dün nerden yapmıştık onu sitenin adını hatırlıyomusun orda bi yer vardı mesj yazılacak oraya yazmıştım
canım ben sana özelden yazmıştım gördünmü gitti mi gitmedi mi anlamadım bilmiyorumkismile
kıs nerde yazıyodu mesaj yaz diye o sitedemi yoksa kk damı
slm güzeller
evli mutlu çocuklu ve uykusuzum :) nolcak halim bilmiyorum sizlerle muhabbet için gliyom ce eee demeden gidiyom kızımın yanına oyy bi düzene girseydik gece 2 de başladık sabah 7 ye kadar kızımla uygraştık durduk .. ayy ok yakınmayım kızlar iszde kızmayın bana olurmu inanın ki uykudan dolayı böyle konuşuyom yoksa çok tatlı yaa rabbim sizlerede nasip ederde görürsünüz inş herşeye katlanıyo insan halada uyumadım gündüz de misafivardı off offf neyse hadi ben kaaçayım gene kib öptm hepinizi geçmişe bakamıyom malesef
rabbim karaböcüğünü bağışlasın inş.kardeşi de gelir o böcüğün.amin canım Rabbime şükür karaböcüğüm var bir tane ama yeni bir bebek istedikçe o kadar çok aksilik üstüste geldi ki ve ben o kadar çok hasta ve doğuramıyor muamelesi gördüm ki anlatamam o yüzden de bu sefer kimseye söylemedik olursa öğrensinler istiyorum yoksa zaten herkes ben o defteri kapattım biliyor :gitme:seninde tahliller çok iyi çıkar umarım tedavi çok güzel geçsin bizede çok güzel haberler ver inşallah:Saruboceq:
canım,kardelenin yazmış olduğu gibi,şu anlık güzel gelişmeler var.kızlar bişey sorucam mavi arkadaşımız hamileydi şuan ki durumu nedir bileniniz var mı acaba
ama en son durumu iyiydi bidiğim kadarıyla biliyomusun bilmiyorum ama.Doktor kalbinin gelişmeye başladığını söylemiş bu hafta görülebilirmiş kalp atımı
geçendede ben kan vermiştim,üstelik paralı ve kan vermiş görünmüyomuşum,nasıl oluyosa,sonra labaratuvardaki memura gittim,derdimi anlatmaya,e almışın ya testi diyo,yok diyorum,burda başka bi testin adı var,o önerilir yazılmış,bi bakın,o hala nerde diyo,gözüne soktum yazıyı,bi hırslada kağıdı alıp çıktım,yani bazıları nedense babasının hayrına bu işleri yaptığını düşünüyo heralde.ay bu hastane çalışanları beni delirtecek özellikle hemşire ve sekreterler.Dün hastaneye gittim dosyamı orda bırakmışım.Çıkarkende sordum tamammı benim işim diye tamam dedi.Şimdi dosyam nerde belli değil.Birbirlerine laf yetiştirmekten hastalarla doğru düzgün ilgilenmiyolar soruna cevap vermiyolar ikinci kez tekrarlayınca azarlıyolar sanki çocuk var karşılarında.bi tanesiyle tartıştık zaten dün.hanımefendi ben napıcam şimdi bu kağıtları diyorum.Yüzüme bakma tenezzülünde bile bulunmadan benimle işin bitti diyo tamam da şimdi nereye gidicem diyorum.Nereye götürmen gerekiyosa oraya diyo.Eşimde kadına bağırdı adam gibi işini yap yapmıyosan bırak dedi.Ama kadın o kadar umursamazki ay uğraşamıycam sizinle dedi.Eşimde hırsını beden çıkardı.Bu hastanelerde:sinifsinif: sürünüp duruyoruz gelmeyelim diyorum sana oturalım evimizde dedi.
pelincim,biz iyiyiz canım,sen nasılsın,tatil nasıl?canım dün telefondan bakıyodum size işim cıktı yazmadan cıktım nasılsın bu arada...opuyorumnanaktan
birsencim okudugum kadarıyla hamileymişsin allah tamamına erdirsin canımopuyorumnanaktan
derinim senide göremiyorum özledim canım seni...opuyorumnanaktan
ebrarım sen nasılsın canım fazla giremiyorum cok özledim hepiniziopuyorumnanaktan
tugcem kardelenim halem bersum ve diger kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah kocaman öpüyorum siziopuyorumnanaktan
anacım,bu kadar şeyi bi yemeye yerseniz ühüüüüüügel canım bende misgibi ev tarhanası yaptım içireyim sana sıcak sıcak için ısınsın bebem yanınada kabak yemegi yaptım birde salçalı makarna var tatlı olarak yogurt çorbası salata turşu bide vişne kompostosu var bide 1 kase yogurt gelmeyin keyfime genel istek olarak yapılmıştır yemekler eşim dedi yap diye bende onları yaptım aslında başka şey aklımdaydı ama neyse işin ucunda azar yemek var demi
bende öyle biliyodum,sonra tavuk göğsü,sonra yoğurtlu tatlı olmuş,yerinde duramıyoki hatun.kaydirigubbakcemile3sen sütlaç yapmıycakbilmiyorumkismilemıydın
boncuk,hoş geldin canım,kardeşinde gelişme ne durumda?slm kızlar nasılsınız varmı güzel haberler gece gelmeye calışıcam öptüm sizleri
yarın tatil mi tutiş,güzel geçer inş.görüşürüz.bitanem hoşgeldinn
ben çıkıyorum kızlar yarın yokum Allah'a emanet olun
benimkide ellerine sağlık der her seferinde,canım kocişim benim.:asigim:canlarım sütlaç yapıcaktımda birden fiker degiştirdim garibim kaç zamandır istiyodu hamile oldugumdan yapamamıştım haberi yok yogurt tatlısından canım ne sevinir tatlıyı görünce kız bide bişey deyim merak ettimde soruyorum benim eşim bir yemek yapıyım ellerine saglık der bide çok istedigi bişey olsun yemek tatlı inanmazsınız ellerimizi tutar avuşlarımın içini tutar öper ellerine saglık der kız çok hoşuma gider he kız utandım he yazarken suratım kıpkırmızı oldu ne yapayım bebek figürlerim 1 haftadır çalışmıyo nedendir bilmem merak ediyorum sizin eşleriniz ne yapar söyleyin bakalım kardeşinize
valla benim eşim yapmaz öyle güzel şeyler ne yalan söyleyim.Dışarıda çok yemek yediği için çoğu zamanda karşılaştırma yapar.Mesela ben kuru fasulye yapamıyorum bi türlü çok sevdiğim halde artık yapmak bile istemiyorum.Çünkü hep kabukları çıkıyo eşimde dışarıda yediklerim hiç böyle değil diyo:sinifsinif::sinifsinif:
çok kullanınca,hakkını kaybetmişindircanım o fasülye tombul oluyo sor marketlere sana gösterirler canım eşinin kastamonuda ne işi vardı merak ettim kız bu bebek fgürleri neden çalışmıyo diye sabhtan beri soruyorum cevap yok he sesimi duyan yokmu beya
ay bu erkeklerin kuru fasülye sevdasıkaydirigubbakcemile3biz ankara ya gittiydik,geri dönerken yemek yediğimiz her yerde kuru fasülye ısmarladı benim herif,baktım olmicak,bende yapmaya başladım.kaydirigubbakcemile3eşim avukat şehir şehir dolaşıyo duruşmalar için bugünde trabzonda inşallah 9 uçağıyla yetişecek kuru fasulyeye:roflol::roflol:
türban sorunu olmasa bende gircektim.ben seviyorum bikaç işi aynı anda yapmayı.İlahiyat önlisans okuyorum ben Bide kpss için hazırlanıyorum.Bebek olmayınca başka işler yapmaya karar verdim olana kadar
bacım senin eşin ne iş yapıyoki annene hep gidip kalıyosun bak kıskanmaya başladım he bende ösledim zaten annemi olsada sevsem hasret gidersek en çokta hasta olunca mızmızlanıyorum anne diye eşim mikrobuda diye geldim yavrum gel bakayım annenin şefkatli kollarına deyip beni bazen sinir ediyo he bende kızınca diyo anne yok koca verelim ne dersin diyo ah bu adanm bigün elimde kalcek ha çok komik oluyo bazaen yaw
kabuk ne kız?ay yine çıkmış bu kabuklar
Çıldırıciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
selam şekerler nasılsınız olumunekankayizsmile
teşekkürler iyiyiz sen nasılsına.s.
yok ama o kadar kötü olmamış güzel görünüyo bu sefer buyruuun kuru fasulyeyecokacimcoook
azcık kötüyüm canım ya bugün yine dişçideydim ölçü aldılar çok iğrenç bir şey anca kendime gelebildim ohaoldumsmile
yok ama o kadar kötü olmamış güzel görünüyo bu sefer buyruuun kuru fasulyeyecokacimcoook
azcık kötüyüm canım ya bugün yine dişçideydim ölçü aldılar çok iğrenç bir şey anca kendime gelebildim ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?