Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım sağol ama sağ tarafın ağrıması benim işime gelmiyoki ağ tüpüm yok ya önemli olan sol taraf ama o ataraftada ağrı yok

canım ya belkı o yuzden degıldır belkı dıgerıde catlamıstır da agrısını duymuyorsundur ben mesela ılk defa burada duydum yumurta catlrken sancı oldugunu cunku hıc bı zaman hıssetmem ben

canım gecmıs olsun yumurtalar catlasın catlasın da patlasın bebısler gelsınnnnnnn artık yaaaa:69::69::69::69:
kardelosum profummm ve cicişimm ben acısından korkmuyomm yaaaa sonucundan korkuyorum bıtanelerımmmm gercı ondan da accık korkuyom da neyse:18::18::18::18::18::18::18:
::30:

canım benimm eminimmm kii bişey çıkmıycakkk sonucundaa içini fereah tutt yarın senin için dua edicem taklımm tüm kalbimlee

demek savaş çıkcak kadar nevale getirmiş annen sevtuncum,bu kış yersiniz işte,benim annemin derindordurucusuda aynı durumda emin olup,gidip gidip araklıyom:60::60::60::60:

EBRAR cım ben dualarımı okudum <allahım kabul etsin inşallah.Bu arada sonuçlarım temiz çıktı iğneler işe yaramış çok şükür enfeksiyonum geçmiş :) Allahın izniyle bu gelecek adetimle başlayacağım tedavime :86: :54:

canım,yumurta çatlaması öyle çok büyük ağrılarla olmaz ki,sakın stresten olmayasın,incecik bir sızı gibi olur,hatta bazen hissetmessin bile çatladığını,bu kadar takma,oluruna bırak birascık.

yakınlarda gidebileceğin herhangi bir büyükşehir yok mu?

cici,sen kaç yaşındasın,ne kadarlık evlisin,biraz anlatsana kendini.

ALLAH senden bin kere razı olsun içime su serptin kurban olduğum ALLAH ım gönlündekini versin inşallah

canım benimm eminimmm kii bişey çıkmıycakkk sonucundaa içini fereah tutt yarın senin için dua edicem taklımm tüm kalbimlee

allah razı olsun canım cok ama cok ıhtıyacım var sabah 8.30 da cekılecek fılm ne zaman alırım sonucları bılmıyorum
KARDELOSSS SEN NIYE LAF ATMIYONN KIZZZZZZ CADIIIIIIIIIIIIII:33::33::33::33::33::33::33:

EBRAR cım ben dualarımı okudum <allahım kabul etsin inşallah.Bu arada sonuçlarım temiz çıktı iğneler işe yaramış çok şükür enfeksiyonum geçmiş :) Allahın izniyle bu gelecek adetimle başlayacağım tedavime :86: :54:

hadi hayırlısı canım sevindimm inan

ebrar cım ben dualarımı okudum <allahım kabul etsin inşallah.bu arada sonuçlarım temiz çıktı iğneler işe yaramış çok şükür enfeksiyonum geçmiş :) allahın izniyle bu gelecek adetimle başlayacağım tedavime :86: :54:

canım gecmıs olsun kı gecmıssss gorunuyo hadı hayırlı habelerle gel :49::49::49::49::49::49:ınsallah

allah razı olsun canım cok ama cok ıhtıyacım var sabah 8.30 da cekılecek fılm ne zaman alırım sonucları bılmıyorum
KARDELOSSS SEN NIYE LAF ATMIYONN KIZZZZZZ CADIIIIIIIIIIIIII:33::33::33::33::33::33::33:

doktordan gelir gelmezz hemen yaz tmm mı msn de açık olur benimm ayy berakk ederimm şimdii bennn allahın iziyle hemencikk bitivericekk

bebişim yaaa zaten sorun onda ben daha abdestlenemedım kı cok az kanamam var hala ve hıc dua okumadan gıtmek zorundayım canımın ıcın annene selamlar ellerınden opuyorum ban dua et anacım
ama canım,az önce 13 taneyi okudum demişsin,apdestlenmediysen,başkasına mı okuttun?
anlatayımm cnm izmirliyim 26 yaşındayım 3 ,5 senelik evliyim canım bebiş için yeni karar verdikk hayırlısıyla PKO bendee maleseff başkaa bilmekk istedigin atladıgım varmı taklımm :)
sana yarışmalarda başarılar diliyorum cicişcim:74::74::74:
canım,şaka bi yana,inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine.
inşallah hayırlı sonuçlr alırsın.
anam,bi cadı diyen daha,bana yalnız iş arkadaşlarım cadı derler:60::60::60::60::60:

doktordan gelir gelmezz hemen yaz tmm mı msn de açık olur benimm ayy berakk ederimm şimdii bennn allahın iziyle hemencikk bitivericekk
tamam bıtanem ınsallah sonucunu cabuk verırler :59::59::59::59:
kayram canım rahim flimi çektirirken kasma kendini sadece 1-2 dk sürüyo zaten adet sancısından birazık fazla oluyo okadar tamamı

bıtanem ben zaten fecı cekerım adet sancısını yanı ole bole degıl bıde normal dogumu da gordummm gercı:18::18::18:

kayram filmimi çektiriyorsun hadi hayırlııı :29:
evet canım yarın cektırıyorum hayırlısıyla
ama canım,az önce 13 taneyi okudum demişsin,apdestlenmediysen,başkasına mı okuttun?

Sana yarışmalarda başarılar diliyorum cicişcim:74::74::74:
Canım,şaka bi yana,inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine.

Inşallah hayırlı sonuçlr alırsın.

Anam,bi cadı diyen daha,bana yalnız iş arkadaşlarım cadı derler:60::60::60::60::60:

canımın ıcı okudum demedım kı okundu dedım evet okuttum canımın ıcı hemde okurken de basında bekledım merak etme yanı emın yerden bıtanemmm:21::21::21::21: Ben derım cadı da derım tatlı bıber de:33::33::33::33:

evet canım daıste kac saat sonra gelırım eve bılmıyorum

sen kendini rahat tut bence,senin kanalların açık bi kere,rahimdede bi durum yoktur bence,olsa bile,ufacık bi operasyonla hallediyolar duyduğumuz kadarıyla.
no stressssss:20:malum,kıbrıstasın,birazda ingilizce konişim dedim.:9:

Back
X