış onun için bi kitapçık verdiler ay böle güzeldi mutlu oldum ebe 5 hafta 3 günlük tahmini olarak dedi allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inş kızlar dualarınız için çok çok ama çok tskler alıntı yapmadım bulantım var hala birazdan alıntı yaparak yazarım kib aeo öp by :79:
arkadaslar bende az önce doktordan geldim hormonlarım yavas calışıyormuş.hipotroid dedi. levotiron diye biilaç verdi bir ay sonra kontrol var. kadın doktoruda sonuçlara baktı önce hormonları düzeltelim eşinin durumu düzelsin dedi. düşük tehlikesi olurmuş olsa bile
selamün aleyküm canlarım..
sabah 9da gittim ama sıra geldi girdim diyene kadar saat 12.30 oldu hemen eve geldim yattım sabaha kadar uyayamadıgım için gözlerim ve başım ağrıyordu..
neyse teyzeleri 2.7 mm fetusum5 hafta 6 günlük olmuş .. maşallahım var dimi hiç haberim yok 3 gündür daha hamile oldugumu biliyorum Rabbime şükürler olsun. Allahım gülmeden ayırmasın.. yarında sabahtan kan vermeye gideceğim artık gebelik takibine başlıyoruz dedi doktor.
böyle işte.. dua edenlerinizden Allah razı olsun.. kötü şeyler olacaktıysa bile dualarınız engel oldu eminim..
kendimden önce hep size dua ettim Rabbim meleklerini gönder diye bana gönderdi ve inanıyorumki sıra sizde.. sizi çok seviyorum görmesemde tanımasamda .. Rabbim gönlünüze göre versin..
arkadaslar bende az önce doktordan geldim hormonlarım yavas calışıyormuş.hipotroid dedi. levotiron diye biilaç verdi bir ay sonra kontrol var. kadın doktoruda sonuçlara baktı önce hormonları düzeltelim eşinin durumu düzelsin dedi. düşük tehlikesi olurmuş olsa bile
Anne olanları tekrar ekrar tebrik ediorum,benim bu ay olmadı.Doktora gitmek istiyorum.adetim biter bitmez mi gitmeiyim gidenler yardım((
Canımm çok sevindim hadi sana halay cekelimmmBak bugünde senden güzel haber aldık Allaha sükür darısı hepimizin başına inşallah 4 haftalık değilmiş dimi çocuk nerdeyse6 hafta yani süperr pıtpıtları duydun mu. Gerçi onun için daha erken anca haftaya duyarsınız herhalde
yok daha duymadım benim doktor yalan söylemiş maksat boş mu dolumu gebelik onu öğrenmekmiş..
tabi canım daha cok erken duymak için allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah Hadi hayırlı olsunnn:)
kızlar sağlık ocağından geldim kanda bakma yetkisi yokmuş ama baska kan tahlillerini yapıyorlarmış ve bana idrardan tahlil yaptılar önce bizim evde yaptıklarımızdan yaptılar silik olan ikinci çizgi netlesmiş artık çok koyu ve sonra kendi yaptıkları tahlılı yaptılar pozitif çıktı yaşasın çok mutlu oldumkilomu tarttılar zayıflamışım ya kacgündür bu bulantılardan yiyemiyordum kilo vermişim ne yazıkkı testleri yaparlarken heycandan tansiyonumda çıkmış iki kere ölçmek zorunda kaldılar ya idrardada enfeksiyon çıktı ama çok değilmiş ilaç vermediler bu bulantılarım için tuzlu krakerleri leblebileri önerdileer biraz gebelikten konuştuk kan aldılar saat 3 buçukta sonuçları almaya gitcez bide hamilelik hakkında öğrenmem gerekenler varmış onun için bi kitapçık verdiler ay böle güzeldi mutlu oldum ebe 5 hafta 3 günlük tahmini olarak dedi allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inş kızlar dualarınız için çok çok ama çok tskler alıntı yapmadım bulantım var hala birazdan alıntı yaparak yazarım kib aeo öp by :79:
kızlar ikinizide tebrik ederim tekrar.....selamün aleyküm canlarım..
sabah 9da gittim ama sıra geldi girdim diyene kadar saat 12.30 oldu hemen eve geldim yattım sabaha kadar uyayamadıgım için gözlerim ve başım ağrıyordu..
neyse teyzeleri 2.7 mm fetusum5 hafta 6 günlük olmuş .. maşallahım var dimi hiç haberim yok 3 gündür daha hamile oldugumu biliyorum Rabbime şükürler olsun. Allahım gülmeden ayırmasın.. yarında sabahtan kan vermeye gideceğim artık gebelik takibine başlıyoruz dedi doktor.
böyle işte.. dua edenlerinizden Allah razı olsun.. kötü şeyler olacaktıysa bile dualarınız engel oldu eminim..
kendimden önce hep size dua ettim Rabbim meleklerini gönder diye bana gönderdi ve inanıyorumki sıra sizde.. sizi çok seviyorum görmesemde tanımasamda .. Rabbim gönlünüze göre versin..
hamile olan arkadaslari cani gönüyde tebrik ediyorum ne mutlu ki su mubarek günlerde sevincinize sevinc kattiniz.. allah olmayanlara nasip etsin ins..
canlar nasilsiniz.. ben iyiim allaha sükürr ramazanda geldi geldi dedik simdide bittiyor.. beni merak edenlere soranlar cok sagolsunlarr.. malum durumdan dolayi epey bi giremedim.. affola .. durumlar düzeldi esimle gayet iyyim simdilik mutluyuz ins birdaha böyle seylerle karsilasmayiizz .allahim bizi bi sinava soktu ama sonuc ortada.. allahim kimsenin yuvasini bozmasin hele su mubarek günlerde.. kaynanami allaha havale ettim büyümdür ramazanin gözü suyu hörmenitine onunda gönlünü aldim sayilir ama mesafe koydukk tibki yeni tanismisiz gibi olduk ama böyle daha iyi korumayi düsünüyorum bu mesafeyi.. bebek konusunuda kapattim birazdaha zaman gerekiyormus onu anladimm..
ah canım inş ilaçlarla düzeltirler bak o zaman olmasın bebiş düzelene kadar çünkü düşüğün etkisi çok büyük oluyor insan etkisinden kurtulamıyor inş 1 ay sonra sonuçların çok güzel gelir tatlım
selamün aleyküm canlarım..
Gecmiş olsun canım ama ilaçla toparlarsın hemen hem bak belki olmaması iyi olmuş bundan sonra olur inşallah
Hormon testti yaptırmak için reglinin 3-4 günü yumurta takibi için de regl bitiminden 1 hafta sonra gitsen daha iyi olur. Gitmişken yumurtana da bakılır[/QUO
sağol canım allah razı olsunn evet gercektan herseyde var bi hayır
aminnn canım inş ii ve güzel duaların için çok teskkürler
ececim daha iyiyim canım ama eşimede dedim altınlarımı yedirmem abine diye bakalım ne olcak eger allah korkuları varsa verirler fazlada elimden bişey gelmiyo canım...sende doktora gitcekmişsin hayırlı haberlerle dön inş...
booncugum canım benim ya bazen bende öyle oluyorum ama sabretmemiz lazım rabbim hakkımızda hayırlısını varsın ...
sorma sevcanım ya cok pişmanım ama verdim bir kere salaklık bende...evet altın baya yükseldi inş alabilirim altınlarımı...sen nasılsın ikiz yigenlerimde iyidir inş maşallah ya rabbim nazarlardan korusun...
allah razı olsun kardeloşum duaların icin rabbim kabul eder inş...amiinnn....
öncelikle cok sagol eboşum...valla eşimin yüzünden verdim zaten yeni evliydik aramız kötü olmasın dye verdim ama şimdi olsaydı asla vermezdim...canım ya ben hep insanları kendim gibi biliyorum ve oyuzdende darbe yiyorum bundan sonra daha katı olmaya karar verdim...yok tatlım eşimle aramı bozmuyorum ama ona diyorum abine söyle altınlarımı versin diye ama ben hakkımı aramaya devam etcem...sen nasılsın epeydir görüşemedik k.i.b öpüyorum seni...
günaydın canım sanada hayırlı günler...amin inş ...
canım cok sevindim...artık icini ferah tut ve stres yapıp bebişini üzme...rabbim saglıklı kucagına almayı nasıp etsin...
canım doktorlar ilacla tedavi ederler sakın moralini bozma...bide doktorlar cok dogru söylüyo bende enfeksiyon vardı doktor dediki bana hamile kalsanda düşükle sonuclanır gercekten oyle oldu...rabbim hakkımızda hayırlısını versin...
lagrimacım doktordan hayırlı haberlerle gelirsin inş canım...
selam kızlar hayırlı günler hepinize...bende carşıya incem bugun gecen hafta indigimde cok susamıştım inş bugun susamam havada cok sıcak...neyse ben cıkıyorum işlerimi yapıyım sonra görüşürüz öpüyorum hepinizi...
inşallah canım moralimi bozmayacam artık inşallah en azından nedenini biiyorum artık onunla uğraşmam gerek.hepiniz çok sağolun moralim düzeliyo sayenizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?