Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

gel canım yalnız yiyorum zaten eşim gelene kadar geç olucak acıktım

amiiiiiiiiin mübarek gecede

kız imrendirdin beni he neli yaptın kuru fasulyeyi bakayım kabak yemegi bitsin ilk işim kuru yapıcam acaba nohutmu yapsam ban güvenme ben kuru diye girerim bakmışsın nohut yapıp çıkmışım hehehehehhe

sade yaptım et yiyemiyoruz artık malum ne eti olduğu belli değil.Kurbana kadar böööle

geçmiş olsun canım
bende yarın iş çıkışı gidicem bakalım. bilmiyorumkismile

allah yardım cın olsun canım hiç bişey zor gelmiyoda dakikalarca azını açık tutmak yokmu bir hafta çenem ağrıyo yemek bile yiyemiyorum eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

allah yardım cın olsun canım hiç bişey zor gelmiyoda dakikalarca azını açık tutmak yokmu bir hafta çenem ağrıyo yemek bile yiyemiyorum eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

çenem ağrıdı diyorum dişçiye arada ben
o da eşime diyor ki senin için yapıyorum bak ben burda çenesi ağrısın eve gidince az konuşsun diye uğraşıyorum onun içinde ayrıca ücret isterim diyo.
kocişimde sağolsun ne kadar isterseniz veririm diyo klava: klava: klava:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

slmm guzel anne adayları nasılsınz bakalım görüşmeyeli gelemıyrum artık ya cok yorgun oluyrm işten dolayı erken gelıyrm aslında ama yemektı bulasıktı derken vakit gecıyo yorgunda olunca erkenden uyuyrm ama sizlerı cok özluyrm ya hep aklım burda acaba ne yapıyrlar dıyrm güzel haberler varmı bakalımm...

sade yaptım et yiyemiyoruz artık malum ne eti olduğu belli değil.Kurbana kadar böööle

sende bendensin desene ben hiç sevmem allahın gücüne gitmesin sadece köfte oda çok nadir çogunlukla balık veya tavuk tavuktada çıkmış bişeyler onuda yemiyorum geçen balık alıyım dedi ondada çıktı kız biz ne yicez ya anlamdım gitti he biz en iyisi bol bol yeşillik yiyelim he en azından saglıklı besleniriz demi

hele bı anlatın bakalımm ne var ne yok yenı ısımler goruyrm yeni katılan arkadaşlr var aramıza galıba hoşgelmıssınzzz arkdaşlar...

yeşillikle yok ilaçlı yok hormonlu :umursamaz:

hele bı anlatın bakalımm ne var ne yok yenı ısımler goruyrm yeni katılan arkadaşlr var aramıza galıba hoşgelmıssınzzz arkdaşlar...

hoşbulduk teşekkürler bende sizi ilk kez görüyorum katıldığımdan berivereliniortak

kızlar hepinize iyi geceler evde yapmam gereken işler var. yatmadan önce yine uğrarım belki öpüyorum hepinizi de opuyorumnanaktan

amin amin amin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…