derincim hoşgeldin nasılsın canım????
hoşbulduk tugçem iyi diyelim iyi olsun .çok şükür canım..
sen nasılsın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
derincim hoşgeldin nasılsın canım????
merhaba kızlar ben geldim nasılsınız valla bu gün gecmişi okumak zor geldi kaynatmışsınız bugün kaytardım artık anlatın neler yaptınız :teytey:hihoyyytsırnaşık şeya.s.:1hug:
aysenim annen nasıl tatlım... kusura bakma cok kalabalık geçmişi okuyamadım....
sedis,semra aramıza hoşgeldiniz kızlar.
semra sen bi kez hamile kalmışın,gebelik belirtilerini bizden daha iyi bilirsin,burda hiç hamile olamayanlar var genelde,bence bu soruyu biz sana sormalıyız.
canım sagol hoşbulduk.opuyorumnanaktan
iyi sayılır tatlım yaa.diceksiniz hergün bişey oluyo sanada ama..boynum tutuldu şimdi de..ben alışkınım tabi bu duruma.havalar sogudu ya şimdi durmadan tutulurum..boyun fıtıgı var daboshayallersmile
hoşgeldin canım...nasılsın?
canım hoşgeldin.inşallah bu ay kırmızı kartı görmezsin de bebişin gelir.ama ben iki yıl bir aydır hamile kalamıyorum.üzülmeni gerektirecek bişey yok.emin ol daha beteri var:teselli:
hoşbulduk tugçem iyi diyelim iyi olsun .çok şükür canım..
sen nasılsın?
tugcalım cnm söyle yazıyor raporumda
serviksten gecen sıvı uterın kavıteyı ve sag tubayı doldurarak perıtona serbest gecıs göstermıstır
sol tubada kesıntılı dolum ızlenmıstır
yanı buna göre sag acık sol hafıfte olsa tıkalı doktor bunu ıcın ıstedı sanırım laparoskopıyı belkı acılmama olur yada nedenınımı öğrenıcek anlamadım
sağol derınım hepınızın yorumlarınızı okudum hepınızden allah razı olsun
aysenım stres yok bıtanemde ınsan bazen soruyor kendıne etrafa bakınca neden bız dıye o yüzden üzüntülüyüm
sagol canım..sen nasıl oldun grip devam mı?geçmiş olsun derinim bende işe başlıcm tatlm havalar baya bozduuu
niye hastanedeydin cnm hayırdır ya.ii canım ya bugun giremedim hastanedeydim şimdi anca girdim sen nasılsın
Allah senden de razı olsun cnm.sağol derınım hepınızın yorumlarınızı okudum hepınızden allah razı olsun
aysenım stres yok bıtanemde ınsan bazen soruyor kendıne etrafa bakınca neden bız dıye o yüzden üzüntülüyüm
hoşbulduk sunaycım nasılsın canım?hoşgeldin derincim
rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah.haklısın beterin beteri var.elimde olmadan üzülüyorum işte napıyım.
rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah.haklısın beterin beteri var.elimde olmadan üzülüyorum işte napıyım.
arkadaşlar hamileliğimin üzerinden 7 yıl geçti o yüzden tam olarak hatırlamıyorum sadece bir gece korunmamıştım ondan sonra bekledik ve hamile kalmıştım hamilelikte nebelirtileri olduğunu hatırlamıyorum ama şimdi bir hafta korunmadan birlikte olduk ve yazdığım belirtiler var ilgine teşekkürler canım