Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

slm kızlar sahurda nihat hocayı dinledım belkı sızede faydalı olur dıye not aldım
çocugu olmayanlar için 707 tane ya varis okunmalıymıs
düşük tehlıkesı geç doğum erken doğum tehlıkelerı içinde 99 tane ya mübdi okunucak ama bu şöyle olucak eşiniz elini karnınıza koyup okucak bunu esınız degılde sizde yapabılırsınız tabi ...

Son düzenleme:
Boncuk sıkma canını yaa valla var öyle insanlar ama ben kötü niyetten yaptığına inanmıyorum sadece bazen dikkat etmiyolar diyelim Rabbim en kısa zamanda bize de nasip eder inşallah
inşallah cnm ben bılemıyorum kötü nıyettenmı ıyı nıyettenmı günahı boynuna artık nedımkı

insallah cnm insallah

boncuğum hoşgeldın nasılsın????
ıyıyım sevcanım sende daha ıyıymıssın dıkkat et kendıne ...

Sevcancım cok gecmiş olsun inşallah daha iyi olursun bundan sonra canım

Canım bende dinledim tam yazacaktım baktım sen yazmışşın :)

Arkadaşlar ne güzel Kadir gecesine kavustuk. Allah tüm sevdiklerimizle ve bebeklerimizle seneye de tekrarını nasip eder inşallahhh Kadir geceniz mübarek olsun herkes birbirimizi için dua etsin Allah da kabul etsin inşallah. Bu arada kızlar benim adım ELİF ... uebesli demek zor oluyor :) Geceburda olanlarla görüşürüz inşallah

evet,orayı açmıştım,ordan buraya geçiş yaptım,eşim hadi hadi hadi demeye başladı,bende açık bırakıp gittim canım.

Canlarım benım.bın aydan daha hayırlı KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN..bol bol dua edelım canım arkadaslarım.bu gece ne dılersek hayırlısyla kabul olacak ıns rabbımın ıznıyle..hepımızın kucakları dolsun,evlerımız bebek kokusuyla,cennet kokusuyla dolup taşsın.hamıle olan arkadaslarım hayırlısıyla en guzel şekılde kucaklarına alsınlar..evlat hasretı ceken tüm arkadaslarım en yakın zamanda hamılelık ve dogum haberlerıyle topıcımızı dolup tasırsın.evlatların en hayırlısı olsun hepımızınkı.saglıklı guzel ahlaklı ve dını butun evlatlar nasıp etsın rabbım.hepınızı cok öpuyorum.hayırlı geceler.

kızlar ya ben günlerdir adet olcakmış gibiyim ,sürekli kasıklarım ağrıyo ve küçük lekeler var, normalde bugün olmam lazım ama hala leke halinde ve bi kaç gündür baş ağrısı var fena halde, test yaptım bugün negatif çıktı hala hamile olabilme şansım var mı ne diyosunuz?

rabbim şu mübarek gecede,hepimizin dualarını kabul eylesin,gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin inşallah
en güzel şekilde,gecenin feyzinden,bereketinden nasibdar olmamız dileğiyle.

canım arkadaşlarım KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN RABBİM bütün dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin inşallah .
mübarek günler hürmetine BİZE HAYIRLI SALİH VE SALİHA EVLATLAR NASİP ETSİN
canım arkadaşlarım geçmişe inanın bakamadım çünkü çok rahatsızım afedersiniz karnım ve midem bozulmuş tuvalet yollarında kaldım (
hepinizi çok çok öpüyorum ALLAHIM bütün ibadetlerinizi kabul etsin .
BONCUĞUM çok saol canım dün gece duayı bildirdiğin için çok dua ettim sana ve tüm arkadaşlarıma .
hanımlar görüşmek üzere HAYIRLI GECELER

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53 pelin67+ GokceRana23+

SELAM KIZLAR NASILSINIZ?KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN

selam kızlar gecmişi okudum ama cevap yazamıycam kusura bakmayın...bugun misafirim vardı cok yorgunum akşama kadar ayakta kaldım sızlıyo valla ayaklarım...bu arada kadır geceniz mubarek olsun rabbim hepimizin dualarını kabul etsin...gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin...inş en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalıp cennet kokulu yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin...allahım yüzümüzü güldürsün inş...kızlar ya bişey sorcam ben adet oldum ya siyah siyah geliyo ve normalden az oluyorum haplardan yada kisttenmi oluyo acaba...:26:

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53 pelin67+ GokceRana23+

SELAM KIZLAR NASILSINIZ?KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN

selam eboşum sagol canım seninde kadir gecen mubarek olsun...rabbim dularını kabul etsin inş...canım ya gecmiş olsun üşüttün sanırım dikkat et kendini...

HAYIRLI KANDİLLER RABBİM TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN bizleri korusun dogru yoldan ayırmasın herşeyin hayırlısını versin saglık nasip etsin hayırlı evlatlar versin cennetinden bizlerede yer nasip etsin inşallah...
ebroşum çok geçmiş olsun cano nie hasta oldun acaba ? allah şifa versin

selam eboşum sagol canım seninde kadir gecen mubarek olsun...rabbim dularını kabul etsin inş...canım ya gecmiş olsun üşüttün sanırım dikkat et kendini...

SELAM CANIM çok soal ya üşüttümü yoksa karıştırdımmı anlamadım karnım ve midem çok fena bide halsizlik var inşallah yarına bişeyim kalmaz
peloşum adetin siyah geliyomuş bence kisttendir kırmızıya dönmedimi;?ben ilaç kullandığımda hem çok adet olurum hemde sancım olurdu
dur bakalım belki düzelir canım

amin canım sagol sanada hayırlı kandiller rabbim dualarımızı kabul etsin...nasılsın...

amin cano amin inşallah
seninde KADİR GECEN MÜBAREK OLSUN
valla bilmiyorumki canım noldu anlamadım inanki bugün bütün gün böyleydim şimdide karın ağrısı var bakalım nolcak
sen napıyosun canım gökce uyudumu ?

sagol pelincim iyiyim çok şükür sizlere bakmadan uyumayım dedim :)
ebroşum tekrardan geçmiş olsun iyiyim cano ya misafirim vardı bugün yemege onlar gitti epey yorulmuşum bende:) gökcede uyudu çok şükür namazımı kılıp bakayım dedim size :)

inş canım ya karıştırmışsındır da ondandır üşütünce daha üzün sürebiliyo...evet eboşum ya bende anlamadımki niye oyle oluyo ilk defa oldu kistten oluyo sanırım...bakalım doktora gidince soracam inş kötü bişey yoktur...ya k.k cok yavaş:84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…