Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ah canım bi yat dinlen inş çabuk gecer kib ii geceler

as canım ii diyelim ii olalım valla ben sana bakınca ii durumdayım ben yiyemiyorum mide bulantısına ama allahtan çıkarmıyorum canım valla senin işin zor allahtan ben öle değilim öle olsam beni kesin hastaneye yatırırlar di sanırım çünkü istifra etmediğim halde zayıflamısım ya o zaman kururdum heralde

cnm midem yıne başladı.ben çıkıyorum.bak sen de çok kalıyorsun pc başında.daha az durmaya çalış olur mu opuyorum seniii

cnm öncekınde ben de senın gıbıydım bulanırdı ama çıkarmazdım...şimdi çifte etkı oluyor sanırım.allahım verır sabrını yawrularıma sağlık wersın yeter ki
opuyorm cnmm iyi gecveler

belki çıkarsam bende ii olur ama o zamanda ben yiyip içemem diye çıkarmamaya çalışıyorum fayda etmiyor ama ne yapacaksın bende 56 kiloydum ama 52 53 gibi kalmısım böle devam eder se dahada vereceğim sanırım sonra inş bi anda şişeceğiz o zaman çok kilo alacağiz inş

cnm midem yıne başladı.ben çıkıyorum.bak sen de çok kalıyorsun pc başında.daha az durmaya çalış olur mu opuyorum seniii
ah canım çıkta rahatlamaya bak bende çıkıyorum zaten bugünlük yeter hem çok uykum var bugün bugün erkenden yatacağım

ya sonra bende senin gibi olurmuyum ki:26:
:90:galiba çifte etki oluyor canım allah sabır versin inş
ii geceler canım kib aeo öp by

Canım ya üzme kendini stresde yaoma diyenede bak deme::))Hadi dinlen öptüm seni.

Canım ya bebekler çift olunca bööyle oluyor tabiki peynir elmek falan yemeye çalış belki onlar iyi gelir birde patates duymuştum Allah yardımcın olsun bebişler için herşeye değer.

canım benım cok sevındım senın adına ınancok heyecanlandım hadı bakalım sen actın yolu bende baslıyorum bı adet olum demırbaslar hadı ama bıde ebusum ıkna olsa

egalcıgım senın adına cok sevındım cnm umarım bıdaha böyle seyler yasamazsın...
cnm tahlıl sonuclarına bakarakmı söyledı bu sonucu gecmıs olsun ılaclarla düzelı hem esınde toparlar o vakte kadar sonrada gelsın bebişler:)
pelınım cok sagol cnm sende sıkıntı ıcındeymssın umarım ferahlıga ulasırsın cnm kımsenın hakkı kımsede kalmaz cnm meraketme
hamısler sızın adınızada sevındım allah tamamını erdırsın ınsallah
kardelos demek görüşme yaptın hadı hayırlısı cnm umarım hersey gönlünce olur

tamam canım aç karnına içerim sağolasın ama yarım içeçem ilk basta bakalım inşallah oruçlu oruçlu etkilemez

inşallah canımm evet tahlil sonuçlarıma bakarak söledi ultrasyonda troidid yazıyo du iltihapmış yani.rabbim hepimize versin hayırlısıyla canımm

sevcan canımm inşallah bulantıların çabuk gecer hamileliğin boyunca sürüpte yıpratmaz senii yegenlerimizee çokk iyi bak yemeye calışş :)

Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine yakkkın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâhirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalınkkcaya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)

KIZLAR BUNU NİHAT HATİPOGLU DA SÖYLEDI YAPMAKTA FAYDA VAR...

amin cnm inşallah kucaklarımıza aldığımız günleride görürüz..

ağzını öpmem farz oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…