ah canım bi yat dinlen inş çabuk gecer kib ii gecelerkızlar ben tüm gün hastanedeydim ve çok gerildim,başkasını götürdüm ama etraf hep hamile doluydu,arkadaşımın durumu da biraz karışık,hepsi birleşti ve stresten başım ağrıyo,biraz uzancam,şu an bişey yazmak istemiyorum hiç,herkeze sevgiler.
selam ececiğim ve banu,kardelen altta sızı de goruyorum ıyısınız ınşallah...
ben anıden çıkarsam şaşmayın.kızlar bugün kahvaltı yapamadım sabah meyve yedım mıdem boş durmasın dıye az sonra hoop cıkardım.bı sure sonra kendıme üşenmedım patates kızarttım cnm ısteyıp de,yedım ustune su ıctım,onları da cıkarttım...yattım neyse dedım yemıyım bısey su ıcsem de cıkıyor yaaaa.sonra dondurma yedım yıne mıdeme bırsey gırsın dıye esımın geldıgı zamana yakın ona sadece patates bıber kızartıyım dedım,bıraz kıpırdadım ya.çocuk geldı ben dırek klozete...3 kez ıstıfra ettım.yattım ben de.sımdı kalktım.eim meyve hazırladı yedım bakalım bunlar duracak mı((( yaaa migren de war ben de.bısey olmadığı için mıdemde başıma ağrı girdi.inşallah bu şekılde dewam etmez.azcık harekette mıdem cıkarıyor ( allahıma şükür yıne de.yawrular ıyı olsun da razıyım napayım çekerım ne zamana kadrsa
ah canım bi yat dinlen inş çabuk gecer kib ii geceler
as canım ii diyelim ii olalım valla ben sana bakınca ii durumdayım ben yiyemiyorum mide bulantısına ama allahtan çıkarmıyorum canım valla senin işin zor allahtan ben öle değilim öle olsam beni kesin hastaneye yatırırlar di sanırım çünkü istifra etmediğim halde zayıflamısım ya o zaman kururdum heralde
ayy cnmmm çıkartınca o an rahatlıyor ınsan fakat mıde hep boş.cubuk kraker de fayda etmıyor cnmmç.ben de gecen gıttım ya dr a. 1 hafta once 74.75tım 1 hafta sonra gıttıgımde 73.75tım.sımdı 70e ınmişimdir.dr da sorun değil ılk 3 ay dedi.su içsem de kotu yapıyor ama.
ah canım çıkta rahatlamaya bak bende çıkıyorum zaten bugünlük yeter hem çok uykum var bugün bugün erkenden yatacağımcnm midem yıne başladı.ben çıkıyorum.bak sen de çok kalıyorsun pc başında.daha az durmaya çalış olur mu opuyorum seniii
cnm öncekınde ben de senın gıbıydım bulanırdı ama çıkarmazdım...şimdi çifte etkı oluyor sanırım.allahım verır sabrını yawrularıma sağlık wersın yeter ki
opuyorm cnmm iyi gecveler
Canım ya üzme kendini stresde yaoma diyenede bak deme::))Hadi dinlen öptüm seni.kızlar ben tüm gün hastanedeydim ve çok gerildim,başkasını götürdüm ama etraf hep hamile doluydu,arkadaşımın durumu da biraz karışık,hepsi birleşti ve stresten başım ağrıyo,biraz uzancam,şu an bişey yazmak istemiyorum hiç,herkeze sevgiler.
Canım ya bebekler çift olunca bööyle oluyor tabiki peynir elmek falan yemeye çalış belki onlar iyi gelir birde patates duymuştum Allah yardımcın olsun bebişler için herşeye değer.selam ececiğim ve banu,kardelen altta sızı de goruyorum ıyısınız ınşallah...
ben anıden çıkarsam şaşmayın.kızlar bugün kahvaltı yapamadım sabah meyve yedım mıdem boş durmasın dıye az sonra hoop cıkardım.bı sure sonra kendıme üşenmedım patates kızarttım cnm ısteyıp de,yedım ustune su ıctım,onları da cıkarttım...yattım neyse dedım yemıyım bısey su ıcsem de cıkıyor yaaaa.sonra dondurma yedım yıne mıdeme bırsey gırsın dıye esımın geldıgı zamana yakın ona sadece patates bıber kızartıyım dedım,bıraz kıpırdadım ya.çocuk geldı ben dırek klozete...3 kez ıstıfra ettım.yattım ben de.sımdı kalktım.eim meyve hazırladı yedım bakalım bunlar duracak mı((( yaaa migren de war ben de.bısey olmadığı için mıdemde başıma ağrı girdi.inşallah bu şekılde dewam etmez.azcık harekette mıdem cıkarıyor ( allahıma şükür yıne de.yawrular ıyı olsun da razıyım napayım çekerım ne zamana kadrsa
canım benım cok sevındım senın adına ınancok heyecanlandım hadı bakalım sen actın yolu bende baslıyorum bı adet olum demırbaslar hadı ama bıde ebusum ıkna olsaCanlar ben goya ailelerımıze sımdılık bsy demıcektım asılama ve tup hakknda.bu arada tup öncesı asılamaya karar verdık de..neyse,bıkac gun önce kayınvalıdeme cıtlattm,yapsakmı dusunüyorz falan dıye baktm cok heveslendı bende syledm cok sevındı.bunca zaman askerlgı sıkıntı edıp karamsar oldugumu syleyncede sen onumu takıyodunda ıstemyodn dıyede tatlı tatlı kızdı:)bayada bı destek oldu.bugun dustuk yollara.bem asılama konusunda acemı oldugum ıcın arastrma hastanesınde benden bırsuru seyler ısteyeceklerını ve tum raporları heyete sunup asılamaya karar vereceklerını syledıler.adetn 2gunu gıdıp testler yapılcak,esımden tekrar spermyogram bıde 2yılı gectıyse eger tekrar rahım fılmı gerekecegını syledı doktor.yanı öyle dırek gelıp asılama olunmuyo buranın proseduru bu dedı.çapayla semiha şakıre gttk sorustrdk ıste...ama ben oraları hıc sevmedm.kızın bırıde ben kacınciya yaptryorm sonuc almadım alanıda duymadm dedı e sacma tabı bana bunu demesı..bende dedım kısmet meselesı kıza.ama yınede şöyle bı dusundum iki kişi yol parasına dunyayı vercez her gttgmızde.burada yaptracagm fıyata cıkacak zaten.buralarda arastrmaya basladık şımdı.adetımde 2gun gectı gecıkmesı suanda ıyı arastrmaya zaman olur.neyse sımdı kactm ben kızlar.Canlar ben goya ailelerımıze sımdılık bsy demıcektım asılama ve tup hakknda.bu arada tup öncesı asılamaya karar verdık de..neyse,bıkac gun önce kayınvalıdeme cıtlattm,yapsakmı dusunüyorz falan dıye baktm cok heveslendı bende syledm cok sevındı.bunca zaman askerlgı sıkıntı edıp karamsar oldugumu syleyncede sen onumu takıyodunda ıstemyodn dıyede tatlı tatlı kızdı:)bayada bı destek oldu.bugun dustuk yollara.bem asılama konusunda acemı oldugum ıcın arastrma hastanesınde benden bırsuru seyler ısteyeceklerını ve tum raporları heyete sunup asılamaya karar vereceklerını syledıler.adetn 2gunu gıdıp testler yapılcak,esımden tekrar spermyogram bıde 2yılı gectıyse eger tekrar rahım fılmı gerekecegını syledı doktor.yanı öyle dırek gelıp asılama olunmuyo buranın proseduru bu dedı.çapayla semiha şakıre gttk sorustrdk ıste...ama ben oraları hıc sevmedm.kızın bırıde ben kacınciya yaptryorm sonuc almadım alanıda duymadm dedı e sacma tabı bana bunu demesı..bende dedım kısmet meselesı kıza.ama yınede şöyle bı dusundum iki kişi yol parasına dunyayı vercez her gttgmızde.burada yaptracagm fıyata cıkacak zaten.buralarda arastrmaya basladık şımdı.adetımde 2gun gectı gecıkmesı suanda ıyı arastrmaya zaman olur.neyse sımdı kactm ben kızlar.
egalcıgım senın adına cok sevındım cnm umarım bıdaha böyle seyler yasamazsın...hamile olan arkadaslari cani gönüyde tebrik ediyorum ne mutlu ki su mubarek günlerde sevincinize sevinc kattiniz.. allah olmayanlara nasip etsin ins..
canlar nasilsiniz.. ben iyiim allaha sükürr ramazanda geldi geldi dedik simdide bittiyor.. beni merak edenlere soranlar cok sagolsunlarr.. malum durumdan dolayi epey bi giremedim.. affola .. durumlar düzeldi esimle gayet iyyim simdilik mutluyuz ins birdaha böyle seylerle karsilasmayiizz .allahim bizi bi sinava soktu ama sonuc ortada.. allahim kimsenin yuvasini bozmasin hele su mubarek günlerde.. kaynanami allaha havale ettim büyümdür ramazanin gözü suyu hörmenitine onunda gönlünü aldim sayilir ama mesafe koydukk tibki yeni tanismisiz gibi olduk ama böyle daha iyi korumayi düsünüyorum bu mesafeyi.. bebek konusunuda kapattim birazdaha zaman gerekiyormus onu anladimm..
cnm tahlıl sonuclarına bakarakmı söyledı bu sonucu gecmıs olsun ılaclarla düzelı hem esınde toparlar o vakte kadar sonrada gelsın bebişler:)arkadaslar bende az önce doktordan geldim hormonlarım yavas calışıyormuş.hipotroid dedi. levotiron diye biilaç verdi bir ay sonra kontrol var. kadın doktoruda sonuçlara baktı önce hormonları düzeltelim eşinin durumu düzelsin dedi. düşük tehlikesi olurmuş olsa bile
Allah kabul etsin canım tüm dualarını gelmeside iyidir be kardeloş napalım yani.
Napıyım be ebrar uykusuzluktan uzunköprüde rahatsızlandım şimdi tatıyorum hemen uyumasamda yatakta yatın diyolar ya aynı saatte inşallah iyice düzelir kız gündüz gir iftardan sonra giirde gül cemalini görelim.
İnşallah gelir bu sefer olmazsa diye çok kasılıyorum nasıl düzelicem bilmiyorum.Kimseyleyde konuşamıyorum kardeşimin doğumuna az kaldı kendi dertlerimle onları üzmek istemiyorum garibim zaten benden sebeb tam yaşayamadı zaten...
Canım hadi esas şimdi gözün aydın Allah hayıırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Geçmiş olsun berrin ilacını sabah aç karnına iç en az yarım saat yemek yeme inşallah çabucak düşer kaç tane verdi ilaçtan.
Hayırlı olsun sevimli Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Bak ben ne demiştim sana gördünmü hadi şimdi iç ferahlığıylan sevin.
Sevindim canım Allah bir daha böyle şeyler yaşatmasın kimseye.
Hayırdır derincim keşke ebrardan alsaydın özelden atıyım telimi sana.
Sonunda başlıyorsun hadi hayırlısı derin çapa iyi esasında bana aşılamayı prof yaptı bu işler kısmet meselesi hem orda 3 tane yapıyolar olmazsada rapor veriyolar bence düşünebilirsin ben memnun kaldım aşılamada ilk gelen kadın canımı yaktı ama hemen profları geldi sakinleştirdi sonra kendi yaptı.
Yat uyu canım bu günleri çok arıyacaksın sonra uykusuz geceler yakın inşallah.
canım benım cok sevındım senın adına ınancok heyecanlandım hadı bakalım sen actın yolu bende baslıyorum bı adet olum demırbaslar hadı ama bıde ebusum ıkna olsa
egalcıgım senın adına cok sevındım cnm umarım bıdaha böyle seyler yasamazsın...pelınım cok sagol cnm sende sıkıntı ıcındeymssın umarım ferahlıga ulasırsın cnm kımsenın hakkı kımsede kalmaz cnm meraketmecnm tahlıl sonuclarına bakarakmı söyledı bu sonucu gecmıs olsun ılaclarla düzelı hem esınde toparlar o vakte kadar sonrada gelsın bebişler:)
hamısler sızın adınızada sevındım allah tamamını erdırsın ınsallah
kardelos demek görüşme yaptın hadı hayırlısı cnm umarım hersey gönlünce olur
ayy cnmmm çıkartınca o an rahatlıyor ınsan fakat mıde hep boş.cubuk kraker de fayda etmıyor cnmmç.ben de gecen gıttım ya dr a. 1 hafta once 74.75tım 1 hafta sonra gıttıgımde 73.75tım.sımdı 70e ınmişimdir.dr da sorun değil ılk 3 ay dedi.su içsem de kotu yapıyor ama.
hayırlısı cnm neyapalım kısmetımızde varsa olucak ınsallah berrınım...
canım allah tamamına erdirsin inş ne güzel olmuş tatil bak bebişe vesile olmuş inş hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız inş olmayanlarda bu duyguyu en kısa zamanda yasarlar allahım bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder inş
amin canım inş inş allahım olmayanlarada nasip eder inanın hergün sizler içinde dua ediyorum tüm olmayanlara da allahım kabul eder inş
sağol tatlım inş allahım sizlerede nasip eder canım bende ilk bi olmuyor diye gittiğimde dr adetin 3 üncü gel hormonlara bakalım demişti
ne güzel allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inş hepime bebişlerimizi kucaklarımızda görmek nasip eder
sağol canım inş allahım o günleri gösterir sen gene mi yoksun neyse inş güzel vakit gecirirsin bak sana gecmişte bi adres attım bak ok
amin canım darısı sizlerin olsun inş canım sen neden bu kadar gelemedin bilmiyorum ama seni görmekten çok mutlu oldum inan inş iisindir
allah allah ya sen yine doğum dr unu dinle ne olur ne olmaz inan düşük çok zor oluyor
hsg canım ya daha kanda bakmadılar ben sağlık ocağına gittim bizim yetkimiz yok bakamıyoruz dediler e benimde 10 gündür adet olmadığımı duyunca hemen test yapalım sen yaptın mı dediler yaptım dedim yine tekrarladılar ve hani kendileri baska bi şekildede bakıyorlarya gebeliğe idrarda bide öle baktılar var dediler kesin sonuç bu dediler hayırlısı bakalım bide kadın doğuma gideceğim bakalım inş bayram gelmeden gidebilirim inş
canım hadi yaırlısı inş hayırlısıyla gelir minişin bu asılama vesile olsun inş
canım çok sevindim işler yoluna girdi yani demi oh ii olmuş bu allah sendende razı olsun tatlım amin canım inşşş
gecmiş olsun tatlım dinlenbakalım belki gecer
slm kızlar nasılsınız valla ben çok uykusuzum bugün onun için çok kalmayacağım birazdan çıkacağım sizi merak ettiğim için girdim inş iisinizdir
çok şükür canım,napalım,mecbur metanetli olmak zorundayım,elimden gelen bişey yok çünkü.
vıdı vıdı vıdı başımızı yedin,ahanda gör,bi kez daha dediğime geldin miiiiiiiiiiiiiiiiii?
hayırlı uğurlu olsun,rabbim sonuna kadar sağlıklı geçirmeyi nasib etsin.
ececim,seninkide tekrardan hayırlı uğurlu olsun inşallah.
gelelim benim duruma,tabiki sökülme oldu ve ben arkadaşımla hastaneye gitmiştim,tüp bebek bölümüne başvurdum,bana doğum kontrol verdi ama sonra hesaplayınca,bi sonraki adet dönemimde şehir dışında olacağımızı anladım ve başka bi dr la görüştüm,ona zamanım çok mu geçiyo dedim yaşımdan dolayı,görmem tahlillerine bakmam lazım dedi ve o kontrolde bayramdan sonraya kaldı malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?