kızlar kalmak isterdim ama eşim çagırıyo deminden beri..bi gidiyim yanına gelebilirsem gelirim yine öptüm hepinizi.
kızlar tosti sevtun yaf biliyosanız sizde yorum yapın sonuca bakıım hadi çabuk bekliyom yatacam bak
kızlar kalmak isterdim ama eşim çagırıyo deminden beri..bi gidiyim yanına gelebilirsem gelirim yine öptüm hepinizi.
kız benimkini neden beğenmedin,uzmanık diyos şurdaaaaklava:
kızlar tosti sevtun yaf biliyosanız sizde yorum yapın sonuca bakıım hadi çabuk bekliyom yatacam bak
geldim bile benimki kurtlar vadisine bakıyo.reklam arasında gelir tepeme kalk diye:)))bekliyoruz ama seni eşine öyle söyle hihoyyyt
ay yok be kıss ..progestanım yeni bitti olurum yarın öbür gün...kan testinden sonra ümit gitti bende bu ay için..ama belli mi olur bakalım hayırlısı canım..kardelencim güle güle canım,görüşürüz.
derincim,inş.olmassında bebiş vardır göbüşünde.
hayır olsun inşallah canım yaa...DERİNSU kız ne yapıyosun bebem kız bugün aklımda bile yokken rüyama girdin he yazdıgım gibi yani diyorum aşk olsun benim en son haberimmi olucaktı diye sana sitem ediyorum diyorum inana vallahi bunu kalpten diyolar hamile kendim hamile kalmış gibi seviniyorum seni tebrik ederim arkadaşım rüyada bunu gördüysem bak sana diyorum vardır bunda bir hayır haberin olsun bide rüyam gerçek oluyomuş kız ne güzel olurdu dimi sen mutlu eşin mutlu ay ne güzel olurdu bak aglamak garanti öyle bişey çıkınca işler nasıl bu arada balın fiyatlarınız uygunmu kız geliyim bayramda alış verişe he ne dersin ben seni görsem tanırım acaba sen beni tanırmısın merak ettim bak şimdi he
kızlar benim çıkmam lazım malum sabah erken kalkacam hepinize iyigeceler yarın sonucu bildiririm bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?