Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Arada hepimize oluyor canım ama cok uzatmamak lazım o psikolojiyi

canım valla galiba hepimiz bunalıma girdikk sabırr canım

Yok canım girmedik Allah korusun öyle demeyelim hep yeni maçlara bakıcaz:)

berrin1985 banu145145 eecee swcnprlk kardelen5233 GokceRana23 ugurboncugum derdanur+ edaack uebesli
selam kızlar nasılsınız?

Lerigma inşallah yarın yanni bugün çok cok güzel haberlerle gelirsin canım Allaha emenet ol

Kız ne oluyor bize bende çok fenayım habire ağlıyorum daralıyorum sabretmemiz lazım ama bazen taşıyo durduramıyor insan kendini.

Banucum ne güzel sen bir yola girdin artık moral de cok önemli topla kendini Melegin yakın inşallah :)

ben de kacıyorum sekerler kendınıze ıyı bakın hayırlı sahurlar...

Ben anca gelebildim. İftar koca doğum günü ve geldik arkadaşlar geldi derken anca gerci yazmasamda hep okuyorum hadi bakalım hayırtlı haberleri tek tek alacağız.

Kardelen metanetini çok takdir ediyorum arkadaşım regliysen de bu güçlü moralle inşallah yakın zamanda inşallahhh :)Sevcan ve Ece kendinize okadar yüklenmeyin biraz az gezin dinlenin ilk aylar önemli :)

Ebrar iyiyim çok şükür geldim kendime zaten benim gelgitlerim öyle 1 günlük çok sükür cabuk toparlanıyorum Sende iyimişin ne güzel allah bozmasın hiçbirimizi

Herkezi öperim İyi sahurlar

günaydın kızlar hayırlı sabahlar.güzel bir hafta olması dileklerimle inşallahh.
bugun dr a giden kızlar hepinizden hayırlı ve güzel haberler gelir inşallah.
keyifsiz olan arkadaşlarımada Rabbim ferahlık versin inşallah,dayanma gücü versin.amiinn.

kızlar sağlık ocağından geldim kanda bakma yetkisi yokmuş ama baska kan tahlillerini yapıyorlarmış ve bana idrardan tahlil yaptılar önce bizim evde yaptıklarımızdan yaptılar silik olan ikinci çizgi netlesmiş artık çok koyu ve sonra kendi yaptıkları tahlılı yaptılar pozitif çıktı yaşasın çok mutlu oldum kilomu tarttılar zayıflamışım ya kacgündür bu bulantılardan yiyemiyordum kilo vermişim ne yazıkkı testleri yaparlarken heycandan tansiyonumda çıkmış iki kere ölçmek zorunda kaldılar ya idrardada enfeksiyon çıktı ama çok değilmiş ilaç vermediler bu bulantılarım için tuzlu krakerleri leblebileri önerdileer biraz gebelikten konuştuk kan aldılar saat 3 buçukta sonuçları almaya gitcez bide hamilelik hakkında öğrenmem gerekenler varmış onun için bi kitapçık verdiler ay böle güzeldi mutlu oldum ebe 5 hafta 3 günlük tahmini olarak dedi allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inş kızlar dualarınız için çok çok ama çok tskler alıntı yapmadım bulantım var hala birazdan alıntı yaparak yazarım kib aeo öp by :79:

canımm çokk sevindim hadi gözümüz aydın inşallah hayırlısı ile kucagına alırsın

aminnn canımm inşallah hepimizin sıkıntıları gcer

arkadaslar bende az önce doktordan geldim hormonlarım yavas calışıyormuş.hipotroid dedi. levotiron diye biilaç verdi bir ay sonra kontrol var. kadın doktoruda sonuçlara baktı önce hormonları düzeltelim eşinin durumu düzelsin dedi. düşük tehlikesi olurmuş olsa bile

arkadaslar bende az önce doktordan geldim hormonlarım yavas calışıyormuş.hipotroid dedi. levotiron diye biilaç verdi bir ay sonra kontrol var. kadın doktoruda sonuçlara baktı önce hormonları düzeltelim eşinin durumu düzelsin dedi. düşük tehlikesi olurmuş olsa bile

ah canım inş ilaçlarla düzeltirler bak o zaman olmasın bebiş düzelene kadar çünkü düşüğün etkisi çok büyük oluyor insan etkisinden kurtulamıyor inş 1 ay sonra sonuçların çok güzel gelir tatlım

hoşbuldum canım saol şükür bende iyiyim
valla evimdeyim davetteyim yani çok yoğunum
bu ramazan gerçektende yoğun geçiyor rabbime sonsuz şükür fırsat bulamıyorum
geece geliyorumda kimsecikler olmuyo
ewet ya bu ramazan çok güzel geciyor ya ama bu yoğunluk tatlı demi ewet gece geliyorsun farkettim hiç konuşamıyoruz neyse ramazandan sonra inş bol bol konuşuruz
ya aslında tam erken yatmaya alışırken bu bulantılar beni mahfetti uykumu bozdu neyse razıyım ben böle olunca mutlu oluyorum artık bebişim ii olsunda baska bişi istemiyorum
canım zaten ben gezemiyorum sağ olsun basımda koçiş var nöbet tutuyor resmen zaten fazla ayakta kaldımmı karnım ağrıyo onun için gezmiyorum
günaydın canım sanada hayırlı sabahlar hayırlı hafta olsun inş valla ben geldim ya bide berrin geldi sanırım baska gelen yok bende merak ettim yaa

abşlam sen bızım için geçmişe gitmemişsin fakat kas ağrılarımdan dolayı yattım ,çıkmak zorunda kaldım kusuruma bakma

ewet ablam kuran wardı annemın tarfa gıttık.annemdeydık.sağolsun annem yemekler yaptı da güzel şeyler yedik eşimle.ben çok teferruatlı yapamıyorum bu aralar çünkü.

sana da hayrlı sabhlar,günler cnmmmm...günün güzel geçsin ınşallah.

cnm hadı gozun aydın çok sewındım maşallah
kanda kaç çıkacak bakalım değerın?

cnm bak ılaçla tedavın olacak ve ınşallah yawrun en kısa zamanda gelecek...

geçmiş olsun allah herkeze bebek nasip etsin..

lagrima nerelerde kaldın 9daydı randewun gelmiş olmalısın cnm.inşllah hayırlı haberlerle gelırsın akşam dua ettım hastaneye gıdenler için...inşallah sen de güzel haberlerle gelırsın

sağol cnım benim ya acabadan kurtuldum ebe var tamam kaydı yapalım dedi bende kesin var demi dedim :90: inş kandada güzel sonuç alırım inşş
lagrima nerelerde kaldın 9daydı randewun gelmiş olmalısın cnm.inşllah hayırlı haberlerle gelırsın akşam dua ettım hastaneye gıdenler için...inşallah sen de güzel haberlerle gelırsın

ay çok çok sağol canım benim ya dualar için tskler bebişler ii demiiiiiiiiii

Son düzenleme:
uzun zamandır girmiyordum moralim çok bozuluyordu sürekli bebek konusu düşünmeye başlamıştım buraya girdikçe içimdeki istek 2 ye katlanmıştı ve her ay regl olmak beni üzüyordu ama ara verdim tatile gittik ve döndükten bir ay sonra yani en son 1temmuzda regl oldum ve şuan 7 hafta 3 günlük hamileyim çok mutluyum ama çokta kötüyüm böyle olacağımı bilmiyordum serumlar ile ayakta duruyorum sürekli hiç bir şey yiyemiyorumm devamlı istifraa vücudum bebeğime alışamadı ve tepki veriyormuş en basit anlatımı :) ama geçicek inşallah anne olmak şimdiden çok zor ve farklı bir his ALLAH İSTEYEN HERKESE BU DUYGULARI YAŞATSIN VE SAĞLIKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASİPPPPPPP ETSİNN İNŞALLAH..........

allah saglıkla sıhhatlee kucagına almak nasip etsin bebişiniii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…