Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

yeni evliyken öyle oluyo ama insan zamanla açılıyo bende öyle en azından.Şİmdi daha rahat düşüncelerimi ifade ediyorum herşeye ağlamıyorum belki zamanla sende de öyle olur

bilmiyorum kardelencim ama ben hep böyle idim bekarligimdada gencligimdede yani..hayir demesini kirildigima kirildim demesini bilmezdim..belki böylesi dsha guzel diye dusunuyorum bazen..sadece kendimi uzmus oluyorum..en azindan baskasini uzup kul hakkina girmiyorum diyor kendimi teselli ediyorum iste

selam herkese ben geldim yine yorgun yine bitkin :60::60:
hepiniz iyisinidir inşallah ben bi geçmişe baksam iyi olcak :27:
derinim telde konuştuk zaten hayırlısı cano elimizden gelenleri yapıyoruz gerisi rabbimin takdiri
garipcim lütfen canım üzülme kıyamam ya niye yıpratıyosun kendini bırak insanların ağzı torba değilki büzesin ben ne laflar işittim şimdi öğrendim takmamayı cevabı veriyorum hemen sende zamanı var de böyle üzersen kendini herşey çok daha zor olur canım
kardelenim nasılsın kuzum gittinmi bebiş mevlütüne inşallah kimse sıkmadı canını bitanem

derinim telde konuştuk zaten hayırlısı cano elimizden gelenleri yapıyoruz gerisi rabbimin takdiri
garipcim lütfen canım üzülme kıyamam ya niye yıpratıyosun kendini bırak insanların ağzı torba değilki büzesin ben ne laflar işittim şimdi öğrendim takmamayı cevabı veriyorum hemen sende zamanı var de böyle üzersen kendini herşey çok daha zor olur canım
kardelenim nasılsın kuzum gittinmi bebiş mevlütüne inşallah kimse sıkmadı canını bitanem

haklisin ebrarcim takmamayi ögrenmem gerek:14:

merhaba canım yok pek bişey olmadı çünkü kimse yoktu sakindi klasik darısı başına dilekleri falan filan her zamanki gibi:32:

insallah bir sorun yoktur canim benim,hamdolsun esimle mutluyum.ben hassas bir insanim zaten birde zayif noktam bebek söyledikelrini unutamiyorum.birde konusamamak kirildigima kirildim diyememek beni daha cok kahrediyor..belki insanlara karsi kirildigim noktalarda kirildigimi tatli bir dille ifade edebilsem bu kadar cok uzerime gelmeyecekler..ama yapamiyorum iste:14::14::14::14:

canım inan bana bende çok hassas bir insanım dokunsan aglıcak bi yapım var..eskiden bende kendimi çok ezdirirdim ama yıllar geçtikçe insan anlıyor ki boşa susmuş...ufak ufak göster tepkilerini canım...yada eşine söyle uygun bir dille bu konuyu bi daha açmamasını istesin..yada sen 1 kere söyle tam söyle...hiç canını da sıkma..inşallah en yakın zamanda anne olursun canım..

kızlar ben kalamıyorum çok öptüm hepinizi..eşim yatalım diyor..
Allaha emanet oluun:3:
ebrarım beklicektim cano uykumda yok ama koriş yatalım der kısmasın bitanem..çok öptüm seni..
bu arada kardeloşum ugramadı hayırdır inşallah...
hadiin hoşçakalın canlar.:54:

:34:hiçte el üstünde tutma canım:19:

ben hiç yüz bile vermiyorum:19:

benden kıymetlisi yok :23:

aynı evde yasıyorsanız söyle eşine ayırsın evleri:59:

eşinde bir alem o sözleri söylemesine fırsat bilene vermesin:63::63:

sende hiç sıkma canını üzülmeye değmez sen güçlü bir insansın :57:

kendini aciz görmeeeee

elikxir,kardelen49,ebrar,derinsu hepinize desteklerinizden dolayi cok tesekkur ederim kizlar:48::48::48::48::48:

allah hepinizden razi olsun..hepinize bir an önce hayirli evlatlar versin,,sevindirsin,mutlulugunuzu artirsin canlarim:29::29::29::29:

evet bencede hayatta başka bişey ortaya koyamayanlarda daha çok oluyo bu durum.Dediğin gibi onu kendileri yapıyo sanki.senin işinde daha zormuş gerçekten Allah kolaylık versin yaaa canım:50:
aynen canım ..sagolasın..evet zor benim için..normalde bebek meselesini kafama çok takan biri degilim..ama ister istemez heran aklına geliyo orda çalışırken..

cano hoşgeldin..evet Rabbimin takdiri bitanem napalım..ama bişey dicem senle konuştuk ya gelmedi dedim bayadır..halada yok çok acaip yaa..hayırlısı artık ...

ben kaçtım canlar kusuruma bakmayın.:54:

canım inan bana bende çok hassas bir insanım dokunsan aglıcak bi yapım var..eskiden bende kendimi çok ezdirirdim ama yıllar geçtikçe insan anlıyor ki boşa susmuş...ufak ufak göster tepkilerini canım...yada eşine söyle uygun bir dille bu konuyu bi daha açmamasını istesin..yada sen 1 kere söyle tam söyle...hiç canını da sıkma..inşallah en yakın zamanda anne olursun canım..

ebrarım beklicektim cano uykumda yok ama koriş yatalım der kısmasın bitanem..çok öptüm seni..

dilerim sende en yakin zamanda hayirli evlat annesi olursun canim.iyi geceler allah rahatlik versin:29::29::29:

:34:hiçte el üstünde tutma canım:19:

ben hiç yüz bile vermiyorum:19:

benden kıymetlisi yok :23:

aynı evde yasıyorsanız söyle eşine ayırsın evleri:59:

eşinde bir alem o sözleri söylemesine fırsat bilene vermesin:63::63:

sende hiç sıkma canını üzülmeye değmez sen güçlü bir insansın :57:

kendini aciz görmeeeee

yok canim ayri evde yasiyoruz,onu söylediginde uygun bir ortamda degildik..ama esim konusacak en yakin zamanda cunku kendiside cok uzuldu morali bozuldu..:31:

herkese iyi geceler garip inşallah en yakın zamanda bebişin gelsin hepimizin bebişleri tez zamanda gelsin Allah'ım bizi üzenlerede anlayış versin

canlarım ben adet oldum malesef yeni tarihim24 ocak haberiniz olsun ebrarım canım bana dua yazma istersen yaz okurum amam kaç tane okudugumu bilemicem giremezsem siteye olmaz çünkü cuma günüde teylikedeyim sen haftaya yazarsın canem allaha emanet olun ben kaçtım:58::58::58::58:
canım hayırlısı olsun inşallah gelecek ay gelmez kırmızılar
sen duayı düşünme canım halledilir adetin bitince devam edersin
yok yaaa canımcım artık daha iyiyiz çok şükür bulantılar falan azaldı sanırım bundan sonra hamileliğin tadını çıkarıcam.... göbeğim de baya baya çıkmaya başladı artık eski hiçbişeyim olmuyor üstüme bu ay geçsin de yeni kıyafetler almam gerekecek:66::66:
oyy senin göbüşünü sevsinler bebişinide
resim bekliyorum kuzum facede ona göre özledim seni çok öptüm
kayracıgım selınacıgım duada burda olamadım kusurabakmayın canlarım rabbım en kısa zamanda meleklerınızı yollar ınsallah sevıncınız sevıncımız olur göbüşlerınız dolar yüzlerınız herzaman güler insallah :16:tüm kalbınle amın dıyorum:16:
flancıgım cnm gecmıs olsun ogluna umarım önemlı bısıy yoktur:26:
turkuazım eli kulagında cnm heran gelebılır gecen ay 32.gün oldum ya bgn 30.günüm ama kac gündür sancım var klomen sagolsun gecıktırıyor buay ara verdım zaten ıncır kürü maydanoz buharı falan yapcam bıde bunu deneyelım bakalım:27:sen nasılsın cnm :91:
canım gelmiycek inşallah ya olumlu düşünelim öyle olsun inşallah
kızlar merhaba.sabah 9dan 4e kadar elektrikler yoktu giremedim.

allah razı olsun canım benim ağzına sağlık.cümlemizle beraber inş.

saol canım ağzına sağlık allah razı olsun

tüm kalbimle aminn diyorum rabbim hayırlısıyla hamile kalıp sağlıkla kucağına almasını nasip etsin derya arkadaşımıza.

allah razı olsun canım saol.

saolsun tüm arkadaşların gönlü müradını versin rabbim.

ağzına sağlık canım allah razı olsun

amin canım rabbim tüm isteyenlerle beraber banada nasip etsin.benim hiç çocuğum yok canım inş nasip olursa ilk çocuğum olucak.

ağzına sağlık canım allah razı olsun.

saol canım benim okudun düşündün yazdın bunların hepsi yeter allah razı olsun ağzına sağlık canım
kızlar tek tek almaya çalıştım herkesi ama gözden kaçırdığım varsa kusuruma bakmasın.duamızı okuyan okumayan amin diyen demeyen cümlenizden allah razı olsun.sizlerinde bizlerinde muradlarını tez zamanda nasip eylesin rabbim.hakkınızı helal edin arkadaşlar çok teşekkür ediyorum.
canım cümlemizden razı olsun RABBİM inşallah bebişinizin gelmesine vesile olur
bende mutlu olurum canım
kızlar merhaba yetercım saol canım rabbım heımızın dualarına kulak versın bu arada gecmıs olsun
selınam ıkımızın duası aynı haftaya geldı ınsallah en yakın zamanda alırsın bebegını kucagına ınsallah herkes de alır bır an once
kızlar busaat ıtıberıyle ben cok nadır gırebılırım sadece ve sadece hafta sonu ıcın gecerlı kocısımı kızdırmıcam daha fazla pztesı bol bol yanınzdayım
derdacım yenı gordum hayırlı olsun kız ıstıyomusunuz
ebrar ablam canımın ıcı annenın gunu nasıldı cok yorulmusundur yıne pztye kadar ızlıcem senı
derınım bebısım benım haberlerını almayı cok ıstıyorum yazamasamda hafta sonu okurum ınsallah bebısın gelır bu ayyyy kuzummmmm
kerdelen 49 um bugun bebek gorcektın tatlım cok uzulmedın ınsallah
profum senıde ozlıcem bıtanem ama dun de dedım yaaa kocıs kapının evıne koyarsa sana yerlescemm bakk yandın yanı hafta sonumu ona ayırırım gelırım ama yıne de arada yazarım ıkı guncuk ayrı kalcam senden
flan ablam oglun nasıl oldu ınsallah ıyılesmısdır
herkese ıyı hafta sonları hepınıze ıyı geceler dılıyorum guzel anne adayları
ablam saol bende seni özliycem
ilk önce baktım nerden izliycek acep dedim sonraki mesajı okuyunca anladım :1::1:
tamam sen haftasonunu kocişine ayır pazartesi görüşürüz kuzum
übuarada daha iyisin inşallah
kızlar ben arka arkaya çok yazdım biliyorum kusura bakmayın...aklıma tek tek geliyo ondan:)

sevtunum annecigini yanlız bırakmamamn en iyisi canım..kayramla anlaştıgınızada çok sevindim..sizede bu yakışırdı canım...

ebrarım canım benim sende iki gündür mahvoldun yaa..bugünde gününüz varmış gene yorgunsundur kıyamam...:70:

ben kaçtım kıslar eşim şimdi gelir..o gelmeden sofrayı kurayım hep bunun başında buluyo kızıcak en sonunda...öptüm hepinizi çok çok :54: :54: :54:

kuzu biraz yoruldum ama dünki kadar değil bugün kızkardeşimde olunca kolay oldu herşey
buarada geldi kardeşim çok mutluyum yarında nasipse bende kalıcak
sen naaptın canım iyisin değilmi

haklisin ebrarcim takmamayi ögrenmem gerek:14:
canım biraz zaman alıyo malesef ben yıllarımı verdim diyebilirim
10 yıl işte dile kolay
merhaba canım yok pek bişey olmadı çünkü kimse yoktu sakindi klasik darısı başına dilekleri falan filan her zamanki gibi:32:
onlar oluyo zaten yaa deli oluyorum ama neyseeeeeeeeee

canom önemli değil yat galiba ağrın var biraz iyi uykular bitanem çok öptüm
aynen canım ..sagolasın..evet zor benim için..normalde bebek meselesini kafama çok takan biri degilim..ama ister istemez heran aklına geliyo orda çalışırken..

cano hoşgeldin..evet Rabbimin takdiri bitanem napalım..ama bişey dicem senle konuştuk ya gelmedi dedim bayadır..halada yok çok acaip yaa..hayırlısı artık ...

ben kaçtım canlar kusuruma bakmayın.:54:
hayret cano ya acep ilk gün diyemi öyle dur bakalım gün doğmadan neler doğar
iyi uykular kuzum
herkese iyi geceler garip inşallah en yakın zamanda bebişin gelsin hepimizin bebişleri tez zamanda gelsin Allah'ım bizi üzenlerede anlayış versin
sanada iyi geceler tatlım :16:

elixsir selam canım yine yanlızmışsın allah kolaylık versin

Back
X