slm kızlar nasılsınız ben dün sahurda çok kötü oldum agladım baya nedendır bılmem yıne bırıktı galıba cocuk hasreti ıcımde patladımama sabah oldugunda esıme sarıldım ve hersey gectı:)
canım valla galiba hepimiz bunalıma girdikk sabırr canım
berrin1985 banu145145 eecee swcnprlk kardelen5233 GokceRana23 ugurboncugum derdanur+ edaack uebesli
selam kızlar nasılsınız?
Kız ne oluyor bize bende çok fenayım habire ağlıyorum daralıyorum sabretmemiz lazım ama bazen taşıyo durduramıyor insan kendini.
ben de kacıyorum sekerler kendınıze ıyı bakın hayırlı sahurlar...
kızlar sağlık ocağından geldim kanda bakma yetkisi yokmuş ama baska kan tahlillerini yapıyorlarmış ve bana idrardan tahlil yaptılar önce bizim evde yaptıklarımızdan yaptılar silik olan ikinci çizgi netlesmiş artık çok koyu ve sonra kendi yaptıkları tahlılı yaptılar pozitif çıktı yaşasın çok mutlu oldumkilomu tarttılar zayıflamışım ya kacgündür bu bulantılardan yiyemiyordum kilo vermişim ne yazıkkı testleri yaparlarken heycandan tansiyonumda çıkmış iki kere ölçmek zorunda kaldılar ya idrardada enfeksiyon çıktı ama çok değilmiş ilaç vermediler bu bulantılarım için tuzlu krakerleri leblebileri önerdileer biraz gebelikten konuştuk kan aldılar saat 3 buçukta sonuçları almaya gitcez bide hamilelik hakkında öğrenmem gerekenler varmış onun için bi kitapçık verdiler ay böle güzeldi mutlu oldum ebe 5 hafta 3 günlük tahmini olarak dedi allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inş kızlar dualarınız için çok çok ama çok tskler alıntı yapmadım bulantım var hala birazdan alıntı yaparak yazarım kib aeo öp by :79:
günaydın kızlar hayırlı sabahlar.güzel bir hafta olması dileklerimle inşallahh.
bugun dr a giden kızlar hepinizden hayırlı ve güzel haberler gelir inşallah.
keyifsiz olan arkadaşlarımada Rabbim ferahlık versin inşallah,dayanma gücü versin.amiinn.
canımm çokk sevindim hadi gözümüz aydın inşallah hayırlısı ile kucagına alırsın
arkadaslar bende az önce doktordan geldim hormonlarım yavas calışıyormuş.hipotroid dedi. levotiron diye biilaç verdi bir ay sonra kontrol var. kadın doktoruda sonuçlara baktı önce hormonları düzeltelim eşinin durumu düzelsin dedi. düşük tehlikesi olurmuş olsa bile
aminnn canım inş ii ve güzel duaların için çok teskkürler
canım benim eşim oyle bir insan abisine verir ama abisi ona hicbişey vermez o kadar söyluyorum ama nafile...valla ben altınları istiyorum diyorum eşimde ben yapcam sana diyo iyide ben niye altınlarımın parasını onlara vereyimki böyle sacmalık olmaz resmen uzerine yatıyolar paranın...ne yapıp edip almayı dşünüyorum vermezselerde hakkımı helal etmiycem...eltimin dedigi şeyede kafamı takmıyorum bazı insanlar cahil cahil konuşur işte...bide dindarım ve her şeyi cok biliyorum diye etrafta hava atar...rabbim inş benimde yüzümü güldürür...ama hamile kalayım hayırlısıyla kımseye söylemiycem üc dört aya kadar neyse canım ya seninde başını agrıttım kendi derdimle cok sagol ...
evet banucum cok haklısın ama vermezse hakkımı helal etmiycem...ben herkezi kendim gibi iyi gördügüm icin veriyorum ama annemde demişti sakın verme diye...anne sözünü dinlemedigime cok pişmanım...eşimde abisi diye bişey demiyo onada sinir oldum ne yapcagımı bilmiyorum...
sen şimdi nasılsın canım morallerin iidir inş onların söylediklerini takma tabi onlara hak etmedikleri değeri vermişsin zaten salla gitsin söylediklerini ok
aminnnn canım inş hepimize nasip etsin
ii canım bu gün bulantım vardı şimdi gecti biraz rahatım yaaaaaa aca benim bu bulantılar erken mi basladı neeee
tatlımmmm ii olduğuna çok sevindim evet ebrar ablam haber veriyor sağolsun kib
canım çok erken yapmışsın testi şimdi çıkmazki daha 1 hafta gecmesi gerekirdi yada tam adet gününde yapmalıydın allah hayırlısı neyse onu versin inş
sevcanım alltta görmüştüm seni nasılsın tatlım bebişler çok iimiş çok sevindim inş hep böyle ii olsunlar inş
ececim daha iyiyim canım ama eşimede dedim altınlarımı yedirmem abine diye bakalım ne olcak eger allah korkuları varsa verirler fazlada elimden bişey gelmiyo canım...sende doktora gitcekmişsin hayırlı haberlerle dön inş...kızlar yarın sağlık ocağına gidiyorum sabah erkenden bana ne olur dua edin de kanda baksınlar dualarınıza ihtiyacım var
booncugum canım benim ya bazen bende öyle oluyorum ama sabretmemiz lazım rabbim hakkımızda hayırlısını varsın ...slm kızlar nasılsınız ben dün sahurda çok kötü oldum agladım baya nedendır bılmem yıne bırıktı galıba cocuk hasreti ıcımde patladımama sabah oldugunda esıme sarıldım ve hersey gectı:)
sorma sevcanım ya cok pişmanım ama verdim bir kere salaklık bende...evet altın baya yükseldi inş alabilirim altınlarımı...sen nasılsın ikiz yigenlerimde iyidir inş maşallah ya rabbim nazarlardan korusun...cnmm gözün aydın allah sağlıcakla kucağına almanı nasıp etsın ınan cok sewındım maşallah
cnm gozunuz aydın az kalmış teyze olmana))
amın cnm sağolasınnn allah razı olsun darısı başına ınşallah
cnm geç dollenme olabılır bence de artı benm bıle 3 temmuz son adet tarıhım su anda 7 haftalığız.ama senın 4 haftalık değil bence yaa takma kafana cnm bırdahakı gıttıgınde cıkar hepsı ortaya dua et bol bol
amın cnm olsun da gıdemesın kımse.yeter kı olsun.sağol cnm face ten de aldım mesajını allah razı olsunnn
ayyy yerım ben onun pipisini
erkek olmuş oğlumuz...maşallahbuyumus de bayağı yaaaa
cnm amın allah razı olsun.darısı başına ınşallah ınşallah lekelerın yerleşme lekelerıdır amın
sağolasın cnmmm darısı başına ınşallah cnmmm
sağolasın teyzesı.minişe ıyı bak optm
ay maşallah ben zaten kocaman gordum onu yakışıklı şeyyyy
ablam sağolasınnn.ınşallah sağlıkla gelır yawrularımmm darısı başına dualarımdasınız hepınız...
sağol cnm allah razı olsun.gokceyı op yerıme muckkk
cnm sakın uzulme dualara dewam olacak hayrlı zamanda ınşallah sakın takma ok
amın cnm benım allah sana da tatırsın bu duyguyu yakın zamanda ınşallah
cnmm ya neden werırsın kı walla kardeş de olsalar 5 parmak bır değil.eşim de kardeşinden kelek yedı guven yok cnm kımseye.sen ıyı nıyetıne wermıisın ama keşke vermeseydın.altın da tavan yaptı bence wermez o adam yerıne onları...
cnm ya ferah tut kalbını ama dr una cok kızzdım oyle bırseyden bahsetmedıyse neden yazıyor kı kağıda ınsanın yuregını curutuyor olumsuz da olsa soylemeseı lazım ne warsa.ınşallah bırsey yoktur cnmm kotu sey..
cnm ewet banu yazmıs :)))) oh oh başlamışıs cicilere cnm heeee...
cnm duacınım merak etme .sağlıkla gelecke yegenım ınşallah.
cnm bnmm en yakın zamanda bol bol konusuruz ınşallah.opuyorum
ıyı cnm sen nasılsın gecmısteydım
hadı cnm ıyı haberlerle gel ınsallah.e sen de kan tetsı yaptrmak ıstıyorm gebelık ıcın de yaparlar tabıı ki
cnm geçmişteydım yenı bıttı walla alıntılar
cnm iş yapmamla ılgılı bırsey demedı dr um sorma bulantılarım war.ama ılac wermedı dr gecer onlar dedı ılaç sewmıyor ya...napalım yeter kı sağlıklı olsunlar warsın bulansın
sen nedne bunalımsın cnm ya yapmayın boleee
ay cnm sorma yaaa 3 gundur ewde yoktum ANCA BITTI GECMIS YAAA
cnmm yaa kıyamam olmayın boyle bunalım
selm cnm ıyı sen nasılsın? nasıl oldun?
allah razı olsun kardeloşum duaların icin rabbim kabul eder inş...amiinnn....ettim,rabbim kabul etsin,tek tek saydım isimlerinizi.
birsencim,kanamam daha çoğalmadı ama çoğalma yolunda ilerliyo sanırım,gökkuşağının tüm renkleriyle beraber,şimdilik azcık azcık devam,merak etme yarına sökülür.
öncelikle cok sagol eboşum...valla eşimin yüzünden verdim zaten yeni evliydik aramız kötü olmasın dye verdim ama şimdi olsaydı asla vermezdim...canım ya ben hep insanları kendim gibi biliyorum ve oyuzdende darbe yiyorum bundan sonra daha katı olmaya karar verdim...yok tatlım eşimle aramı bozmuyorum ama ona diyorum abine söyle altınlarımı versin diye ama ben hakkımı aramaya devam etcem...sen nasılsın epeydir görüşemedik k.i.b öpüyorum seni...kızlar ben geldim çıktınız ya bende sevinmiştim oysa neyse sağlık olsun sizler fazla kalmayın pc başında zaten
geçmişe biraz baktım PELOŞUMUN morali bozukmuş kuzum kıyamam ya bu haksızlıklar niye olur anlamam hep eşlerimizin yumuşak yüzlülüğünden sanırsam zamanında bizede çok yapıldı ama şimdi herkes neyin ne olduğunu anladı sende allaha havale et o herşeyin endoğrusunu bilir ve mutlaka mükafatın olur kuzum .sıkma canını olurmu eşinlede aranı bozma .hakkınıda ara tabiki
BONCUĞUM sende kötü olmuşsun kıyamam ya buara hepimize geldiler sanırsam hepsi geçicek inşallah canım
UEBESLİ saol tatlım daha iyiyim şükür sen nasılsın canım
KARDELOŞUM nedemek cano yaa keşke daha erken diyebilseydim bende hepinize çok dua ettim allahım kabul etsin
BANUM burdasınmı kuzum bugece daha erken gelmeye çalıştım ama yinemi yetişemedim yoksam
ANATOLİŞİM ben iyiyim kuzucum pc sürekli atıyo beni diğeride kocişde olunca giremiyorum sen nasılsın yiğenim nasıl
RANACIM sende bebişi görmeye gidecekmişsin hayırlı haberler al inşallah tatlım
SEVCANIM gezmelerdeydin demek iyi gelmiştir kesin
LAGRİMACIM inşallah yarın hayırlı haberler alırsın canım dualarım seninle
BİRSOŞUM selamını aldım canım saol emreyi diloşu ve seni öptüm buararda adet olmuşsun hadi gözünaydın
ECECİM seninde ağrıların geçmemiş umarım doktor ilaç verir buarada dualarım seninle yarın hayırlı haberler al inşallah
GÖKCEM nasılsın canom kocişin işe gitmiş ALLAH YARDIMCISI OLSUN hepsini korusun inşallah
kızlar çok gerilere gidemedim birkaç sayfa okuyabildim pc sürekli atıyo kusura bakmayın
günaydın canım sanada hayırlı günler...amin inş ...günaydın kızlar hayırlı sabahlar.güzel bir hafta olması dileklerimle inşallahh.
keyifsiz olan arkadaşlarımada Rabbim ferahlık versin inşallah,dayanma gücü versin.amiinn.
canım cok sevindim...artık icini ferah tut ve stres yapıp bebişini üzme...rabbim saglıklı kucagına almayı nasıp etsin...kızlar sağlık ocağından geldim kanda bakma yetkisi yokmuş ama baska kan tahlillerini yapıyorlarmış ve bana idrardan tahlil yaptılar önce bizim evde yaptıklarımızdan yaptılar silik olan ikinci çizgi netlesmiş artık çok koyu ve sonra kendi yaptıkları tahlılı yaptılar pozitif çıktı yaşasın çok mutlu oldumkilomu tarttılar zayıflamışım ya kacgündür bu bulantılardan yiyemiyordum kilo vermişim ne yazıkkı testleri yaparlarken heycandan tansiyonumda çıkmış iki kere ölçmek zorunda kaldılar ya idrardada enfeksiyon çıktı ama çok değilmiş ilaç vermediler bu bulantılarım için tuzlu krakerleri leblebileri önerdileer biraz gebelikten konuştuk kan aldılar saat 3 buçukta sonuçları almaya gitcez bide hamilelik hakkında öğrenmem gerekenler varmış onun için bi kitapçık verdiler ay böle güzeldi mutlu oldum ebe 5 hafta 3 günlük tahmini olarak dedi allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inş kızlar dualarınız için çok çok ama çok tskler alıntı yapmadım bulantım var hala birazdan alıntı yaparak yazarım kib aeo öp by :79:
arkadaslar bende az önce doktordan geldim hormonlarım yavas calışıyormuş.hipotroid dedi. levotiron diye biilaç verdi bir ay sonra kontrol var. kadın doktoruda sonuçlara baktı önce hormonları düzeltelim eşinin durumu düzelsin dedi. düşük tehlikesi olurmuş olsa bile
canım doktorlar ilacla tedavi ederler sakın moralini bozma...bide doktorlar cok dogru söylüyo bende enfeksiyon vardı doktor dediki bana hamile kalsanda düşükle sonuclanır gercekten oyle oldu...rabbim hakkımızda hayırlısını versin...
lagrimacım doktordan hayırlı haberlerle gelirsin inş canım...
selam kızlar hayırlı günler hepinize...bende carşıya incem bugun gecen hafta indigimde cok susamıştım inş bugun susamam havada cok sıcak...neyse ben cıkıyorum işlerimi yapıyım sonra görüşürüz öpüyorum hepinizi...
ewet ya bu ramazan çok güzel geciyor ya ama bu yoğunluk tatlı demi ewet gece geliyorsun farkettim hiç konuşamıyoruz neyse ramazandan sonra inş bol bol konuşuruzhoşbuldum canım saol şükür bende iyiyim
valla evimdeyim davetteyim yani çok yoğunum
bu ramazan gerçektende yoğun geçiyor rabbime sonsuz şükür fırsat bulamıyorum
geece geliyorumda kimsecikler olmuyo
ya aslında tam erken yatmaya alışırken bu bulantılar beni mahfetti uykumu bozdu neyse razıyım ben böle olunca mutlu oluyorum artık bebişim ii olsunda baska bişi istemiyorumkanka hayırdır ya geçende ağrıyodu başın niyekü geçmiş olsun
yat dinlen canım tabiki
inşallah canım inşallah yokya niye öyle diyim erken yat sen zaten bende geç cevap veriyorum pc yüzünden
iyi geceler canım
canım zaten ben gezemiyorum sağ olsun basımda koçiş var nöbet tutuyor resmen zaten fazla ayakta kaldımmı karnım ağrıyo onun için gezmiyorumArada hepimize oluyor canım ama cok uzatmamak lazım o psikolojiyi
Yok canım girmedik Allah korusun öyle demeyelim hep yeni maçlara bakıcaz:)
Lerigma inşallah yarın yanni bugün çok cok güzel haberlerle gelirsin canım Allaha emenet ol
Banucum ne güzel sen bir yola girdin artık moral de cok önemli topla kendini Melegin yakın inşallah :)
Ben anca gelebildim. İftar koca doğum günü ve geldik arkadaşlar geldi derken anca gerci yazmasamda hep okuyorum hadi bakalım hayırtlı haberleri tek tek alacağız.
Kardelen metanetini çok takdir ediyorum arkadaşım regliysen de bu güçlü moralle inşallah yakın zamanda inşallahhh :)Sevcan ve Ece kendinize okadar yüklenmeyin biraz az gezin dinlenin ilk aylar önemli :)
Ebrar iyiyim çok şükür geldim kendime zaten benim gelgitlerim öyle 1 günlük çok sükür cabuk toparlanıyorum Sende iyimişin ne güzel allah bozmasın hiçbirimizi
Herkezi öperim İyi sahurlar
günaydın canım sanada hayırlı sabahlar hayırlı hafta olsun inş valla ben geldim ya bide berrin geldi sanırım baska gelen yok bende merak ettim yaagünaydın kızlar hayırlı sabahlar.güzel bir hafta olması dileklerimle inşallahh.
ececim daha iyiyim canım ama eşimede dedim altınlarımı yedirmem abine diye bakalım ne olcak eger allah korkuları varsa verirler fazlada elimden bişey gelmiyo canım...sende doktora gitcekmişsin hayırlı haberlerle dön inş...
booncugum canım benim ya bazen bende öyle oluyorum ama sabretmemiz lazım rabbim hakkımızda hayırlısını varsın ...
sorma sevcanım ya cok pişmanım ama verdim bir kere salaklık bende...evet altın baya yükseldi inş alabilirim altınlarımı...sen nasılsın ikiz yigenlerimde iyidir inş maşallah ya rabbim nazarlardan korusun...
allah razı olsun kardeloşum duaların icin rabbim kabul eder inş...amiinnn....
öncelikle cok sagol eboşum...valla eşimin yüzünden verdim zaten yeni evliydik aramız kötü olmasın dye verdim ama şimdi olsaydı asla vermezdim...canım ya ben hep insanları kendim gibi biliyorum ve oyuzdende darbe yiyorum bundan sonra daha katı olmaya karar verdim...yok tatlım eşimle aramı bozmuyorum ama ona diyorum abine söyle altınlarımı versin diye ama ben hakkımı aramaya devam etcem...sen nasılsın epeydir görüşemedik k.i.b öpüyorum seni...
günaydın canım sanada hayırlı günler...amin inş ...
canım cok sevindim...artık icini ferah tut ve stres yapıp bebişini üzme...rabbim saglıklı kucagına almayı nasıp etsin...
canım doktorlar ilacla tedavi ederler sakın moralini bozma...bide doktorlar cok dogru söylüyo bende enfeksiyon vardı doktor dediki bana hamile kalsanda düşükle sonuclanır gercekten oyle oldu...rabbim hakkımızda hayırlısını versin...
selam kızlar hayırlı günler hepinize...bende carşıya incem bugun gecen hafta indigimde cok susamıştım inş bugun susamam havada cok sıcak...neyse ben cıkıyorum işlerimi yapıyım sonra görüşürüz öpüyorum hepinizi...
canım sen diyeceğini demişsin inş allah korkuları vardır da verir ler
amin canım artık stres yok bebişim üzülmeyecek inş allahım kucağıma aldığım günleri göstersin inş
kayram hsg canım seni çok merak ettik nasılsın bebiş iimi
abşlam sen bızım için geçmişe gitmemişsin fakat kas ağrılarımdan dolayı yattım ,çıkmak zorunda kaldım kusuruma bakmaToplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
ebrar_53 AnaToLia_+ swcnprlk+ nrcnft eecee+ ugurboncugum+ kardelen5233+
kızlar nasılsınız maşallah çok kalabalığız sevindim sizi gördüğüme
geçmişe gidemiycem sizi bırakıp kusura bakmayın
ewet ablam kuran wardı annemın tarfa gıttık.annemdeydık.sağolsun annem yemekler yaptı da güzel şeyler yedik eşimle.ben çok teferruatlı yapamıyorum bu aralar çünkü.kızlar ben geldim çıktınız ya bende sevinmiştim oysa neyse sağlık olsun sizler fazla kalmayın pc başında zaten
geçmişe biraz baktım PELOŞUMUN morali bozukmuş kuzum kıyamam ya bu haksızlıklar niye olur anlamam hep eşlerimizin yumuşak yüzlülüğünden sanırsam zamanında bizede çok yapıldı ama şimdi herkes neyin ne olduğunu anladı sende allaha havale et o herşeyin endoğrusunu bilir ve mutlaka mükafatın olur kuzum .sıkma canını olurmu eşinlede aranı bozma .hakkınıda ara tabiki
BONCUĞUM sende kötü olmuşsun kıyamam ya buara hepimize geldiler sanırsam hepsi geçicek inşallah canım
UEBESLİ saol tatlım daha iyiyim şükür sen nasılsın canım
KARDELOŞUM nedemek cano yaa keşke daha erken diyebilseydim bende hepinize çok dua ettim allahım kabul etsin
BANUM burdasınmı kuzum bugece daha erken gelmeye çalıştım ama yinemi yetişemedim yoksam
ANATOLİŞİM ben iyiyim kuzucum pc sürekli atıyo beni diğeride kocişde olunca giremiyorum sen nasılsın yiğenim nasıl
RANACIM sende bebişi görmeye gidecekmişsin hayırlı haberler al inşallah tatlım
SEVCANIM gezmelerdeydin demek iyi gelmiştir kesin
LAGRİMACIM inşallah yarın hayırlı haberler alırsın canım dualarım seninle
BİRSOŞUM selamını aldım canım saol emreyi diloşu ve seni öptüm buararda adet olmuşsun hadi gözünaydın
ECECİM seninde ağrıların geçmemiş umarım doktor ilaç verir buarada dualarım seninle yarın hayırlı haberler al inşallah
GÖKCEM nasılsın canom kocişin işe gitmiş ALLAH YARDIMCISI OLSUN hepsini korusun inşallah
kızlar çok gerilere gidemedim birkaç sayfa okuyabildim pc sürekli atıyo kusura bakmayın
sana da hayrlı sabhlar,günler cnmmmm...günün güzel geçsin ınşallah.günaydın kızlar hayırlı sabahlar.güzel bir hafta olması dileklerimle inşallahh.
cnm hadı gozun aydın çok sewındım maşallahkızlar sağlık ocağından geldim kanda bakma yetkisi yokmuş ama baska kan tahlillerini yapıyorlarmış ve bana idrardan tahlil yaptılar önce bizim evde yaptıklarımızdan yaptılar silik olan ikinci çizgi netlesmiş artık çok koyu ve sonra kendi yaptıkları tahlılı yaptılar pozitif çıktı yaşasın çok mutlu oldumkilomu tarttılar zayıflamışım ya kacgündür bu bulantılardan yiyemiyordum kilo vermişim ne yazıkkı testleri yaparlarken heycandan tansiyonumda çıkmış iki kere ölçmek zorunda kaldılar ya idrardada enfeksiyon çıktı ama çok değilmiş ilaç vermediler bu bulantılarım için tuzlu krakerleri leblebileri önerdileer biraz gebelikten konuştuk kan aldılar saat 3 buçukta sonuçları almaya gitcez bide hamilelik hakkında öğrenmem gerekenler varmış onun için bi kitapçık verdiler ay böle güzeldi mutlu oldum ebe 5 hafta 3 günlük tahmini olarak dedi allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inş kızlar dualarınız için çok çok ama çok tskler alıntı yapmadım bulantım var hala birazdan alıntı yaparak yazarım kib aeo öp by :79:
cnm bak ılaçla tedavın olacak ve ınşallah yawrun en kısa zamanda gelecek...arkadaslar bende az önce doktordan geldim hormonlarım yavas calışıyormuş.hipotroid dedi. levotiron diye biilaç verdi bir ay sonra kontrol var. kadın doktoruda sonuçlara baktı önce hormonları düzeltelim eşinin durumu düzelsin dedi. düşük tehlikesi olurmuş olsa bile
ececim daha iyiyim canım ama eşimede dedim altınlarımı yedirmem abine diye bakalım ne olcak eger allah korkuları varsa verirler fazlada elimden bişey gelmiyo canım...sende doktora gitcekmişsin hayırlı haberlerle dön inş...
booncugum canım benim ya bazen bende öyle oluyorum ama sabretmemiz lazım rabbim hakkımızda hayırlısını varsın ...
sorma sevcanım ya cok pişmanım ama verdim bir kere salaklık bende...evet altın baya yükseldi inş alabilirim altınlarımı...sen nasılsın ikiz yigenlerimde iyidir inş maşallah ya rabbim nazarlardan korusun...
allah razı olsun kardeloşum duaların icin rabbim kabul eder inş...amiinnn....
öncelikle cok sagol eboşum...valla eşimin yüzünden verdim zaten yeni evliydik aramız kötü olmasın dye verdim ama şimdi olsaydı asla vermezdim...canım ya ben hep insanları kendim gibi biliyorum ve oyuzdende darbe yiyorum bundan sonra daha katı olmaya karar verdim...yok tatlım eşimle aramı bozmuyorum ama ona diyorum abine söyle altınlarımı versin diye ama ben hakkımı aramaya devam etcem...sen nasılsın epeydir görüşemedik k.i.b öpüyorum seni...
günaydın canım sanada hayırlı günler...amin inş ...
canım cok sevindim...artık icini ferah tut ve stres yapıp bebişini üzme...rabbim saglıklı kucagına almayı nasıp etsin...
iyi sanırım cnm yeğenlerın.karın ağrım war sureklı ama olsun aman ıyı olsun lar da razıyım ağrılara.yeter kı yawrularım sağsalim gelsın dunyaya
sağol cnım benim ya acabadan kurtuldum ebe var tamam kaydı yapalım dedi bende kesin var demi dedim :90: inş kandada güzel sonuç alırım inşşabşlam sen bızım için geçmişe gitmemişsin fakat kas ağrılarımdan dolayı yattım ,çıkmak zorunda kaldım kusuruma bakma
ewet ablam kuran wardı annemın tarfa gıttık.annemdeydık.sağolsun annem yemekler yaptı da güzel şeyler yedik eşimle.ben çok teferruatlı yapamıyorum bu aralar çünkü.
sana da hayrlı sabhlar,günler cnmmmm...günün güzel geçsin ınşallah.
cnm hadı gozun aydın çok sewındım maşallah
kanda kaç çıkacak bakalım değerın?
cnm bak ılaçla tedavın olacak ve ınşallah yawrun en kısa zamanda gelecek...
iyi sanırım cnm yeğenlerın.karın ağrım war sureklı ama olsun aman ıyı olsun lar da razıyım ağrılara.yeter kı yawrularım sağsalim gelsın dunyaya
lagrima nerelerde kaldın 9daydı randewun gelmiş olmalısın cnm.inşllah hayırlı haberlerle gelırsın akşam dua ettım hastaneye gıdenler için...inşallah sen de güzel haberlerle gelırsın
ınsallah ebusum ınsallah cnm
çok sagol cnm paylasımın ıcın pekı denenmıs mı bu dualar fayda görenler olmusmu
uzun zamandır girmiyordum moralim çok bozuluyordu sürekli bebek konusu düşünmeye başlamıştım buraya girdikçe içimdeki istek 2 ye katlanmıştı ve her ay regl olmak beni üzüyordu ama ara verdim tatile gittik ve döndükten bir ay sonra yani en son 1temmuzda regl oldum ve şuan 7 hafta 3 günlük hamileyim çok mutluyum ama çokta kötüyüm böyle olacağımı bilmiyordum serumlar ile ayakta duruyorum sürekli hiç bir şey yiyemiyorumm devamlı istifraa vücudum bebeğime alışamadı ve tepki veriyormuş en basit anlatımı :) ama geçicek inşallah anne olmak şimdiden çok zor ve farklı bir his ALLAH İSTEYEN HERKESE BU DUYGULARI YAŞATSIN VE SAĞLIKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASİPPPPPPP ETSİNN İNŞALLAH..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?