Hoşgördüm cnm sağolasın,sinirim bozuk cnm ondan malesef...
Koltukları da sonra silersin cnm tek onlar kaldıysa bişey olmaz,kızlar gelir herhalde birazdan...
sıkma canını kuzum napıcan oluyo hepimizin hayatında bişyler...
evet sonra artık...çok yoruldum zaten camlar öldürdü..boynum fena gene ...yarına tutuk uyanırım artıkın...
kızlarrrrrrr RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN...Rabbim seneyede ramazanı görmeyi nasip etsin...ama bi dahaki seneye hatta önümüzdeki bayrama bebişlerimiz bizimle olsun inşallahhhh...
Ayy cnm dikkat et kas gevşetici al yatmadan istersen,sabaha rahat uyanırsın
Ben kaçtım müsadenle,aminnnnnnnn inşaallah bu arada....
oyyy ebuşta geldi.hg canom...bittimi işlerin.
evet cano ya nem yüksek sanırım evet...iki gündür de çok yogun olmadasa benim burnuma garip geliyo nedense koku cano...yedigim bişyden miki acep..neysem...
hoşbuldum cano bitti çok şükür işlerim ben kendi evimi yaptım sonra gidip annemin mutfağını temizledim diğer yerleri o yapmış mutfağa elleme dedim iftar vaktine kadar orayı hllettim iftardan sonrada çarşıya çıktık bişey almak için değilde gezmek için .ama bu bayra çok kalabalık yok sanki eşim bile diyo ilk kez bukadar rahat arife geçirdik diye .sen neler yaptın canım
oh ohhh mis oldu heryerler desene güle güle kirletin...
Aynen cnm bende kaynanama dedim normalde benim eski çalıştıgım cadde ana baba günü olur igne atsan düşmez o derece ama bu bayram daha sakindi...
bnde napim canom,geç uyandım 6 da yatınca öyle oluyo tabi...sonra camlarımı hallettim.koltukları çektim altlarını sildim tüm odaların.süpürüdüm tabi önce..bikaç ufak tefek iş falan..camlar dışında agrı bi iş yoktu ama boynumu incittim gene(
ay canom birden giderde yazamazsam kusura bkmayuın koray kapıya dikilirse hemen inmem gerekicek anamdayımda.daha gelmedi..telden yazarım eve gidince cvp veremezsem tabi eger...
kk çok yavaş galiba ya yazdıklarım bir saatte geliyo offff((
olabilir canım ya sarımsaklı şeyler daha farklı kokuyo neyse biraz iğrenç oldu :)))))))))))))))
selam semoşum nasılsın canım ?biz gececiyiz canım ramazanda sahura kadar oturunca alıştık bakalım nasıl düzene giricez .ii geceler kızlar,,,
sizide mi uyku tutmadı?
Kızlar ramazanı atlattık seneye kısmet olsun inşallah sağlık afiyetle
Simdiden hepinizin ramazan bayramını kutlarım
Nasılsınız bittimi işler tatlılar börekler valla ben bişey yapmadım :)
evet çok yavaş cnm ya
amann boşver benim yüzümden milletim midesini kaldırmayalım gece gece:))) hamilecikler gelir mideleri kaldırmazz sonra:)
banuuuuuu nerdesin yaww gel hadi gidicem bennnnnnnn.ararım baK GECE GECE HEEEEEE.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?