Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bende ıyı olmaya calşıym kuzum evdeyım hafta sonu temızlıgı falan zar zor yaptım esım yardı ettı sagolsun öle işte
kolay gelsin canım ne güzel eşinde yardım etmiş:nazar:ben eşime zorla yaptırırım valla...hasta olunca ya da yorgunsam yardım eder sadece...
pelinim bence iyi yaparsın ben kürtaj olduğum halde doktorum korunma demişti rahim toparlanır merak etme .kötü düşünme canım hep aynı olucak diye bişey yok
allahım hayırlısını nasip etsin sağlıkla gelsin minişin

evet ebrarım ya aslında bana doktorum iki üc ay korun dedi ama ben o kadar bekleyemiycem zaten hemen hamile kalamıyorum dedigin gibi bir ayda toparlar kendini rahmım...amin ebrarım inş hepimizin minişleri hayırlısıyla saglıklı gelsin...

Bu lısteyı degıstırelım sıkıldım bundan:9:ya bı kösede kalsın bu tekrar kullanırız şöyle güllerle donatılmıs bı lıste yapalım bu seferde ne dersın
olur valla kuzum güller kelebekler filan bırakalım şu bebekleri birazda renk katalım hayatımıza
ama ben sana kıyamıyorum çok uğraşıyosun kuzum bende anlamıyorum pek :30:
kolay gelsin canım ne güzel eşinde yardım etmiş:nazar:ben eşime zorla yaptırırım valla...hasta olunca ya da yorgunsam yardım eder sadece...

evet ebrarım ya aslında bana doktorum iki üc ay korun dedi ama ben o kadar bekleyemiycem zaten hemen hamile kalamıyorum dedigin gibi bir ayda toparlar kendini rahmım...amin ebrarım inş hepimizin minişleri hayırlısıyla saglıklı gelsin...

canım bişeycik olmaz inşallah sen rabbime sığın o neylerse güzel eyler
bizim bi arkadaş var doğum yaptı 3 ay sonra tekrar hamileymiş ee doğum daha çok etkilemiyomu rahimi sen kürtaj bile olmadın hadi hayırlısı canım

EZGİMMM nedesin kuzum sesin çıkmıyo

Adet oldukları halde haber vermeyıp ve aradan en az 10 gün gecenlerı sılıcem haberınız olsun kızlar artık afedı bılıyorum bıtek adet olmamıs ılac kullanıyormus o harıc HI BIDE HAMIS OLDUGUNU SÖYLEYIP EN AZ 3 AY UGRAMAYANLARIDA SILICEM ÖZEL DURUMU HARICLER KIMSE BANA KIRILIP GÜCENMESIN

canım ben sana söyliycektim ama ocakta ne zaman adet olcagımı bilmedigim icin söylemedim kusura bakma tatlım ayrıca katılıyorum sana:46:

kızlar cıkmam lazım kusura bakmayın eşimin abisigıl geldı antepten catkapı yaptılar yazamadm oyuzden gorusrzz iyi bakın kendınızee...

canım ben sana söyliycektim ama ocakta ne zaman adet olcagımı bilmedigim icin söylemedim kusura bakma tatlım ayrıca katılıyorum sana:46:
kuzum senin durumun malum
uğramıyanlara sitemimiz :38:
kızlar cıkmam lazım kusura bakmayın eşimin abisigıl geldı antepten catkapı yaptılar yazamadm oyuzden gorusrzz iyi bakın kendınızee...

canım kolay gelsin görüşmek üzere çok öpüyorum seni
ansızın gelen misafiride sevmem pek :27:

pelınım ben sana demedım bıtanem senı bılıyorum takıp edersın sagol cnm:70:
ebrarım bugece yapmaya calısıcam baska fıkrı olan varmı yanı baska bısıylede yapabılırız sadece bu yazımı görenler buldukları cerceve ıcınde olmucak gül avatarlarını boyutları cok büyük olmucak bıde eklerlerse bende secer yaparım bakalım ne cıkıcak bıtınce:9:

olur valla kuzum güller kelebekler filan bırakalım şu bebekleri birazda renk katalım hayatımıza
ama ben sana kıyamıyorum çok uğraşıyosun kuzum bende anlamıyorum pek :30:

canım bişeycik olmaz inşallah sen rabbime sığın o neylerse güzel eyler
bizim bi arkadaş var doğum yaptı 3 ay sonra tekrar hamileymiş ee doğum daha çok etkilemiyomu rahimi sen kürtaj bile olmadın hadi hayırlısı canım

EZGİMMM nedesin kuzum sesin çıkmıyo

haklısın ebrarım rabbım hakkımızda hayırlısını versin inş hepimiz daha fazla beklemeden annelik duygusunu tadarız allahımın izniyle...

ebroşum hoşgeldin canım nasılsın..:54:
sağol cnm sen nasılsın:34:
hepinize güzel bir haftasonu diliyorum
hepiniz iyisinizdir inşallah
ben bugece çok ilginç bişey yaşadım gece parmağımda kaşıntıyla uyandım kaşıdım off dedim sivri yedi beni neyse kalkıyımda öldürüyüm dedim kalktım ışığı yaktım baktım sivri filan yok ortada dedim neçabukda kaçmış neyse geri yattım ama tatlı tatlı kaşınıyo parmağım sonra şiştiğini hissettim bikalktım acayip şişmiş korktum öyle olunca eşimi uyandırdım .yatağı altüst ettik bişey yok tabi neyse elime buz tuttum ama tırstım zehirli filansa diye sabah 5e kadar uyuyamadım baktım bidurum yok yattım :9:sabahda kalkıp eşimi yollayıp yattım şuanda azcık ağrıyo parmağım ne olduğunu halen anlıyamadım .tabi uyanır uyanmaz heryeri kaldırdım yok deli oldum kızlar yaa :47:
KAYRAM canım kardeşim eşinle gezmelerdesindir kesin iyi olmanada sevindim datlum zaten gece msn muhabbeti yaptıkda :1:
BONCUKUM adet olmuşsun çok üzüldüm yaa nediyelim alıştık biz kaderimiz buymuş inşallah önümüzdeki ay .buarada saol canım kardeşciğim geldi 10 gün kalıcak nasipse
HATİCECİM tahlillerin iyi gözüküyo yanlız tsh biraz sınırda gibi doktorun daha iyi bilgilendirir seni canım hayırlısı olsun inşallah
SEVTUNUM valla tatile ihtiyacım varda bu kış günü olmaz hem bebişi tatille filan kandıramıyoruz heryıl giderim ama bi icraat yok :1:.sende anneciğindesin hala kolay gelsin canım .
PELİNİM saol bitanem geldi kardeşciğim :46:evet seninlede epeydir karşılaşamıyoruz iyisindir umarım tatlım
KARABÖCÜKhoşgeldin aramıza daha yeni evliymişsin dilerim çok bekletmeden gelir bebişin
ELİKSİR sen nasılsın tatlım ?
COLOR]

:71:iyiyim cnm sen nsaılsınnn:32:

ebrarım bugece yapmaya calısıcam baska fıkrı olan varmı yanı baska bısıylede yapabılırız sadece bu yazımı görenler buldukları cerceve ıcınde olmucak gül avatarlarını boyutları cok büyük olmucak bıde eklerlerse bende secer yaparım bakalım ne cıkıcak bıtınce:9:

bence çok güzel olucak canım bende bakıcam şimdi
kolay gelsin sana valla işin zor :24:

animation2og7ka3.gif

çok büyük değilmi kuzum

Son düzenleme:
güle güle canım görüşmek üzre sende kendine iyi bak...
kuzum senin durumun malum
uğramıyanlara sitemimiz :38:

canım kolay gelsin görüşmek üzere çok öpüyorum seni
ansızın gelen misafiride sevmem pek :27:
biliyorum canım sagol:48:

yok canım üstüme alınmadım zaten ama yinede söyliyim dedim boncugum sende sagol...canım yardım etmek isterdim ama resim eklemeyi bilmiyorum:26:

elixsircim hoşgeldin canım bende iyiyim sagol...

kızlar kk mı yavaş yoksa benim nettemi sorun var yazdıklarım bir saatte geliyo ya:84:

selam kızlar nasılsınız
ben iyiyim evde dinleniyorum yeni hamiş haberleri var mı bu arada
hoşgeldin bersum bende merak diyodum seni herşey yolunda inşallah
dinlen tabi bol bol allahım vaktinde sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin bebişinin
elixsircim hoşgeldin canım bende iyiyim sagol...

kızlar kk mı yavaş yoksa benim nettemi sorun var yazdıklarım bir saatte geliyo ya:84:
evet çok yavaş canım sorun sende değil
evet cok büyük ebus ben buldum cok güzel bı sıte ıstemedıgın kadar resım var hallederım ben cnm cok sagol yınede
copyoffloresro8.gif
ayy çok hoşmuş biraz baktım ama dedimya anlamıyorum pek :1:
neyse kolay gelsin boncukum :38:

Back
X