Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Hoşgördüm cnm sağolasın,sinirim bozuk cnm ondan malesef...
Koltukları da sonra silersin cnm tek onlar kaldıysa bişey olmaz,kızlar gelir herhalde birazdan...

sıkma canını kuzum napıcan oluyo hepimizin hayatında bişyler...
evet sonra artık...çok yoruldum zaten camlar öldürdü..boynum fena gene ...yarına tutuk uyanırım artıkın...

kızlarrrrrrr RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN...Rabbim seneyede ramazanı görmeyi nasip etsin...ama bi dahaki seneye hatta önümüzdeki bayrama bebişlerimiz bizimle olsun inşallahhhh...

Ayy cnm dikkat et kas gevşetici al yatmadan istersen,sabaha rahat uyanırsın
Ben kaçtım müsadenle,aminnnnnnnn inşaallah bu arada....

Ayy cnm dikkat et kas gevşetici al yatmadan istersen,sabaha rahat uyanırsın
Ben kaçtım müsadenle,aminnnnnnnn inşaallah bu arada....

beklerken başka bi konuya bakıyodum cnm ama fazla baktım galiba..kaçırdım seni...neyse zaten belin agrımış çok durmamamn daha iyi bebem..ilaçlarım evde..çıkmadanda süremedim oruçluyken güvenemedim sürmeye...çok öptüm seni sende Allaha emanetsin kuzum...

kızlar ne dicem yaaa...off ben iki gündür oturdugum yerde pişiyorum ateşler basıyo yaaa..sizde sıcaklıyonuzmu böyle?
bide sıcaklamayı geçtim de kafama taktım şimdi,iki gündür afedersiniz koltuk altım garip kokuyo yaaa sinir oluyorum...normalde deodorantımı sürmeyi unutsam dahi böyle bi koku olmuyo,sık duş alındıgı için en fazla ten kokuu oluyo...bu sanki nasıl diyim sanki benim ter kokum deiglde başka birinin kokusu gibi off anlatamıyorumda((deodorantımıda sürdüm banamısın demiyo...böyle bişy görmedim ben hayatımdA(napcam bennnnnnnnnn

derinim,banum selam kuzular ben geldim nasılsınız ?
derinim o ateş bendede var cano iki gündür galiba istanbulda nem çok yüksek ondan oluyo ama ter kokusunu bilemiycem kuzum ilginç valla
anatolişim moralin bozukmuş ablam hayırdır dün iyiydin bugünmü bişey olduki ?sıkma canını sen karnında ufacık bir miniş taşıyosun herşeyden önemli şuanda o biliyosun .neyse bayram bittimi buluşucaz ben moralini yerine getiririm :)))öpüyorum seni kuzucum
banum naber canım annen ve bebiş nasıllar herşey yolunda inşallah ..
lagrima uğramışsın sonunda iyi olmana sevindim o şikayetler olucak tatlı şikayet onlar :))

oyyy ebuşta geldi.hg canom...bittimi işlerin.

hoşbuldum cano bitti çok şükür işlerim ben kendi evimi yaptım sonra gidip annemin mutfağını temizledim diğer yerleri o yapmış mutfağa elleme dedim iftar vaktine kadar orayı hllettim iftardan sonrada çarşıya çıktık bişey almak için değilde gezmek için .ama bu bayra çok kalabalık yok sanki eşim bile diyo ilk kez bukadar rahat arife geçirdik diye .sen neler yaptın canım

evet cano ya nem yüksek sanırım evet...iki gündür de çok yogun olmadasa benim burnuma garip geliyo nedense koku cano...yedigim bişyden miki acep..neysem...

oh ohhh mis oldu heryerler desene güle güle kirletin...

Aynen cnm bende kaynanama dedim normalde benim eski çalıştıgım cadde ana baba günü olur igne atsan düşmez o derece ama bu bayram daha sakindi...

bnde napim canom,geç uyandım 6 da yatınca öyle oluyo tabi...sonra camlarımı hallettim.koltukları çektim altlarını sildim tüm odaların.süpürüdüm tabi önce..bikaç ufak tefek iş falan..camlar dışında agrı bi iş yoktu ama boynumu incittim gene(

ay canom birden giderde yazamazsam kusura bkmayuın koray kapıya dikilirse hemen inmem gerekicek anamdayımda.daha gelmedi..telden yazarım eve gidince cvp veremezsem tabi eger...

Kızlar ramazanı atlattık seneye kısmet olsun inşallah sağlık afiyetle

Simdiden hepinizin ramazan bayramını kutlarım

Nasılsınız bittimi işler tatlılar börekler valla ben bişey yapmadım :)

evet ya normalde bile daha kalabalık olur ümraniye bu bayram pek bi sakndi herkes tatili değerlendirdi sanırsam
öyle oldu cano temizlik gibisi yok valla ohhh sanki misafir gelicekte eskiden kaynanam varken gelen giden kapı kapanmazdı şimdide açılmıyo küççük olunca.yaşlının bereketi farklı oluyo valla .ALLAH RAHMET EYLESİN .
ya dikkat et canım yaa aslında sana diyorumda bende aynıyım kollarım fena eşim kızıyo ama duramıyorum yapmadanda olmuyo .eve gidince kremini sür bari yoksa kötü olur bayramda
tamam canım zaten bende birazdan diğerine geçmek zorunda kalıcam ister benimki işi bitince:))

kk çok yavaş galiba ya yazdıklarım bir saatte geliyo offff ((

olabilir canım ya sarımsaklı şeyler daha farklı kokuyo neyse biraz iğrenç oldu :)))))))))))))))

evet çok yavaş cnm ya

amann boşver benim yüzümden milletim midesini kaldırmayalım gece gece:))) hamilecikler gelir mideleri kaldırmazz sonra:)

banuuuuuu nerdesin yaww gel hadi gidicem bennnnnnnn.ararım baK GECE GECE HEEEEEE.

ii geceler kızlar,,,
sizide mi uyku tutmadı?
selam semoşum nasılsın canım ?biz gececiyiz canım ramazanda sahura kadar oturunca alıştık bakalım nasıl düzene giricez .
sen neler yapıyosun maşallah azkalmış
Kızlar ramazanı atlattık seneye kısmet olsun inşallah sağlık afiyetle

Simdiden hepinizin ramazan bayramını kutlarım

Nasılsınız bittimi işler tatlılar börekler valla ben bişey yapmadım :)

selam canım nerelerdesin merak ettim herşey yolunda inşallah
valla işler bitti ama bende ne tatlı nede börek yapmadım kimse gelmez düşüncesiyle :)))
seninde bayramın mübarek olsun canım

evet cano mideleri hassas zati yazık hatunlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…