Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

merhaba kızlar ben geldim nasılsınız valla bu gün gecmişi okumak zor geldi kaynatmışsınız bugün kaytardım artık anlatın neler yaptınız :teytey:hihoyyytsırnaşık şeya.s.:1hug:

tugcalım cnm söyle yazıyor raporumda
serviksten gecen sıvı uterın kavıteyı ve sag tubayı doldurarak perıtona serbest gecıs göstermıstır
sol tubada kesıntılı dolum ızlenmıstır
yanı buna göre sag acık sol hafıfte olsa tıkalı doktor bunu ıcın ıstedı sanırım laparoskopıyı belkı acılmama olur yada nedenınımı öğrenıcek anlamadım

sedis,semra aramıza hoşgeldiniz kızlar.
semra sen bi kez hamile kalmışın,gebelik belirtilerini bizden daha iyi bilirsin,burda hiç hamile olamayanlar var genelde,bence bu soruyu biz sana sormalıyız.

arkadaşlar hamileliğimin üzerinden 7 yıl geçti o yüzden tam olarak hatırlamıyorum sadece bir gece korunmamıştım ondan sonra bekledik ve hamile kalmıştım hamilelikte nebelirtileri olduğunu hatırlamıyorum ama şimdi bir hafta korunmadan birlikte olduk ve yazdığım belirtiler var ilgine teşekkürler canım

canım sagol hoşbulduk.opuyorumnanaktan
iyi sayılır tatlım yaa.diceksiniz hergün bişey oluyo sanada ama..boynum tutuldu şimdi de..ben alışkınım tabi bu duruma.havalar sogudu ya şimdi durmadan tutulurum..boyun fıtıgı var daboshayallersmile

geçmiş olsun derinim bende işe başlıcm tatlm havalar baya bozduuu

sağol derınım hepınızın yorumlarınızı okudum hepınızden allah razı olsun
aysenım stres yok bıtanemde ınsan bazen soruyor kendıne etrafa bakınca neden bız dıye o yüzden üzüntülüyüm

canım hoşgeldin.inşallah bu ay kırmızı kartı görmezsin de bebişin gelir.ama ben iki yıl bir aydır hamile kalamıyorum.üzülmeni gerektirecek bişey yok.emin ol daha beteri var:teselli:

rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah.haklısın beterin beteri var.elimde olmadan üzülüyorum işte napıyım.

hoşbulduk tugçem iyi diyelim iyi olsun .çok şükür canım..
sen nasılsın?

bende iyiyim canım sağol balım....

tugcalım cnm söyle yazıyor raporumda
serviksten gecen sıvı uterın kavıteyı ve sag tubayı doldurarak perıtona serbest gecıs göstermıstır
sol tubada kesıntılı dolum ızlenmıstır
yanı buna göre sag acık sol hafıfte olsa tıkalı doktor bunu ıcın ıstedı sanırım laparoskopıyı belkı acılmama olur yada nedenınımı öğrenıcek anlamadım

boncuğum yalnız laparoskopi riskli bir işlem canım biliyosun dimi yani tüpte yırtılma dış gebelik gibi riskleri var... yani tüplerden biri acıksa ki sonucun öyle diyor laparoskopi yerine aşılama dene bence... kaldı ki klomenle ona bile gerek kalmaz inşallah... laparoskopiyi tüpleri tümden tıkalı olanlara yapıyolar canım boşuna risk alma bence.... canım yaaa öyle üzüldüm ki sonucun iyi çıkmış ama canın çok yanmış cok iyi biliyorum insanın içinden et koparıyolar sanki ben doğum yapan kadınlar gibi bağırmıştım eşim dışardan duymuş sesimi kapı da kilitliydiiçeri de girememiş delirmiş adam dışarda resmen... ahhh canım inşallah bu çektiklerimiz vesile olur Rabbim acır da yollar bebelerimizi canım....

Toplam 17 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
aleyna84, afed, aysen_34, birsen29, bulut83, DerinSu+, didgok, kardelen5233+, mavi2505, sedis, semraozsoy, sevtun2, tugcal, ugurboncugum+, way+
anammmmmmmmm bu ne kalabalik

aysenım stres yok bıtanemde ınsan bazen soruyor kendıne etrafa bakınca neden bız dıye o yüzden üzüntülüyüm

o soruları hepimizi soruyoruz ama cevabı çok açık
bizler rabbimin seçmiş olduğu sevmiş olduğu kullarız çok şükür mevlam sevdiğine derdi verirmiş bakalım sabredecekmi diye
inşlhh sonunda bizlerde mükafatlandırılıcaz ama sabırrr :1hug:

geçmiş olsun derinim bende işe başlıcm tatlm havalar baya bozduuu
sagol canım..sen nasıl oldun grip devam mı?
evet havalar baya bozdu kız donuyoz valla..
ii canım ya bugun giremedim hastanedeydim şimdi anca girdim sen nasılsın
niye hastanedeydin cnm hayırdır ya.
Allah senden de razı olsun cnm.
hoşgeldin derincim
hoşbulduk sunaycım nasılsın canım?
rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah.haklısın beterin beteri var.elimde olmadan üzülüyorum işte napıyım.

sedis hoşgeldin aramıza canımopuyorumnanaktanhiçbişey için sıkma canını ..Allahım inşallah çok bekletmez.

biliyorum hele zaman geçtikçe insan kendini kaybediyor yaa burda benden çok bekleyende benden az zamandır bekleyende..üzülmek hiç bişeye çare olmuyo

arkadaşlar hamileliğimin üzerinden 7 yıl geçti o yüzden tam olarak hatırlamıyorum sadece bir gece korunmamıştım ondan sonra bekledik ve hamile kalmıştım hamilelikte nebelirtileri olduğunu hatırlamıyorum ama şimdi bir hafta korunmadan birlikte olduk ve yazdığım belirtiler var ilgine teşekkürler canım

öncelikle aramıza hoşgeldin canım benimde adetime 2 gün var hiç gebeliğim olmadı ama bbu ay göğüslerde acıma ve dediğin gbi çatlama var sık idrara çkyorum anlamadm valla

Back
X