inşallah cnm ben bılemıyorum kötü nıyettenmı ıyı nıyettenmı günahı boynuna artık nedımkıBoncuk sıkma canını yaa valla var öyle insanlar ama ben kötü niyetten yaptığına inanmıyorum sadece bazen dikkat etmiyolar diyelim Rabbim en kısa zamanda bize de nasip eder inşallah
insallah cnm insallahKadir geceniz ve Cumanız mübarek olsun arkadaşlar,Rabbim dualarınızı kabul eylesin...
Boncugum,bilirim cnm aynı şeyleri yaşadım bende Rabbim ıslah etsin de geç cnm kimin ne olacagı belli değil üzme kendini Rabbimin izniyle gelecek bebişn tez zamanda hayırlısıyla...
Lagrimacım doktorum kilomla ilgili hiçbişe demedi birde şimdiye kadr üç doktora gittim düşün yani diyet falan vermediler,sadece devlet hastanesinde ultrasondan bakan başka bi doktor biraz dikkat et dedi bu ay bi geçsin ben yine yürüyüşe başlıcam sen şuan zayıfsın kafaya takılacak bişe değil hem bebek ii olsunda kilo verilir napalım ben kendimi öyle teskin ediyorum...
Banucum ne güzel yarın yiğenini seveceksin,darısı başına inşaallah tez zamanda...
Kardeloşum ben yazdıgım zaman derdimvar bölümündeydin konu okuyordun bende çıktım cnm beklemedim...
Sevcanım gelmişsin iyileştin mi biraz?
ıyıyım sevcanım sende daha ıyıymıssın dıkkat et kendıne ...boncuğum hoşgeldın nasılsın????
TEK TEK hepınızın KADİR GECESİ mubarek olsun...ALLAH ıbadetlerınızı kabul etsın ınşallah.amin
bırkaç gündür fenaydım.anatolıa gelmsışsın cnm geçmişteydım.yazdım cnm okursun zaten.ama şükür buna da.
slm kızlar sahurda nihat hocayı dinledım belkı sızede faydalı olur dıye not aldım
çocugu olmayanlar için 707 tane ya varis okunmalıymıs
düşük tehlıkesı geç doğum erken doğum tehlıkelerı içinde 99 tane ya mübdi okunucak ama bu şöyle olucak eşiniz elini karnınıza koyup okucak bunu esınız degılde sizde yapabılırsınız tabi ...
Kadir geceniz ve Cumanız mübarek olsun arkadaşlar,Rabbim dualarınızı kabul eylesin...
Boncugum,bilirim cnm aynı şeyleri yaşadım bende Rabbim ıslah etsin de geç cnm kimin ne olacagı belli değil üzme kendini Rabbimin izniyle gelecek bebişn tez zamanda hayırlısıyla...
Lagrimacım doktorum kilomla ilgili hiçbişe demedi birde şimdiye kadr üç doktora gittim düşün yani diyet falan vermediler,sadece devlet hastanesinde ultrasondan bakan başka bi doktor biraz dikkat et dedi bu ay bi geçsin ben yine yürüyüşe başlıcam sen şuan zayıfsın kafaya takılacak bişe değil hem bebek ii olsunda kilo verilir napalım ben kendimi öyle teskin ediyorum...
Banucum ne güzel yarın yiğenini seveceksin,darısı başına inşaallah tez zamanda...
Kardeloşum ben yazdıgım zaman derdimvar bölümündeydin konu okuyordun bende çıktım cnm beklemedim...
Sevcanım gelmişsin iyileştin mi biraz?
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
ebrar_53 pelin67+ GokceRana23+
SELAM KIZLAR NASILSINIZ?KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN
selam eboşum sagol canım seninde kadir gecen mubarek olsun...rabbim dularını kabul etsin inş...canım ya gecmiş olsun üşüttün sanırım dikkat et kendini...
HAYIRLI KANDİLLER RABBİM TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN bizleri korusun dogru yoldan ayırmasın herşeyin hayırlısını versin saglık nasip etsin hayırlı evlatlar versin cennetinden bizlerede yer nasip etsin inşallah...
ebroşum çok geçmiş olsun cano nie hasta oldun acaba ? allah şifa versin
HAYIRLI KANDİLLER RABBİM TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN bizleri korusun dogru yoldan ayırmasın herşeyin hayırlısını versin saglık nasip etsin hayırlı evlatlar versin cennetinden bizlerede yer nasip etsin inşallah...
ebroşum çok geçmiş olsun cano nie hasta oldun acaba ? allah şifa versin
SELAM CANIM çok soal ya üşüttümü yoksa karıştırdımmı anlamadım karnım ve midem çok fena bide halsizlik var inşallah yarına bişeyim kalmaz
peloşum adetin siyah geliyomuş bence kisttendir kırmızıya dönmedimi;?ben ilaç kullandığımda hem çok adet olurum hemde sancım olurdu
dur bakalım belki düzelir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?