amin canımmm allah kucagınada almayı nasip etsinn.masallah ya yeğenler sıraya girdi :)allahım bu tabloyu bozmasın
Şşştt kıslar selam hepinize ben geldım.altta gördügum kızlar hosgelmişsiniz...
Ebuşum gecmıse göz attm da canın sıkknms cnm arkadasım,sımdı ıyısındır ınsallah.
Kardelosum sen napyon cnm,bugun konustk gercı cok öptm senı.
Boncugum kıyamam aglamıssın..Allahım hayırlısyla annelıgı nasıp etsn hepımıze cnm.gececek bu sıkıntılar.
Banum sen naslsn cnm,bugun senınle gorusmek ıstedm ama telın yok
pelosum cnm,ne oldugunu okuyamadm ama moralını bozmuslar anladgm kadaryla.skma canını tatlım,yapan kendıne yapar unutma.
Lagrımacm miniki görmüssünüz maasallah cnm sevındım,bosa evham oldun bak,cok şükür.
Ececım sende kanda baktrmssın cok sevındım cnm ya.
Sevcanım,sen napıyon kuzucum benım,mıden fenaamıs kıyamam.olsun minişlerin saglıklı oldugunu gösterıyo,konusalm evet kuşum özledım.
Gökcem bugun iyisndr ıns cnm,kocisın gıdınce sklmssın.Allah hepımızın kocislerını,aılelerımizi korusun.amın.
Kızlar ılla yazmadklarm vardır smdı aklmda bu kadar kaldı.
Bana gelınce..evdeym bayramdan sonra iş bakıcam kısmetse.eşım başladı şükür...3gündürde kayınvalıdeme gıdıp gelıyorum.kocis gec gelıyo.otobusten burda ındıgı ıcın bende buradaym..dün gece burda kaldm.durun braz daha anlatcm ama sarj bıtıyo.bunca yazdgm bosa gtmesn.gelcem
ewet ya bu ramazan çok güzel geciyor ya ama bu yoğunluk tatlı demi ewet gece geliyorsun farkettim hiç konuşamıyoruz neyse ramazandan sonra inş bol bol konuşuruz
ya aslında tam erken yatmaya alışırken bu bulantılar beni mahfetti uykumu bozdu neyse razıyım ben böle olunca mutlu oluyorum artık bebişim ii olsunda baska bişi istemiyorum
canım zaten ben gezemiyorum sağ olsun basımda koçiş var nöbet tutuyor resmen zaten fazla ayakta kaldımmı karnım ağrıyo onun için gezmiyorum
günaydın canım sanada hayırlı sabahlar hayırlı hafta olsun inş valla ben geldim ya bide berrin geldi sanırım baska gelen yok bende merak ettim yaa
canım benim o konu halledildi her ay bir tane den yapcaklar bana altınlarımı...bu kadar moral verdiginiz icin hepinizden allah razı olsun...amin canım inş göreceksin hayırlısıyla...canım sen diyeceğini demişsin inş allah korkuları vardır da verir ler
amin canım artık stres yok bebişim üzülmeyecek inş allahım kucağıma aldığım günleri göstersin inş
kayram hsg canım seni çok merak ettik nasılsın bebiş iimi
tebrik ederim canım...rabbim hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin...uzun zamandır girmiyordum moralim çok bozuluyordu sürekli bebek konusu düşünmeye başlamıştım buraya girdikçe içimdeki istek 2 ye katlanmıştı ve her ay regl olmak beni üzüyordu ama ara verdim tatile gittik ve döndükten bir ay sonra yani en son 1temmuzda regl oldum ve şuan 7 hafta 3 günlük hamileyim çok mutluyum ama çokta kötüyüm böyle olacağımı bilmiyordum serumlar ile ayakta duruyorum sürekli hiç bir şey yiyemiyorumm devamlı istifraa vücudum bebeğime alışamadı ve tepki veriyormuş en basit anlatımı :) ama geçicek inşallah anne olmak şimdiden çok zor ve farklı bir his ALLAH İSTEYEN HERKESE BU DUYGULARI YAŞATSIN VE SAĞLIKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASİPPPPPPP ETSİNN İNŞALLAH..........
hayırlısı olsun canım ilk kez gideceksen adetin bitince git doktorunla konuş ona göre bilgi verir doktorun...Anne olanları tekrar ekrar tebrik ediorum,benim bu ay olmadı.Doktora gitmek istiyorum.adetim biter bitmez mi gitmeiyim gidenler yardım((
canım cok sevindim dediginden daha buyukmuş maşallah...amin duaların icin allah razı olsun canım bizde seni seviyoruz kendine ve bebişine iyi bak...selamün aleyküm canlarım..
sabah 9da gittim ama sıra geldi girdim diyene kadar saat 12.30 oldu hemen eve geldim yattım sabaha kadar uyayamadıgım için gözlerim ve başım ağrıyordu..
neyse teyzeleri 2.7 mm fetusum5 hafta 6 günlük olmuş .. maşallahım var dimi hiç haberim yok 3 gündür daha hamile oldugumu biliyorum Rabbime şükürler olsun. Allahım gülmeden ayırmasın.. yarında sabahtan kan vermeye gideceğim artık gebelik takibine başlıyoruz dedi doktor.
böyle işte.. dua edenlerinizden Allah razı olsun.. kötü şeyler olacaktıysa bile dualarınız engel oldu eminim..
kendimden önce hep size dua ettim Rabbim meleklerini gönder diye bana gönderdi ve inanıyorumki sıra sizde.. sizi çok seviyorum görmesemde tanımasamda .. Rabbim gönlünüze göre versin..
canım her şeyin yolunda gitmesine sevindim hep böyle devam eder inş...bebek konusunuda aklından cıkarmak iyi bir bakmışsın düşünmedigin bir anda gelmiş minişin...hamile olan arkadaslari cani gönüyde tebrik ediyorum ne mutlu ki su mubarek günlerde sevincinize sevinc kattiniz.. allah olmayanlara nasip etsin ins..
canlar nasilsiniz.. ben iyiim allaha sükürr ramazanda geldi geldi dedik simdide bittiyor.. beni merak edenlere soranlar cok sagolsunlarr.. malum durumdan dolayi epey bi giremedim.. affola .. durumlar düzeldi esimle gayet iyyim simdilik mutluyuz ins birdaha böyle seylerle karsilasmayiizz .allahim bizi bi sinava soktu ama sonuc ortada.. allahim kimsenin yuvasini bozmasin hele su mubarek günlerde.. kaynanami allaha havale ettim büyümdür ramazanin gözü suyu hörmenitine onunda gönlünü aldim sayilir ama mesafe koydukk tibki yeni tanismisiz gibi olduk ama böyle daha iyi korumayi düsünüyorum bu mesafeyi.. bebek konusunuda kapattim birazdaha zaman gerekiyormus onu anladimm..
Şşştt kıslar selam hepinize ben geldım.altta gördügum kızlar hosgelmişsiniz...
Ebuşum gecmıse göz attm da canın sıkknms cnm arkadasım,sımdı ıyısındır ınsallah.
Boncugum kıyamam aglamıssın..Allahım hayırlısyla annelıgı nasıp etsn hepımıze cnm.gececek bu sıkıntılar.
pelosum cnm,ne oldugunu okuyamadm ama moralını bozmuslar anladgm kadaryla.skma canını tatlım,yapan kendıne yapar unutma.
Lagrımacm miniki görmüssünüz maasallah cnm sevındım,bosa evham oldun bak,cok şükür.
Sevcanım,sen napıyon kuzucum benım,mıden fenaamıs kıyamam.olsun minişlerin saglıklı oldugunu gösterıyo,konusalm evet kuşum özledım.
Gökcem bugun iyisndr ıns cnm,kocisın gıdınce sklmssın.Allah hepımızın kocislerını,aılelerımizi korusun.amın.
Bana gelınce..evdeym bayramdan sonra iş bakıcam kısmetse.eşım başladı şükür...3gündürde kayınvalıdeme gıdıp gelıyorum.kocis gec gelıyo.otobusten burda ındıgı ıcın bende buradaym..dün gece burda kaldm.durun braz daha anlatcm ama sarj bıtıyo.bunca yazdgm bosa gtmesn.gelcemŞşştt kıslar selam hepinize ben geldım.altta gördügum kızlar hosgelmişsiniz...
Bana gelınce..evdeym bayramdan sonra iş bakıcam kısmetse.eşım başladı şükür...3gündürde kayınvalıdeme gıdıp gelıyorum.kocis gec gelıyo.otobusten burda ındıgı ıcın bende buradaym..dün gece burda kaldm.durun braz daha anlatcm ama sarj bıtıyo.bunca yazdgm bosa gtmesn.gelcem
Canlar ben goya ailelerımıze sımdılık bsy demıcektım asılama ve tup hakknda.bu arada tup öncesı asılamaya karar verdık de..neyse,bıkac gun önce kayınvalıdeme cıtlattm,yapsakmı dusunüyorz falan dıye baktm cok heveslendı bende syledm cok sevındı.bunca zaman askerlgı sıkıntı edıp karamsar oldugumu syleyncede sen onumu takıyodunda ıstemyodn dıyede tatlı tatlı kızdı:)bayada bı destek oldu.bugun dustuk yollara.bem asılama konusunda acemı oldugum ıcın arastrma hastanesınde benden bırsuru seyler ısteyeceklerını ve tum raporları heyete sunup asılamaya karar vereceklerını syledıler.adetn 2gunu gıdıp testler yapılcak,esımden tekrar spermyogram bıde 2yılı gectıyse eger tekrar rahım fılmı gerekecegını syledı doktor.yanı öyle dırek gelıp asılama olunmuyo buranın proseduru bu dedı.çapayla semiha şakıre gttk sorustrdk ıste...ama ben oraları hıc sevmedm.kızın bırıde ben kacınciya yaptryorm sonuc almadım alanıda duymadm dedı e sacma tabı bana bunu demesı..bende dedım kısmet meselesı kıza.ama yınede şöyle bı dusundum iki kişi yol parasına dunyayı vercez her gttgmızde.burada yaptracagm fıyata cıkacak zaten.buralarda arastrmaya basladık şımdı.adetımde 2gun gectı gecıkmesı suanda ıyı arastrmaya zaman olur.neyse sımdı kactm ben kızlar.Canlar ben goya ailelerımıze sımdılık bsy demıcektım asılama ve tup hakknda.bu arada tup öncesı asılamaya karar verdık de..neyse,bıkac gun önce kayınvalıdeme cıtlattm,yapsakmı dusunüyorz falan dıye baktm cok heveslendı bende syledm cok sevındı.bunca zaman askerlgı sıkıntı edıp karamsar oldugumu syleyncede sen onumu takıyodunda ıstemyodn dıyede tatlı tatlı kızdı:)bayada bı destek oldu.bugun dustuk yollara.bem asılama konusunda acemı oldugum ıcın arastrma hastanesınde benden bırsuru seyler ısteyeceklerını ve tum raporları heyete sunup asılamaya karar vereceklerını syledıler.adetn 2gunu gıdıp testler yapılcak,esımden tekrar spermyogram bıde 2yılı gectıyse eger tekrar rahım fılmı gerekecegını syledı doktor.yanı öyle dırek gelıp asılama olunmuyo buranın proseduru bu dedı.çapayla semiha şakıre gttk sorustrdk ıste...ama ben oraları hıc sevmedm.kızın bırıde ben kacınciya yaptryorm sonuc almadım alanıda duymadm dedı e sacma tabı bana bunu demesı..bende dedım kısmet meselesı kıza.ama yınede şöyle bı dusundum iki kişi yol parasına dunyayı vercez her gttgmızde.burada yaptracagm fıyata cıkacak zaten.buralarda arastrmaya basladık şımdı.adetımde 2gun gectı gecıkmesı suanda ıyı arastrmaya zaman olur.neyse sımdı kactm ben kızlar.
cok sagol derinim benim.... canım sıkkındı ama şimdi düzeldi allaha şükür ...canım inş her şey yolunda gider ve aşılama bebişinin gelmesine vesile olur dualarım seninle rabbim yüzünü güldürsün...bizlerde bir gün hayırlısıyla hamile kalıp bebişlerimizi hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inş...
kızlar altta kim var bilmiyorum ama cok başım agrıyor şimdi cıkıyorum biraz uzanacam sonra görüşürüz k.i.b hepinizi cok öpüyorum...
ewet ya bu ramazan çok güzel geciyor ya ama bu yoğunluk tatlı demi ewet gece geliyorsun farkettim hiç konuşamıyoruz neyse ramazandan sonra inş bol bol konuşuruz
ya aslında tam erken yatmaya alışırken bu bulantılar beni mahfetti uykumu bozdu neyse razıyım ben böle olunca mutlu oluyorum artık bebişim ii olsunda baska bişi istemiyorum
canım zaten ben gezemiyorum sağ olsun basımda koçiş var nöbet tutuyor resmen zaten fazla ayakta kaldımmı karnım ağrıyo onun için gezmiyorum
günaydın canım sanada hayırlı sabahlar hayırlı hafta olsun inş valla ben geldim ya bide berrin geldi sanırım baska gelen yok bende merak ettim yaa
canım benim o konu halledildi her ay bir tane den yapcaklar bana altınlarımı...bu kadar moral verdiginiz icin hepinizden allah razı olsun...amin canım inş göreceksin hayırlısıyla...
tebrik ederim canım...rabbim hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin...
hayırlısı olsun canım ilk kez gideceksen adetin bitince git doktorunla konuş ona göre bilgi verir doktorun...
canım cok sevindim dediginden daha buyukmuş maşallah...amin duaların icin allah razı olsun canım bizde seni seviyoruz kendine ve bebişine iyi bak...
canım her şeyin yolunda gitmesine sevindim hep böyle devam eder inş...bebek konusunuda aklından cıkarmak iyi bir bakmışsın düşünmedigin bir anda gelmiş minişin...
cok sagol derinim benim.... canım sıkkındı ama şimdi düzeldi allaha şükür ...canım inş her şey yolunda gider ve aşılama bebişinin gelmesine vesile olur dualarım seninle rabbim yüzünü güldürsün...bizlerde bir gün hayırlısıyla hamile kalıp bebişlerimizi hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inş...
kızlar altta kim var bilmiyorum ama cok başım agrıyor şimdi cıkıyorum biraz uzanacam sonra görüşürüz k.i.b hepinizi cok öpüyorum...
canım allah tamamına erdirsin inş ne güzel olmuş tatil bak bebişe vesile olmuş inş hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız inş olmayanlarda bu duyguyu en kısa zamanda yasarlar allahım bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder inşuzun zamandır girmiyordum moralim çok bozuluyordu sürekli bebek konusu düşünmeye başlamıştım buraya girdikçe içimdeki istek 2 ye katlanmıştı ve her ay regl olmak beni üzüyordu ama ara verdim tatile gittik ve döndükten bir ay sonra yani en son 1temmuzda regl oldum ve şuan 7 hafta 3 günlük hamileyim çok mutluyum ama çokta kötüyüm böyle olacağımı bilmiyordum serumlar ile ayakta duruyorum sürekli hiç bir şey yiyemiyorumm devamlı istifraa vücudum bebeğime alışamadı ve tepki veriyormuş en basit anlatımı :) ama geçicek inşallah anne olmak şimdiden çok zor ve farklı bir his ALLAH İSTEYEN HERKESE BU DUYGULARI YAŞATSIN VE SAĞLIKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASİPPPPPPP ETSİNN İNŞALLAH..........
amin canım inş inş allahım olmayanlarada nasip eder inanın hergün sizler içinde dua ediyorum tüm olmayanlara da allahım kabul eder inşcanım yaa çok mutlu oldum, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah güzel bebeğini...
sağol tatlım inş allahım sizlerede nasip eder canım bende ilk bi olmuyor diye gittiğimde dr adetin 3 üncü gel hormonlara bakalım demiştiAnne olanları tekrar ekrar tebrik ediorum,benim bu ay olmadı.Doktora gitmek istiyorum.adetim biter bitmez mi gitmeiyim gidenler yardım((
ne güzel allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inş hepime bebişlerimizi kucaklarımızda görmek nasip ederselamün aleyküm canlarım..
sabah 9da gittim ama sıra geldi girdim diyene kadar saat 12.30 oldu hemen eve geldim yattım sabaha kadar uyayamadıgım için gözlerim ve başım ağrıyordu..
neyse teyzeleri 2.7 mm fetusum5 hafta 6 günlük olmuş .. maşallahım var dimi hiç haberim yok 3 gündür daha hamile oldugumu biliyorum Rabbime şükürler olsun. Allahım gülmeden ayırmasın.. yarında sabahtan kan vermeye gideceğim artık gebelik takibine başlıyoruz dedi doktor.
böyle işte.. dua edenlerinizden Allah razı olsun.. kötü şeyler olacaktıysa bile dualarınız engel oldu eminim..
kendimden önce hep size dua ettim Rabbim meleklerini gönder diye bana gönderdi ve inanıyorumki sıra sizde.. sizi çok seviyorum görmesemde tanımasamda .. Rabbim gönlünüze göre versin..
sağol canım inş allahım o günleri gösterir sen gene mi yoksun neyse inş güzel vakit gecirirsin bak sana gecmişte bi adres attım bak okkızlar ikinizide tebrik ederim tekrar.....
RABBİM sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin yawruşlarımızı....
bakın herşey yolunda inş hepte böyle gidecek yeterki içimizi hep rahat tutalım ve dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden ...
bu arada geçmişe bakamadım bugünde iftar yapmak için arkadaşalrımızla buluşcaz yine yokum....
yarında saat 11de kontrolümüz war heycandan duramıyorum yerimde RABBİM hayırlı haberlerle dönmemi nasip eder inş....
hepinizi tek tek öpüyorum ALLAHIMA EMANETSİNİZ CANLARRRR...!!!!
amin canım darısı sizlerin olsun inş canım sen neden bu kadar gelemedin bilmiyorum ama seni görmekten çok mutlu oldum inan inş iisindirhamile olan arkadaslari cani gönüyde tebrik ediyorum ne mutlu ki su mubarek günlerde sevincinize sevinc kattiniz.. allah olmayanlara nasip etsin ins..
canlar nasilsiniz.. ben iyiim allaha sükürr ramazanda geldi geldi dedik simdide bittiyor.. beni merak edenlere soranlar cok sagolsunlarr.. malum durumdan dolayi epey bi giremedim.. affola .. durumlar düzeldi esimle gayet iyyim simdilik mutluyuz ins birdaha böyle seylerle karsilasmayiizz .allahim bizi bi sinava soktu ama sonuc ortada.. allahim kimsenin yuvasini bozmasin hele su mubarek günlerde.. kaynanami allaha havale ettim büyümdür ramazanin gözü suyu hörmenitine onunda gönlünü aldim sayilir ama mesafe koydukk tibki yeni tanismisiz gibi olduk ama böyle daha iyi korumayi düsünüyorum bu mesafeyi.. bebek konusunuda kapattim birazdaha zaman gerekiyormus onu anladimm..
allah allah ya sen yine doğum dr unu dinle ne olur ne olmaz inan düşük çok zor oluyorinşallah canımm düzelir düşük riski oluyomuş doktorum öle dedi ama dahiliye doktoru da hamile kalabilirsin dedi
hsg canım ya daha kanda bakmadılar ben sağlık ocağına gittim bizim yetkimiz yok bakamıyoruz dediler e benimde 10 gündür adet olmadığımı duyunca hemen test yapalım sen yaptın mı dediler yaptım dedim yine tekrarladılar ve hani kendileri baska bi şekildede bakıyorlarya gebeliğe idrarda bide öle baktılar var dediler kesin sonuç bu dediler hayırlısı bakalım bide kadın doğuma gideceğim bakalım inş bayram gelmeden gidebilirim inşŞşştt kıslar selam hepinize ben geldım.altta gördügum kızlar hosgelmişsiniz...
Bana gelınce..evdeym bayramdan sonra iş bakıcam kısmetse.eşım başladı şükür...3gündürde kayınvalıdeme gıdıp gelıyorum.kocis gec gelıyo.otobusten burda ındıgı ıcın bende buradaym..dün gece burda kaldm.durun braz daha anlatcm ama sarj bıtıyo.bunca yazdgm bosa gtmesn.gelcemŞşştt kıslar selam hepinize ben geldım.altta gördügum kızlar hosgelmişsiniz...
canım hadi yaırlısı inş hayırlısıyla gelir minişin bu asılama vesile olsun inşCanlar ben goya ailelerımıze sımdılık bsy demıcektım asılama ve tup hakknda.bu arada tup öncesı asılamaya karar verdık de..neyse,bıkac gun önce kayınvalıdeme cıtlattm,yapsakmı dusunüyorz falan dıye baktm cok heveslendı bende syledm cok sevındı.bunca zaman askerlgı sıkıntı edıp karamsar oldugumu syleyncede sen onumu takıyodunda ıstemyodn dıyede tatlı tatlı kızdı:)bayada bı destek oldu.bugun dustuk yollara.bem asılama konusunda acemı oldugum ıcın arastrma hastanesınde benden bırsuru seyler ısteyeceklerını ve tum raporları heyete sunup asılamaya karar vereceklerını syledıler.adetn 2gunu gıdıp testler yapılcak,esımden tekrar spermyogram bıde 2yılı gectıyse eger tekrar rahım fılmı gerekecegını syledı doktor.yanı öyle dırek gelıp asılama olunmuyo buranın proseduru bu dedı.çapayla semiha şakıre gttk sorustrdk ıste...ama ben oraları hıc sevmedm.kızın bırıde ben kacınciya yaptryorm sonuc almadım alanıda duymadm dedı e sacma tabı bana bunu demesı..bende dedım kısmet meselesı kıza.ama yınede şöyle bı dusundum iki kişi yol parasına dunyayı vercez her gttgmızde.burada yaptracagm fıyata cıkacak zaten.buralarda arastrmaya basladık şımdı.adetımde 2gun gectı gecıkmesı suanda ıyı arastrmaya zaman olur.neyse sımdı kactm ben kızlar.Canlar ben goya ailelerımıze sımdılık bsy demıcektım asılama ve tup hakknda.bu arada tup öncesı asılamaya karar verdık de..neyse,bıkac gun önce kayınvalıdeme cıtlattm,yapsakmı dusunüyorz falan dıye baktm cok heveslendı bende syledm cok sevındı.bunca zaman askerlgı sıkıntı edıp karamsar oldugumu syleyncede sen onumu takıyodunda ıstemyodn dıyede tatlı tatlı kızdı:)bayada bı destek oldu.bugun dustuk yollara.bem asılama konusunda acemı oldugum ıcın arastrma hastanesınde benden bırsuru seyler ısteyeceklerını ve tum raporları heyete sunup asılamaya karar vereceklerını syledıler.adetn 2gunu gıdıp testler yapılcak,esımden tekrar spermyogram bıde 2yılı gectıyse eger tekrar rahım fılmı gerekecegını syledı doktor.yanı öyle dırek gelıp asılama olunmuyo buranın proseduru bu dedı.çapayla semiha şakıre gttk sorustrdk ıste...ama ben oraları hıc sevmedm.kızın bırıde ben kacınciya yaptryorm sonuc almadım alanıda duymadm dedı e sacma tabı bana bunu demesı..bende dedım kısmet meselesı kıza.ama yınede şöyle bı dusundum iki kişi yol parasına dunyayı vercez her gttgmızde.burada yaptracagm fıyata cıkacak zaten.buralarda arastrmaya basladık şımdı.adetımde 2gun gectı gecıkmesı suanda ıyı arastrmaya zaman olur.neyse sımdı kactm ben kızlar.
canım benim o konu halledildi her ay bir tane den yapcaklar bana altınlarımı...bu kadar moral verdiginiz icin hepinizden allah razı olsun...amin canım inş göreceksin hayırlısıyla...
tebrik ederim canım...rabbim hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin...
hayırlısı olsun canım ilk kez gideceksen adetin bitince git doktorunla konuş ona göre bilgi verir doktorun...
canım cok sevindim dediginden daha buyukmuş maşallah...amin duaların icin allah razı olsun canım bizde seni seviyoruz kendine ve bebişine iyi bak...
canım her şeyin yolunda gitmesine sevindim hep böyle devam eder inş...bebek konusunuda aklından cıkarmak iyi bir bakmışsın düşünmedigin bir anda gelmiş minişin...
çok şükür canım,napalım,mecbur metanetli olmak zorundayım,elimden gelen bişey yok çünkü.Arada hepimize oluyor canım ama cok uzatmamak lazım o psikolojiyi
Yok canım girmedik Allah korusun öyle demeyelim hep yeni maçlara bakıcaz:)
Lerigma inşallah yarın yanni bugün çok cok güzel haberlerle gelirsin canım Allaha emenet ol
Banucum ne güzel sen bir yola girdin artık moral de cok önemli topla kendini Melegin yakın inşallah :)
Ben anca gelebildim. İftar koca doğum günü ve geldik arkadaşlar geldi derken anca gerci yazmasamda hep okuyorum hadi bakalım hayırtlı haberleri tek tek alacağız.
Kardelen metanetini çok takdir ediyorum arkadaşım regliysen de bu güçlü moralle inşallah yakın zamanda inşallahhh :)Sevcan ve Ece kendinize okadar yüklenmeyin biraz az gezin dinlenin ilk aylar önemli :)
Ebrar iyiyim çok şükür geldim kendime zaten benim gelgitlerim öyle 1 günlük çok sükür cabuk toparlanıyorum Sende iyimişin ne güzel allah bozmasın hiçbirimizi
Herkezi öperim İyi sahurlar
selamün aleyküm canlarım..
çok şükür canım,napalım,mecbur metanetli olmak zorundayım,elimden gelen bişey yok çünkü.
vıdı vıdı vıdı başımızı yedin,ahanda gör,bi kez daha dediğime geldin miiiiiiiiiiiiiiiiii?
hayırlı uğurlu olsun,rabbim sonuna kadar sağlıklı geçirmeyi nasib etsin.
ececim,seninkide tekrardan hayırlı uğurlu olsun inşallah.
gelelim benim duruma,tabiki sökülme oldu ve ben arkadaşımla hastaneye gitmiştim,tüp bebek bölümüne başvurdum,bana doğum kontrol verdi ama sonra hesaplayınca,bi sonraki adet dönemimde şehir dışında olacağımızı anladım ve başka bi dr la görüştüm,ona zamanım çok mu geçiyo dedim yaşımdan dolayı,görmem tahlillerine bakmam lazım dedi ve o kontrolde bayramdan sonraya kaldı malesef.
Allah kabul etsin canım tüm dualarını gelmeside iyidir be kardeloş napalım yani.ettim,rabbim kabul etsin,tek tek saydım isimlerinizi.
birsencim,kanamam daha çoğalmadı ama çoğalma yolunda ilerliyo sanırım,gökkuşağının tüm renkleriyle beraber,şimdilik azcık azcık devam,merak etme yarına sökülür.
Napıyım be ebrar uykusuzluktan uzunköprüde rahatsızlandım şimdi tatıyorum hemen uyumasamda yatakta yatın diyolar ya aynı saatte inşallah iyice düzelir kız gündüz gir iftardan sonra giirde gül cemalini görelim.kızlar ben geldim çıktınız ya bende sevinmiştim oysa neyse sağlık olsun sizler fazla kalmayın pc başında zaten
geçmişe biraz baktım PELOŞUMUN morali bozukmuş kuzum kıyamam ya bu haksızlıklar niye olur anlamam hep eşlerimizin yumuşak yüzlülüğünden sanırsam zamanında bizede çok yapıldı ama şimdi herkes neyin ne olduğunu anladı sende allaha havale et o herşeyin endoğrusunu bilir ve mutlaka mükafatın olur kuzum .sıkma canını olurmu eşinlede aranı bozma .hakkınıda ara tabiki
BONCUĞUM sende kötü olmuşsun kıyamam ya buara hepimize geldiler sanırsam hepsi geçicek inşallah canım
UEBESLİ saol tatlım daha iyiyim şükür sen nasılsın canım
KARDELOŞUM nedemek cano yaa keşke daha erken diyebilseydim bende hepinize çok dua ettim allahım kabul etsin
BANUM burdasınmı kuzum bugece daha erken gelmeye çalıştım ama yinemi yetişemedim yoksam
ANATOLİŞİM ben iyiyim kuzucum pc sürekli atıyo beni diğeride kocişde olunca giremiyorum sen nasılsın yiğenim nasıl
RANACIM sende bebişi görmeye gidecekmişsin hayırlı haberler al inşallah tatlım
SEVCANIM gezmelerdeydin demek iyi gelmiştir kesin
LAGRİMACIM inşallah yarın hayırlı haberler alırsın canım dualarım seninle
BİRSOŞUM selamını aldım canım saol emreyi diloşu ve seni öptüm buararda adet olmuşsun hadi gözünaydın
ECECİM seninde ağrıların geçmemiş umarım doktor ilaç verir buarada dualarım seninle yarın hayırlı haberler al inşallah
GÖKCEM nasılsın canom kocişin işe gitmiş ALLAH YARDIMCISI OLSUN hepsini korusun inşallah
kızlar çok gerilere gidemedim birkaç sayfa okuyabildim pc sürekli atıyo kusura bakmayın
İnşallah gelir bu sefer olmazsa diye çok kasılıyorum nasıl düzelicem bilmiyorum.Kimseyleyde konuşamıyorum kardeşimin doğumuna az kaldı kendi dertlerimle onları üzmek istemiyorum garibim zaten benden sebeb tam yaşayamadı zaten...Arada hepimize oluyor canım ama cok uzatmamak lazım o psikolojiyi
Lerigma inşallah yarın yanni bugün çok cok güzel haberlerle gelirsin canım Allaha emenet ol
Banucum ne güzel sen bir yola girdin artık moral de cok önemli topla kendini Melegin yakın inşallah :)
Ben anca gelebildim. İftar koca doğum günü ve geldik arkadaşlar geldi derken anca gerci yazmasamda hep okuyorum hadi bakalım hayırtlı haberleri tek tek alacağız.
Kardelen metanetini çok takdir ediyorum arkadaşım regliysen de bu güçlü moralle inşallah yakın zamanda inşallahhh :)Sevcan ve Ece kendinize okadar yüklenmeyin biraz az gezin dinlenin ilk aylar önemli :)
Ebrar iyiyim çok şükür geldim kendime zaten benim gelgitlerim öyle 1 günlük çok sükür cabuk toparlanıyorum Sende iyimişin ne güzel allah bozmasın hiçbirimizi
Canım hadi esas şimdi gözün aydın Allah hayıırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.kızlar sağlık ocağından geldim kanda bakma yetkisi yokmuş ama baska kan tahlillerini yapıyorlarmış ve bana idrardan tahlil yaptılar önce bizim evde yaptıklarımızdan yaptılar silik olan ikinci çizgi netlesmiş artık çok koyu ve sonra kendi yaptıkları tahlılı yaptılar pozitif çıktı yaşasın çok mutlu oldumkilomu tarttılar zayıflamışım ya kacgündür bu bulantılardan yiyemiyordum kilo vermişim ne yazıkkı testleri yaparlarken heycandan tansiyonumda çıkmış iki kere ölçmek zorunda kaldılar ya idrardada enfeksiyon çıktı ama çok değilmiş ilaç vermediler bu bulantılarım için tuzlu krakerleri leblebileri önerdileer biraz gebelikten konuştuk kan aldılar saat 3 buçukta sonuçları almaya gitcez bide hamilelik hakkında öğrenmem gerekenler varmış onun için bi kitapçık verdiler ay böle güzeldi mutlu oldum ebe 5 hafta 3 günlük tahmini olarak dedi allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inş kızlar dualarınız için çok çok ama çok tskler alıntı yapmadım bulantım var hala birazdan alıntı yaparak yazarım kib aeo öp by :79:
Geçmiş olsun berrin ilacını sabah aç karnına iç en az yarım saat yemek yeme inşallah çabucak düşer kaç tane verdi ilaçtan.arkadaslar bende az önce doktordan geldim hormonlarım yavas calışıyormuş.hipotroid dedi. levotiron diye biilaç verdi bir ay sonra kontrol var. kadın doktoruda sonuçlara baktı önce hormonları düzeltelim eşinin durumu düzelsin dedi. düşük tehlikesi olurmuş olsa bile
Hayırlı olsun sevimli Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.uzun zamandır girmiyordum moralim çok bozuluyordu sürekli bebek konusu düşünmeye başlamıştım buraya girdikçe içimdeki istek 2 ye katlanmıştı ve her ay regl olmak beni üzüyordu ama ara verdim tatile gittik ve döndükten bir ay sonra yani en son 1temmuzda regl oldum ve şuan 7 hafta 3 günlük hamileyim çok mutluyum ama çokta kötüyüm böyle olacağımı bilmiyordum serumlar ile ayakta duruyorum sürekli hiç bir şey yiyemiyorumm devamlı istifraa vücudum bebeğime alışamadı ve tepki veriyormuş en basit anlatımı :) ama geçicek inşallah anne olmak şimdiden çok zor ve farklı bir his ALLAH İSTEYEN HERKESE BU DUYGULARI YAŞATSIN VE SAĞLIKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASİPPPPPPP ETSİNN İNŞALLAH..........
Bak ben ne demiştim sana gördünmü hadi şimdi iç ferahlığıylan sevin.selamün aleyküm canlarım..
Sevindim canım Allah bir daha böyle şeyler yaşatmasın kimseye.hamile olan arkadaslari cani gönüyde tebrik ediyorum ne mutlu ki su mubarek günlerde sevincinize sevinc kattiniz.. allah olmayanlara nasip etsin ins..
Hayırdır derincim keşke ebrardan alsaydın özelden atıyım telimi sana.Şşştt kıslar selam hepinize ben geldım.altta gördügum kızlar hosgelmişsiniz...
Sonunda başlıyorsun hadi hayırlısı derin çapa iyi esasında bana aşılamayı prof yaptı bu işler kısmet meselesi hem orda 3 tane yapıyolar olmazsada rapor veriyolar bence düşünebilirsin ben memnun kaldım aşılamada ilk gelen kadın canımı yaktı ama hemen profları geldi sakinleştirdi sonra kendi yaptı.Canlar ben goya ailelerımıze sımdılık bsy demıcektım asılama ve tup hakknda.bu arada tup öncesı asılamaya karar verdık de..neyse,bıkac gun önce kayınvalıdeme cıtlattm,yapsakmı dusunüyorz falan dıye baktm cok heveslendı bende syledm cok sevındı.bunca zaman askerlgı sıkıntı edıp karamsar oldugumu syleyncede sen onumu takıyodunda ıstemyodn dıyede tatlı tatlı kızdı:)bayada bı destek oldu.bugun dustuk yollara.bem asılama konusunda acemı oldugum ıcın arastrma hastanesınde benden bırsuru seyler ısteyeceklerını ve tum raporları heyete sunup asılamaya karar vereceklerını syledıler.adetn 2gunu gıdıp testler yapılcak,esımden tekrar spermyogram bıde 2yılı gectıyse eger tekrar rahım fılmı gerekecegını syledı doktor.yanı öyle dırek gelıp asılama olunmuyo buranın proseduru bu dedı.çapayla semiha şakıre gttk sorustrdk ıste...ama ben oraları hıc sevmedm.kızın bırıde ben kacınciya yaptryorm sonuc almadım alanıda duymadm dedı e sacma tabı bana bunu demesı..bende dedım kısmet meselesı kıza.ama yınede şöyle bı dusundum iki kişi yol parasına dunyayı vercez her gttgmızde.burada yaptracagm fıyata cıkacak zaten.buralarda arastrmaya basladık şımdı.adetımde 2gun gectı gecıkmesı suanda ıyı arastrmaya zaman olur.neyse sımdı kactm ben kızlar.Canlar ben goya ailelerımıze sımdılık bsy demıcektım asılama ve tup hakknda.bu arada tup öncesı asılamaya karar verdık de..neyse,bıkac gun önce kayınvalıdeme cıtlattm,yapsakmı dusunüyorz falan dıye baktm cok heveslendı bende syledm cok sevındı.bunca zaman askerlgı sıkıntı edıp karamsar oldugumu syleyncede sen onumu takıyodunda ıstemyodn dıyede tatlı tatlı kızdı:)bayada bı destek oldu.bugun dustuk yollara.bem asılama konusunda acemı oldugum ıcın arastrma hastanesınde benden bırsuru seyler ısteyeceklerını ve tum raporları heyete sunup asılamaya karar vereceklerını syledıler.adetn 2gunu gıdıp testler yapılcak,esımden tekrar spermyogram bıde 2yılı gectıyse eger tekrar rahım fılmı gerekecegını syledı doktor.yanı öyle dırek gelıp asılama olunmuyo buranın proseduru bu dedı.çapayla semiha şakıre gttk sorustrdk ıste...ama ben oraları hıc sevmedm.kızın bırıde ben kacınciya yaptryorm sonuc almadım alanıda duymadm dedı e sacma tabı bana bunu demesı..bende dedım kısmet meselesı kıza.ama yınede şöyle bı dusundum iki kişi yol parasına dunyayı vercez her gttgmızde.burada yaptracagm fıyata cıkacak zaten.buralarda arastrmaya basladık şımdı.adetımde 2gun gectı gecıkmesı suanda ıyı arastrmaya zaman olur.neyse sımdı kactm ben kızlar.
Yat uyu canım bu günleri çok arıyacaksın sonra uykusuz geceler yakın inşallah.canım allah tamamına erdirsin inş ne güzel olmuş tatil bak bebişe vesile olmuş inş hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız inş olmayanlarda bu duyguyu en kısa zamanda yasarlar allahım bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder inş
amin canım inş inş allahım olmayanlarada nasip eder inanın hergün sizler içinde dua ediyorum tüm olmayanlara da allahım kabul eder inş
sağol tatlım inş allahım sizlerede nasip eder canım bende ilk bi olmuyor diye gittiğimde dr adetin 3 üncü gel hormonlara bakalım demişti
ne güzel allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inş hepime bebişlerimizi kucaklarımızda görmek nasip eder
sağol canım inş allahım o günleri gösterir sen gene mi yoksun neyse inş güzel vakit gecirirsin bak sana gecmişte bi adres attım bak ok
amin canım darısı sizlerin olsun inş canım sen neden bu kadar gelemedin bilmiyorum ama seni görmekten çok mutlu oldum inan inş iisindir
allah allah ya sen yine doğum dr unu dinle ne olur ne olmaz inan düşük çok zor oluyor
hsg canım ya daha kanda bakmadılar ben sağlık ocağına gittim bizim yetkimiz yok bakamıyoruz dediler e benimde 10 gündür adet olmadığımı duyunca hemen test yapalım sen yaptın mı dediler yaptım dedim yine tekrarladılar ve hani kendileri baska bi şekildede bakıyorlarya gebeliğe idrarda bide öle baktılar var dediler kesin sonuç bu dediler hayırlısı bakalım bide kadın doğuma gideceğim bakalım inş bayram gelmeden gidebilirim inş
canım hadi yaırlısı inş hayırlısıyla gelir minişin bu asılama vesile olsun inş
canım çok sevindim işler yoluna girdi yani demi oh ii olmuş bu allah sendende razı olsun tatlım amin canım inşşş
gecmiş olsun tatlım dinlenbakalım belki gecer
slm kızlar nasılsınız valla ben çok uykusuzum bugün onun için çok kalmayacağım birazdan çıkacağım sizi merak ettiğim için girdim inş iisinizdir
Allah kabul etsin canım tüm dualarını gelmeside iyidir be kardeloş napalım yani.ettim,rabbim kabul etsin,tek tek saydım isimlerinizi.
birsencim,kanamam daha çoğalmadı ama çoğalma yolunda ilerliyo sanırım,gökkuşağının tüm renkleriyle beraber,şimdilik azcık azcık devam,merak etme yarına sökülür.
Napıyım be ebrar uykusuzluktan uzunköprüde rahatsızlandım şimdi tatıyorum hemen uyumasamda yatakta yatın diyolar ya aynı saatte inşallah iyice düzelir kız gündüz gir iftardan sonra giirde gül cemalini görelim.kızlar ben geldim çıktınız ya bende sevinmiştim oysa neyse sağlık olsun sizler fazla kalmayın pc başında zaten
geçmişe biraz baktım PELOŞUMUN morali bozukmuş kuzum kıyamam ya bu haksızlıklar niye olur anlamam hep eşlerimizin yumuşak yüzlülüğünden sanırsam zamanında bizede çok yapıldı ama şimdi herkes neyin ne olduğunu anladı sende allaha havale et o herşeyin endoğrusunu bilir ve mutlaka mükafatın olur kuzum .sıkma canını olurmu eşinlede aranı bozma .hakkınıda ara tabiki
BONCUĞUM sende kötü olmuşsun kıyamam ya buara hepimize geldiler sanırsam hepsi geçicek inşallah canım
UEBESLİ saol tatlım daha iyiyim şükür sen nasılsın canım
KARDELOŞUM nedemek cano yaa keşke daha erken diyebilseydim bende hepinize çok dua ettim allahım kabul etsin
BANUM burdasınmı kuzum bugece daha erken gelmeye çalıştım ama yinemi yetişemedim yoksam
ANATOLİŞİM ben iyiyim kuzucum pc sürekli atıyo beni diğeride kocişde olunca giremiyorum sen nasılsın yiğenim nasıl
RANACIM sende bebişi görmeye gidecekmişsin hayırlı haberler al inşallah tatlım
SEVCANIM gezmelerdeydin demek iyi gelmiştir kesin
LAGRİMACIM inşallah yarın hayırlı haberler alırsın canım dualarım seninle
BİRSOŞUM selamını aldım canım saol emreyi diloşu ve seni öptüm buararda adet olmuşsun hadi gözünaydın
ECECİM seninde ağrıların geçmemiş umarım doktor ilaç verir buarada dualarım seninle yarın hayırlı haberler al inşallah
GÖKCEM nasılsın canom kocişin işe gitmiş ALLAH YARDIMCISI OLSUN hepsini korusun inşallah
kızlar çok gerilere gidemedim birkaç sayfa okuyabildim pc sürekli atıyo kusura bakmayın
İnşallah gelir bu sefer olmazsa diye çok kasılıyorum nasıl düzelicem bilmiyorum.Kimseyleyde konuşamıyorum kardeşimin doğumuna az kaldı kendi dertlerimle onları üzmek istemiyorum garibim zaten benden sebeb tam yaşayamadı zaten...Arada hepimize oluyor canım ama cok uzatmamak lazım o psikolojiyi
Canım hadi esas şimdi gözün aydın Allah hayıırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.kızlar sağlık ocağından geldim kanda bakma yetkisi yokmuş ama baska kan tahlillerini yapıyorlarmış ve bana idrardan tahlil yaptılar önce bizim evde yaptıklarımızdan yaptılar silik olan ikinci çizgi netlesmiş artık çok koyu ve sonra kendi yaptıkları tahlılı yaptılar pozitif çıktı yaşasın çok mutlu oldumkilomu tarttılar zayıflamışım ya kacgündür bu bulantılardan yiyemiyordum kilo vermişim ne yazıkkı testleri yaparlarken heycandan tansiyonumda çıkmış iki kere ölçmek zorunda kaldılar ya idrardada enfeksiyon çıktı ama çok değilmiş ilaç vermediler bu bulantılarım için tuzlu krakerleri leblebileri önerdileer biraz gebelikten konuştuk kan aldılar saat 3 buçukta sonuçları almaya gitcez bide hamilelik hakkında öğrenmem gerekenler varmış onun için bi kitapçık verdiler ay böle güzeldi mutlu oldum ebe 5 hafta 3 günlük tahmini olarak dedi allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inş kızlar dualarınız için çok çok ama çok tskler alıntı yapmadım bulantım var hala birazdan alıntı yaparak yazarım kib aeo öp by :79:
Geçmiş olsun berrin ilacını sabah aç karnına iç en az yarım saat yemek yeme inşallah çabucak düşer kaç tane verdi ilaçtan.arkadaslar bende az önce doktordan geldim hormonlarım yavas calışıyormuş.hipotroid dedi. levotiron diye biilaç verdi bir ay sonra kontrol var. kadın doktoruda sonuçlara baktı önce hormonları düzeltelim eşinin durumu düzelsin dedi. düşük tehlikesi olurmuş olsa bile
Hayırlı olsun sevimli Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.uzun zamandır girmiyordum moralim çok bozuluyordu sürekli bebek konusu düşünmeye başlamıştım buraya girdikçe içimdeki istek 2 ye katlanmıştı ve her ay regl olmak beni üzüyordu ama ara verdim tatile gittik ve döndükten bir ay sonra yani en son 1temmuzda regl oldum ve şuan 7 hafta 3 günlük hamileyim çok mutluyum ama çokta kötüyüm böyle olacağımı bilmiyordum serumlar ile ayakta duruyorum sürekli hiç bir şey yiyemiyorumm devamlı istifraa vücudum bebeğime alışamadı ve tepki veriyormuş en basit anlatımı :) ama geçicek inşallah anne olmak şimdiden çok zor ve farklı bir his ALLAH İSTEYEN HERKESE BU DUYGULARI YAŞATSIN VE SAĞLIKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASİPPPPPPP ETSİNN İNŞALLAH..........
Bak ben ne demiştim sana gördünmü hadi şimdi iç ferahlığıylan sevin.selamün aleyküm canlarım..
Sevindim canım Allah bir daha böyle şeyler yaşatmasın kimseye.hamile olan arkadaslari cani gönüyde tebrik ediyorum ne mutlu ki su mubarek günlerde sevincinize sevinc kattiniz.. allah olmayanlara nasip etsin ins..
Hayırdır derincim keşke ebrardan alsaydın özelden atıyım telimi sana.Şşştt kıslar selam hepinize ben geldım.altta gördügum kızlar hosgelmişsiniz...
Sonunda başlıyorsun hadi hayırlısı derin çapa iyi esasında bana aşılamayı prof yaptı bu işler kısmet meselesi hem orda 3 tane yapıyolar olmazsada rapor veriyolar bence düşünebilirsin ben memnun kaldım aşılamada ilk gelen kadın canımı yaktı ama hemen profları geldi sakinleştirdi sonra kendi yaptı.Canlar ben goya ailelerımıze sımdılık bsy demıcektım asılama ve tup hakknda.bu arada tup öncesı asılamaya karar verdık de..neyse,bıkac gun önce kayınvalıdeme cıtlattm,yapsakmı dusunüyorz falan dıye baktm cok heveslendı bende syledm cok sevındı.bunca zaman askerlgı sıkıntı edıp karamsar oldugumu syleyncede sen onumu takıyodunda ıstemyodn dıyede tatlı tatlı kızdı:)bayada bı destek oldu.bugun dustuk yollara.bem asılama konusunda acemı oldugum ıcın arastrma hastanesınde benden bırsuru seyler ısteyeceklerını ve tum raporları heyete sunup asılamaya karar vereceklerını syledıler.adetn 2gunu gıdıp testler yapılcak,esımden tekrar spermyogram bıde 2yılı gectıyse eger tekrar rahım fılmı gerekecegını syledı doktor.yanı öyle dırek gelıp asılama olunmuyo buranın proseduru bu dedı.çapayla semiha şakıre gttk sorustrdk ıste...ama ben oraları hıc sevmedm.kızın bırıde ben kacınciya yaptryorm sonuc almadım alanıda duymadm dedı e sacma tabı bana bunu demesı..bende dedım kısmet meselesı kıza.ama yınede şöyle bı dusundum iki kişi yol parasına dunyayı vercez her gttgmızde.burada yaptracagm fıyata cıkacak zaten.buralarda arastrmaya basladık şımdı.adetımde 2gun gectı gecıkmesı suanda ıyı arastrmaya zaman olur.neyse sımdı kactm ben kızlar.Canlar ben goya ailelerımıze sımdılık bsy demıcektım asılama ve tup hakknda.bu arada tup öncesı asılamaya karar verdık de..neyse,bıkac gun önce kayınvalıdeme cıtlattm,yapsakmı dusunüyorz falan dıye baktm cok heveslendı bende syledm cok sevındı.bunca zaman askerlgı sıkıntı edıp karamsar oldugumu syleyncede sen onumu takıyodunda ıstemyodn dıyede tatlı tatlı kızdı:)bayada bı destek oldu.bugun dustuk yollara.bem asılama konusunda acemı oldugum ıcın arastrma hastanesınde benden bırsuru seyler ısteyeceklerını ve tum raporları heyete sunup asılamaya karar vereceklerını syledıler.adetn 2gunu gıdıp testler yapılcak,esımden tekrar spermyogram bıde 2yılı gectıyse eger tekrar rahım fılmı gerekecegını syledı doktor.yanı öyle dırek gelıp asılama olunmuyo buranın proseduru bu dedı.çapayla semiha şakıre gttk sorustrdk ıste...ama ben oraları hıc sevmedm.kızın bırıde ben kacınciya yaptryorm sonuc almadım alanıda duymadm dedı e sacma tabı bana bunu demesı..bende dedım kısmet meselesı kıza.ama yınede şöyle bı dusundum iki kişi yol parasına dunyayı vercez her gttgmızde.burada yaptracagm fıyata cıkacak zaten.buralarda arastrmaya basladık şımdı.adetımde 2gun gectı gecıkmesı suanda ıyı arastrmaya zaman olur.neyse sımdı kactm ben kızlar.
Yat uyu canım bu günleri çok arıyacaksın sonra uykusuz geceler yakın inşallah.canım allah tamamına erdirsin inş ne güzel olmuş tatil bak bebişe vesile olmuş inş hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız inş olmayanlarda bu duyguyu en kısa zamanda yasarlar allahım bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder inş
amin canım inş inş allahım olmayanlarada nasip eder inanın hergün sizler içinde dua ediyorum tüm olmayanlara da allahım kabul eder inş
sağol tatlım inş allahım sizlerede nasip eder canım bende ilk bi olmuyor diye gittiğimde dr adetin 3 üncü gel hormonlara bakalım demişti
ne güzel allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inş hepime bebişlerimizi kucaklarımızda görmek nasip eder
sağol canım inş allahım o günleri gösterir sen gene mi yoksun neyse inş güzel vakit gecirirsin bak sana gecmişte bi adres attım bak ok
amin canım darısı sizlerin olsun inş canım sen neden bu kadar gelemedin bilmiyorum ama seni görmekten çok mutlu oldum inan inş iisindir
allah allah ya sen yine doğum dr unu dinle ne olur ne olmaz inan düşük çok zor oluyor
hsg canım ya daha kanda bakmadılar ben sağlık ocağına gittim bizim yetkimiz yok bakamıyoruz dediler e benimde 10 gündür adet olmadığımı duyunca hemen test yapalım sen yaptın mı dediler yaptım dedim yine tekrarladılar ve hani kendileri baska bi şekildede bakıyorlarya gebeliğe idrarda bide öle baktılar var dediler kesin sonuç bu dediler hayırlısı bakalım bide kadın doğuma gideceğim bakalım inş bayram gelmeden gidebilirim inş
canım hadi yaırlısı inş hayırlısıyla gelir minişin bu asılama vesile olsun inş
canım çok sevindim işler yoluna girdi yani demi oh ii olmuş bu allah sendende razı olsun tatlım amin canım inşşş
gecmiş olsun tatlım dinlenbakalım belki gecer
slm kızlar nasılsınız valla ben çok uykusuzum bugün onun için çok kalmayacağım birazdan çıkacağım sizi merak ettiğim için girdim inş iisinizdir
Kardeloş beraber başlıyacağız heralde tüpe kız inşallah ikimizinkide tutar ben çok tedirginim hep ağlayasım var böylede çok kötü aslında napsam acaba diyorum bir doktoramı gitsem belki rahatlamam için bişeyler verir yoksa böylew nasıl olucak bilmiyorum.çok şükür canım,napalım,mecbur metanetli olmak zorundayım,elimden gelen bişey yok çünkü.
vıdı vıdı vıdı başımızı yedin,ahanda gör,bi kez daha dediğime geldin miiiiiiiiiiiiiiiiii?
hayırlı uğurlu olsun,rabbim sonuna kadar sağlıklı geçirmeyi nasib etsin.
ececim,seninkide tekrardan hayırlı uğurlu olsun inşallah.
gelelim benim duruma,tabiki sökülme oldu ve ben arkadaşımla hastaneye gitmiştim,tüp bebek bölümüne başvurdum,bana doğum kontrol verdi ama sonra hesaplayınca,bi sonraki adet dönemimde şehir dışında olacağımızı anladım ve başka bi dr la görüştüm,ona zamanım çok mu geçiyo dedim yaşımdan dolayı,görmem tahlillerine bakmam lazım dedi ve o kontrolde bayramdan sonraya kaldı malesef.
Allah kabul etsin canım tüm dualarını gelmeside iyidir be kardeloş napalım yani.
Napıyım be ebrar uykusuzluktan uzunköprüde rahatsızlandım şimdi tatıyorum hemen uyumasamda yatakta yatın diyolar ya aynı saatte inşallah iyice düzelir kız gündüz gir iftardan sonra giirde gül cemalini görelim.
İnşallah gelir bu sefer olmazsa diye çok kasılıyorum nasıl düzelicem bilmiyorum.Kimseyleyde konuşamıyorum kardeşimin doğumuna az kaldı kendi dertlerimle onları üzmek istemiyorum garibim zaten benden sebeb tam yaşayamadı zaten...
Canım hadi esas şimdi gözün aydın Allah hayıırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Geçmiş olsun berrin ilacını sabah aç karnına iç en az yarım saat yemek yeme inşallah çabucak düşer kaç tane verdi ilaçtan.
Hayırlı olsun sevimli Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Bak ben ne demiştim sana gördünmü hadi şimdi iç ferahlığıylan sevin.
Sevindim canım Allah bir daha böyle şeyler yaşatmasın kimseye.
Hayırdır derincim keşke ebrardan alsaydın özelden atıyım telimi sana.
Sonunda başlıyorsun hadi hayırlısı derin çapa iyi esasında bana aşılamayı prof yaptı bu işler kısmet meselesi hem orda 3 tane yapıyolar olmazsada rapor veriyolar bence düşünebilirsin ben memnun kaldım aşılamada ilk gelen kadın canımı yaktı ama hemen profları geldi sakinleştirdi sonra kendi yaptı.
Yat uyu canım bu günleri çok arıyacaksın sonra uykusuz geceler yakın inşallah.
İyi demek adetten olmuş ya yazdığım gibi bu aralar gerginim inşallah düzelirim.sağol canım amin inş hayırlısıyla kucağıma aldığım günleride görürüm darısı sizlerin olsun inş
canım kucağıma alayımda varsın uykusuz kalayım ben şimdiye kadar çok uyudum inş bundan sonra bu 9 ayı doldurduktan hep bebişimin sesiyle uyanacağım ama yinede doğana kadar bebiş için uyuyacağım inş sen nasılsın tatlım
cnm mesaj yazmıssın fakat çıktım ben sorma fenayım bu aralar :SSSS buna da şükür napalımsağol cnım benim ya acabadan kurtuldum ebe var tamam kaydı yapalım dedi bende kesin var demi dedim :90: inş kandada güzel sonuç alırım inşş
ay çok çok sağol canım benim ya dualar için tskler bebişler ii demiiiiiiiiii
cnm gozun aydın hatrladım senı.konusmustuk bayaa bır.aramızda 2 gun frk war allah sağlıkla kucağımıza almamızı da nasıp etsın ınşallah.aahh cnm sorma ben de aynen senın gıbbıyımuzun zamandır girmiyordum moralim çok bozuluyordu sürekli bebek konusu düşünmeye başlamıştım buraya girdikçe içimdeki istek 2 ye katlanmıştı ve her ay regl olmak beni üzüyordu ama ara verdim tatile gittik ve döndükten bir ay sonra yani en son 1temmuzda regl oldum ve şuan 7 hafta 3 günlük hamileyim çok mutluyum ama çokta kötüyüm böyle olacağımı bilmiyordum serumlar ile ayakta duruyorum sürekli hiç bir şey yiyemiyorumm devamlı istifraa vücudum bebeğime alışamadı ve tepki veriyormuş en basit anlatımı :) ama geçicek inşallah anne olmak şimdiden çok zor ve farklı bir his ALLAH İSTEYEN HERKESE BU DUYGULARI YAŞATSIN VE SAĞLIKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASİPPPPPPP ETSİNN İNŞALLAH..........
cnm yaaa hadı gozun aydın.bak sana yuregını çurutme dedık.ama elınde değil ınsanın tabıı kı bılırım cnm.bak miniğin bayağıı büyümüş mercimek :))))))selamün aleyküm canlarım..
cnm benım hadı ınşallah guzel haberlelrle geleceksınız hastaneden ınşallah ...gör bakalım miniğini.bayağıdır gormedın ozlemişsindirkızlar ikinizide tebrik ederim tekrar.....
RABBİM sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin yawruşlarımızı....
bakın herşey yolunda inş hepte böyle gidecek yeterki içimizi hep rahat tutalım ve dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden ...
bu arada geçmişe bakamadım bugünde iftar yapmak için arkadaşalrımızla buluşcaz yine yokum....
yarında saat 11de kontrolümüz war heycandan duramıyorum yerimde RABBİM hayırlı haberlerle dönmemi nasip eder inş....
hepinizi tek tek öpüyorum ALLAHIMA EMANETSİNİZ CANLARRRR...!!!!
cnmm selam hoşgeldın.ah cnm fenayım ewet ama dıyorum yeter kı yawrular ıyı olsuın razııym bunlara da şükürler olsun...oh cnm dınlen ewde iş bulana kadar.keyfını cıkar.kocişin başlamış nasıl olsa...Şşştt kıslar selam hepinize ben geldım.altta gördügum kızlar hosgelmişsiniz...
hadı cnm ınşallah ılk adımlarını attın.ama içine de sinmemiş yaa.sen mıllete bakma cnm 2sı de guzel hastaneler,araştırma hastanelerı yanı.ınşallah ılkınde tutar aşılaman da yawruşun gelir.olumsuz düşüncelerının kafandan cıkmasına da sewındım cnmmCanlar ben goya ailelerımıze sımdılık bsy demıcektım asılama ve tup hakknda.bu arada tup öncesı asılamaya karar verdık de..neyse,bıkac gun önce kayınvalıdeme cıtlattm,yapsakmı dusunüyorz falan dıye baktm cok heveslendı bende syledm cok sevındı.bunca zaman askerlgı sıkıntı edıp karamsar oldugumu syleyncede sen onumu takıyodunda ıstemyodn dıyede tatlı tatlı kızdı:)bayada bı destek oldu.bugun dustuk yollara.bem asılama konusunda acemı oldugum ıcın arastrma hastanesınde benden bırsuru seyler ısteyeceklerını ve tum raporları heyete sunup asılamaya karar vereceklerını syledıler.adetn 2gunu gıdıp testler yapılcak,esımden tekrar spermyogram bıde 2yılı gectıyse eger tekrar rahım fılmı gerekecegını syledı doktor.yanı öyle dırek gelıp asılama olunmuyo buranın proseduru bu dedı.çapayla semiha şakıre gttk sorustrdk ıste...ama ben oraları hıc sevmedm.kızın bırıde ben kacınciya yaptryorm sonuc almadım alanıda duymadm dedı e sacma tabı bana bunu demesı..bende dedım kısmet meselesı kıza.ama yınede şöyle bı dusundum iki kişi yol parasına dunyayı vercez her gttgmızde.burada yaptracagm fıyata cıkacak zaten.buralarda arastrmaya basladık şımdı.adetımde 2gun gectı gecıkmesı suanda ıyı arastrmaya zaman olur.neyse sımdı kactm ben kızlar.Canlar ben goya ailelerımıze sımdılık bsy demıcektım asılama ve tup hakknda.bu arada tup öncesı asılamaya karar verdık de..neyse,bıkac gun önce kayınvalıdeme cıtlattm,yapsakmı dusunüyorz falan dıye baktm cok heveslendı bende syledm cok sevındı.bunca zaman askerlgı sıkıntı edıp karamsar oldugumu syleyncede sen onumu takıyodunda ıstemyodn dıyede tatlı tatlı kızdı:)bayada bı destek oldu.bugun dustuk yollara.bem asılama konusunda acemı oldugum ıcın arastrma hastanesınde benden bırsuru seyler ısteyeceklerını ve tum raporları heyete sunup asılamaya karar vereceklerını syledıler.adetn 2gunu gıdıp testler yapılcak,esımden tekrar spermyogram bıde 2yılı gectıyse eger tekrar rahım fılmı gerekecegını syledı doktor.yanı öyle dırek gelıp asılama olunmuyo buranın proseduru bu dedı.çapayla semiha şakıre gttk sorustrdk ıste...ama ben oraları hıc sevmedm.kızın bırıde ben kacınciya yaptryorm sonuc almadım alanıda duymadm dedı e sacma tabı bana bunu demesı..bende dedım kısmet meselesı kıza.ama yınede şöyle bı dusundum iki kişi yol parasına dunyayı vercez her gttgmızde.burada yaptracagm fıyata cıkacak zaten.buralarda arastrmaya basladık şımdı.adetımde 2gun gectı gecıkmesı suanda ıyı arastrmaya zaman olur.neyse sımdı kactm ben kızlar.
ewet büyükmüş.. cnm acayip yeşil biber istedi bugun aldım yedim hayatta sevmem normalde salatalardan bile ayıklardım :) ama peynir domates salatalık biber ekmeğimin arasına koydum yidim deli gibi
ay cnmm sen de benım gibiisinbenım de cnm bu aralar bu 3lüyü istıyordu 3 gun hariç...bugun hele cok fenayım.yıne de şükür dıorum
inş düzelisin canım allah yardımcın olsun inşİyi demek adetten olmuş ya yazdığım gibi bu aralar gerginim inşallah düzelirim.
cnm mesaj yazmıssın fakat çıktım ben sorma fenayım bu aralar :SSSS buna da şükür napalım
cnm gozun aydın hatrladım senı.konusmustuk bayaa bır.aramızda 2 gun frk war allah sağlıkla kucağımıza almamızı da nasıp etsın ınşallah.aahh cnm sorma ben de aynen senın gıbbıyım
cnm yaaa hadı gozun aydın.bak sana yuregını çurutme dedık.ama elınde değil ınsanın tabıı kı bılırım cnm.bak miniğin bayağıı büyümüş mercimek :))))))
her zaman dualarımdasın cnmmm
cnm benım hadı ınşallah guzel haberlelrle geleceksınız hastaneden ınşallah ...gör bakalım miniğini.bayağıdır gormedın ozlemişsindir
cnmm selam hoşgeldın.ah cnm fenayım ewet ama dıyorum yeter kı yawrular ıyı olsuın razııym bunlara da şükürler olsun...oh cnm dınlen ewde iş bulana kadar.keyfını cıkar.kocişin başlamış nasıl olsa...
hadı cnm ınşallah ılk adımlarını attın.ama içine de sinmemiş yaa.sen mıllete bakma cnm 2sı de guzel hastaneler,araştırma hastanelerı yanı.ınşallah ılkınde tutar aşılaman da yawruşun gelir.olumsuz düşüncelerının kafandan cıkmasına da sewındım cnmm
ay cnmm sen de benım gibiisinbenım de cnm bu aralar bu 3lüyü istıyordu 3 gun hariç...bugun hele cok fenayım.yıne de şükür dıorum
cnm yoğunmuşsun bugün...uzan dınlen hadı sonra gorüşürüzzzkızlar ben tüm gün hastanedeydim ve çok gerildim,başkasını götürdüm ama etraf hep hamile doluydu,arkadaşımın durumu da biraz karışık,hepsi birleşti ve stresten başım ağrıyo,biraz uzancam,şu an bişey yazmak istemiyorum hiç,herkeze sevgiler.
inş düzelisin canım allah yardımcın olsun inş
ah canım ya inş bu dönemi çabuk atlatırsın ben çıkarmıyorum ama gündüzleri yerimde duramıyorum bulantıdan çubuk kraker aldım bol bol onu yiyorum ya ben kilo almak yerine daha vermişi ya 3 4 kilo kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?